1462
HTML szerkesztés
-
Közben rájöttem, de nem így, hanem egy beépített funkcióval. :-)
Behaviour + popup. :-)
-
a kép tulajdonságainál megadod az eredeti méretű kép linkjét és alatta a target mezőben beállítod,hogy _blank
sok sikert! -
Pp #579 Ez engem is érdekelne. -
Hi!
Először is Boldog Újévet Mindekinek!
Aztán a kérdésem: Dreamweaver MX 2004-ben hogy tudnék beállítani olyat, hogy képre kattintva felugrik egy popup ablak, minden menü nélkül, csak a kép eredeti méretben legyen benne!?
Nagy segítség lenne! :-)
Köszi, és mégegyszer BÚÉK! -
császtok:D
aztat szeretném megcsinálni, hogy az oldalon legyen egy beviteli mező mellette tallózás, mellette upload és akárki akárhonnan feltölthessen képeket, fájlokat egy UW szerverre, ami direkt erre van kialakítva, az oldal is UW-n van itt van egy ilyen oldal... esetleg ha ki tudtok vmit belőle szedni, ilyet akarok én is...
http://iaro.srv.hu/
-
így utólag: köszi a segítséget, egész jó a mystat. -
Köszi, megpróbáltam amit mondtál, az IE automatikusan az /index.html oldalt kereste, de nem jelent meg semmi az oldalból.
(hibaüzenet sem jött)
Ezek szerint levédte...
Feltörni nem is tudom, és nem is akarnám, annyira nem fontos.
-
Próbáld a címsorba csak a mappa teljes elérési útját beírni és a végére rakni egy '/'-t. Néhányan el szokták felejteni a website-juk belső mappáinak megvédését és ilyenkor látszik minden fájl. Ha nem működik, akkor nincs más módszer, mint a megtörés, de az meg nem egyszerű.
-
Sziasztok, a "HTML kzdőknek" topicban már feltettem, de itt is megpróbálkozom a kérdéssel:
Van arra lehetőség, hogy egy honlap melléklapján lévő fájlokat meg tudjak nézni anélkül, hogy jogosultságom lenne hozzá?
Az oldal php-s, de tudom annak a mappának az elérési útvonalát ahol a fájlok vannak.
Elég lenne, ha ki tudnám listázni az adott oldalon lévő cucc neveinek listáját pl.txt fájlként, vagy bárhogy.
Van olyan progi, vagy okosság amivel kilistázható az adott oldalon lévő fájlok neve?
köszi -
Darkboy #572 Hi all!
Rég voltam itt! :-))
Oldalam, természetesen warez:
[::UFO WrZ SitE::]
Véleményt, pls! htx! :)) -
hali!
végre elkészültem a weboldallal!!! látogassatok el, és véleményezzétek, ha van kedvetek!
köszi...Szegedi Wing Tsun kung-fu -
Én a MyStat-ot használom, nincs reklám, többféle dolgot megmutat a látogatókról, és ki lehet választani hogy nézzen ki. Ha érdekel: http://mystat.sync.hu -
csinálj sajátot, ha nincs, akkor én adok szívesen, én csináltam. Szólj privátban. -
milyen számlálót ajánlotok? ami ingyenes, nuku reklám, igényes és lehetőleg magyar..köszi! -
esetleg nézd meg ITT -
Tehát akkor tud nekem valaki segíteni, vagy sem? Lécci, nagyon fontos lenne. Előre is köszi. -
Na ezt nem igazán értem, mit csináljak a www.simmetria.tk-val? (ami nálam úgy néz ki hogy http://localhost/simmetria, mivel én csinálnám az oldalt) -
Szerintem most se olvastad el. Vagy miért is mentse le a saját oldalát? ;-) -
tanulmányozd a ww.simmetria.tk-t (fájlmenü, weblap mentése..) -
Jah bocs nem olvastam el, csinálj beágyazott frémet, v táblázatot. -
A gördítősávot el lehet tüntetni.. -
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Fájlfeltöltést szeretnék csinálni, de az action-t végző fájlt sehogysem tudom megcsinálni. Ha e-mailben küldi, akkor nem küldi el, ha pedig a szerveren kéne tárolnia, akkor azt sem teszi. Pls vki segítsen. Előre is kössz. -
Köszi, ez a PHP-Nuke szimpatikusnak tűnik, megpróbálkozok vele. -
Ha egy ennyire gyakori frissítésű, dinamikus tartalmú, interaktív rajongói oldalat szeretnél létrehozni, ahhoz tényleg kell php is. Vannak különböző ingyenes, php alapú tartalomkezelő rendszerek, pl php-nuke, e107, ezekkel elég egyszerű portált létrehozni... Van hozzájuk elég sokféle modul, és skinezhetőek. -
Azt tudom, hogy lelőhető a scrollbar, de a gond az, hogy a menü még 1024*768-ban is magasabb, mint a képernyő, úgyhogy mindenképp görgetni kell. De én azt szeretném, hogy az oldallal együtt görögjön.
