1215
-
#895 sajna nem tudta feltörni valamiért de majd én megprobálom de nem igérek semmi :D -
zoszt #894 Ok, köszi. -
#893 a heverom ha jön megmondom neki hogy törje fel azt is -
zoszt #892 Nagyszerű, próbáltam a buszoknál, de nem fogadta el. Azokét esetleg meg tudnád mondani? -
#891 na megvan a jelszó: hqtmteam
-
#890 én a Bmw 645ci Coupe nek akartam adni egy kis gyorsulást mert nagyon lassan gyorsul. -
zoszt #889 :( Amit piszkáltam volna (Ikarus) az is le van védve, mint az összes HQTM-Team meg az SLG járgányai is. -
#888 jelszó-t kér sajna -
zoszt #887 Az adott .ar fájlban a "Tune/vehicule" mappában a ".vehGyro" a sebességváltás paramétereit, a ".vehcarsim" a motor, sebesség, tömeg adatait lehet módosítani.
Mendkettő szövegfájl, akár jegyzettömbbel is meg lehet nyitni (kitömörítés után).
Próbálgasd, mi mit változtat, én még nem piszkáltam egyet sem. -
#886 tudna valaki segiteni,hogy,hogy lehetne az egyik kocsinak nagyobb gyorsulást adni? -
#885 na mivan nem kell az mm2? -
#884 ha felnyomod nekem valahova az mm1-et akkor én is felrakom nekem az mm2-t! -
#883 RRRRR KIPRÓBÁLOM -
#882 Szia Zoszt!
Hogyha nem használod a midtown madness 2-őt felmásolhatod bármilyen honlapra
pl:. www.midtownmadness2.uw.hu -ra
Köszi én akkor hálás lennék. és az MM1-et felmásolom neked!!! -
zoszt #881 Buszozni már régóta inkább a Mafiában szoktam (számomra sokkal nagyon élményt nyújt), másra meg nem nagyon használtam az MM2-t. -
#880 Mi a pálya veletek MM2 fronton?
Nyomjátok még a Gamet? -
#879 Hello mi van veletek???
válasz mindenki üzenetére -
#878 Ja
-
#877 Zoszt mi van veled? -
#876 az most fontos volt mi? -
#875 Szasztok!
-
#874 hello mm2
sietek
-
#873 hy találtok a San Andreas-hoz buszokat(egyenlőre 9db)itt -
#872 zoszt nak szolni kell hogy adjon nekik bann-t és egy ideig csend lesz! -
g879 #871 mm2, gumicsirke1, bogármacska stb. nevű skizofrén fórumozó! Eltűnhetnél innen! -
#870 semmi -
#869 mi a bajod? -
#868 Köszsz
-
#867 ÖÖÖ már elnézést szeretnék kérni de ez nem a Midtown Madness 2 fórum????? -
kovabar #866 Köszi szépen Zoszt a útbaigazítást. Kipróbálom! Hi! -
#865 a world racing be a8 az meg a6 os van
a mm2 be szerintem nincs. -
Bogármacska #864 Audi S8-as van? -
Bogármacska #863 Ja Gumicsirkének meg van cd-n
-
Bogármacska #862 Hogy kell csinálni azt az alcoholt!!!!!!!????????? -
#861 igen a Citaro G van csak sajnos a játékhoz!
De várjuk a többi buszt! -
zoszt #860 Én csak a Citaro G-t raktam be az SA-ba, ennek alapján:
leírás
Ha jól emlékszem a Vice Cityhez is valami hasonló volt.
Találtam is egyet:
1. "File"-"Open"-"(C:)"-"Program Files"-"Rockstar Games"-"Gtaiii"-"models"-"gta3" Ez a játék eredeti telepítési helye. Ha valaki máshova telepítette, akkor ott keresse meg a "models" mappában a "gta3" fájlt. A fenti idézojelbe rakott szavakra kell kattintani a bal egérgombbal, sorban egymás után.
2. Ekkor megjelenik a "gta3.img" fájl tartalma, itt kell megkeresni az autók neveit. Jobb oldalon a csúszkát lefelé húzva az egérrel az elso egyharmadban vannak a kocsinevek, ABC sorrendben. ( nem a nagybetusek, hanem a csupa kisbetus autónevek ! )
3. Át kell nevezni a régi autókat, így azok alkalmilag nem fognak szerepelni a játékban. Például : "banshee.dff" névre bal egérgombbal kattintva, ki lesz jelölve (kék sávban lesz olvasható), majd ugyanerre kattintva a jobb egérgombbal megjelenik egy menü. Innen a "Rename" (átnevezés) sorra kattintva átírható a régi autónév, lehet például "banshee-old.dff". Majd alul az "OK" gombokra kell kattintani. Ekkor már látható, hogy át lett írva, ezáltal ki lett véve. (Késobb ez visszanevezheto az eredetire, de csak 1 ugyanolyan nevu lehet a progiban ! Ha be akarunk rakni egy ugyanolyan nevut, akkor elotte vagy át kell nevezni ("Rename"), ez a jobbik megoldás vagy törölni kell ("Delete").
Most sorban át kell nevezni a fent leírt módon, minden olyan autónevet, amelynek a helyére új autó lesz berakva.
4. Az új autók bevitele következik. Az "IMG Tool" programban most legfelül a "Commands" (Parancs), azon belül az "Add" (Berakni) szövegre kattintva.
5. Ezután a kocsik másik felét kell ugyanígy berakni. "File"-"Open"-"(C:)"-"Program Files"-"Rockstar Games"-"Gtaiii"-"models"-"txd" Ekkor megjelenik a "txd.img" fájl tartalma, itt kell megkeresni az autók neveit. Rögtön a legelején találhatók.
6. Most sorban át kell nevezni minden olyan autónevet, amelynek a helyére új autó lesz berakva. Az átnevezett autók így már nem lesznek a játékban.
7. Az új autók bevitele következik. A bevitt autók a legalsó sorokba kerülnek.
8. Végül zárd be a programot. -
kovabar #859 Nem tudtam, hogy készült konvertálás...
A linkeket megnéztem, de sajnos nem müxik :(
Azt le tuná vki részletesen írni, hogy kell a vice cityhez autókat berakni, mert egyszer egy ismerősöm csinálta meg, de elfelejtettem. Annyit tudok, hogy kell az ImgTool. Előre is köszi! -
zoszt #858 Jobban mondva az Ik 55, 56, 620, 620ct is átlett konvertálva.
gta
Igaz a linkek mintha nem élnének, de azt írja elkezdte az SA-hoz is a modolást... -
zoszt #857 A Mafia sem csúnya, ahhoz vannak Ikarusok is, igaz régebbi kiadásúak.
Neutral munkái!
A 630-as a Vice City-hez át is lett konvertálva. SA-hoz még nem. :( -
#856 már be is teljesült!
Van a San Andreas-hoz busz igaz még csak 1db:Mercedes Benz Citaro G talán!
Meg lehete buszozni a Mercedes Benz World Racing be is egy Volvo nem tudom miennel!
Nagyon szép grafikával!