1215
-
#213 Ezek ugye helyijáratos buszok?
-
#210 Bezony! -
zoszt #208 Hálás köszönet, épp pakolom fel, ha valami nem tetszik, vagy javaslatod van szóljál nyugodtan. -
#207 Ment a mail. -
#206 Ja, az elején az ikarus felíratot is kicseréltem. -
zoszt #205 Így! Nincs több kifogás, nyafogás. Ha valami nem tetszik akkor majd én újat csinálok, ha egyszer odáig jutok. :-)) -
#204 Így? #200 -
#203 :) De, csak vicc volt :) -
#202 Nem. -
zoszt #201 Még hagy kukacoskodjak annyiban, hogy akkor az azonosítóját átírnád 03-01-re? Szerintem nagyon szép lett.
-
#200 Na, nagy hirtelen ezt sikerült kihozni a dologból:
-
#199 Na, nagy hirtelen ezt sikerült kihozni a dologból:
-
zoszt #198 Minden elismerésem! -
#197 Sajnos tényleg nagyon ferde. De próbáltam kreálni egyet:
-
#196 Ja, én is gondoltam rá, sokkal állatabbul nézne ki, ha az eredeti busz "darabjait" húznám a buszra. -
zoszt #195 Értem, illetve nem értem, de hát ez van. Nem igazán találtam jó rendszámot, de azért küldtem valamit. Ezek is ferdék. :( Kénytelen leszek venni egy fényképezőgépet, mert ez így nem állapot, hogy állandóan más képei között kutatok. :-)) -
#194 Sajna az ajtókat ezért nem lehet megoldani:
-
#193 Ja, hátsó rendszám is kellene.
-
#192 Jó. Ezt valami agriavolános ikaruszképből vágtam ki,nem is egyenes. -
zoszt #191 Nekem nagyon tetszik. Megpróbálok keríteni a történelmi hűségnek megfelelő rendszámot. -
#190 Nézd meg újra a #186-ot -
#189 Ja, a másik oldalba még bele sem kezdtem, és az a nehezebb, mert két részből áll. De igyekszem. -
zoszt #188 A táblát meg lehet úgy csinálni, mintha led kijelző lenne?
-
zoszt #187 Még esetleg valami rendszámot rá, meg táblát és maga lesz a tökély. -
#186 Ennél jobbat nem nagyon lehet kihozni:
-
zoszt #185 Nem kelll elkapkodni. :-)) Szép lesz! -
#184 Lassan majd alakul. -
#183 -
zoszt #182 Nagy kedvencem a Zala Volános Ikarus EAG E94G. :-))
-
zoszt #181 A Kapos Volánnak sokféle festése van: Kapos. Melyiket szereted?
Nekem a Zala Volános buszok tetszenek nagyon. -
zoszt #180 A netről!!! :-))
Új hong kongi buszokat itt szokták bemutatni:hk
Jó frissítés akkor lesz, ha találok jó buszt. :)
Vagy ha jön új festés. Félek, hogy a bp-i ezüst nyilas 260-ok sem kivitelezhetőek tökéletesen.
Nem tudjátok véletlenül, hogy win 98 alatt működő Photoshop létezik és merre található? -
#179 Ja, rajz is jó.
Én személy szerint nem tudom átalakítani az ikaruszt, de sztem más sem, mert kódolt a .ar file -
#176 Ha az emilemre küldötök róla képet, a jobb és bal oldaláról, elejéről hátúljáról, akkor megcsinálom -
#174 Lefestem én a szekeret bármilyenre, ha tudom, hogy néz ki az eredeti. Ha az emilemre küldötök róla képet, a jobb és bal oldaláról, elejéről hátúljáról, akkor megcsinálom. Lassacskán készül az egri helyilyárati busz is, de még nem tökéletes. A galéiámban meg lehet nézni. -
#173 Üdvözlet gaerekek!
Kösz az értesítést itt vagyok. -
zoszt #170 Már úgy értem, hogy eredeti hangzású, ilyet még nem hallottam.:) -
zoszt #169 Csuklós Volvo B10M innen, van műszerfal ( nem túl jó ) a hangja viszont eredeti. :)
Gumikacsának meg Te tudnál segíteni, mert orosz fejlesztésű játékok iránt érdeklődik. -
zoszt #167 Na leszedtem máshonnan: nem ajánlom. -
zoszt #166 Pedig a csuklós Volvo B10M érdekelt volna. Bár nem tökéletes minőségűnek tűnt. -
zoszt #165 Az unalomig ismert buszokkal és rádásul amit le akartam tölteni (pl. Pamela Andersonos busz) azok a linkek nem működnek. :((