641
X-Men I-II-III.
-
Dracco #601 Cervusztok.
Valakinek nincsen meg az első és a harmadik rész? -
knightbali #600 http://www.kepregeny.net/news.php?extend.719
ez egy link az X-men 4-el kapcsolatban -
#599 már elkezdöttek x-men 4-dik rész elökészületei.Mondta el az x-men trilógia producere. -
#598 Nem tudom mit vitatkozol!
Tanulj meg tovább olvasni a címnél!
http://www.dvdextra.hu/hir.php?oid=T21c5b3590342e81250ed3ce22117080
Most röhögj magadon sztem! hahahaaaaa -
Csaba007 #597 Már pedzegetni lehet, milyen filmekkel készül a karácsonyi piacra hazánk egyik legnagyobb DVD-forgalmazója, az Intercom.
http://www.dvdextra.hu/hir.php?oid=T3195a5c880d4d2a1610e2a98e422cf0
mivan nemtudsz olvasni vagy mi????
:D -
#596 a "lökd" szócska kihúzva :D -
#595 Nem erősséged az olvasás mi?
idézet a dvdextra-ról:
Az X-Men: Az ellenállás vége októberben jelenik meg DVD-n az Intercom gondozásában.
Én meg lentebb is írtam hogy Október 9 a megjelenés. és mivel mindegyik rész egyszerre jelent meg itt is és a világ nagy részén, valszeg ez is így lesz.
Ne lökd nyomass téves infót légyszi! köszike -
Csaba007 #594 Az x-men 3 később fog megjelenni karácsonyra asszem és ritkaszarul fog kinézni a borítója itt van nézzétek::http://www.dvdextra.hu/hir.php?oid=T3195a5c880d4d2a1610e2a98e422cf0 -
#593 X-men 2 bolt dvd-n X-men 3 meg még csak neten. -
Thenry1989 #592 X-men 2+3 nem tudná valaki megszerezni nekem? -
a zsírkereskedő #591 mindenki fogyasztó...:D elvégre mindent pénzért veszünk ha nem is közvetlenül de áttételesen igen...
nekem csak a trainspotting van meg eredetiben...:D:D:D több asszem nem is lesz:D -
#590 A fogyasztó az aki mindent megvesz akinek bármi eladható. PL soha nem venném meg dvd-n a pókembert:) de a X-men trilógia nem hiányozhat a polcról eredetiben. -
#589 Na jól megmondtad :)
Legalább az ASVA tudja kit keressen :D
Amúgy nem leszólni akartam a munkádat te kemény legény. Hanem azt mondom, hogy többre értékelem az original DVD-t, mint egy kalózmásolatot, legyen az bármennyire is jó minőség. Ennyi. -
a zsírkereskedő #588 ha eredetiben akarod akkor gazdagísd csak hollywood-ot...ha nem akkor ne vedd magadra:)
íme a kapitalizmus mozgatórugója... a fogyasztó
ezzel nem fikázok senkit...mert nekem is dvd-n kell de max 1000ft-ot szánok egy dvd-re -
#587 Öreg félreérted!! Respect hogy baszódtál a szinkronnal:D de nekem is a DVD kell!! meg akarom venni!! a retail DVD-t:D Szóval hogy MO-n is adják ki Október 9.-én:) A szinkronra szarok:) -
angelus #586 Sorry mindenkitől, ez nekem egy warn-t megért, mert 5 órát güriztem és csak egy ilyen balfaszjóska ír hozzászólást, az is fikáz, míg az oldalról már 40-50-en elkezdték szedni... dühítő. -
angelus #585 Amugy csak ugy kiváncsiságból, Sample-t megnézted, te kis fostalicska? -
angelus #584 Hát ahogy érzed haver, csak nekem 5 órám volt benne h ezt rippes xutykot elkészítsem, és h az eddigi legjobb hundubos verzió meglegyen. Szval ha csak fikázni tudsz akkor dugd fel szépen a seggedbe a másik ujjad az is matasson valahol. Ha nem tetszik nem töltöd le és kussba maradsz. -
#583 nem tud érdekelni ez a rip-es xutyok. A DVD kell! -
angelus #582 http://cinemastore.zsaminet.hu
Itt fent van egy elég jó X-men 3 rip... Klasszisokkal veri a többi mozis rippet ráadásul szinkronos... Mielőtt valaki megkérdezi, nem az én oldalam...
