641
X-Men I-II-III.
  • Szolnokboy
    azért a pókemberről ne feledkezzünk meg... van olyan jó (ha nem jobb) mint a x-men
  • Iori
    inkább a supermant vállalta el
  • Magiszter
    Elgondolkoztam a dolgon. Az első részben mikor átvilágították és ott beszélget a prof és csapata hogy mit akarhat Magneto tőle akkor látszik hogy a karmai a könyökétől kb 5 centire indulnak és a bőven a kézfejében végződnek. Ebben az esetben nem tudná mozgatni a csuklóját. Tehát max a csuklóáig mehetnek. Lehet hogy a készítők késöbb rájöttek erre a tévedésre és kijavították. De ez szerintem annyira nem szembeötlő.
  • Magiszter
    őőőőő. Nem. De ezt holnap megnézem. Vagy ha tudnál prezentációt készíteni akkor hálás lennék (meg még sokan mások) :-)
    Mert én úgy emlékszem hogy Logen karmai mindig is akkorák voltak amekkorák. Bár most hogy így mondtad rémlik valami. De majd megnézem (most ebédidő van :-p)
  • gabi1023
    Észrevettétek hogy Logen "karmai" az első részben hosszabbak mint a másodikban?
  • Magiszter
    Passz. Talán más filmet rendez éppen. Vagy nem kínáltak neki eleg. Vagy valami hasonló.
    Jut eszembe:

X-Men: The Last Stand 7 perces részlet
  • philcollins
    Miért nem Bryan Singer rendezte az X-Men 3-at?
    Az előző kettő X-Mem filmet ő rendezte.
  • Magiszter
    adok egy közvetlen linket is :-p

X-Men_3_TRL-A-hi.avi
  • Magiszter
    Itt a magyar nyelvű trailer /sajna nem a legjobb minőség és nem a legjobb trailer :-(/
  • apocalypse0
    fuh, már várom
  • Magiszter
    Ez hamarosan kiderül. még két hét és premier :-P
  • Iori
    asszem azért mert nem tudtak megegyezeni Alan Cummingsszel, de nem 100
  • gamerman01
    Az Árnyék miért nem lesz benne a 3-ban?
  • Molnibalage
    Hát igen... Ez az EGYETLEN filmszéria ami képes visszaadni a képregény hangulatát! Az összes többi Marvelből készült film halál gyenge.(Csak ne fordíották volna félre a magyar! Sebaj, úgyis feliratosan nézem...) X-Men a császár! Ave Ceasar!
  • Magiszter
    Elméletek a magyar fordítás sántaságára.
    Farkas:
    Mivel úgy gondolkodott az okos fordító hogy "Rozsomák?! Pf!!! Milyen rosszul hangzik!" ezért talán a Wolverine-> Wolf-> Wolves aszociációján elindulva az okos fejével "Á tudom! Legyen Farkas!" eredményre jutott.
    Ciklon:
    Nézte a filmet a studióban és erőből gondolkodott a Storm név magyarra való lefordításán. Közben Pista a takarító bement a szobába hogy kicserélje a szemetest és amikor felpillantott a vászonra elkiáltota magát "Azta de jó hátsója van annak a szőke ciklonnak!" Fordítómesterünk szeme felcsillant, letörölte az erőltetett gondolkodástól arcán végigcsorgó verejtéket. "Ez az! Ciklon!" Kiáltott fel és homlokon csókolta Pistát majd elrongyolt. Pista sajnos színtévesztő ezért látta a fehér hajat szőkének.

Szerintem valami ilyesmi történhetett a fordításoknál.

De várok további elméleteket is.
  • rágógumi
    na én má várom a 3. részt
  • Bucser
    Igazából nem érdekel hogy hol hogy hívták. A WOlverine SZÓ jelent ROZSOMÁKOT! Ami egy élő faj ergó máshogy fordítani és használni ezen egyszerű okoknál fogva baromság. És éppne ezért fingom sincs, hogy a drága fordító honnan vette a Farkas-t? Mivel sem rozsomák és a farkas nem hasonlít egymásra mint élő állatok sem pedig az angol név nem hasonló. Úgyhogy a világegyik legnagyobb talánya.
  • Bucser
    Az idő múlása miatt. Ugyanis a pubertásban sokkal gyorsabban fejlődnek az emberek:) Rozsomáknak meg tök mindegy hogy 10 év ide vagy oda:D A történetek nem 1-2-3 év alatt játszódtak le hisz rozsomák vándorlása is majd egy 5 éves periódus volt amíg a multját kutatta (tehát az első és 2 rész között is jó pár év eltelt...
  • Magiszter
    A Szereposztást tényleg eltalálták. (Pikár kapitány és Gandalf a két fővezér...:-))
    Szerintem az első rész is zseniálisra sikeredett. Tökéletes felvezető egy 3 részes sorozathoz. Megtudtuk belőle hogy ki, kicsoda, mik a nézetei, hova tartozik...
    A második rész a történettel is és az új speciális megoldásokkal is rátett az első részre. Remélem (és a trailer alapján űgy tűnik) hogy ez a tendencia megmarad.
    (érdekesség: a filmben az első részben még másvalaki játszotta Pyro-t. És ahogy hallottam a 3.részben meg más játsza majd Shadowcat-et mint az első kettőben. Nem zavaró annyira, csak a tudat :-))
    A fordításról meg csak annyit hogy azt hiszem az egyik részében pókember rajzfilmnek Wolverint Pézsmapatkánynak hívták. Dobtam egy hátast a nevetéstől :-) Szóval nem kell mindenkibe belekötni aki "A Film" szerinti neveket használja.
  • Bucser
    Engem anno nagyon magával ragadott a karakterek megvalósítása.. (Ian McKellen tökéletes magneto ahogy Wolverine figurája is nagyon jól el lett találva Rogue-é is valamint Prof X szerepére pPatrick Stuartnál alkalmasabbat el sem tudnék képzelni) SAberTooth olyan volt amilyennek lennie kellett:) Brutális és óriási. Mystic megígéző és gyönyörű még a kék bőrével is (nem semmi teste van) valamint szerintem Jane Grey alakja is nagyon jó lett:) Haléle Berryről el sem tudtam volna képzelni mint Storm korábban de bizonyított a filmben nagyon is jól.

