No One Lives 4Ever

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Egy kis összegzés következik a játékról!

Negatívumok:
-párbeszéd bug
-néha videók után nem hagy idõt szétnézni, felfogni a helyzetet (megnézni a feladatot), egybõl akcióra késztet
-volt pár unalmasabb rész
-a boss harcok az elsõ kivételével elég ócskák, ötlettelenek voltak (a második részben mintha jobban rágyúrtak volna erre)

Pozitívumok:
-kiváló csavaros sztori
-változatos pályák/feladatok
-játékmenet
-néha humoros párbeszédek
-stílusos az egész játék
-grafika ugyan kicsit már kopottasnak hat, de nem számít, így is szuper
-hangok, zene (a fõcimdala egyszerûen fantasztikus!)
-karakterek
-kütyük, fegyverek
-hosszúsága legalább 2 és fél mai FPS-nek felel meg (akár 20 órás is) és csak néha válik ennek ellenére is unalmassá

Értékelés:90%

Qwerty4

Qwerty4
Azt már végigtoltam, pont 3 éve. <#smile>
Visszafelé haladtam idõben:elõbb a Contract J.A.C.K.-et toltam 2005 nyarán, majd 2006 õszén jött a NOLF 2 és most az elsõ rész.
Ilyen furcsán alakult.<#smile>
Mindegyik jó volt, mondjuk a 2. rész tetszett a legjobban, az is tele volt tömve egy csomó jó ötlettel, több érdekes szitu/dolog volt abban a részben.<#worship>

Qwerty4

Akkor most kezdj neki a második résznek ;-) hasonló élményben lesz részed<#eljen>

Qwerty4
A végére értem a mai nap, közel két hét volt amíg végigjátszottam, kb. 2,5x hosszabb, mint egy mai átlag FPS.<#eljen>

Qwerty4

Qwerty4
ÁÁÁ, most meg az baj, hogy videók, párbeszédek között sokszor hang nélkül maradnak a karekterek, mutatja az arcukat, de nem szólalnak meg és a feliratot is csak egy pillanatra dobja ki.<#falbav>
És ez nagyon idegesítõ.Mit lehet vele kezdeni?

Qwerty4

Qwerty4
Nem F-fel lövök, bal klikkel lövök. 😊

Qwerty4

Tehát bal klikk helyett F-fel lõsz? <#guluszem1>
Qwerty4
Most már mindegy is, hozzászoktam az alap irányításhoz.Berlinig el is jutottam.

Qwerty4

Nem kell, hiszen eleve egy mod a magyarítás. Tegnap próbáltam, lehet állítani össze-vissza, és így át lehet variálni a billentyûkiosztást is.
Qwerty4
Ez igaz.<#smile>

Az új játékok rengeteget települnek, de a tartalmuk sajnos egyre silányabb a nagy GB-ok ellenére is.<#levele>

Qwerty4

Pedig ellentétben a mostani játékokkal, amik majd 1 hosszát települnek, ez max. 10 perc és kész ;-)

Qwerty4
Ja, de újra instalálni sincs kedvem...

Qwerty4

Érdekes, a GotY nálam úgysem akart megfelelõen mûködni, de most újra megnézve már akar. Persze a legvalószínûbb, hogy én néztem el valamit.

Qwerty4
Kár, így csak alapbeállításban mûködik jól... <#szomoru1>

Qwerty4

Amikor kipróbáltam a magyarítást (a GotY-n), nálam az produkálta ezt, nélküle nem volt gond.
Qwerty4
Hello.

Most játszom elõre a NOLF1-et és gondom van.
Szóval feltelepítettem, azután 1.004 patch/crack, magyarítás.
A billentyûzetet és mindent beálítottam, de miután elindult a játék minden billentyûbeállításról eltûnt a beállításom és majdnem mindenhova a "nincs"-et tette, tehát mozogni sem lehet, szinte semmit.Pár funkció mûködik csak.És hiába állítom akárhogy is, nem megy, visszaáll mindig a "nincs"-re.
Mi lehet a baj?<#help>

Qwerty4

Hali! Tudna valaki segíteni? Nekem az 1.002-es verzió van meg (a lehetõ legrégibb...<#szomoru1>), de leszettem a netrõl az 1.003-as patch-et. De amikor telepíteni akarom (SETUP.EXE), ezt írja ki: c:\NOLFUpdate\SETUP.EXE fájl (vagy annak egy összetevõje) nem található. Ellenõrizze, hogy az elérési út és a fájlnév helyes-e, és az összes szükséges könyvtár elérhetõ-e.
Miért írja ezt ki? Ja, és meg vagyok gyõzõdve arról, hogy minden összetevõje megvan, mert akárhonnan töltöm le (a netrõl...<#vigyor2>), mindig ezt írja ki!!!
De fõleg csak azért kell az 1.003-as patch (azután az 1.004-es), mert ha szerveren akarok játszani, akkor már mindenkinek az 1.004-es verzió van meg, és nem enged játszani!!!
Tud valaki segíteni? <#help> Köszi!!!
Üdv!

