A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
huh, ha ezt elolvassa, és rájön, hogy velem egyenrangú, még elbízza magát, és egy beképzelt nagyszájú okostojás lesz 😊))))
Riszpekk
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
tenyleg nem olvasom el😊))))
na jo csak egy picit belenezek😛
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Közben ötödik elolvasásra megértettem 😊
Az a véleményem, hogy Martint és az újságját nagyon tisztelem és szeretem (komolyan!), de ilyen szempontból a véleménye pont ugyanannyit ér, mint bárkié itt a fórumon... Meg különben is: kettõnk ízlése kb. két-három éve úgy látszik külön utakon jár 😊
Utalom nagyon!
lehet hogy lesz ffx😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"Figy, nem egy ember mondja hogy amai gamezok rovidek, uncsik.
Konnyuek."
Ezt leginkább Martintól lehet hallani, meg néha egy-két ember morog (néha én is, de elmúlik). Mástól valahogy nem szoktam annyira gyakran hallani.
Azt nem tudom, hogy általánosságban írtad-e, de mondjuk pc-re mostanában a Morrowind és a Heroes 4 szerez kellemes 300 órás játékidõt egyeseknek. Én az utóbbiról tudok csak nyilatkozni: napi öt órát alszom már egy ideje, és sem rövidnek, sem gyengének, sem könnyûnek nem nevezném.
"PS2re mind ilyen (kiv. GTA3)."
Az, hogy unalmas lenne _minden_ ps2-es játék, azt te sem gondolod komolyan. Tudom, hogy nem gondolod 😊 A rövidségrõl annyit, hogy a MG2 nem rövidebb, mint az elsõ rész, a SH2-rõl és a FF10-rõl ugyanez elmondható. Bizonyára még nagyon sokról. Másrészt nem hiszem, hogy minden esetben a játékórák számánbak kellene döntenie. Nem akarok a "101 banán milyen nehéz" vitába beszállni, de inkább kivégzem 12 óra alatt a dmc-t, mintsem 50-et játsszak egy platformmal. Nekem ez a véleményem, nem fikázom a platformot.
"Kerdezd meg MArtint, o se mondana sokka tobb jujj emiatt is kell a ps2 gamet ps2re."
Mi van??? 😊
"Egyszeruen gyengul az ipar."
Valahogy nem hiszek a játékipar leáldozásában. Néhány stílus sajnos (!!!) gyengült, kihalt, de mondjuk az idei év elsõ hónapjainak játékaival el tudnék tölteni néhány évet...
"Nem nem a Luigi sem a SSMB miatt."
Ez azért érdekes, mert ezt a vitát pont ez a két játék, és ezek kiválósága nyitotta meg. Most akkor mégsem olyan jók?
"Hiaba ok a minosegre mennek nem a mennyisegre."
Ez így általánosítva szerintem butaság. Vannak kiadók, akik legtöbbször a minõségre mennek, de hogy a Nintendóra dolgozó cégek mind a minõségre mennének... ugyan már!
"Szerinted most oszintem akkora alkotas volt a RR5 meg a TTT?😊))"
Ezek nagy szarok voltak, te is tudod. Miért kellett pont ezeket felhozni példának?
"mikor az ember eloszor ridge racerezett meg tekkenezett egy jot... ejjj az vot ám a csuda..."
Hát engem psx-en is hidegen hagyott ez a két játék. Viszont javaslom megnézni pl. a Fear Effect 3 trailerjét, döbbbbbb.... Azt hinnéd, hogy a játék videóiból van összevágva, de nem...ez maga a játék engine. De "majd-megjelenik-és-mekkora-cuuc-lesz" típusú játékot én is tudnék sorolni rengeteget.
Na nem ragozom tovább, tényleg valahogy jobb érzés volt a psx-el játszani, de azért nincs itt semmi gond a ps2-vel sem, grafikában nem hozza a másik két konzolt, de a játszhatóságban azért még odateszi magát.
