641
X-Men I-II-III.
  • knightbali
    Aztán elmúlik a kristályok hatása és az ereje elég szépen lecsökken.
  • knightbali
    Nem zavar de ha folytatják ezt a tempót amit a háromban elkezdtek akkor a végére nem marad egy szereplő sem.
  • Bucser
    Juggernaut mutáns csak az ereje felerősödött a kristállyal való érintkezéskor. de mutáns ő is!!!
  • Kojiro
    Nekem mind3 film fav!, de ez az az egyik jelenet, amit nagyon elszúrtak: Juggernaut ugyanis NEM mutáns! Tehát a srác nem veheti el az erejét. Semmi mutáns gén nincs benne, egy szál se

Sajna ilyen következetlenség sok van a harmadik részben, míg az első kettőben egyet sem fedeztem fel! Egyszerüen az alkotók nem ismerik a karaktereket. Elkapkodták az egészet... (e mellett azt kell mondjam: bárcsak minden elkapkodott film ilyen qjó lenne :D)

A hibák főleg a karakterek képességeiben vannak. Egyszerüen nem használják ki a képességeiket. Véleményem szerint ezért lett kiiktatva Cyclops is a storyból, mert az alcatrazi csatánál 1 mp alatt leszedte volna Magnetót 300 méterröl. Szal ez siralmas, hogy így oldották meg. Ugyanez igaz Viharra is: bármelyik pillanatban ropogósra süthette volna Magnetót egy villámmal...

• Bucser
    én nem értelek... Zavar?? NEm kötelez senki, hogy megnézd...
  • knightbali
    pfff ennek is lesz még legalább 2 része.
  • Magoo
    Nekem például a leglélekbe markolóbb jelenet mind 3 részt egybevéve az amikor:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A professzor meghal a 3. részben és Wolverine oda vergődik az ajtóhoz és végignézi azt miközben egy hatalmasat órdít. :)
  • Bucser
    Sok fiatal számára csak az számít, hogy harc legyen.... Pedig a story mind az egyben mind a 2-ben isteni pláne a mondanivalója az egész ötletnek...
  • knightbali
    Sztem az 1 az ami a leggyengébb a 3 rész közzül. A 2 már az 1- ső részhez képest nagydurranás, de a 3 három az igzi kedvenc, bár leget hogy azért mert moziban láttam és a mozi feeling sem elhanyagolható tény.
  • xy21
    Megnézve a filmeket szívesen lennék valamelyik mutáns
  • xy21
    Szerintem kevés.:D
  • Magoo
    Hát nem tom mit néztél de a 2 tele van akcióval...
    a 3 pedig pláne Isteni :D
  • Bucser
    2-ben kevés az akció????
  • xy21
    Most néztem meg a 2-őt.Hát nekem annyira nem jött be.Kevés volt benne az akció.Az 1 jobb volt.A 3-at még nem láttam de annak is eljön az ideje.
  • Seten

Már elmondtunk vagy ötvenszer:

A következő film a "Wolverine" most készül, az azt követőt a "Magneto"-t jövőre kezdik forgatni.

• Magoo
    kötve hiszem....3 év minimum kell. mivel még a sztori sincs meg. jó helyeken az legalább 1 év amíg az elkészül (ha jót akarunk) aztán 2 év a forgatás plussz utómunka.
  • zoliii
    változhat az idö pont.
  • Magoo
    3 év.....ennyire nem veszi észre hogy mindíg 3 évet várnak a mozik között X-men esetében????
  • zoliii
    A 4-dik rész csak 2 év múlva jönbe a mozikba.A harmadik meg csak összel jön be a kölcsönzökbe.
  • Magoo
    ezt sztem direkt ilyen talánynak hagyták meg...néhány másik mutáns sorsával együtt. Aztán jön a 4 és bumm kapunk az arcunkba :D
  • K Ace
    max eszméletét vesztette.
  • K Ace
    Hat ja. Szerintetek meghalt bulldózer? Remélem nem. Végülis a sisakja csak megvédhette nem?
  • Shiwo
    nahja :) az nála megszokott dolog :)

kár, hogy a falon való felkoppanás tök várható volt, bár jó poén :D

nekem főleg a "hájas" néger csóka leülése tetszett :)
  • K Ace
    mikor töri a falat.
  • Shiwo
    abbó mellik ?
  • K Ace
    Nálam a bulldózeres jelenet üt mindent.
  • Bucser
    ja és minnel többet töltessz fel annal gyorsabban jönnek lefelé is a cuccok.
  • Magiszter
    Én tök jól elvagyok most emule-al. reggel bekapcsolom, elmegyek melózni és mire hazakerveredek már letöltött valamennyt. Ezt eljátszom 1-2 napig és lent van a cumó.
  • Quantumleap
    Nem garantált, hogyha Emule-ról vagy DC-ről szeded, akkor gyorsabban meglesz. Persze van rá esély.
  • Bucser
    a türelem rózsát terem:)
  • K Ace
    torrentel az a bajom, hogy a letöltési sebesség 15-20kb/s között mozog ami, nem megy föntebb. És így min 1 nap mire lejön. (512k-s netem van)
  • Magiszter
    nah megint elb...altáztam a makrókat
  • Magiszter
    Micsoda meglepi volna ha egyzsercsak nagy piros szalagcímmel futnál össze az utcán: [b]X-Men:The Last Stand DVD MEGJELENT!!![b]alatta kissebb betükkel:[b]már 3 hete[b]
    Mint az hogy már egy évvel előre tudod hogy mikor fog kijönni.

(csak hülyülök, dög uncsi ma a meló (szerencsére))
  • Magoo
    Nem vagyok hülye...tudom hogy mikorra várható. Én azt kérdeztem, hogy lehet e már tudni valamit a dátumról. Bizonyos filmek DVD megjelenését már a mozi bemutató előtt lehet tudni. 3 héttel utána meg pláne
  • Magiszter
    Én sem szeretem a torrentet. Nem tudom miért. Inkám "Ámulok" (Emule). Vagy "tudjuk-honnan" szerzek "biztonsági másolatokat".
    De az SG fórumon tényleg ne kérjünk pontos linkeket, neveket ezekhez az oldalakhoz. Köszönöm.

zoliii csak ősszel? az nem is olyan sok. Ha azt vesszük hogy már júni 14 van.
  • Quantumleap
    Mellesleg mi a baj a torrenttel?
  • zoliii
    Csak ősszel fog bejönni
  • Magiszter
    DVD? Még csak 3 hete játszák. Bár már tényleg jól esne ha itt pihenne a polcomon
  • Magoo
    csak javasolnám hogy nem kéne ennyire warezolnod...pláne nem itt.
  • K Ace
    Hali. A filmet avi-ba honnan lehet letölteni. Olyan link kéne amely nem torrent-es. Köszi.