1215
  • filamester
    sajna nem tudta feltörni valamiért de majd én megprobálom de nem igérek semmi :D
  • zoszt
    Ok, köszi.
  • filamester
    a heverom ha jön megmondom neki hogy törje fel azt is
  • zoszt
    Nagyszerű, próbáltam a buszoknál, de nem fogadta el. Azokét esetleg meg tudnád mondani?
  • filamester
    na megvan a jelszó: hqtmteam
  • filamester
    én a Bmw 645ci Coupe nek akartam adni egy kis gyorsulást mert nagyon lassan gyorsul.
  • zoszt
    :( Amit piszkáltam volna (Ikarus) az is le van védve, mint az összes HQTM-Team meg az SLG járgányai is.
  • filamester
    jelszó-t kér sajna
  • zoszt
    Az adott .ar fájlban a "Tune/vehicule" mappában a ".vehGyro" a sebességváltás paramétereit, a ".vehcarsim" a motor, sebesség, tömeg adatait lehet módosítani.
    Mendkettő szövegfájl, akár jegyzettömbbel is meg lehet nyitni (kitömörítés után).
    Próbálgasd, mi mit változtat, én még nem piszkáltam egyet sem.
  • filamester
    tudna valaki segiteni,hogy,hogy lehetne az egyik kocsinak nagyobb gyorsulást adni?
  • filamester
    na mivan nem kell az mm2?
  • filamester
    ha felnyomod nekem valahova az mm1-et akkor én is felrakom nekem az mm2-t!
  • MM2
    RRRRR KIPRÓBÁLOM
  • MM2
    Szia Zoszt!
    Hogyha nem használod a midtown madness 2-őt felmásolhatod bármilyen honlapra
    pl:. www.midtownmadness2.uw.hu -ra
    Köszi én akkor hálás lennék. és az MM1-et felmásolom neked!!!
  • zoszt
    Buszozni már régóta inkább a Mafiában szoktam (számomra sokkal nagyon élményt nyújt), másra meg nem nagyon használtam az MM2-t.
  • filamester
    Mi a pálya veletek MM2 fronton?
    Nyomjátok még a Gamet?
  • MM2
    Hello mi van veletek???
    Hello Bello Hello Leo

válasz mindenki üzenetére
  • MM2
    Ja
  • MM2
    Zoszt mi van veled?
  • filamester
    az most fontos volt mi?
  • MM2
    Szasztok!
  • Gumicsirke1
    hello mm2
    sietek
  • filamester
    hy találtok a San Andreas-hoz buszokat(egyenlőre 9db)itt
  • filamester
    zoszt nak szolni kell hogy adjon nekik bann-t és egy ideig csend lesz!
  • g879
    mm2, gumicsirke1, bogármacska stb. nevű skizofrén fórumozó! Eltűnhetnél innen!
  • MM2
    semmi
  • filamester
    mi a bajod?
  • MM2
    Köszsz
  • MM2
    ÖÖÖ már elnézést szeretnék kérni de ez nem a Midtown Madness 2 fórum?????
  • kovabar
    Köszi szépen Zoszt a útbaigazítást. Kipróbálom! Hi!
  • filamester
    a world racing be a8 az meg a6 os van
    a mm2 be szerintem nincs.
  • Bogármacska
    Audi S8-as van?
  • Bogármacska
    Ja Gumicsirkének meg van cd-n
  • Bogármacska
    Hogy kell csinálni azt az alcoholt!!!!!!!?????????
  • filamester
    igen a Citaro G van csak sajnos a játékhoz!
    De várjuk a többi buszt!
  • zoszt
    Én csak a Citaro G-t raktam be az SA-ba, ennek alapján:
    leírás
    Ha jól emlékszem a Vice Cityhez is valami hasonló volt.
    Találtam is egyet:

1. "File"-"Open"-"(C:)"-"Program Files"-"Rockstar Games"-"Gtaiii"-"models"-"gta3" Ez a játék eredeti telepítési helye. Ha valaki máshova telepítette, akkor ott keresse meg a "models" mappában a "gta3" fájlt. A fenti idézojelbe rakott szavakra kell kattintani a bal egérgombbal, sorban egymás után.
    2. Ekkor megjelenik a "gta3.img" fájl tartalma, itt kell megkeresni az autók neveit. Jobb oldalon a csúszkát lefelé húzva az egérrel az elso egyharmadban vannak a kocsinevek, ABC sorrendben. ( nem a nagybetusek, hanem a csupa kisbetus autónevek ! )
    3. Át kell nevezni a régi autókat, így azok alkalmilag nem fognak szerepelni a játékban. Például : "banshee.dff" névre bal egérgombbal kattintva, ki lesz jelölve (kék sávban lesz olvasható), majd ugyanerre kattintva a jobb egérgombbal megjelenik egy menü. Innen a "Rename" (átnevezés) sorra kattintva átírható a régi autónév, lehet például "banshee-old.dff". Majd alul az "OK" gombokra kell kattintani. Ekkor már látható, hogy át lett írva, ezáltal ki lett véve. (Késobb ez visszanevezheto az eredetire, de csak 1 ugyanolyan nevu lehet a progiban ! Ha be akarunk rakni egy ugyanolyan nevut, akkor elotte vagy át kell nevezni ("Rename"), ez a jobbik megoldás vagy törölni kell ("Delete").
    Most sorban át kell nevezni a fent leírt módon, minden olyan autónevet, amelynek a helyére új autó lesz berakva.
    4. Az új autók bevitele következik. Az "IMG Tool" programban most legfelül a "Commands" (Parancs), azon belül az "Add" (Berakni) szövegre kattintva.
    5. Ezután a kocsik másik felét kell ugyanígy berakni. "File"-"Open"-"(C:)"-"Program Files"-"Rockstar Games"-"Gtaiii"-"models"-"txd" Ekkor megjelenik a "txd.img" fájl tartalma, itt kell megkeresni az autók neveit. Rögtön a legelején találhatók.
    6. Most sorban át kell nevezni minden olyan autónevet, amelynek a helyére új autó lesz berakva. Az átnevezett autók így már nem lesznek a játékban.
    7. Az új autók bevitele következik. A bevitt autók a legalsó sorokba kerülnek.
    8. Végül zárd be a programot.
  • kovabar
    Nem tudtam, hogy készült konvertálás...
    A linkeket megnéztem, de sajnos nem müxik :(
    Azt le tuná vki részletesen írni, hogy kell a vice cityhez autókat berakni, mert egyszer egy ismerősöm csinálta meg, de elfelejtettem. Annyit tudok, hogy kell az ImgTool. Előre is köszi!
  • zoszt
    Jobban mondva az Ik 55, 56, 620, 620ct is átlett konvertálva.

gta
    Igaz a linkek mintha nem élnének, de azt írja elkezdte az SA-hoz is a modolást...
  • zoszt
    A Mafia sem csúnya, ahhoz vannak Ikarusok is, igaz régebbi kiadásúak.

Neutral munkái!

A 630-as a Vice City-hez át is lett konvertálva. SA-hoz még nem. :(
  • filamester
    már be is teljesült!
    Van a San Andreas-hoz busz igaz még csak 1db:Mercedes Benz Citaro G talán!
    Meg lehete buszozni a Mercedes Benz World Racing be is egy Volvo nem tudom miennel!
    Nagyon szép grafikával!