No One Lives 4Ever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Negatívumok:
-párbeszéd bug
-néha videók után nem hagy idõt szétnézni, felfogni a helyzetet (megnézni a feladatot), egybõl akcióra késztet
-volt pár unalmasabb rész
-a boss harcok az elsõ kivételével elég ócskák, ötlettelenek voltak (a második részben mintha jobban rágyúrtak volna erre)
Pozitívumok:
-kiváló csavaros sztori
-változatos pályák/feladatok
-játékmenet
-néha humoros párbeszédek
-stílusos az egész játék
-grafika ugyan kicsit már kopottasnak hat, de nem számít, így is szuper
-hangok, zene (a fõcimdala egyszerûen fantasztikus!)
-karakterek
-kütyük, fegyverek
-hosszúsága legalább 2 és fél mai FPS-nek felel meg (akár 20 órás is) és csak néha válik ennek ellenére is unalmassá
Értékelés:90%
Qwerty4
Visszafelé haladtam idõben:elõbb a Contract J.A.C.K.-et toltam 2005 nyarán, majd 2006 õszén jött a NOLF 2 és most az elsõ rész.
Ilyen furcsán alakult.<#smile>#smile>
Mindegyik jó volt, mondjuk a 2. rész tetszett a legjobban, az is tele volt tömve egy csomó jó ötlettel, több érdekes szitu/dolog volt abban a részben.<#worship>#worship>
Qwerty4
Qwerty4
És ez nagyon idegesítõ.Mit lehet vele kezdeni?
Qwerty4
Az új játékok rengeteget települnek, de a tartalmuk sajnos egyre silányabb a nagy GB-ok ellenére is.<#levele>#levele>
Qwerty4
Most játszom elõre a NOLF1-et és gondom van.
Szóval feltelepítettem, azután 1.004 patch/crack, magyarítás.
A billentyûzetet és mindent beálítottam, de miután elindult a játék minden billentyûbeállításról eltûnt a beállításom és majdnem mindenhova a "nincs"-et tette, tehát mozogni sem lehet, szinte semmit.Pár funkció mûködik csak.És hiába állítom akárhogy is, nem megy, visszaáll mindig a "nincs"-re.
Mi lehet a baj?<#help>#help>
Qwerty4
Miért írja ezt ki? Ja, és meg vagyok gyõzõdve arról, hogy minden összetevõje megvan, mert akárhonnan töltöm le (a netrõl...<#vigyor2>#vigyor2>), mindig ezt írja ki!!!
De fõleg csak azért kell az 1.003-as patch (azután az 1.004-es), mert ha szerveren akarok játszani, akkor már mindenkinek az 1.004-es verzió van meg, és nem enged játszani!!!
Tud valaki segíteni? <#help>#help> Köszi!!!
A gondom az, hogy felraktam a 2. részt, hogy nosztalgiázgassak kicsit, viszont most fura módon a megölt ellenfelek elpárolognak (legalábbis látszólag), holott 2 éve, mikor utoljára játszottam vele, még semmi ilyesmi nem volt. A gáz ezzel az, hogy én nem látom hol fekszik a hulla, az NPC-k viszont látják. Mitõl lehet ez? A patch-ektõl? A magyarítástól? Vagy csak mert most más a videókártyám? Vagy miért? Megnéztem a beállításoknál is, de semmi ilyesmivel kapcsolatos dolgot nem lehet ki vagy bekapcsolni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Örülök, hogy magára talált a topic! Én már évek óta nyúzom mind a két részt a Nolf-ból, és még mindig a toppon van nálam a gamma!
Ibrik! Gratulálok a magyarosításhoz (mestermunka!), bár még csak screenshootkat láttam belõle, mert ha jól tudom az csak az eredeti játékkal fut! Jól tudom?
Srácok! Az N-Tec forgalmazza a játékot és elvileg, még van 4-5 darab elfekvõben náluk, tegnap beszéltem velük! Illetve már annyi nincs, mert én és a kollégám rögtön rendeltünk is!
2800 ft körül van! N-Tec: 431-07-07
Milyen a multi? Mert az ASE lát 3 szervert és mindig vannak rajta egész sokan!
Gyerünk srácok, élesszük fel a topikot!!!
I can eat death like nobody\'s business.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
1.004-es patch tudtommal csak multiplayer részben változtat pár dolgot, single részhez hozzá se nyúl.
Köszi.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Egyébként van hozzá 1.004-es patch is.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Anno én Win98 alatt tóltam végig, ott nincs ilyen probléma.
egyszerüen a beirt billentyükhöz található parancsokat cserélgettem át, igy már élvezhetõbb bill. configot szerkesztettem. annyi a hátránya hogy csak az alapból definiált bill-ekhet tudtam felhasználni.
a semminél jobb
szóval 2cd-s verzió van meg, sajna nem eredeti. és meg is látszik rajta. tökéletesen fut meg minden, azonban a billentyü beállitásokat nem hajlandó megjegyezni. nem tudom átalakitani, és nagyon idegesit, hogy az f betüvel kell lõnöm.
néztem az ini-t is, de a billentyük valami féle kóddal vannak beleírva, meg ne mtudom fejteni most minek mi felel meg.
szóval nem tud valaki mondani nekem egy megodlást? EGy patchet, fixet vagy a billentyük, egérgomb kódjait, amit a játék használ. lassan megörülök olyan szar az eredeti irányítás. :S
>No One Lives Forever
http://www.gamecopyworld.com/cgi-bin/dl.cgi?NOLF_nudepatch!zip
Itt van hozzá egyébként az összes létezõ patch+crack is.
http://www.gamecopyworld.com/
Neten nyomtuk régebben, hatalmas pinggel, de nem laggolva ment. Most mi a gáz?
Valaki help plz!
Szóval, ripünk van, nincs-e valami IZÉ hozzá...
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Szóval ha megvan mind a 8 akkor mit kell csinálni?
(Semelyik emeleten nem tudom hívni a liftet.)
És az nem baj ha bekapcsol a riasztó?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A NET-rõl van a játék? Ha igen akkor légyszi mondd + honnan!
P3-600, 128 RAM, GeForce 256, alaplapot pontosan nem tom, de Asus. Van elég swap terület is a vinyókon. Most várok majd kb. 10 percig, meglátom mi lesz.