A gondom az, hogy felraktam a 2. részt, hogy nosztalgiázgassak kicsit, viszont most fura módon a megölt ellenfelek elpárolognak (legalábbis látszólag), holott 2 éve, mikor utoljára játszottam vele, még semmi ilyesmi nem volt. A gáz ezzel az, hogy én nem látom hol fekszik a hulla, az NPC-k viszont látják. Mitõl lehet ez? A patch-ektõl? A magyarítástól? Vagy csak mert most más a videókártyám? Vagy miért? Megnéztem a beállításoknál is, de semmi ilyesmivel kapcsolatos dolgot nem lehet ki vagy bekapcsolni.
fery02
Jaaaaa, értem már, ilyenre énis gondoltam, csak nem hittem el, hogy tényleg ez lehet a baj, de akkor majd megnézem 😊 Köszi!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Imike magyarításának "Tudnivaló"-iban pontosan le van írva, hogy hogyan kell. A lényeg az, hogy a játékot angolul kell elindítani és beállítani a kívánt billentyûket. Utána lehet a magyarítást rátölteni.

fery02
Az a bajom, hogy a billentyûzet beállításokat megváltoztatom, majd elmentem, de nem hadja meg a beállításokat. Mi lehet a baj? Mert elég tré az F betûvel lõni. Valaki pld help!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sziasztok!

Örülök, hogy magára talált a topic! Én már évek óta nyúzom mind a két részt a Nolf-ból, és még mindig a toppon van nálam a gamma!

Ibrik! Gratulálok a magyarosításhoz (mestermunka!), bár még csak screenshootkat láttam belõle, mert ha jól tudom az csak az eredeti játékkal fut! Jól tudom?

Srácok! Az N-Tec forgalmazza a játékot és elvileg, még van 4-5 darab elfekvõben náluk, tegnap beszéltem velük! Illetve már annyi nincs, mert én és a kollégám rögtön rendeltünk is!

2800 ft körül van! N-Tec: 431-07-07

Milyen a multi? Mert az ASE lát 3 szervert és mindig vannak rajta egész sokan!

Gyerünk srácok, élesszük fel a topikot!!!
Lilithn
Nincs meg valakinek a 2. rész vagy a Contract Jack eredetiben és szeretné azt eladni esetleg? Elég sürgõs lenne.

I can eat death like nobody\'s business.

agyhalál
Gratulálok a türelmedhez😊

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Kmarha
a megoldás az lett, hogy kitapasztaltam az iniben lévõ gombok mibenlétét, és azokat cserélgettem úgy, hogy összejöjjön egy használhatóbb billentyü beállítás 😄 kicsit szöszmötölös munka 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

agyhalál
Ez is egy megoldás.
1.004-es patch tudtommal csak multiplayer részben változtat pár dolgot, single részhez hozzá se nyúl.
Köszi.

ibrik
Akkor próbáld meg még a "patch-elgetés" és a magyarítás felrakása elõtt beállítani.

Egyébként van hozzá 1.004-es patch is.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

agyhalál
1.003-as patch van fent, magyarítást még fel se raktam.

ibrik
A megoldás az - ha jól emlékszem -, hogy még a frissen feltelepített (még angol nyelvû) játékban a magyarítás felrakása elõtt be kell állítani a neked tetszõ billentyûelosztást és aztán telepítsd fel a magyarítást.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

agyhalál
Szevasz.
Sikerült valami megoldást találni?

Kmarha
Hmm.. adtál egy ötletet. Talán 98-as kombatibilitással kéne kiprobálni. majd ha a HMM5 mellett jut rá idõm, meglesem 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Nemcso
XP alatt sajna én sem láttam még megoldást sehol erre a problémára, nem jegyzi meg az új bill. beállításokat. (nekem eredeti van)
Anno én Win98 alatt tóltam végig, ott nincs ilyen probléma.

