641
X-Men I-II-III.
-
Szolnokboy #201 azért a pókemberről ne feledkezzünk meg... van olyan jó (ha nem jobb) mint a x-men -
#200 inkább a supermant vállalta el -
#199 Elgondolkoztam a dolgon. Az első részben mikor átvilágították és ott beszélget a prof és csapata hogy mit akarhat Magneto tőle akkor látszik hogy a karmai a könyökétől kb 5 centire indulnak és a bőven a kézfejében végződnek. Ebben az esetben nem tudná mozgatni a csuklóját. Tehát max a csuklóáig mehetnek. Lehet hogy a készítők késöbb rájöttek erre a tévedésre és kijavították. De ez szerintem annyira nem szembeötlő. -
#198 őőőőő. Nem. De ezt holnap megnézem. Vagy ha tudnál prezentációt készíteni akkor hálás lennék (meg még sokan mások) :-)
Mert én úgy emlékszem hogy Logen karmai mindig is akkorák voltak amekkorák. Bár most hogy így mondtad rémlik valami. De majd megnézem (most ebédidő van :-p) -
gabi1023 #197 Észrevettétek hogy Logen "karmai" az első részben hosszabbak mint a másodikban? -
#196 Passz. Talán más filmet rendez éppen. Vagy nem kínáltak neki eleg. Vagy valami hasonló.
Jut eszembe:
X-Men: The Last Stand 7 perces részlet -
philcollins #195 Miért nem Bryan Singer rendezte az X-Men 3-at?
Az előző kettő X-Mem filmet ő rendezte. -
#194 adok egy közvetlen linket is :-p
X-Men_3_TRL-A-hi.avi -
#193 Itt a magyar nyelvű trailer /sajna nem a legjobb minőség és nem a legjobb trailer :-(/ -
#192 fuh, már várom -
#191 Ez hamarosan kiderül. még két hét és premier :-P -
#190 asszem azért mert nem tudtak megegyezeni Alan Cummingsszel, de nem 100 -
#189 Az Árnyék miért nem lesz benne a 3-ban? -
#188 Hát igen... Ez az EGYETLEN filmszéria ami képes visszaadni a képregény hangulatát! Az összes többi Marvelből készült film halál gyenge.(Csak ne fordíották volna félre a magyar! Sebaj, úgyis feliratosan nézem...) X-Men a császár! Ave Ceasar! -
#187 Elméletek a magyar fordítás sántaságára.
Farkas:
Mivel úgy gondolkodott az okos fordító hogy "Rozsomák?! Pf!!! Milyen rosszul hangzik!" ezért talán a Wolverine-> Wolf-> Wolves aszociációján elindulva az okos fejével "Á tudom! Legyen Farkas!" eredményre jutott.
Ciklon:
Nézte a filmet a studióban és erőből gondolkodott a Storm név magyarra való lefordításán. Közben Pista a takarító bement a szobába hogy kicserélje a szemetest és amikor felpillantott a vászonra elkiáltota magát "Azta de jó hátsója van annak a szőke ciklonnak!" Fordítómesterünk szeme felcsillant, letörölte az erőltetett gondolkodástól arcán végigcsorgó verejtéket. "Ez az! Ciklon!" Kiáltott fel és homlokon csókolta Pistát majd elrongyolt. Pista sajnos színtévesztő ezért látta a fehér hajat szőkének.
Szerintem valami ilyesmi történhetett a fordításoknál.
De várok további elméleteket is. -
#186 na én má várom a 3. részt -
#185 Igazából nem érdekel hogy hol hogy hívták. A WOlverine SZÓ jelent ROZSOMÁKOT! Ami egy élő faj ergó máshogy fordítani és használni ezen egyszerű okoknál fogva baromság. És éppne ezért fingom sincs, hogy a drága fordító honnan vette a Farkas-t? Mivel sem rozsomák és a farkas nem hasonlít egymásra mint élő állatok sem pedig az angol név nem hasonló. Úgyhogy a világegyik legnagyobb talánya. -
#184 Az idő múlása miatt. Ugyanis a pubertásban sokkal gyorsabban fejlődnek az emberek:) Rozsomáknak meg tök mindegy hogy 10 év ide vagy oda:D A történetek nem 1-2-3 év alatt játszódtak le hisz rozsomák vándorlása is majd egy 5 éves periódus volt amíg a multját kutatta (tehát az első és 2 rész között is jó pár év eltelt... -
#183 A Szereposztást tényleg eltalálták. (Pikár kapitány és Gandalf a két fővezér...:-))
Szerintem az első rész is zseniálisra sikeredett. Tökéletes felvezető egy 3 részes sorozathoz. Megtudtuk belőle hogy ki, kicsoda, mik a nézetei, hova tartozik...
A második rész a történettel is és az új speciális megoldásokkal is rátett az első részre. Remélem (és a trailer alapján űgy tűnik) hogy ez a tendencia megmarad.
