HTML szerkesztés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Argosoft mail szerverhez van az oldaladon is user manual, Apache jelentené az egyedüli nehézséget szerintem.
Egyébként egy kérdés: Apache-csal lehet több domain is hostingolni egyszerre?
Egyébként, ha végképp nehéz lenne, akkor Win 2000 Pro-s szervert is lehet csinálni, nem?
Mert gondolom a Windows Server 2003 nem fut 400 Mhz-en 128 Sd RAm-mal.
Egyébként PHP Triaddal lehetne szerinted? Ahhoz is van manual a gyik.com-on.
Csak azt nem nagyon értem, hogyha a gyik.com-on azt írod, hogy otthon szervert csinálni jó, akkor itt meg miért mondod, hogy ez nem fog menni?
Egyébként nekem UHU linux is jó lenne, minden.
de már csak azért is akarok egy szervert csinálni, hogy sikerüljön, nem elsõdleges szempont, hogy a webhosting szolgáltató díjától megszabaduljak.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Kezdõ, mire összeállít egy jó debian-os szervert, rendesen konfigurált Apache-val meg ProFTPd-vel ... hát ez durva lesz .. 😊)))
Sorry Taranov, nem a képességeidet akarom becsmérelni, de azt tudod ugye, hogy ez nem csak pár napos mulatság lesz? 😊
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Még lenne egy kérdésem:
FTP-n keresztül elérhetõ tárhelyet tudok mûködtetni apache-csal?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
személy szerint nem csináltam még, de én valami ilyesmit tennék össze:
Linux (debian/red hat) + Apache + ProFTPD + atomra bekonfigolt tûzfal
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Nem tudtok ajánlani jó mail és FTP szerverprogit linux alá?
Én csak ajánlani tudom, nem bonyolult.
www.namo.com
Ha mondjuk UHU Linuxot tennék fel?
Csak ha azt használod, akkor kb még jobban a célpontja leszel minden hackernek😊)
Sajnos a webhosting szolgáltatók tényleg pofátlan árakat kérnek el, de azt felejtsd el hogy a saját gépedrõl menjen a lap... Inkább keress ismerõst, aki tud ingyen adni párszáz megát...
A httpd.conf fileben kell mindent beállitani.
De ha nem vágod hogy ez hogy mûködik, akkor szerintem hagyd, és fõleg ne a saját gépeddel kisérletezz...
Otthon a kis xpd alatt elinditod az apachet minden tûzfal stb nélkül egy mezei net kapcsolattal, akkor nemhogy semmire nem mész, de még lassú is lesz, meg elsõ számú célponttá válsz mindenféle buzgómócsing hackereknek😊
Nem a témához kapcsolódik, de szeretném tõletek megkérdezni:
Van egy domainem (www.versanus.hu) és szeretném, ha a saját gépemen lenne egy könyvtár amire mutat a domain, hogy ne kelljen a webhostingot fizetni. Meg szeretném tõletek kérdezni, hogy milyen programmal lehet megoldani, azaz milyen programot kell futtatni itthon a gépen? Az Apache HTTP Servert próbáltam, de csak annyit kérdezett, hogy mi a domain, mi a szerver neve, és mi a webmaster e-mail címe, azt nem tudom hol kell beállítani, hogy melyik könyvtárra mutasson stb. stb.
Köszi elõre is a segítséget!
U.I.: fix IP-m van.
A weblap kezdooldalan egy logot (gif-et, nem akarok flasht ide rakni a kezdo oldalra) szeretnek KOZEPEN elhelyezni: FUGGOLEGES+VIZSZINTES -en.
A vizszintesen az megy: berakom egy tablaba, ami align/center, de a fuggolegest hogy oldom meg, hogy minden felbontasban es
minden ablakmeretnel kozepre keruljon?
Köszi.
tehát
1.Eszközök-üzenetszabályok-levelezés
2.klikk az újra
2.1 pipa be: Ha a tárgy sor megadott...
2.2 pipa be: törlés
2.3 pontosan beírni az alábbiakat:
Re: Thank you!
Thank you!
Re: Details
Re: Re: My details
Re: Approved
Re: Your applications
Re: Wicked screensaver
Re: That movie
Your details
3. klikk ok
Innentõl kezdve nem töltõdik le a sobig.f a gépedre, és nem kell szarakodni a törlésével. Nálam 3hete megy így. és egy sem jött át (nem is tud)
Hogy lehet blokkolni?
Nincs vmi frissítés ez ellen vagy valami?
2. a helyes szintaxis:<form name="form1" method="post" action="mailto:[email protected]"
enctype="text/plain">
ahol a method a get/post, a post küldi el az action-ban leírt címre az ûrlapot, a kódolás pedíg text/plain azaz egyszerû szöveges forma.
3. hát itt a supergamez
cím:supergamez ingyenes fórum
Hol lehet olyan szép fejléceket csinálni, mint pl. ami a pannongsm.hu -n van, vagy akár a lanporto.hu-n, stb.?
Milyen proogival kell, ilyesmi?
Elõre is köszi a helpet.
1, hol van olyan tárhely ahol nem helyez el a szolgáltató egy csíkot fent?
2,miért nem mûködik a post form?
3,mar csak fórum kellene,php nélkül meg lehet csináni?ha igen how?
témához: na, azzal a coffeecuppal, vagy mivel kezdtem, de kurva nehéz, nincs hozzá vmi leírás?
html kódhoz meg pölö ACE HTML 5 Freeware
www.namo.com
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Egy egyszerû, könnyen kezelhetõ honlap-szerkesztõ progit keresnék! Szeretném a tanácsotokat kérni, elõre is köszi! 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
< -- embed src="http://www.tappancs.szeged.hu/ad/tappancs_v2.swf" quality=high width="468" height="60">
De hogyan néz ki ez javascript -ben? Valaki letudná írni?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Geysap
Nem gondoltad volna, mi?😊
Pl.: Van egy link és azt senki sem látja de mégis rálehet katintani.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