Konkrétan az oldal ez lenne: www.simmetria.tk. Ha megjelenik egy kiegészítő a Sims 2-höz, akkor egy újabb "dobozzal" bővülne a menü, és azt szeretném, hogy az összes aloldalra automatikusan rákerüljön.
PHP-vel hogy tudnám ezt megoldani? Nem értek hozzá sajnos. Nézegettem régebben a php.net leírását, de már az elején kínai volt. Esetleg valami konkrét, kész PHP-script valahol? -
Frame-ről lelőhető a scrollbar (scrollbar=no), ha ez a gond csupán. Egyébként meg kell hozzá egy kevés php, vagy javascript, ha az egy fájlon belüli megoldást akarod megcsinálni.
-
Nem hajthatod végre a chmod parancsot, mert a szerver üzemeltetője - jogosan - biztonsági okok miatt letiltotta. Ezen nem lehet segíteni, ez van.
-
162- sor ez:
chmod($filename, 0777); // chmod our m3u to 777 so we can write data to it (and later delete the file)
-
hi! bocs hogy php-vel kapcsban irok ide. azt szeretném kérdezni aki ért a php-hez hogy ezt irja ki nekem:
Warning: chmod() has been disabled for security reasons in /mnt/ultraweb/z/zs/zsombor-m/radio/make_playlist.php on line 162
Mit csináljak? -
Sziasztok, egy kérdésem lenne.
Készülő oldalamhoz kellene egy menü. Az oldal elrendezése miatt nem lenne túl szerencsés, ha két frame-re osztanám, mert akkor a menü frame-jén is lenne gördítősáv, viszont az szerintem béna.
Tegyük fel, hogy a menü áll egy menüpont-1 és egy menüpont-2 linkből, az előbbi az aloldal-1.htm, a második az aloldal-2.htm fájlra hivatkozik. Ez azért nem jó, mert ha akarok egy harmadik aloldalt létrehozni, akkor mindkét már meglévő aloldal forráskódjába be kell illeszteni a harmadik aloldalra mutató menüpontot. Persze, 2 oldallal ez nem sok, de ezt csak a szemléltetés kedvéért írtam.
Ötletek? -
Az biztos hogy volt (pl. freeweb.hu), hogy most jelenleg van-e, azt nem tudom, végig kellene próbálgatni az összeset. -
Miért, van olyan ingyenes tárhelyszolgáltató, ahol engedélyezett? -
Szerintem a .htaccess erre pont tökéletes megoldás, már persze ha ez engedélyezett a szerveren. -
Van olyan megoldás is hogy az oldal neve olyan bonyolult hogy senki nem találja ki csak úgy.. pl www.zsombor.hu/privat/zsoltiaaaadfijiu487dfig457er939347384idghierz84.hu -
Persze, akár javascript-tel is. De az egyáltalán nem lesz biztonságos. Akinek van egy kis esze, kapásból megszerzi a jelszavakat (kinézi a forrásból). Lehet ugyan trükközni kódolásokkal, de javascript-et nem tudsz elrejteni, az a kliens gépen fut, vagyis hozzáférhető. A biztonságos bejelentkezéshez minimum php script-et kell használni (bár azt is el lehet bénázni ilyen szempontból; van pár oldal, ahová user/pass nélkül járok, pedig elvileg nem lehetne :) ).
-
hello! azt hogy tudom megcsiálni hogy egy oldalt jelszóval levédek, egy Logint és egy Jelszabvat kérjen és pl 5 ember férhessen hozzá és mind az ötnek külön Név és Jelszó legyen? Meglehet valahogy? Köszi! -
thx -
es azt hogy lehetne megoldani hogy csak en lassam? -
koszonom! -
Válogass...