A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
Mennyiért adnak most egyet??? Esküszöm veszek egyet,ha másért nem a divx lejátszásért mindenképp.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Efreet
Alien: a Dreamcast megvételéig én sem.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

"a feeling mas, en is azt hittem mikor ps2iztem hogy bazze nem a regi az erzes, de nagyon jo a game, ott van, azt ereztem Mar vege annak a kornak,d e mikor GCztem elkapott ujra es ezt erezte Unknow is, es szal latom nem vagyok egyedul, ebbol laccik van az a bizonyos N difference"

Na itt is van a válasz. A régi snes-es feelinget hozza vissza a legtöbb GC-s game. Ebbõl szerintem nem látszik semmilyen N differencia, mert akinek pl. az elsõ gépe a PS volt annak gondolom sok PS2-es game hozza vissza a régi érzést és akinek nem volt snes gépe semmi feelinget nem fog érezni. Ez az über kijelentés, hogy most érzem hogy tényleg játszok meg egy N imádat semmi több. Én legalábbis így gondolom. )

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

FREAK
japán vízfejû, szénahajú, óriásmandulaszemû szõke herceg játékok? 😊

Riszpekk

Alien!
A magam részérõl az Amigás idõk óta nem játszottam egy igazán jóízût.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

mohus
hát ha viszi akkor kell😊
de mivan ha nem viszi?...money back guarantee?
mi cheap emailje?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Na a psx-es Q2-tõl én is sikoltozva szaladtam ki a szobából 😊
Amúgy a Q2 és GT2 idejében már rég nem ez volt a szöveg, téged megvezettek 😊
Psx elé olyan játékokkal kellett leülni, amiket te a legjobban utálsz, úgyhogy aligha te vagy (voltál) a célcsoport 😊))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Szerintem is kicsit érdekes kijelentés, de mind1. Ez inkább azért jön elõ, mert a luigi, meg mario meg sok N-es gamez, nagyon hasonlít hangulatban a snes-es régi gamekra, nem pedig azért mert olyan hû de nagy game lenne. Nekem is volt snes-em, de amikor játszottam a luigival nem igazán nyûgözött le, bár biztos bennem van a hiba és nem vagyok N mániás.

FREAK
én annyit tudok, hogy amikor leültem egy psx elé (leendõ vásárlóként), 1 óra múlva sikítva menekültem haza a jó kis Opposing Force-hoz és Rally Mastershez.......

Igaz, hogy csak GT2 és Q2 volt a menü, de ez olyan sokkoló volt, hogy azóta is félve megyek konzol közelébe............. És a legjobb, hogy akkor is ugyanez volt a szöveg, hogy mennyivel jobb, mint a PC...........

Riszpekk

"Az az érzés fogott el végre megint ,hogy JÁTSZOK. Ezt PS2-nél és PS-nél nem éreztem.Ez csak SNES,DC és N64-re jellemzõ dolog."

Ez elég érdekes. 😊 Ha jól tudom azért az FFX-rõl itt áradoztál hogy mekkora game és milyen jó mennyi titokkal, tehát igencsak megtetszett a game. Ezzel szemben most meg azt mondod, hogy PS2-nél nem érezted azt hogy játszol, míg GC-n az elsõ game elõhozza ezt belõled. 😊)) Kicsit viccesnek érzem, de biztos igazad van. Bár én ezt inkább N imádatnak nevezném.

Hát oké, elfogadom, mégha nálam máshogy is mûködik a dolog. Ha a hangulat nincs toppon, akkor a játékot sem tudom annyira élvezni, és fordítva ugyanaz.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

GAMECUBE
Egyaltalan nem.
a feeling mas, en is azt hittem mikor ps2iztem hogy bazze nem a regi az erzes, de nagyon jo a game, ott van, azt ereztem Mar vege annak a kornak,d e mikor GCztem elkapott ujra es ezt erezte Unknow is, es szal latom nem vagyok egyedul, ebbol laccik van az a bizonyos N difference.
Persze nem a legjobbak, ezt tudom es teny is.
Rohognek is ha A luigi es SSMB lennenek a legjobbak.
Egy ideig megadjak a feeinget ami hianyzott.
Remelem Pikmin ishozza 😊
DMC pl.: nekem meg ma is tudja adni noha nem akkora intenzitassal, Luigi mar nem.
Az hamar unhato.

GAMECUBE
Ne GC hanem Cheap emberke:
5000ft a draga ezt tudom mondani, azt hogyDOA2 viszi e azt nem.
Ha viszi kell?
Cheapnak egy gyors mail vele lerendezheted.
mohus
Gc...
kéne FFX dvd hamm bekap....
mennyi?
DOA2 viszi?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Nagyon jó! Pont egy ilyenre vágytam, és nem is ismertem! Köszi!

Azért ez a két dolog összetartozik, nemde?

FREAK
gamerankings.com?

Riszpekk

GAMECUBE
Nem azt mondta hogy ubergame, hanem az erzes ami eotltotte a game kozben, tenyleg az vot nekem is...
nem a game hatalmas.
Nem ps2, hanem multiplatformos oldal kellene. Pont olyan mint a ganmesdomain, az ign, a gamespot, stb.

