641
X-Men I-II-III.
-
#521 na de elhallgattunk! :)
Nincs semmi infó DVD megjelenés dátumáról még? -
#520 Jaja...Eric ezt mondja is a filmben Pyro-nak. Szóval ő soha nem úgy nézett Charles-ra mint ellenségére. -
#519 MAgneto és Xavier mindig is barátok voltak csak bizonyos dolgokban különbözött a véleményük. Magneto Radikálisabb mint Xavier de végsősoron ugyanazért harcolnak.. egy mutánsok által is élhető világért. -
#518 Na így azért már érthető!
Tehát nem Magneto tette :) -
#517 de az olyaqt sokat linkelt oldal szerkesztőinek meg amgyarul kéne kicsit fogalmazni mert néhol totál elvesztema fonalat hogy mit akarnak írni... de ez offtopic.. -
#516 nyah, ez aztán tök hivatalos..marvel.com
En route to the United States, Charles encountered the alien scout Lucifer in the Himalayas. To prevent any interference in his race’s planned invasion of Earth, Lucifer dropped a massive stone block on Charles, crippling his legs. In desperation, Charles called out with his mental powers and touched the mind of a young mutant named Tessa who was operating as a mercenary in the neighboring Hindu Kush mountains. Tessa came to his aid and Charles was airlifted to safety. -
#515 "Xavier encounters the alien Lucifer, foiling his plans for an invasion. The alien retaliates by dropping a boulder on Xavier's legs, crippling him. After Lucifer leaves, a young woman named Sage hears his telepathic cries for help and rescues him, bringing him to safety. Xavier tells her she is a mutant and what that means."
tehát rádobott 1 sziklát...
-
#514 Jó jó. de hogy? legyőzte és: "Hurrá hurrá legyőztem. Hopsz lebénult a lábam" Szóval mitől? Valami telepatikus hülyeség miadt? vagy ráesett egy 2000tonnás tankhajó? Elbotlott és eltört a gerince? vagy mi? -
#513 manapság fontos dolog olvasni tudni :D -
#512 Hát én úgy értem, hogy Lensherr ment Himalájába. -
#511 de a következö mondatban már Luciferröl beszél,vagy diszlexiás vagy?
"Hárman együtt vették fel a harcot Strucker báró terroristabandája, a Hidra ellen. Az összecsapás után Lensherr meglépett a nácik aranyával. Mindezek után a Himalájába vándorolt, ahol találkozott az idegen Luciferrel, aki világuralmi terveket szőtt, hogy uralja az emberek agyát. Xavier legyőzte, de a harc alatt lábai lebénultak." -
#510 miért írna mást?
Lensherr = Magnetó -
#509 hát..sztem más-más oka van a mesékben meg a képregényekben is.. -
#508 hát ott mást ír.. -
#507 Na mos' akkor melyik??? :D -
#506 Ja és ebben is segít az Adattár -
#505 Egy Magnetoval történt összecsapás után lett ilyen.
Valamelyik részben Magnetó utal is erre emlékeim szerint. -
#504 " ..Himalájába vándorolt, ahol találkozott az idegen Luciferrel, aki világuralmi terveket szőtt, hogy uralja az emberek agyát. Xavier legyőzte, de a harc alatt lábai lebénultak... " -
#503 Hát a filmből nem derül ki...a képregény mániákusok biztos tudják :) -
#502 Najó szerintem ezt msot fejezzük be oké?
Kérdés:
Charles mikor lett tolókocsis és miért? -
#501 "Kicsit mindenkit a röhögés fogna el amikor valaki szól Logan-nek, hogy "ROZSOMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK!""
Nem értem mi bajod, ha egyszer így hívják. Csak hülye volt a fordító. -
#500 Azért Wolverine-t okkal nevezik farkasnak. Kicsit mindenkit a röhögés fogna el amikor valaki szól Logan-nek, hogy "ROZSOMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK!" Picit szar...
Sztem értelmetlen az amiről beszéltek...de ez van. -
#499 Wolverine-t is lefarkasozták. akkor most a Charles-ot is lekarcsizhatják. nem? -
#498 a szinkronban ezt max ugy fordítanák "Károly!!" Ugyanis a Charlie a Karcsi... -
#497 én most a rajzfilmre gondoltam... -
#496 igen 2 év múlva -
#495 folytatni fogják... -
#494 jó "hosszú" időre.. -
#493 Nem maradt még egy példány abból a gépből amit az első részben használtak? :D
Nyomassák aztán újra mutánsok lesznek akik alapból azok voltak ;) -
#492 Főleg, hogy ő pofázta mindég, hogy akit már kezeltek az NEM MUTÁNS! :D
AMúgy kék barátnője sem árulta el őt, hiszen csak olyan adatot adott ki róla, ami csak megtévesztésnek volt jó, úgyhogy látjuk mi még őket együtt, ha meggyógyulnak és ez a csúnya ellenszer kiürül a szevezetükből! :D -
Prof William #491 Meg még az etreje nélkül is lehetnek olyankapcsolatai hogy még... -
#490 A végén pedig Wolverine azért tud közel kerülni Jean-hez, mert Jean AKARJA, hogy W. megtegye amit kell, csak közben magában viaskodik. Ha nem így lett volna, simán eldezintegrálja a jó öreg Rozsit, bármilyen jól is regeneráljon, adamantium ide-, vagy oda. Ez végülis egyfajta végső próbája volt a szerelmüknek, főleg, hogy W.-nek meg kellett ölnie a lányt ahhoz, hogy megmentse azt a személyiségét, akibe fülig szerelmes volt. -
#489 Ja, egy vén faszi, akinekmindneki látta a képét a TV-ben szabadon mászkál lazán. Tudod, a CIA/FBI meg a homokozóban játszadozik a kislapátjukkal közben... -
#488 Sztem Magneto-t nem hagyták lézengeni, csak ő menekült el. -
#487 A gyógymód egyértelműen nem végleges, ezt csak az azt kifejlesztő okostojások állították, mellesleg teszteletlenül. Éppen ez a lényeg, hogy akiket most jól beetettek a gyógymóddal, azoknak lesz egy kis meglepi... Képzelhetjük mit fog szólni Bobby, mikor Marie újra el kezd életerőt szívni, mondjuk egy mozgalmasabb éjszaka után az ágyban...
Éppen ebből kiindulva jó nagy baromság Magneto-t szabadon lézengeni hagyni, de a forgatókönyvírók szerint az sima "emberek" nem gondolkodnak. Arról nem beszélve, hogy Magneto gyilkos és felbújtó, tehát minima az életfogytig járna neki az amcsi törvények értelmében. -
#486 mikó lesz a 4. rész? -
#485 Még mindig leragadnak apókalipsz feltámadásánál? Mert akkor már vagy 200-adjára fut körbe a sorozat -
#484 miaz, hogy megint?
Most is megy...
Csak nem folytatják -
#483 cartoon network-on most megint lesz x-men evolution... -
#482 JetX asszem meg tán a Cartoon Network-on..időpont passz..