Szóval nekem az 1-is 2-is fent van a polcon eredetiben mert imádtam őket:)
  • STREEX
    Nekem is ez a véleményem
  • apocalypse0
    premier
  • nihillus
    Senkit nem akarok megsérteni, de az első X-men enyhén fogalmazva nem volt túl jó (vagyis eszméletlen szar volt). A második viszont nagyon tetszett, ezért már alig várom a 3. részt. Remélem jó lesz. Az előzetese mindenesetre jó volt.
  • Magiszter
    Nem vagyok "akkora" rajongó. Azért írtam oda az eredeti neveket is mivel sok a rajongó és ne kössenek annyira belém :-) Meg ugye bár az az igazi nevük. A magyar "szinkronmesterek" meg "szép" munkát végeztek a fordítás terén. (mielőtt nyílvánosan akasztanátok: írónikusan mondtam :-p)
    Node a lényeg hogy már nagyon várjuk az X3-at.
    Ki mikor fogja megnézni a moziban?
    Én 26.-ára tervezem.
  • Vicacica
    minden szereplő benne lesz?
  • Vicacica
    mikór lesz a 3 a moziba?
  • Iori
    nem lesz benne a 3ban
  • Bucser
    "Farkas/Wolverine
    Ciklon/Storm"

Jujj ha ekkora rajongó vagy akkor felejtsd is el ezeket a neveket gyorsan... Storm az Vihar volt a magyar képregényekben Wolverine pedig ROZSOMÁK.

Nightcrawlerről: Nem tudom én örülnék neki, hogyha kezdő belépő karakterként az első 10 percet az egyik leglátványosabb jelenettel osztatlan figyelemként megkapnám... Valamit Nightcrawler szerepe középpontjában soha nem a beszéd volt.. ahogy Rozsomáké sem... A beszédet bízzuk Jane Grey-re meg a Profra meg a Mystic és Magneto párosra. A többiek dolga a gyakás:D
  • Magiszter
    Árnyék/NightCrawler tényleg nagyot alakított a film elején, de utána ő is a tipikus háttérszereplők csapdájába esett. Azaz csak 1-2 mondata volt és csak 1-2x mutatták hogy tényleg ott van.
    Reménykedjünk hogy még látjuk a 3. részben. Már nagyon várom...
  • Magiszter
    Én bármit kinézek a rendezőkből. :-)
  • David01
    Nekem is nagy kedvencem Magneto de pyro is nagyon tetszik csak kár hogy tényleg keveset szerepel a filmben.
  • Punker
    szerinted egy 30+ éves manusz fogja eljátszani a 10 év alatti kisgyereket?
  • Punker
    a teleportos csóka is szimpi volt
  • Magiszter
    Kedvenc karaktereim:
    1., Magneto (A Stílusa, vezető egyéniség, szuggesztív alkat, jók a szónoklatai)
    2., Farkas/Wolverine (Az egyszerű megoldások "embere", erővel bármi elintézhető, ahogy ércelődik Küklopszal:-))
    3., Ciklon/Storm (határozottan a képessége tetszik a legjobban:
    [X-Men 2: Két vadászgép célba veszi a BlackBird-öt]
    Farkas: "Van fegyver ezen a repülőn?"
    [Cikon szeme befehéredik és a kialakuló hatalmas viharfelhőkből tornádók formálódnak]

Kár hogy a többi karakter (Kolosszus, Árnyék, Árnymacska, Pyro...) nem játszott sokat (értsd: max 5 percet a két részben) De a 3. rész trailerében úgy tűnt hogy már ők is azért szóhoz jutnak.
  • Magiszter
    Tehát ha játszik benne akkor max 2x5percet amíg erősen merengő gondolkodó arcot vág.:-)) Kár hogy nem lehet többet tudni a filmről, pl ki lesz a kis Magneto (remélem valami okos leonárdó di kapriót rakja be, ezzel megalapozva a totális bukást:-)))

Tényleg. Mivel eléggé ellaposodott a topik ezért egy kérdés minden idetévedőnek:

Ki/kik a kedvenc karaktereid az X-men 1,2 filmben? (ha több is van lehetőleg tetszési sorrendbe írd) Egy pár szavas indoklást is mellékeljetek.
  • Magiszter
    Nem jó a hang? Én a 480-as HD-t szedtem le és nekem tökéletes a hangja. Amúgy tényleg jó a trailer, sokat mond de nem mindent, felkelti az érdeklődést. Profi munka :-)
  • Punker
    valamiért sz@r a hang de nagyon ütős trailer :)
  • Punker
    biztos visszaemlékszik
  • Magiszter
    Ezen a linken X-men 3. HD trailer letöltheted. Persze angol nyelven
  • dragon3
    Úgy körülbelül mikor lesz fent a trailer a letöltések közt? Tudja valaki?