641
X-Men I-II-III.
-
#161 Most nézem hogy Ian McKellen játsza majd Magneto-t. Az érdekes lesz mert ha a gyerekkoráról csinálnak filmet mit keres benne vénségként?
De azért kiváncsi leszek rá mit tákolnak össze belőle. -
#160 Hajaj de még hogy!Számolom a napokat. És állandóan nézem a HD-s trailer-jét. A zenéje nagyon tetszik. Remélem csinálnak filmet Logenről, mondjuk a műtétét követő eseményekről, vagy hogy, hogy került a Sós tóhoz és "kés" alá. De egy Magneto életét feldolgozó filmnek sem mondanék nemet. Mondjuk nem hiszem hogy túl izgalmas lehet egy náci munkatáborban. Bár miután felfedezték a "tehetségét" lehet hogy "különleges bánásmódban" részesítették. De ajánlom a készítőknek hogy még sok-sok évig legyenek X-menes filmek. -
#159 várom már a harmadik részt ti is? -
#158 Biztos jó lessz. -
#157 Azt már régebben bejelentették.
Ez a magneto viszont új. Kiváncsi leszek rá! -
#156 Wolverinek is lesz külön movieja -
#155 Plot Outline: A young Magneto seeks revenge on the Nazis who killed his family while befriending a young Charles Xavier.
bővebben jövőre :) -
#154 És erről a filmről tud valaki valamit? -
#153 Végre valami jó hír. Akkor nyár végére már kint lesz DVD-n is remélem. -
#152 de, sőt MO.n egy nappal hamarabb 25.én mutatják be -
#151 május 26.-án jön ki az amcsiknál. a fene a pofájukat . tényleg, nem úgy lesz megcsinálva mint az x2-nél hogy szinte az összes országban egyszerre adják ki? -
#150 Igen, már lehetne tegnap :) -
knightbali #149 Ha lesznek még további részek remélem az egyikben Apokalipszis történetét fogják boncolgatni. De én is csatlakozom az előttem szólókhoz a trailer alpján sztem jó lesz a film és nagyon várom, bár még a nyár olyan soká lesz -
knightbali #148 Én úgy tudom hogy lesz 4 és 5 is. -
#147 Megnéztem megnéztem. De mikor jön már mikor jön már???
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
crotinake #146 Hát ez tényleg zsír!!
Remélem megközelíti a Singer filmek hangulatát!! -
#145 Frissítened kell,először nekem sem,aztán leszedtem egy újababt,és máris vitte. -
#144 Nekem valamiért quicktime nem játsza le.... -
#143 Huuh,végre egy trailer ami elég ütős!
Csatlakozom az előttemszólókhoz!Várom! -
#142 Most néztem meg... nagyon áállatt!! Kár h pár hónap még -
Szolnokboy #141 a hardwireden fennvan az uj trailer !! iszonyat jó lesz ez a film! -
#140 Jók a poszterek meg az előzetes nagyon jól néz ki. -
#139 cool poszterek, közben az alcímet is ismerjük már
impa -
#138 jöhetne már -
knightbali #137 Szerintem apokalipszissel kellett volna egy filmet csinálni.
x-men 4 már nem lesz hanem csinálnak egy Wolverine filmet. -
#136 az első kettőt úgysem tudják felülmúlni -
#135 Igaz hogy egy teaserből nem kéne sok mindent levonni, de eléggé vacak lett valjuk be (mmint az előzetes)
Imádtam az egyet meg a kettőt, de kétlem hogy Singer nélkül tudná hozni a színvonalát a 3 -
#134 trailer -
#133 Valószinüleg azért, mert maradtak a "még látványosabb, még összetettebb, még vadabb, még követhetettlenebb" alaptételnél. Oké, egy Teaserből nem kellene mélyenszántó következtetéseket levonni, de én úgy látom, most eljutottak oda, hogy apokaliptikus harcokat valósítsanak meg. Tudja fene, de sose szerettem az X-men ezen vonalát. A következő mi lesz? Jön Psylocke a body-ruhácskájában? -
#132 Kijött a teaser, nem estem le a székről :/ -
#131 ide is jó rég irtak -
#130 megvan az uj kitty: Ellen Page -
#129 Sztem csak Logan öregszik lassabban a gyógyító képessége miatt (Meg persze, hogy legyen ideje szerepelni a böszmesok képregényben amit kiadtak róla :D) -
#128 LOL
"Finally, the controversy that is sure to have fanboys and geek addicts pissed the world-round Angel will be in the movie, but that isn't what is going to upset you, apparently he will be played by a she." -
#127 sztem csak a 2ben volt, par ev utan siman jatszodhat
Meg egyebkent is asszem a mutansok sokkal lassabban oregednek nem? Ebben annyira nem vagyok biztos. -
#126 Jó de Kitty benne volt a 2ben-sőt asszem még az 1ben is, mint kislány. Sazl azt nem értem, hogyan hidalják majd át a korkülömbséget. -
#125 Maggie Grace nem volt benne a 2ben, a legfrisebb hirek szerint nem o lesz kitty, mert inkabb a Lostot valasztotta az Xmen helyett
Angel is lesz a 3ban!!! -
#124 Hmmm... Nem azért de ez mennyi idővel a kettő után játszódik? Csak mert állítólag Maggie Grace lesz Shadowcat, de ő az előző részekben még kislány volt.... -
#123 nem tudtam, Thx :) -
#122 kkor még ezekszerint nem tudod a jó hírt?:
Alig egy héttel azután, hogy Matthew Vaughn családi okokra hivatkozva otthagyta az X-men 3 filmet, a 20th Century Fox bejelentette: Brett Ratner lesz a produkció új kormányosa
(Ha tudtad akkor vedd úgy hogy nem szóltam)