A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
ramza apó...hol fagyott neked az FFX?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sir Quno Jedi
Hát a Martin véleményét "lesenemszarom" ! Pont annyit számít, mint itt bárkié, beleértve engem, sõt Freak-et is ! Nem hiszem, hogy ebben a témakörben létezne olyan, hogy professzionalista, vagy etalon ! Itt csak és kizárólag magánvélemények vannak, EZ csak szórakozás és ebbõl a szempontból annak sincs több joga papolni, aki üzletszerûen is ezzel foglalkozik. Ez alól term. kivétel az üzleti, ill. statisztikai terület, de az meg végképp nem jelent semmit sem a magunkfajta egyszeri gamernek, max. annyit, hogy "Jé tényleg ?!" !!! EZVAN !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Unknow
Cheap..ha vagy még fórumon check a mailjedet küldök egyet😊))
Unknow
DOA2 és GTA3 viszi az FFX backupot
FREAK
már bocs, de ez a PC-s R6: Raven Shieldbõl van, ha nem tévedek......

Riszpekk

Ha nem olvasod el, akkor nem kapsz soha többé pénzt tõlem te ribanc! 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Unknow
Errõl annyit tudok mondani,hogy az FFX más világ.Az nálam nem egyszerû játék.Azt én annál többre tartom😊Mielõtt a nyakamnak ugranak itt páran,hogy nem RPG oké de én abba szerepet játszok😊)Szal nem igazán tudom hozzá viszonyítani a dolgokat.
FREAK
"a véleménye pont ugyanannyit ér, mint bárkié itt a fórumon"

huh, ha ezt elolvassa, és rájön, hogy velem egyenrangú, még elbízza magát, és egy beképzelt nagyszájú okostojás lesz 😊))))

Riszpekk

Észre sem vettem 😊 Egész egyszerûen arról van szó, hogy nem zeretem az "übergép" elméleteket (legyen szó bármelyik konzolról vagy pc-rõl).

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY
most latom csak ez nekem jott ez a hosszu😊
tenyleg nem olvasom el😊))))
na jo csak egy picit belenezek😛

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sir Quno Jedi
Ramza ?!!! EZ mi volt ??? Nagyon beindultál, mint víziló a mocsárban, öreg !!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CHEAPBOY
olvassa el a pocsom!!😊)))))))9

"Kerdezd meg MArtint, o se mondana sokka tobb jujj emiatt is kell a ps2 gamet ps2re."

Közben ötödik elolvasásra megértettem 😊
Az a véleményem, hogy Martint és az újságját nagyon tisztelem és szeretem (komolyan!), de ilyen szempontból a véleménye pont ugyanannyit ér, mint bárkié itt a fórumon... Meg különben is: kettõnk ízlése kb. két-három éve úgy látszik külön utakon jár 😊

CHEAPBOY
Melyik csori 3mpzik a telomon?😊))
Utalom nagyon!

Vazz, ennyit írtam??? 😊

mohus
na haladunk😊
lehet hogy lesz ffx😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Na most jól megkritizállak 😊

"Figy, nem egy ember mondja hogy amai gamezok rovidek, uncsik.
Konnyuek."

Ezt leginkább Martintól lehet hallani, meg néha egy-két ember morog (néha én is, de elmúlik). Mástól valahogy nem szoktam annyira gyakran hallani.
Azt nem tudom, hogy általánosságban írtad-e, de mondjuk pc-re mostanában a Morrowind és a Heroes 4 szerez kellemes 300 órás játékidõt egyeseknek. Én az utóbbiról tudok csak nyilatkozni: napi öt órát alszom már egy ideje, és sem rövidnek, sem gyengének, sem könnyûnek nem nevezném.

"PS2re mind ilyen (kiv. GTA3)."

Az, hogy unalmas lenne _minden_ ps2-es játék, azt te sem gondolod komolyan. Tudom, hogy nem gondolod 😊 A rövidségrõl annyit, hogy a MG2 nem rövidebb, mint az elsõ rész, a SH2-rõl és a FF10-rõl ugyanez elmondható. Bizonyára még nagyon sokról. Másrészt nem hiszem, hogy minden esetben a játékórák számánbak kellene döntenie. Nem akarok a "101 banán milyen nehéz" vitába beszállni, de inkább kivégzem 12 óra alatt a dmc-t, mintsem 50-et játsszak egy platformmal. Nekem ez a véleményem, nem fikázom a platformot.

