641
X-Men I-II-III.
-
knightbali #561 Aztán elmúlik a kristályok hatása és az ereje elég szépen lecsökken. -
knightbali #560 Nem zavar de ha folytatják ezt a tempót amit a háromban elkezdtek akkor a végére nem marad egy szereplő sem. -
#559 Juggernaut mutáns csak az ereje felerősödött a kristállyal való érintkezéskor. de mutáns ő is!!! -
#558 Nekem mind3 film fav!, de ez az az egyik jelenet, amit nagyon elszúrtak: Juggernaut ugyanis NEM mutáns! Tehát a srác nem veheti el az erejét. Semmi mutáns gén nincs benne, egy szál se
Sajna ilyen következetlenség sok van a harmadik részben, míg az első kettőben egyet sem fedeztem fel! Egyszerüen az alkotók nem ismerik a karaktereket. Elkapkodták az egészet... (e mellett azt kell mondjam: bárcsak minden elkapkodott film ilyen qjó lenne :D)
A hibák főleg a karakterek képességeiben vannak. Egyszerüen nem használják ki a képességeiket. Véleményem szerint ezért lett kiiktatva Cyclops is a storyból, mert az alcatrazi csatánál 1 mp alatt leszedte volna Magnetót 300 méterröl. Szal ez siralmas, hogy így oldották meg. Ugyanez igaz Viharra is: bármelyik pillanatban ropogósra süthette volna Magnetót egy villámmal...
-
#557 én nem értelek... Zavar?? NEm kötelez senki, hogy megnézd... -
knightbali #556 pfff ennek is lesz még legalább 2 része. -
#555 Nekem például a leglélekbe markolóbb jelenet mind 3 részt egybevéve az amikor:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A professzor meghal a 3. részben és Wolverine oda vergődik az ajtóhoz és végignézi azt miközben egy hatalmasat órdít. :) -
#554 Sok fiatal számára csak az számít, hogy harc legyen.... Pedig a story mind az egyben mind a 2-ben isteni pláne a mondanivalója az egész ötletnek... -
knightbali #553 Sztem az 1 az ami a leggyengébb a 3 rész közzül. A 2 már az 1- ső részhez képest nagydurranás, de a 3 három az igzi kedvenc, bár leget hogy azért mert moziban láttam és a mozi feeling sem elhanyagolható tény. -
#552 Megnézve a filmeket szívesen lennék valamelyik mutáns -
#551 Szerintem kevés.:D -
#550 Hát nem tom mit néztél de a 2 tele van akcióval...
a 3 pedig pláne Isteni :D -
#549 2-ben kevés az akció???? -
#548 Most néztem meg a 2-őt.Hát nekem annyira nem jött be.Kevés volt benne az akció.Az 1 jobb volt.A 3-at még nem láttam de annak is eljön az ideje. -
Seten #547
Már elmondtunk vagy ötvenszer:
A következő film a "Wolverine" most készül, az azt követőt a "Magneto"-t jövőre kezdik forgatni.
-
#546 kötve hiszem....3 év minimum kell. mivel még a sztori sincs meg. jó helyeken az legalább 1 év amíg az elkészül (ha jót akarunk) aztán 2 év a forgatás plussz utómunka. -
#545 változhat az idö pont. -
#544 3 év.....ennyire nem veszi észre hogy mindíg 3 évet várnak a mozik között X-men esetében???? -
#543 A 4-dik rész csak 2 év múlva jönbe a mozikba.A harmadik meg csak összel jön be a kölcsönzökbe. -
#542 ezt sztem direkt ilyen talánynak hagyták meg...néhány másik mutáns sorsával együtt. Aztán jön a 4 és bumm kapunk az arcunkba :D -
K Ace #541 max eszméletét vesztette. -
K Ace #540 Hat ja. Szerintetek meghalt bulldózer? Remélem nem. Végülis a sisakja csak megvédhette nem? -
#539 nahja :) az nála megszokott dolog :)
kár, hogy a falon való felkoppanás tök várható volt, bár jó poén :D
nekem főleg a "hájas" néger csóka leülése tetszett :) -
K Ace #538 mikor töri a falat. -
#537 abbó mellik ? -
K Ace #536 Nálam a bulldózeres jelenet üt mindent. -
#535 ja és minnel többet töltessz fel annal gyorsabban jönnek lefelé is a cuccok. -
#534 Én tök jól elvagyok most emule-al. reggel bekapcsolom, elmegyek melózni és mire hazakerveredek már letöltött valamennyt. Ezt eljátszom 1-2 napig és lent van a cumó. -
Quantumleap #533 Nem garantált, hogyha Emule-ról vagy DC-ről szeded, akkor gyorsabban meglesz. Persze van rá esély. -
#532 a türelem rózsát terem:) -
K Ace #531 torrentel az a bajom, hogy a letöltési sebesség 15-20kb/s között mozog ami, nem megy föntebb. És így min 1 nap mire lejön. (512k-s netem van) -
#530 nah megint elb...altáztam a makrókat -
#529 Micsoda meglepi volna ha egyzsercsak nagy piros szalagcímmel futnál össze az utcán: [b]X-Men:The Last Stand DVD MEGJELENT!!![b]alatta kissebb betükkel:[b]már 3 hete[b]
Mint az hogy már egy évvel előre tudod hogy mikor fog kijönni.
(csak hülyülök, dög uncsi ma a meló (szerencsére)) -
#528 Nem vagyok hülye...tudom hogy mikorra várható. Én azt kérdeztem, hogy lehet e már tudni valamit a dátumról. Bizonyos filmek DVD megjelenését már a mozi bemutató előtt lehet tudni. 3 héttel utána meg pláne -
#527 Én sem szeretem a torrentet. Nem tudom miért. Inkám "Ámulok" (Emule). Vagy "tudjuk-honnan" szerzek "biztonsági másolatokat".
De az SG fórumon tényleg ne kérjünk pontos linkeket, neveket ezekhez az oldalakhoz. Köszönöm.
zoliii csak ősszel? az nem is olyan sok. Ha azt vesszük hogy már júni 14 van. -
Quantumleap #526 Mellesleg mi a baj a torrenttel? -
#525 Csak ősszel fog bejönni -
#524 DVD? Még csak 3 hete játszák. Bár már tényleg jól esne ha itt pihenne a polcomon -
#523 csak javasolnám hogy nem kéne ennyire warezolnod...pláne nem itt. -
K Ace #522 Hali. A filmet avi-ba honnan lehet letölteni. Olyan link kéne amely nem torrent-es. Köszi.