No One Lives 4Ever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van egy biztos helyetek ahonnan leszedhetném?
Breki33
mar letoroltem aruld el mire gondolsz...
ja ha vona nalam, de nincs, mert a default felszerelesel indultam, s menetkozben nem talaltam. a dekodoloval nem megy.
egyebkent a toronyepuletes, s a masodik lift (normalis lift)

probalkozom, legfeljebb csalunk egyet.

koszi.
ime bovebben:
Safecracker ott hogy a lift hatuljanal megnyomtam a gombot, bemasztam a liftbe fentrol, tovabb mentem, s egy masik liftnel vagyok, ahol van egy ablakmoso alvany amit oda tudok hivni, de ennyi semmi tobb, s van egy csatorna fedel, amit egy kamera figyel, de nem tudom kinyitni.

hova tovabb?
Help nekem is jo lenne a megoldás ide:
A Safecracker Scene 4 végén nem mûködik az a....
Breki33
adjunk egy hegesztot? 😊

szerintem itt csak a cheat segit vagy az ujrakezdes

Falcon elraktam csak miutan jottek gepfegyverrel elovettem

Ti melyik utvonalon mentetek az alaguton vagy egybol balra? es a nagy faajto utan fel kell menni a lepcsokon vagy mehetek egybol balra?
A kocsinal vannak az utolsok?
Mighty
Ezzel a pályával szivtam csak. A megoldás: Amikor egy olyan részhez érsz, ahol a pasi a felsõ korlátról lövöldöz, van egy csaj elbújva a fal mögött. Remélem tudod mirõl beszélek.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Breki33
nekem nem volt sotet geforce-n

amugy megprobaltam a civileket felszolitani a tavozasra de mindig lejar az idom eleg keves az a masfel perc

kb hany civil lehet en kb 10 nek szolok amikor odaerek a kocsihoz akkor jon ket gepfegyveres oket kinyirom de aztan elfogy az idom
Breki33
nem TOmb RAider ez 😊

a gamecopyworld-on nezted mar?
mit javit a patch?
Breki33
hat mar alig varom 😊
Breki33
koszi a segitseget
a kupanvagas egy kezlegyintest jelent? 😊

amugy a no robbanasa mar a vegjatek?
Breki33
na megint kerdeznek

miutan a szoknyas ferfival bunyoztatok hogy szereztetek fegyvert?

es a volkov es a no kinyirasa utan mit kell csinalni mikor szamol visszafele?
Breki33
nekem is a 6.50-es van geforce II Mx-el de nincs ilyen bajom

amugy annal mar jott ki ujabb probald meg azzal

amugy a hosikloval nem arra kellett menni hanem a masik uton 😊 azert koszi.......
haho! plz segitsetek!
berlin scene 3, amikor a dokit ke kell hozni. megvabn a csavo, de lefexik a foldre, nem hajlando jonni, de egyebkent se tudom, hogy merre kell kimenni!
Breki33
probaltam de lefele lejt a szele
Breki33
Dauby lehet hogy megkovezel, de merre kall menni a hosikloval a 4. alpesi palyan? 😊

amerre mennek ott egy nagy szakadek van
Breki33
Dauby koszi

amugy nem minden jatekban akadok el csak nincs idom jatszani sokat a vizsgaidoszak miatt
meg a haverok is megkernek ha elakadnak valamiben hogy kerdezzem mar meg

a Fifa -ban es a Cossack-ban amugy nem akadtam el 😊
Breki33
olvass vissza azt hiszem a miki irt mar errol

figyeljetek a szkafanderes palya masodik reszeben mikor lezuhan a lift mit kell csinalni?

kb 4 percem lenne hogy lelepjek de nem tudok semerre csak az egyik tartogerendat tudom a liftaknaban szetloni
Kérlek segítsetek!
Elakadtam a Berlin 2-ben, hol kell lefényképezni és hogyan a dokumentumokat? a 3 bombát már élesítettem és hogyan lehet használni az inventory-ban lévõ tárgyakat?
köszi, vik
Törölt felhasználó
A zuhanásos részról jut eszembe, mikor a katona, akirõl leszedtem az ernyõt bezuhan a góréba, elõtte rimánkodik:
'Kérlek legyél tele szalmával...kérlek, legyél tele szalmával..' PAFF 😊

(Persze angolul jobban hangzott!)

Tele van ilyen poénokkal a játék, a kihallgatott beszélgetések is nagyon jók, teljesen életszerû tõlük a hangulat.
Dikkma
fd: nem ripes?

Nekem az volt, és nema nolf.exe-vel, hanem a start.bat-tal kellett indítani. De a videókban úgy sem beszéltek...
Törölt felhasználó
Shep : A CD teljes. Nem rip. Asszem tényleg rosszul van megírva.
Bocs, hogy itt is kérdezek, de a Daikatana rovatot nem nézi senki sem. Megvannak az AEGIS-t alkotó rúnák, de a nagy kapu mindig bezáródik. Mit hagytam ki?
Törölt felhasználó
A berlini pályán én is elkadtam. Az ügynök (akinek oda kell adni a képeket?) nem csinál semmit, csak áll. (A riasztó megy, mert nam tudom hol kell kikapcsolni. Lehet, hogy ez a baj?)