"Kerdezd meg MArtint, o se mondana sokka tobb jujj emiatt is kell a ps2 gamet ps2re."

Mi van??? 😊

"Egyszeruen gyengul az ipar."

Valahogy nem hiszek a játékipar leáldozásában. Néhány stílus sajnos (!!!) gyengült, kihalt, de mondjuk az idei év elsõ hónapjainak játékaival el tudnék tölteni néhány évet...

"Nem nem a Luigi sem a SSMB miatt."

Ez azért érdekes, mert ezt a vitát pont ez a két játék, és ezek kiválósága nyitotta meg. Most akkor mégsem olyan jók?

"Hiaba ok a minosegre mennek nem a mennyisegre."

Ez így általánosítva szerintem butaság. Vannak kiadók, akik legtöbbször a minõségre mennek, de hogy a Nintendóra dolgozó cégek mind a minõségre mennének... ugyan már!

"Szerinted most oszintem akkora alkotas volt a RR5 meg a TTT?😊))"

Ezek nagy szarok voltak, te is tudod. Miért kellett pont ezeket felhozni példának?

"mikor az ember eloszor ridge racerezett meg tekkenezett egy jot... ejjj az vot ám a csuda..."

Hát engem psx-en is hidegen hagyott ez a két játék. Viszont javaslom megnézni pl. a Fear Effect 3 trailerjét, döbbbbbb.... Azt hinnéd, hogy a játék videóiból van összevágva, de nem...ez maga a játék engine. De "majd-megjelenik-és-mekkora-cuuc-lesz" típusú játékot én is tudnék sorolni rengeteget.
Na nem ragozom tovább, tényleg valahogy jobb érzés volt a psx-el játszani, de azért nincs itt semmi gond a ps2-vel sem, grafikában nem hozza a másik két konzolt, de a játszhatóságban azért még odateszi magát.

FREAK
😊)))))))

Hcgamer oldalcím : Kattint, figyel, kussol

😊))))))))))))

Riszpekk

Sir Quno Jedi
Jelentem, Morrownid hirtelen felindulásból uninstallálva !

Ugyan baromira ideges lettem, de aztán a Grandia 2 megnyugtatott (úgy hajnali 3-ig) ! Azóta négy napja szinte nem is alszom, csak éjszaka nyomom a G2-t !!! Naaagyon karaly gamma, teljesen beindultam tõle, megint olyan vele nyomulni, mint a régi szép idõkben ! Persze elsõre nem mutat sokat, de aztán nagyon beindulnak a dolgok !!! IMÁDOM az ilyen retro gammákat és most még több jön PS2-re is !!! A játék pont ugyanolyan, az a hagyományos JRPG, mint akár 10 éve, csak a grafika és a hangminõség fejlõdött ! DE azt hiszem, ez a stílus már olyan régóta csiszolódik, hogy nem is szabad változtatni rajta, hiszen kiforrott, mondhatni ideális ! Na szóval megnyugodtam, kimondottan gyógyítólag hatott rám ez a kis gyöngyszem...

CHEAPBOY
meyik az ujfajta?😊)
Irj mailt ott elmagyarazom.

FREAK
elöl 1500, hátul 3000, gumi nélkül 5000

Ramzától tudom 😊

Riszpekk

CHEAPBOY
vajja van itt egy FFX😊
Igaz Ramzae, de nezd meg nalad hogyan mukszik.
Gyere el erte.
Bocsi Ramza azert megkapod az FFXedet😊
Oks?
meg ma.
Ahogy irtad mailban.

mohus
na csak felhívtam😊
ma sem fogok FFXezni😊

mohus
új chippet egylõre nem😊
még ennek sem használtam ki az elõnyeit😊

mohus
vazz felhívjalak?😊

CHEAPBOY
Kapsz FFXet, nezem itt a forumban mive kapcsolatos lehet a mail😊
Es DOA2ve is fog indulni.
Itt kerdeznem meg nem akarsz uj chippet a gepedbe amivel vege az ilyen DOA2 is kell a DVDhez maceranak?

