Milyen a JÓ Játék?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de pl. az Oblivionnal játszottam 80-100 órát, de még mindig sehol sem tartottam, aztán vettem egy wide tft-t azon meg nem tetszett a játék, azóta el sem indítottam, és még csak nem is hiányzott
most akkor ez JÓ játék vagy sem?
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
De nem kell messzire menni, ott a Dio2, rengetegen játszák, pedig hát nem egy bonyolult dolog... vagy éppen azért?
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
az sem szeretem amikor már túl nagy kínlódás az egész
A Jagged alliance 2 nagyszerû volt, de nem játszottam végig, mert a vége már igazi kínlódás volt
meg szerintem az is számít, hogy 2-3 hónap kihagyás zután vissza tudsz-e zökkenni, vagy sem, már nem emlékszel a rúna mit jelent a botodon, meg hogy is kell rá felróni (stb)
végre nem az számított ki mennyi nyersanyagmezõt uralt, az egségek menet közben is tudtak tüzelni, voltak roncsok, amiben aztán a hátul jövõk elakadtak
(ugyanakkor a fantasy folytatás már nem tetszett)
meg gondolom az is számít, hogy a 320x240-es felbontást 14"-on néztem, nem 17-19"-on
meg így van az emlékekben máshogy él a grafika, mint a valóságban
Na meg az Oblivion <#mf2>#mf2>
Vagy a Dungeon Keeper 2 <#eplus2>#eplus2> Szóval ami ötletes és nem sablonjáték.
A mai játékok sajna a grafikára gyúrnak már csak. Azért van 1-2 kellemes meglepetés is, pl a Flatout 2.
War. War never changes.
C&C3 jön... imádtam. Most mennyivel lesz jobb? Attól nem lesz jobb, hogy látom: pörögnek a ventillátorok a gyár oldalán. Emlékszik valaki a Dûnére? RTS volt, úgy rémlik elég gagyi grafikával, mégis...
De igy voltam szinte az összes sorozattal, mint pl. a Commandos, az utolsó részeknek már neki sem álltam.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
soha en nézd mega régi imádott játékodat késõbb
pl. a wing commandert most
hány olyan játék volt, ami nekem nagyon tetszett, ehhez képest az offline kritikusok széjjelfikázták (mert nem vették a fáradtságot a hogy kicsit is belemélyedjenek)
egy jó játékhoz nem kell csilivili grafika, szép körítés, mert arra úgy is ott a képzeleted, csak azt számít hogy élvezd, ehhez pedig szerintem nem kell más mint a kihivás vs sikerélmény megfelelõ eltalálása
Vannak RP szerverek, ahol pl. madárember, vámpir, ilyesmi nem csatlakozhat ember guildhoz, és forditva.
Egyébként még ott vannak a karijaink Brailan, meg tán Redemptionon is... A Fringe úgy hallom megerõsödött, Rhezdekus a GL jó haverunk.
A teszten csak bohóckodásképpen, amolyan családi vállalkozás: papa, mama meg a gyerek :-)
Te melyiken vagy?
amugy én is játszogatok néhanapján de nekem nem jött be a tesztszerver(nem kenyerem hogy egyszer majd csak eltûnik a jó kis kari,irják ugyanis hogy gyakori a törlés) ugyhogy rendes szerveren vagyogatok.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Lehetsz lovag, a jók védelmezõje, orgyilkos, aki mindenkit megöl akit lát, tolvaj, aki tud lopni a szörnyektõl is meg a játékosoktól is, lopakodó, akit senki nem lát, csak a scoutok, tudsz repülni, ha akarsz, varázsló, nekró, vámpir, mino, kentaur, meg még egy csomó. Harcolhatsz egyedül, vagy csapatba, bármerre mehetsz a világban, megvalósithatod önmagad...
Jó játék? pl. az Eve online ami nekem eddig a legjobban tetszett/lekötött. Talán annó a Cossacksal játszottam ennyit, persze az nem MMO volt...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
nekem pl. ezek a legjobbak:
Project Igi (elsõ rész)
XIII
FarCry
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Hiába szeretnéd lejátszani mondjuk a mohácsi csatát, ha az ellenfél másfelé akarna éppen nyomulni. SB csata szempontjából ilyen, bár ott is csak a leölt fickó zsákjában cipelt dolgokat tudod felvenni, na meg kardok, ijjak, lándzsák, tõrök, fejszék, hajitógépek a fegyverek...
Annak volt hangulata, na meg korszakalkotó volt a maga nemében.
Az MMORPG-k meg azért jók, mert mindig minden változik, bármikor ülsz a gép elé, igy nem lehet megunni. Dio2-bõl hivtak a Shadowbane bétájába 2000 januárjában, de szeptemberig nem is voltak karik, akkor lehetett elkezdeni, aztán vagy három év volt a kiadásig, de arra már hatalmas guildek alakultak, városok épültek, szövetségek formálódtak guildek között, csaták, városok romjai ilyesmik történtek, igy a kiadáskor egyszerûen folytattuk ahol éppen tartottunk. Sajna ez akkor csak USA-beli és kanadai játékosoknak volt elérhetõ, vagy kellett egy amerikai barát, akinek a cimére egy visa kártyával megrendelhetted, illetve fizethetted a havi dijat. Aztán 2005 körül kijött a Lineage2, akkor szinte az összes nagy guild átment oda, de nem sokáig birtuk azt a stilust, hiába volt a csili-vili grafika. Jött a WoW, aztán ment a süllyesztõbe. Shadowbane után nehéz volt egy hasonlót találni, ma sincs olyan, amelyikben ennyire jó lenne a pvp. A mieink most szétszóródtak, a többség az EVE-ben várja hogy kijöjjön valami, a DarkFall lett volna az, amibe a guild belevág, de ahogy hallottam az bukott...
Igy néhányunknak nem maradt más mint az SB, ami ugyan grafikailag nagyon alultáplált, néhol még mindig bugos, de minden megvan benne, ami az izgalmas játékhoz kell. A játékos szám csökkenése miatt szóba került a leállitása, tán el is adta a Wolfpack, de szerencsére nem igy történt: márciustól ingyenes lett, és még mindig jönnek a patchek, rengeteg változtatással... És ami röhely, kezdenek visszaszállingózni a nagy guildek :-)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
((Én akkorát néztem mikor lelötték a végén emberünket, hogy azt hittem minjá akkorát ordítok, hogy az hihetetlen...<#wow3>#wow3>))
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/