1215
-
zoszt #164 Illetve van pl. ez: kocsik -
zoszt #163 Ki tudod hámozni a cirill betűk mögötti tartalmat? :) Mert ha igen akkor Gumikacsa biztos hasznodat tudná venni. :-))
Én nem tudok orosz MM2-es oldalt. :( -
zoszt #160 Azt lehet tudni (a képek alapján), hogy szép lesz.:) Legalábbis nekem tetszik. A hangok és a jármű "tuningja" nincs még kész a legutóbbi infók szerint.
Amit nem sikerült nekem kisütni a videók alapján sem az az , hogy kanyarban hogy fog viselkedni (mennyire követi az ívet) a busz, mert a többi csuklós hajtűkanyaroknál hajlamos kisebb helyen is befordulni, mint ahogy az illene. -
zoszt #158 Nagyon szívesen!
-
#157 Köszi! Ez jól esik!! -
zoszt #156 Boldog születésnapot! -
zoszt #155 Van egy Mercedes-Benz Travego, de azt hiszem nincs műszerfala, nem átlátszóak az ablakai (nincs kidolgozott belső tér), de ha érdekel ideiglenesen felrakom ha kéred. Bova-t nem láttam, Neoplanból a Megashuttle és a Starliner van, de ez utóbbi elég rossz szerintem. -
zoszt #153 A 280-asról képek + két kis videó itt. Álítólag két változat lesz, egy normál és agy nyíló ajtós. Azt olvastam már két helyen is, úgyhogy sajnos lehet, hogy igaz lesz, miszerint az ajtók automatikusan megadott időközönként (menet közben is ) fognak nyílni. -
zoszt #152 Winrar-ral vagy Total Commander-rel megtudod nyitni a buszok .ar fájljátés töbek között kapsz egy Textures nevezetű mappát amiben .tga fájlok vannak. Ezt Gumikacsa úgy tudom Photoshoppal egyből színezi, Zanymus pedig MGI Photosuite-tel átkonvertálja .bmp-vé és azt Paint-tel festi át, majd vissza .tga-ba és azt a Total Commander-rel berakja az .ar fájlba. Én egy Ultimate Paint nevű progit találtam ami kezeli ugyan a tga fájlokat, de valószínűleg hibásan, úgyhogy azt nem ajánlom.
Az Ikarus fájljai jelszóval védettek,de vannak hozzá minta texturák amit innen letölthetsz ( a szürke busz ), kell még a "car id files", és ha valamelyik meglevő festés tetszik akkor azt is innen lehet, valamint vagy egy olyan lehetőség, hogy a váltó 6 sebessséges legyen. A .7z fájlokat
ezen az oldalon lévő progi segítségével tudod megnyitni.
Az elkészült festéseket pedig ezzel a kis progival tudod az Ikarus .ar fájljába beépíteni. Az id filokat az id mappába kell rakni. :-) -
zoszt #149 Kérni mindent lehet. :-) Meg te is csinálhatsz, ha sikerül akkor lehet, hogy én is fogok :-). Gumikacsának nem tudom lenne-e kedve BKV-s skinneket csinálni. De 260-as biztos lesz előbb vagy utóbb Zanymus jóvoltából. De azt, hogy mikorra várható legkorában a jövő hét második felében tudom majd meg. Remélem a jövő hónapban a 280-as is kész lesz ás talán azt is lehet majd átfesteni, bár az alapból 9 színnel jön majd. -
zoszt #147 Én nem tudok róla, de attól még lehet, azt tudom viszont, hogy fog még készülni BKV-s és volánbuszos színezés. De arra még várni kell. De van két másik (nem Ikarus) busz, ami kapott "magyaros" festést. (A Man és a Gelenkbus). -
zoszt #146 "D" mint dashboard a belső nézet. -
#143 Lejjebb van egy csomó link! -
zoszt #140 Én is figyelek, csak igazán nincs mire. :-( Van egy-két új festés a lapon, de ezzel ki is fújt. Több buszt nem akarok felrakni, így is van már elég. Van még egy csomó, de azok a már látott hong kongi buszok apró változatásokkal vagy kínai módosítgatásokkal. Amit nem igazán értek, az az, hogy a németek miért nem csinálták meg a buszaikat. Jobb lenne a világ velük. :-) Egy Setrát láttam, azt is francia készítette és nem is nagy durranás. Bár ha én csináltam volna biztosan örülnék neki. -
#139 Na mi ez a csend? Habár játszani mostanában nincs időm, de figyelek:-) -
#138 Én is így szokta belőni! -
zoszt #137 Én mindig hagyok egy kis forgalmat (5 mm-t) :), nem szeretem, ha teljesen üres a város. Így persze mindig van "állat" aki belémjön. De ritkán. Az meg már nem izgat, ha hátulról jönnek belém. -
#135 Ok! Kössz! -
zoszt #134 Költözött a oldalam ide. -
#133 Kössz! Ránézek -
zoszt #132 A HQTM-Team oldalán egy 280A-s jelzésű szervízbusz jelent meg, enyhítve a várakozás nehézségeit. -
zoszt #131 Köszönöm szépen. Használja mindenki egészséggel!!! -
#130 Ha még nem késő akkor én is csatlakozom! -
#128 :-))Na ja! Amúgy főleg olyan járműveket keresek amik jól kormányozhatóak, mert némelyik nagyon gagyin reagál a kormánnyra. -
zoszt #127 Bírom mikor ilyen "stabil" egy játék. -
#126 Ok majd teszek egy-két próbát:-)) -
zoszt #125 Nekem is volt ilyen. Most úgy megy, hogy az egyes és a kettes valamint a csuklós van fenn. Így nekem nem fagy csak akkor, ha a kettes buszt választom ki. Így azt nem választom. :-) Meg néha ha új buszt rakok fel akkor is fagy, de ha kiszedek vmi mást akkor nem fagy. Illetve van olyan is, amelyik mindenféle elrendezésben fagy. :-( Próbálgasd, ha érdekel. Viszont van olyan is hogy minden fasza, csak éppen a belső nézetre kapcsolva a kép hátrafele megy mikor előre nyomom és fordítva. Olyan mintha az egész egy nagy visszapillantótükör lenne. -
#124 Naja! Sajna fagyizik a game a London Bus city2-től:-(((( -
zoszt #123 Mondjuk ne is kapkodják el! Inkább minőségre menjenek. Remélem ezzel majd finomabban lehet tolatni mint a 260-assal. -
#122 Majd csak egyszer! -
zoszt #121 Nem ígérgetnek. :-)) Azt mondják a "tuning" és a hangok hiányoznak még. Ezt mondták egy hónappal ezelőtt is.:-) -
#120 Köszi! És mikorra ígérik a"hús vér" járgányt? -
zoszt #119 Kijött egy újabb video is 7.7MB-os és elég jó.IK02 -
zoszt #118 Vannak újabb képek az Ikarus 280-asról:
-
zoszt #117 Kapásból csak a London Bus City-t tudom mondani:itt található az infóval együtt. -
Légyszi segíts! Sehol nem találom a Bus city-ket!! -
#115 Már a városokat húzom lefele!!!! -
zoszt #114 Ami igaz, az igaz, aki ügyesen keres az mindent megtalál. :-)) Akkor nincs más hátra mint előre! -
#113 Persze! Mindenhez meg lehet találni:-)) -
zoszt #112 Találtál tört patch-t?