Milyen a JÓ Játék?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát a jó játék (lehet folytatni):
- le tud kötni
- nem igazán a grafika számit
-
-
- le tud kötni
- nem igazán a grafika számit
-
-
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Amúgy sokan szidják, de szerintem a Coffee Break is egy egész jó kis játék. Nincs benne túl sok egyedi dolog, ronda a grafikája, ennek ellenére elõfordul olyan is hogy lefagy tõle a gép, de mindezek ellenére mégis szórakoztató néha eljátszani vele 1-1.5 órát.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Én leginkább a stratégiai játékokat szeretem, vagy a TPS-eket. A mostanában érkezõ "csúcsszuper FPS játékok" közül egyik sem tetszik, általában mindegyik csak agyatlan irtásról szól, menni kell és lelõni mindent ami mozog, csak más grafikai környezetben, és esetleg más fegyverekkel. Én inkább a jó történettel rendelkezõ(Fahrenheit), valódi radikális újításokat tartalmazó(The Movies, Black and White) játékokat kedvelem. De azért 1-2 hentelõs játékkal is el szoktam játszani, de azoknak valahoy akkor sincs olyan játékélményük. A másik kategória amit nagyon nem szeretek, az a nfs sorozat, mivel már szinte mindegyik rész ugyan az(csili-vili törhetetlen autókkal 300-al végigtépni a pályán), és amiket újításnak neveznek benne az is benne volt egy másik autós játékban csak egy kicsit fejlesztettek rajta.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
mint a Deus Ex..
mint a Planescape:Torment..
mint a Thief I, II..
mint a System shockok..
mint a Gothicok..
Egyedi, idõtálló, immerzív
mint a Planescape:Torment..
mint a Thief I, II..
mint a System shockok..
mint a Gothicok..
Egyedi, idõtálló, immerzív
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Durván 2002-ig mindent kipróbáltam szinte, az összes fps meg rts megvolt, aztán olyan dömping lett, hogy nem gyõztem követni. Na meg bejött az elsõ "normális" MMORPG, az meg ugye 7/24-ben leköti az embert.
én a F.E.A.R.-re mondanám h JÓ söt egyensen KIRÁLY játék volt
Valami ilyesmi... Jönnek az újabb és újabb dolgok, egyre eszméletlenebb grafikával, ami ugye nem baj, hiszen a hardwer is fejlõdik, csak éppen nem köt le úgy mint pl. anno a Space quest a szaros kis pixeljeivel monokróm képernyõn, vagy a Wing Commander, vagy sorolhatnám. Wing commander... kis résen láttál ki, és amikor beléd durrantottak, kiszakadt a mûszerfal, ott lógott elötted, amikor leszálltál kivülrõl is láttad az új sérüléseket a hajódon... Most itt az X, hû de jó meg jajdeminden, csak éppen...
Szerintem az új játékok az új generációnak készülnek, õk nyilván másként látják a világot...
Szerintem az új játékok az új generációnak készülnek, õk nyilván másként látják a világot...
...és mondjuk még 1 a MotoGP szezonból:
Szerintem gyönyörû szép egy 7 éves (!!!) játékhoz, és inkább a fizikája a lényeg a jászhatósága nem pedig a grafikája...
Szerintem gyönyörû szép egy 7 éves (!!!) játékhoz, és inkább a fizikája a lényeg a jászhatósága nem pedig a grafikája...
infidel
A jó játék olyan aminél nem számít, hogy mikor készült de még a mai napig leköti és szórakoztatja az embert, ami megjelenése idején is nagy durranás volt és még azóta sem készült nála jobb játék... szerintem ilyen a GP500 igaz itthon kevésbé ismert mert nem tudják az emberek, hogy mennyire aktuális még. Jelenleg én a 2006-os 125cc, 250cc, és MotoGP szezonokkal játszok.. <#vigyor3>#vigyor3>
példának okáért 1 pic Talmácsi Gáborról xD

példának okáért 1 pic Talmácsi Gáborról xD

infidel
← ElőzőOldal 2 / 2