GAMECUBE
Ehh ps2vel kapcsolatban...???
Hath .... IDUnno😞
Efreet
sikerült 😊)))

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

FREAK
nyugi, $ sincs benne 😊))))))

Riszpekk

Igen, én is kiakadtam tegnap este ezen a kijelentésen, de hát kinek mi jön be, ugye 😊
Mondjuk a ps2 szerintem se az igazi a psx-hez képest, nálam biztosan az marad még hosszú ideig az etalonkonzol. Valahogy psx-en tudtam a legnagyobbakat játszani (persze a pc után), és az a fíling annyira már nincs meg, de lehet, hogy csak öregedtem néhány évet 😊

De azért az, hogy a SSBM vagy a Luigi az überjátékok.... háááát, ezt azért annyira ti sem gondolhatjátok komolyan.

GAMECUBE
De kedves vagy tenyleg ilyen erzessel bombaz a Nintendo gamma.
Es pokemonrol szo sem volt.
Digimonozzal ember😊)))

Tud valaki ajánlani olyan játékokkal foglalkozó portált, ami a gamespot és az ign hihetetlenül láma értékeléseinél jobb és van komoly frissítése?

(Shadow hearts, Fatal frame 50-70%, futurisztikus arcade majomkodás 94% pfffffffff....)

GAMECUBE
"Egy biztos!Az az érzés fogott el végre megint ,hogy JÁTSZOK"

Patkoljak el amikor nyomtam en is eloszor Luigivel sok sok ps2esezesd utan, nekem is csak annal jott be ujra ez az erzes, amit legutobb n64en ereztem.
No ne legyunk szorosszivuek, ha jo emlekszem DMCnel is ezt erteztem, es amikor FFXezgettem zsinorba cirka 16orat (es ez csak megkostolas volt😊 akkor is ugy ereztem jaccok.
Szal van azert ps2re is ilyen feeling, de Nintrndora hatarozottan tobb es nagyobb.
(Zelda, Mario😊
Es most SSMB.
Delutantol meg Sonic gyun meg melle.
Van mar 2joyunk memonk, Eredeti Nintendos RGbnk😊 es ket gamez😊
Jo ez igy😛

mohus
a gt3 tökéletes etalon....nehéz nagyon überelni, mert a kocsik nagyon részletesek

és a tokyo concept huuu...rá lehet zoomolni visszajátszáskor a kocsira....semmi pixel...totál részletes

mohus
azért mustang az mustang😊

Alien!
Ahhoz képest,hogy a GT3 mikor jelent meg,valaki szerint ez elõrelépés??????....

Alien!
Hogan Rulez!!!! (vagy hogy volt régen? : Hulk-a-mania)...😊)))

CSOCSO
nem rosz
CSOCSO
lóg a csöcsöd?
mohus
Sega GT 2002...Xbox

mohus
Unreal Tournament 2003...PC

mohus
World Wrestling Smackdown!Shut your mouth...PS2

mohus
Battle Houshin(KOEI)...GC

CSOCSO
ezek csak ajobbak
CSOCSO
September
Resident Evil (Capcom)
The Sum of All Fears (Ubi Soft)
Time Splitters 2 (Eidos)
The Last Ninja (Studio 3)
Turok Evolution (Acclaim)
Die Hard Vendetta (Vivendi Universal)

October
Super Mario Sunshine (Nintendo)
Eternal Darkness (Nintedo)

November
Star Fox Adventures (Nintendo)
Tony Hawk's Pro Skater 4 (Activision)
Dave Mirra Freestyle BMX 3 (Activision)
Rayman 3 (Ubi Soft)

December
Metroid Prime (Nintendo)
Ghost Recon (Ubi Soft)
CSOCSO
nem lesz egyszerû nyár után és karácsony elött😊
CSOCSO
hja... neten egy fos
mohus
melyik?
pcs?

CSOCSO
tiszta fos multiban a jedi gamez
mohus
jha..én meg megnéztem az ISS2-t....mintha nem is a konami csinálta volna😊 átvett csomó fifás szarságot

PES rulez....

mohus
a FIFA egy fos...

mohus
kéne nekem FFX bekap....
mennyi?
viszi a DOA2?

Unknow
Mi van CSOCSO mi történt?😊))))Eltört a mécses?😊)
CSOCSO
MENJEN A FASZOMBA A JEDI KNIGHT 2 MULTIPLAYER RÉSZE!!!
Unknow
Ott ül tesóm😊Még nagybratyó is próbál😊))Szerinted én most ott idegesítem magam,hogy nem jutok hozzá?😊))Ok én itt nem unatkozok , ott nem idegeskedek...akkor most szentségtörést követek el...megyek TANULNI😊))) Bye all😊
CSOCSO
nah mentem gamezni csácsá midnenki! jo luigizést! mi a faszt keresel még itt?😊 én full itthagytam az SG-t mikro megkaptam a luigit😊 nah mindegy
Unknow
Hát én focis progit kivétel nélkül CSAK PC-n játszok és szigorúan FIFA kiadványt😊))EA a minõség védjegye😊Bár ez a Sonicos foci érdekes lehet GC-n😊)))