-
#581 Jó lenne már vágni a magyar megjelenési dátumot...bár az előző két rész esetében egyszerre volt a világmegjelenéssel (nem csak a mozi, a DVD is), így gondolom mi is megkapjuk október 9-én. :) -
Brosnan #580 Remélem!!!!! Tök jó lenne -
knightbali #579 az rohadtúl cool, akkor van a szülinapom -
#578 Kapunk mi is X3-at Október 9-én? :D
X3 DVD -
#577 Emberfeletti erő és állóképesség jellemzi, amely a mágikus képességekkel bíró Cytorrak kristállyal való érintkezésnek köszönhető. Ez a kristály tovább fokozta a Bulldózer már korábban is figyelemre méltó testi erejét. Mutáns képessége révén láthatatlan erőteret generál maga körül, amelyet semmi sem képes áttörni. Bulldózer, szinte halhatatlan.
Az adattárból -
Szolnokboy #576 jaja egyetértek -
knightbali #575 Én inkább hiszek a képregénynek meg az addattáraknak mint egy játéknak. -
#574 mostohatestvérek.
-
#573 nem tudom, ismeritek-e a X-men Legends 2 Rise of the apocalipse c. játékot. Na a gémen belül van egy kvíz, amivel xpt lehet szerezni. Van ott egy kérdés, ami úgy szól: Ki nem mutáns az alábbiak közül? A válasz pedig Juggernaut.
A cytorak kristály, amit megtalált koreában vagy hol, olyan hatalmakkal rendelkezett, mint a Beyonder (túlontúli), ha jól emléxem valami köze is van hozzá... Namost azt tudta ez a kristáyl, hogy aki megérinti, annak teljesül a leghőbb vágya. Cain Marco-nak egyetlen vágya az volt mindig is, hogy ő legyen a világon a legerősebb... Akár mutáns volt elötte, akár nem, ha egy külső erőtől képességeket kap, akkor azt az erejét egy mutáns erőket semlegesitö lény/szer nem veheti el.
Hiba továbbá a filmben, hogy eredetileg Juggernaut Xavier testvére !!!
Ez a filmből nem derül ki, sőt még arra sem figyeltek a készítők, hogy Juggernautot játszó színész bőre színe fehér legyen, és nem pedig portorico-i vagy hogy is fogalmazzak -
a zsírkereskedő #572 lol akkor az:) -
#571 "viszont bulldi nem is mutáns sztem de vinnie jones hozta a kötelezőt...:)"
ezt párszor már megvitattuk...mutáns, csak a kristály megsokszorozta az erejét.. -
a zsírkereskedő #570 na túl vagyok rajta végre:)
háát:D nekem nagyon beadja!:)
főnix eléggé jó lett famke janssen jól játszotta...
magneto nagyon jó újfent
viszont bulldi nem is mutáns sztem de vinnie jones hozta a kötelezőt...:)
fülig ér a szám:) -
#569 kb csak 10-szer lett már leírva a topicban... -
a zsírkereskedő #568 itt volt is link róla! keressetek vissza
most töltöttem le a filmet és nagyon zsír bár ez a rész lemaradt természetesen:D -
knightbali #567 Nemtom én se láttam a főcím után csak erre az infóra valahol rábukkantam,de bocs mindenki ez az infó már le volt írva spoilerben. -
#566 Ez pontosan hol van?? -
knightbali #565 Az X-men 3 végén van egy jelenet ami átértékali a filmet,ami nem az hogy Magneto sakkozik a parkban,hanem a végefőcímet követően Dr. Moira McTaggert ellenőriz egy kómás beteget, aki Xavier hangján szól hozzá. A nő megdöbbenve reagál rá: "Charles?".
-
a zsírkereskedő #564 a harmadikat még mindíg nem láttam...
viszont megtaláltam képregényben otthon
94/5 a titkos háború/12
Mr. Sinister a menő nagyon cool!! -
#563 Én is úgy tudom hogy mutáns.A mesében is mutáns:D -
knightbali #562 Amúgy egyáltalán nics bajom a folytatásokkal.