1215
-
zoszt #279 És azt hiszem ez is Volvo 7TL (plaxtor president)
-
zoszt #278 Volvo 7TL-ből kettő is van nem?
illetve
Az első nem rossz a második gyengébb, de forgalomba berakható és a játék buszánál így sokkal szebb. Jó látni mikor szembe jön.
Vagy esetleg egy harmadikat találtál? -
zoszt #274 bocsánat: "szeretjük" Pápai Hús -
zoszt #273 Az egri buszhoz itt talán találsz képet: Demi oldala -
zoszt #272 Ja nem Balaton Volán. egyre többen szeretik a minőséget Pápai(?) Hús reklám? -
#271 Nemtom -
zoszt #270 Ez egri busz? -
#269 -
zoszt #268 Milyen busz? Kereshetek képet róla... -
#267 A busz ( Sajnos a felíratot, ami az oldalán van, nem tudtam kiolvasni:
-
#266 A kerék így sikerült:
-
#265 Igen?Az jó. :) -
zoszt #264 Külföldi fórumokon nagyon megdícsérték a munkádat!
-
zoszt #263 Nálam nem. Sőt nem is látom nagyon, hogy honnan lesz új busz. Honk kongi buszok jöttek ki, de ezek számomra úgy hasonlítanak egymásra, mint egyik tojás a másikra. Duisburg4ever asszem szakmai gyakorlaton van, már ha jól értem (nem vagyok egy nagy németes), egy pár héttel korábban ígért egy weblapot, ahhonnan a buszait le lehet majd tölteni, de tudtommal ez még nem készült el. Tegnap előtt ráadásul elfüstölt az alaplapja (asszem).
A HQTM-Team a rejtéjes "talán" választ adta arra, hogy készítenek-e még buszt.
Van egy német oldal ott is körülnézhetsz, több busz van, mint nálam, de szerintem ugyanazok csak közel a teljes színválasztékban. Martinanreashuber -
#259 MSN Massenger csevegőprogram -
#257 Megpróbálom. MSN-ed van? -
#255 Ok. Ezek nem nehezek. A hétvégén megcsinálom. -
#253 Nem lehet hozzányúlni semmihez, csak a külső festéshez. -
#250 Úgy is jó, ha beszúrod a busz képének a linkjét, amelyiket akarod. -
#247 Most miskolci környéki vagy, vagy balaton környéki? -
#246 Képet!!!!! :) -
#244 mi legyen? -
#241 Az ik.ar filet be kell másolni a játék főkönyvtárába. -
#238 Van az oldalán egy csomó felírat, amit nem tudok, hogy mi van ráírva. Amint megfejtem, ráteszem, és megy is... -
zoszt #237 A belső térhez nem lehet hozzányúlni, védettek a fájlok. :( -
zoszt #236 Mi van az Agria Volános egri helyijárattal? :-)
Minden sürgetés nélkül. :)
-
#235 Adobe photoshop-al :) -
zoszt #232 Fenn van a Bosod Volán is. :-) -
#231 HV az szokott lenni, Debrecen-Gyöngyös (Néha azzal járok melózni...) A Szabolcs volán asszem, nem szokott. -
zoszt #230 Rosszul fogalmaztam, az SzV-ket Szabolcsban, a HV-ket Hajdú-Biharban láttam. :-) -
#229 Ja. Van itt minden. Borsod volán, Tisza volán...... Én majdnem gyöngyösi vagyok. -
zoszt #228 A hétvégén Gyöngyösön áthaladva láttam csuklós zöld-barna Mátra Volánt, egy csomó szép Szabolcs Volánt meg egy két Hajdú Volánt. :-)) -
zoszt #226 Nem tudok semmit, csak beszélek a nagyvilágba. :)
A HQTM-team frissítéseit több hónap óta kísérem figyelemmel ez alapján reménykedem, hogy kihoznak valamit mostanában. -
#225 Na, így jó: #215 (felhívom a figyelmeteket a gyalogosokra! Némelyik igazi Skywalker -
zoszt #223 Szívesen várom!
Remélem még jókor érkeztem vissza. Körbenéztem, a 280-as még nem jött ki, ennek csak azért örülök, mert nem szerettem volna lemaradni a premierről. Én remélem, hogy még a héten megjelenik, de ha nem az se baj. -
#220 Most? #215
Még a táblát megcsinálom, meg a rendszámot, és elküldöm zosztnak. Gondolom, feldobja az oldalára... -
#219 A keréktárcsa is megoldható. -
#218 Asszem a keréktárcsához nem tudok nyúlni, a többi megoldható -
#215 Így jó?
Mit írjak a táblára?
Mi legyen a rendszám?
-
#214 Majd így:
http://www.borsodvolan.hu/magazin/galeria/miskolci_telep/miskolci_telep_07_1024x768.htm
http://www.borsodvolan.hu/magazin/galeria/miskolci_autojavito/miskolci_autojavito_01_1024x768.htm