1215
-
kovabar #855 Örülök, hogy van egy játék, amiben lehet buszozni. Azt viszont sajnálom, hogy kissé idejét múlt a játék (gondolok itt a ronda grafikára, az utcák monoton sivárságára stb...), ezért hamar unalmassá is válik. Azt nem értem miért nem csinálnak a hozzáértők a Gta San Andreasba buszokat, mert az már csak fejlettebb. Szerintem sokkal izgibb lenne a Gta utcáin kavarni egy ikarussal :)
Hátha majd egyszer ez is beteljesül. -
zoszt #854 Attól még ki tudná írni, a .cue az "image" fájl, de ha van elég helyed a merevlemezen, akkor használd az említett alcohol-t. Ott a "mount image"-nél válszd a .cue-t. -
#853 akkor ragd be alcohol 120% ba és nem kell kiírnod! -
Bogármacska #852 Egy cd nem akkora!!!!!!!!Hogy 773Mb Midtown Madness_.bin file!!! -
Bogármacska #851 Kicsomagoltam:de nincs író itt. -
zoszt #850 kicsomagol, kiír, telepít, felülír, futtat? -
zoszt #849 kicsomagol, kiír, telepít, futatt? -
Bogármacska #848 Szia Zoszt!
Letöltöttem a Midtown Madness 2-őt.
De hogy kell telepíteni????? -
zoszt #847 Sajnos nem lehet nyitni őket. A kocsiválasztásnál két 280-as van, az ND normál csukott ajtós, az AD-nek pedig automatikusan nyílik az ajtaja meghatározott időközönként (vagyis menet közben is). :( -
kovabar #846 Láttam egy Ikarus 280-as buszképet a játékból, melyben a busz ajtajai nyitva voltak. Hogy lehet őket kinyitni? -
#845 de ugylátom nagyon hasonlóak vagytok egymáshoz -
Bogármacska #844 Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Bogármacska #843 Itt Töltöm -
Bogármacska #842 HiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHi Töltöm Midtown Madness 2-őt -
Bogármacska #841 Semmi baj
-
#840 akkor bocs -
Bogármacska #839 Hé Filamester Én nem ismerem MM2-őt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én szegedi vagyok!!!!!!!!! HRRRRRRRRRRRRRRRRR -
Bogármacska #838 Sziasztok Töltöm a Midtown Madness 2-őt!!!!!!!!!!!!!!!!!!Itt Töltöm -
#837 wanadoo
-
#836 FILAMESTER
csak erre kattints rá!!!!!!
-
#835 csak wanadoo.atw.hu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#834 nem www.wandoo.atw.hu hanem www.wanadoo.atw.hu!
Erröl ennyit!
Már Bogármacska néven is ugyködsz??!! -
Bogármacska #833 Sziasztok!!!!!!!!!!!!!
-
#832 Mikor? Letöltés -
#831 és szerinted érdekel valakit? -
#830 MM1 trialt letölthetitel errőlaz oldalról!!! -
#829 MM2 most azért nem tudtam elmenni hozzátok mert esett az eső és roszz idő volt!!!
Majd elmegyek
Gumicsirke1 -
#828 Hello
Gumikacsás festéseket valaki ide tudja adni ?
100000 szer köszzzzzzzz!!!!!!! -
#827 Balázs miért nem rakod fel a honlapodra a sf bus city 5.1 es béta verziót? -
#826 Sziasztok!
Létszi segítsetek az Ikarus 280 átfestésében.
MM2Carskin meg van
Adobe Photoshp 5.0 és 6.0
Segítsetek!!! -
Bogármacska #825 Bocsássatok meg a kellemetlenkedettségem miatt. -
Bogármacska #824 fd -
#823 A HQTM-Team ismét egy kitünő jármüvet készitett:
Egy Peugeot 407:
és egy Subaru Impreza 2006:
-
#822 Jó Mi? [IMG]C:\IBMTOOLS\DRIVERS\dir\Jó mi.jpg[/IMG] -
#821 Szia Zoszt!
Lennél szíves feltölteni a Midtown Madness 2-őt? Azért kellene, hogy veletek játszak!!! -
#820 Mi a franc van a fórummal?????????
-
#819 harrmonet
-
#818 Tök jó -
g879 #817 gyere át a másik fórumra
http://misou.forum-gratuit.com -
#816 Honnan lehet letölteni?