(érdekesség: a filmben az első részben még másvalaki játszotta Pyro-t. És ahogy hallottam a 3.részben meg más játsza majd Shadowcat-et mint az első kettőben. Nem zavaró annyira, csak a tudat :-))
A fordításról meg csak annyit hogy azt hiszem az egyik részében pókember rajzfilmnek Wolverint Pézsmapatkánynak hívták. Dobtam egy hátast a nevetéstől :-) Szóval nem kell mindenkibe belekötni aki "A Film" szerinti neveket használja. -
#182 Engem anno nagyon magával ragadott a karakterek megvalósítása.. (Ian McKellen tökéletes magneto ahogy Wolverine figurája is nagyon jól el lett találva Rogue-é is valamint Prof X szerepére pPatrick Stuartnál alkalmasabbat el sem tudnék képzelni) SAberTooth olyan volt amilyennek lennie kellett:) Brutális és óriási. Mystic megígéző és gyönyörű még a kék bőrével is (nem semmi teste van) valamint szerintem Jane Grey alakja is nagyon jó lett:) Haléle Berryről el sem tudtam volna képzelni mint Storm korábban de bizonyított a filmben nagyon is jól.
Szóval nekem az 1-is 2-is fent van a polcon eredetiben mert imádtam őket:) -
#181 Nekem is ez a véleményem -
#180 premier -
nihillus #179 Senkit nem akarok megsérteni, de az első X-men enyhén fogalmazva nem volt túl jó (vagyis eszméletlen szar volt). A második viszont nagyon tetszett, ezért már alig várom a 3. részt. Remélem jó lesz. Az előzetese mindenesetre jó volt. -
#178 Nem vagyok "akkora" rajongó. Azért írtam oda az eredeti neveket is mivel sok a rajongó és ne kössenek annyira belém :-) Meg ugye bár az az igazi nevük. A magyar "szinkronmesterek" meg "szép" munkát végeztek a fordítás terén. (mielőtt nyílvánosan akasztanátok: írónikusan mondtam :-p)
Node a lényeg hogy már nagyon várjuk az X3-at.
Ki mikor fogja megnézni a moziban?
Én 26.-ára tervezem. -
Vicacica #177 minden szereplő benne lesz? -
Vicacica #176 mikór lesz a 3 a moziba? -
#175 nem lesz benne a 3ban -
#174 "Farkas/Wolverine
Ciklon/Storm"
Jujj ha ekkora rajongó vagy akkor felejtsd is el ezeket a neveket gyorsan... Storm az Vihar volt a magyar képregényekben Wolverine pedig ROZSOMÁK.
Nightcrawlerről: Nem tudom én örülnék neki, hogyha kezdő belépő karakterként az első 10 percet az egyik leglátványosabb jelenettel osztatlan figyelemként megkapnám... Valamit Nightcrawler szerepe középpontjában soha nem a beszéd volt.. ahogy Rozsomáké sem... A beszédet bízzuk Jane Grey-re meg a Profra meg a Mystic és Magneto párosra. A többiek dolga a gyakás:D -
#173 Árnyék/NightCrawler tényleg nagyot alakított a film elején, de utána ő is a tipikus háttérszereplők csapdájába esett. Azaz csak 1-2 mondata volt és csak 1-2x mutatták hogy tényleg ott van.
Reménykedjünk hogy még látjuk a 3. részben. Már nagyon várom... -
#172 Én bármit kinézek a rendezőkből. :-) -
#171 Nekem is nagy kedvencem Magneto de pyro is nagyon tetszik csak kár hogy tényleg keveset szerepel a filmben. -
#170 szerinted egy 30+ éves manusz fogja eljátszani a 10 év alatti kisgyereket? -
#169 a teleportos csóka is szimpi volt -
#168 Kedvenc karaktereim:
1., Magneto (A Stílusa, vezető egyéniség, szuggesztív alkat, jók a szónoklatai)
2., Farkas/Wolverine (Az egyszerű megoldások "embere", erővel bármi elintézhető, ahogy ércelődik Küklopszal:-))
3., Ciklon/Storm (határozottan a képessége tetszik a legjobban:
[X-Men 2: Két vadászgép célba veszi a BlackBird-öt]
Farkas: "Van fegyver ezen a repülőn?"
[Cikon szeme befehéredik és a kialakuló hatalmas viharfelhőkből tornádók formálódnak]
Kár hogy a többi karakter (Kolosszus, Árnyék, Árnymacska, Pyro...) nem játszott sokat (értsd: max 5 percet a két részben) De a 3. rész trailerében úgy tűnt hogy már ők is azért szóhoz jutnak. -
#167 Tehát ha játszik benne akkor max 2x5percet amíg erősen merengő gondolkodó arcot vág.:-)) Kár hogy nem lehet többet tudni a filmről, pl ki lesz a kis Magneto (remélem valami okos leonárdó di kapriót rakja be, ezzel megalapozva a totális bukást:-)))
Tényleg. Mivel eléggé ellaposodott a topik ezért egy kérdés minden idetévedőnek:
Ki/kik a kedvenc karaktereid az X-men 1,2 filmben? (ha több is van lehetőleg tetszési sorrendbe írd) Egy pár szavas indoklást is mellékeljetek. -
#166 Nem jó a hang? Én a 480-as HD-t szedtem le és nekem tökéletes a hangja. Amúgy tényleg jó a trailer, sokat mond de nem mindent, felkelti az érdeklődést. Profi munka :-) -
#165 valamiért sz@r a hang de nagyon ütős trailer :) -
#164 biztos visszaemlékszik -
#163 Ezen a linken X-men 3. HD trailer letöltheted. Persze angol nyelven -
dragon3 #162 Úgy körülbelül mikor lesz fent a trailer a letöltések közt? Tudja valaki?