Kmarha
na jó, még csak nem is ascii kóddal van az autoexeben a billentyü tárolva. de találtam egy részmegoldást.
egyszerüen a beirt billentyükhöz található parancsokat cserélgettem át, igy már élvezhetõbb bill. configot szerkesztettem. annyi a hátránya hogy csak az alapból definiált bill-ekhet tudtam felhasználni.

a semminél jobb

Kmarha
visszaolvasgattam de nem láttam, hogy bárkinek is lenne ilyen hibája mint nekem. vagy csak vak vagyok (ez a valószínübb)

szóval 2cd-s verzió van meg, sajna nem eredeti. és meg is látszik rajta. tökéletesen fut meg minden, azonban a billentyü beállitásokat nem hajlandó megjegyezni. nem tudom átalakitani, és nagyon idegesit, hogy az f betüvel kell lõnöm.
néztem az ini-t is, de a billentyük valami féle kóddal vannak beleírva, meg ne mtudom fejteni most minek mi felel meg.

szóval nem tud valaki mondani nekem egy megodlást? EGy patchet, fixet vagy a billentyük, egérgomb kódjait, amit a játék használ. lassan megörülök olyan szar az eredeti irányítás. :S

_RudY_
Ezt próbálta már valaki?
>No One Lives Forever Nude Patch 02-08-2001<
http://www.gamecopyworld.com/cgi-bin/dl.cgi?NOLF_nudepatch!zip
Itt van hozzá egyébként az összes létezõ patch+crack is.
http://www.gamecopyworld.com/

Dikkma
Ahh. Asszem nem arról van szó, amire gondoltam.
Most a játék második pályájáról van szó?
Dikkma
Huhh, nemrég voltam ott, mingyárt betöltöm és megnézem.
please stand by 😊
Dikkma
10 MB/seces kapcsolattal a host és az elsõ belépõ játékos fél percenként laggol egy fél percest. Elég rossz egy percbõl, egy felet játszani...
Neten nyomtuk régebben, hatalmas pinggel, de nem laggolva ment. Most mi a gáz?
Valaki help plz!
Szóval, ripünk van, nincs-e valami IZÉ hozzá...
Az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki crackelt patchet a gamehéz, mert multiban 1xerûen játszhatatlan. Leszedtem 1.0.0.3 as patchet, hozzá törést, de nem megy. Aszondja, a patch, hogy a NOLF nincs rendesen feltelepítve. Valakinek ötlete?

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Nyolc tárgy van, és én is hard-on nyomom...
Szóval ha megvan mind a 8 akkor mit kell csinálni?
(Semelyik emeleten nem tudom hívni a liftet.)

És az nem baj ha bekapcsol a riasztó?
Shep
Jól mondod meg kell keresni 5 tárgyat/levél, aktatáska stb/ bár én tõbbre emlékszem lehet hogy azért mert én hard-on játszottam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Valaki segítsen!
Elõször nekem is ez volt a gond.Futtatni kell a setup-ot. Elõször olyan mindha lefagyna a rez1-nél, de lassan azt is kicsomagolja. A maradékot (NOLF Rez2-tõl Rez6-ig) pár prec alatt megcsinálja. Ennyi. Mûködnie kell...
Mit kell csinálni a safecracker 5. részénél? Ott kell megkeresni a nyolc tárgyat, aztán a liftel kell lelépni. Mit kell csinálni???
😞
Peppe79 !
A NET-rõl van a játék? Ha igen akkor légyszi mondd + honnan!
Köszi
Lacc
Ja, kicsomagoltam azt is. Mossem megy. A rohadt életbe. A fele warez nem mûxik amit letöltök. Ti honnan töltöttétek le?
Lacc
Ja, a Myth-es van meg. Konfig:
P3-600, 128 RAM, GeForce 256, alaplapot pontosan nem tom, de Asus. Van elég swap terület is a vinyókon. Most várok majd kb. 10 percig, meglátom mi lesz.
Lacc
Most töltöttem le a gamét. Fel is raktam, bejön a menü, minden, de mikor indítani akarom az elsõ pályát, elkezd tölteni, és csak tölt és tölt... A gépen látom, hogy nem csinál semmit. A loading feliraton is mennek a színek, de az istennek se akarja betölteni a pályát. Ötlet?
Oldal 1 / 7Következő →