Ugyan baromira ideges lettem, de aztán a Grandia 2 megnyugtatott (úgy hajnali 3-ig) ! Azóta négy napja szinte nem is alszom, csak éjszaka nyomom a G2-t !!! Naaagyon karaly gamma, teljesen beindultam tõle, megint olyan vele nyomulni, mint a régi szép idõkben ! Persze elsõre nem mutat sokat, de aztán nagyon beindulnak a dolgok !!! IMÁDOM az ilyen retro gammákat és most még több jön PS2-re is !!! A játék pont ugyanolyan, az a hagyományos JRPG, mint akár 10 éve, csak a grafika és a hangminõség fejlõdött ! DE azt hiszem, ez a stílus már olyan régóta csiszolódik, hogy nem is szabad változtatni rajta, hiszen kiforrott, mondhatni ideális ! Na szóval megnyugodtam, kimondottan gyógyítólag hatott rám ez a kis gyöngyszem...
Irj mailt ott elmagyarazom.
Igaz Ramzae, de nezd meg nalad hogyan mukszik.
Gyere el erte.
Bocsi Ramza azert megkapod az FFXedet😊
Oks?
meg ma.
Ahogy irtad mailban.
ma sem fogok FFXezni😊
még ennek sem használtam ki az elõnyeit😊
Es DOA2ve is fog indulni.
Itt kerdeznem meg nem akarsz uj chippet a gepedbe amivel vege az ilyen DOA2 is kell a DVDhez maceranak?
Konnyuek.
PS2re mind ilyen (kiv. GTA3).
Kerdezd meg MArtint, o se mondana sokka tobb jujj emiatt is kell a ps2 gamet ps2re.
Egyszeruen gyengul az ipar.
Mig Nintendora ami karacsonyig kijon igencsak tobb van mint 3-4, ez nem elfogultsag de en is tudok kapasbbol egy ket nevet ami miatt vettem kockat.
Nem nem a Luigi sem a SSMB miatt.
Pikmin es Sonic Adv2. Ezek jok.
Hiaba ok a minosegre mennek nem a mennyisegre.
Szerinted most oszintem akkora alkotas volt a RR5 meg a TTT?😊))
MEg szerintem is gagyik.... regen bezzeg ps1re mikor az ember eloszor ridge racerezett meg tekkenezett egy jot... ejjj az vot ám a csuda...
Chippel de tovabbra is garisan!! 30ert.
Postai kuldes is megoldhato.
[email protected]
06303777707
dobok neki egy mailt...
Az, hogy neked csak 3 game jött be igazán az a te bajod. Persze a legtöbb PS2-es gameban nincs vizvezetékszerelõ, meg róka. 😊)) Na jó ez vicc volt.
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Vartam a hatast vartam de nem jott el ecceruen mert nem votak a gamek olyan kaliberuek.... kar...😞 es a GT3 sem hozta meg szamomra!! azt a nagy ujitast attorest (csak latvany szintjen) .....
szal nem jott be az a regi nagy feeling, mert vot az is a psxnek... of course.
DMC, ICO, FFX na ezek hoztak vissza, es unalomig is csak ezt a 3gamet fogom emliteni ps2re😊))
Sneses igazi feelinget jelenleg a GBA hozza vissza😊))))
Na nem irok most tobbet Nintendorol, mert nektek aztan beszelhet az ember😊
Ezeknek is ott van mindenuk amit csak az ember elvarhat.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
-a Pentium-class processor or equivalent"
LOL LOL LOL
Amúgy kár, hogy egy link se mûködik, nagyon elkapott engem is a nosztalgia, ahogy megláttam az oldalt 😊
LR44/SR44-es elemek ismerösek? 😊)
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9021370
itt keresgélhetsz, mindig van valaki aki épp eladja 1-2-5-50 játékkal meg mindennel... 😊 30-40 körül már van mindenfélével.