mohus
vagy írd egyõl ide😊

mohus
már öt perce írtam😊

CHEAPBOY
Nem nezem a leveleimet percenkent az😊

CHEAPBOY
Figy, nem egy ember mondja hogy amai gamezok rovidek, uncsik.
Konnyuek.
PS2re mind ilyen (kiv. GTA3).
Kerdezd meg MArtint, o se mondana sokka tobb jujj emiatt is kell a ps2 gamet ps2re.
Egyszeruen gyengul az ipar.
Mig Nintendora ami karacsonyig kijon igencsak tobb van mint 3-4, ez nem elfogultsag de en is tudok kapasbbol egy ket nevet ami miatt vettem kockat.
Nem nem a Luigi sem a SSMB miatt.
Pikmin es Sonic Adv2. Ezek jok.
Hiaba ok a minosegre mennek nem a mennyisegre.
Szerinted most oszintem akkora alkotas volt a RR5 meg a TTT?😊))
MEg szerintem is gagyik.... regen bezzeg ps1re mikor az ember eloszor ridge racerezett meg tekkenezett egy jot... ejjj az vot ám a csuda...

mohus
cheap dobtam neked mailt...mi a helyzet?😊

CHEAPBOY
Eladok vadonatuj PSonek 1 ev garanciaval 25ert.
Chippel de tovabbra is garisan!! 30ert.
Postai kuldes is megoldhato.
[email protected]
06303777707

mohus
oksa..
dobok neki egy mailt...

Ja, hogy neked nem hozták vissza a feelinget ezek a PS2-es gamek? Hát érdekes. Viszont az még érdekesebb, hogy már az elsõ GCs gamek egybõl visszahozzák azt és mind teljesen f@sza übergamek mindent ütnek. 😊)) Na mi ez ha nem elfogultság és N imádat?
Az, hogy neked csak 3 game jött be igazán az a te bajod. Persze a legtöbb PS2-es gameban nincs vizvezetékszerelõ, meg róka. 😊)) Na jó ez vicc volt.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

GAMECUBE
Hath PS1nek is van feeingje...csak sem a TTT, sem Ridge Racer 5 nem adta vissza azt amit a nagy eodok...mar elnezest.
Vartam a hatast vartam de nem jott el ecceruen mert nem votak a gamek olyan kaliberuek.... kar...😞 es a GT3 sem hozta meg szamomra!! azt a nagy ujitast attorest (csak latvany szintjen) .....
szal nem jott be az a regi nagy feeling, mert vot az is a psxnek... of course.
DMC, ICO, FFX na ezek hoztak vissza, es unalomig is csak ezt a 3gamet fogom emliteni ps2re😊))
Sneses igazi feelinget jelenleg a GBA hozza vissza😊))))
Na nem irok most tobbet Nintendorol, mert nektek aztan beszelhet az ember😊

GAMECUBE
[email protected]

Mielott megkapnad mar tudni fogja megy e DOA2vel.
GAMECUBE
A hangulat ott van azert a Luiginal, de nem egy kategoria a nagy DMCvel, ICOval, FFXel.
Ezeknek is ott van mindenuk amit csak az ember elvarhat.
Efreet
mert Delphi kód... meg a hangok wav-ban... és nem emuláció, hanem újraírás.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Már kiváncsian várom, mitõl akkora a mérete, mint egy NES romnak 😊

Efreet
naaaagy kedvenc, ott van a Snoopy-s zongorás cucc, abban nagy istencsászár voltam 😊 szééép színes lcd rullll (színesfólia, átvilágítás, tükör...)

Köszi, jön már nekem is! 😊

Efreet
az olasz mirrorrol simán lejöttek nekem

"Hardware requirements
-a Pentium-class processor or equivalent"

LOL LOL LOL

Amúgy kár, hogy egy link se mûködik, nagyon elkapott engem is a nosztalgia, ahogy megláttam az oldalt 😊

Efreet
kvarcgamék rul 😊)) http://madrigal.retrogames.com 😊))
LR44/SR44-es elemek ismerösek? 😊)

Nem tudtok valami boltot, ahol hozzá lehet jutni egy PS2-es Official magazinhoz, dvd-vel?? Kb. mennyiben van egy ilyen ujság? Please help.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Alien!
Nekem Nintendo volt az elsõ kvarcjátékom,mégis utálom....Lehet,hogy azért mert már abban is a munkástestvérek rohangáltak....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Efreet
a divX-ezés bugos rajta rendesen... legalábbis nem mindent játszik le...
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9021370
itt keresgélhetsz, mindig van valaki aki épp eladja 1-2-5-50 játékkal meg mindennel... 😊 30-40 körül már van mindenfélével.

Hát ezért nem tudlak irigyelni 😊

Igen, azok is 😊

Nekem a NES volt az elsõ konzolom, mégis a sony vonalat szeretem jobban 😊