1462
HTML szerkesztés
-
ha bootolos a cd, nemigazán kell..... -
Pupu #620 pfff...
..98 telepítő, vagy boot lemez van a közelbe???
-
nincs is menü.
kék alapon szöveg, hogy javítás, új telepítés stb..... -
555 #618 Csak az az egy probléma van hogy a menü nem jelenik meg -
Pupu #617 beteszed az xp cd-t
újraindítod a gépet
a menüben lesz egy olyan, hogy javítja, de ott asszem esc-et kell nyomni.
aztán leformázza
aztán felrakja az új windows-t
én vhogy így csináltam...ha nem így van, akkor bocs -
555 #616 Hogy kell xp-t formázni??? részletesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Valaki mondja már meg végre!!!!!!!!!!!!! 

-
Pupu #615 mondjukúgy, hogy nem
Nehéz? -
adatbáziskezeléshez értesz-e? -
Pupu #613 Hi all!
Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet bejelentkeztető, regisztráló rendszert készíteni.
Úgy kellene, hogy minden embernek saját beállításai lehessenek....
Ez nagyon nehéz, vagy én vagyok a hülye?
Tudtok segíteni?
Addigis lécci nézzétek meg: http://kepzelet.uw.hu -
valaki pls segítsen!! -
Sziasztok!
Hogy lehetne megoldani scripttel vagy macromedia dreamweaver progival, hogy videót lehessen lejátszani az oldalon, anélkül hogy valami progit letöltene a látogató
Példa erre: geniusclass.uw.hu -
Sziasztok''!Nem tudna vki adni egy címet ,hogy honnan lehetne letölteni Dreamweaver-hez vmi oktató lapokat,mert most kezdtem el HTML-t szerkeszteni de még nem sokat tudok....Előre is Köszönöm...
-
szemlits #609 Megvan a Dreamweaver,az is megvan,hogy hol tudom beaállítani a lapméretet,de azt sehogy sem tudom beállítani,hogy a számítógép képernyőjének a felbontásáshoz méretezze!
Hogy kell azt megcsinálni????
-
Bandras2x #608 A dreamweaver a legjob a fullosok között, de ajánlott egy jó angoltudás. Viszont a Putra király a kódszintűek között és full magyar és free. -
kzsolt #607 Sziasztok!
Volna egy "gyermeteg" kérdésem: Microsoft Frontpage-ben élőgomb beszúrása után az élőgomb nem látszik a böngészőben, minta nézetben is csak a gomb helye látszik. Mi lehet ennek az oka?
Előre is köszönöm a segítséget! -
1stpage 2000, putrawriter, dreamweaver, namo, nvu stb.. elég sok van ilyen szerkesztőkből, érdemes többet is kipróbálni és használd azt amelyik leginkább megfelel neked. -
szemlits #605 Ok! Megpróbálom!
Melyiket ajánlod?
-
Akkor írd be kézzel a kódba a %-os értéket, és válts szerkesztőprogramot. ;) -
szemlits #603 Jó,de a lápméretnél nem enged beírni %-ot,csak konkrét felbontást! -
%-ban add meg a szélességet -
szemlits #601 Hogy kell azt moegcsinálni,hogy a honlap a képernyő felbontásához állítsa a saját "nagyságát",hogy ne kelljen scrollozni? (Frontpage-t használok,asszem 2003 vagy 2004-est) -
flashX #600 ték -
megvan.. -
pop up ablakot hogyan kell csinálni? dreamweaverben...köszi! -
Lehet skubizni, hogy most milyen :D:D:D -
Najó, az ie7 könyvtárat majd otthonról feltúrom ^_^ (eszem ágában nincs fájlonként :D - web ftp rulzik) -
Mellesleg a bajom az, hogy itt megoldották, hogy ie alatt rendesen menjen, de egy óra kotlás után sem jöttem rá, hogy hogyan. -
bedöföm az elejére, és öröm? -
A position: fixed -et nagyon nem szokta szeretni IE drága... Esetleg próbáltál már adni némi mesterséges intelligenciát neki?
-
nm -
Najó. akkor egyenlőre Internet Explorer Not supported :(
Köszi! -
tessék -
Valaki dobna erről Explorerben készült képet?
Köszönöm! -
Regisztráltam az ATW-nél.Felraktam a tárhelyemre a cuccokat (képek stb..).Ugye amikor weblapomnál megadom a linknél az ftp címem egyszerűen nem jó (az oldal nem jeleníthető meg). -
JavaScript-ből hogyan tudom egy iframe tartalmát megváltoztatni? -
Thx!!!Nagyon jó kis linkek és leírások voltak..., ezek alapján max 1-2 hét és már kenem vágom mint a profik!:)Még1* thx -
itt nézz körül, szvsz nagyon jó -
Hello!
Szeretnék megtanulni "html nyelven" weblapot írni..., de a lényeg az az, hogy ha valakinek van komplett leírása magyarul vagy angolul (bár magyar előnyben), akkor az küldje már elnekem vagy irjon egy webcímet ha ott lelehet tölteni ilyet. Előre is thx! ([email protected])
-
Nemrég volt egy topik, ahol valakinek frame-es gondjai vannak. Akkor valaki belinkelt egy cikket, amiben voltak jó 5letek a frame-ek kiváltására. Be tudná valaki linkelni azt, vagy ilyen témával foglalkozó oldalt? -
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: lehet e olyat csinalni, hogy egy html lapbol nyilik egy masik lap es a scrollja ne ugorjon a lap tetejere hanem maradjon ott ahol hagytuk vagy a lapaljara. Üdv