1215
-
#343 Csak kicsit várom nagyon... :) -
zoszt #342 Délben jött levél a HQTM-Team-től! :-))
Pontos dátumot nem írtak, csak annyit, hogy a nyári szünetben lesz kész. -
zoszt #341 Ez tényleg nem jön le, még jó, hogy nem dobtam ki. Mail ment a freemail-re. -
zoszt #338 Semmi gond. Gondolom másból is áll az életed, minthogy nekünk Ikarusokat festegetsz. :-) -
#337 Sziasztok! Bocs tom, de rengeteg a dolgom (nehéz a melósok élete... :)). De hamarosan küldöm zosztnak a cuccot. -
zoszt #336 Már úgy értem, hogy asszem 250MB-nál kevesebb a játék. -
zoszt #334 Remélem most csak összejön, kicsit nehézkes ez a szmájli beszúrás nekem. -
zoszt #333 [nemtudom] -
zoszt #332 #nemtudom], nekem megvan és asszem elég kicsi a a cd képje is. -
zoszt #329 Az oldalamról nem megy? -
zoszt #327 Van egy új Volvo B7LA csuklós. Az érdekesség az, hogy az alváza megegyezik az új bp.-i Volvo 7700A-kéval.
Négy vagy öt szín van hozzá. -
zoszt #326 Hát tegnap se válaszoltak. :(
A multkor meg nem kérdeztem...
Scania Irizart nem láttám, de szólj légy szíves, ha te valami újat, általam nem ismert buszt látsz. -
zoszt #322 bontanak postát -
zoszt #321 Még nem. Szólok ha jön válasz. Holnapra estére várom :) A múltkor is pénteken válaszoltak. :-)) Lehet, hogy akkor pontanak postát. :-) -
zoszt #318 Szerintem ez nagyon jól nézne ki rajta:
De ahogy gondoljátok... -
#317 Készül. Nagy baj lesz, ha nem teszem rá a húsreklámot? Mert akkor kész az egyik. -
#315 :) -
zoszt #314 Alapvetően nem. Annyira nem érek rá. :-) De ahol volt az utca túloldalán is megálló ott most is van. Így csak az egyirányú utcákban zavaró. :P -
#313 De a buszmegállók is a jobb oldalon vannak? :oP :o) -
zoszt #312 Bus City San Francisco 3.1-nél is lehet már a jobb oldalon közlekedni. :-)) -
zoszt #311 Ha valaki London Bus Cityben a jobb oldalon szeretne gurulni, úgy, hogy a szembejövők a túl oldalon flangáljanak, akkor most már megteheti.
Az oldalamról elérhető. Saját készítés! Persze nem nagy dolog. -
zoszt #310 Vizilovakról is. :-)) -
zoszt #309 Az ikarus long.rar az. Vannak képek is. :) -
zoszt #308 Lengyelről, nekem megy csak a "show details"-t nem jó megnyomni, mert nekem fagy. Innen van.
:( A levélre nem válaszoltak még. :( -
#306 Jujjj... -
zoszt #305 Na mit találtam nektek. :-))
Nem kell megijedni, ez nem a HQTM-Team verziója. Szerintem arra a csuklós Volvohoz készült ez a skin.
Egy "hosszú Ikarus":
-
zoszt #304 Ezüstnyilas mail ment. Freestart rúlz. :-)) -
zoszt #303 winzip, winrar, de szerintem a legjobb a total commander -
zoszt #302 Nem megy a letöltés? -
zoszt #300 Bátorkodtam megkérdezni őket e-mailben, de még nem válaszoltak rá. Meg nem is hiszem, hogy pontos választ mondanának, de majd meglátjuk. :) Az se lenne baj, ha hamarabb megjelenne, mint ahogy a válasz megérkezik.
Azt mondták, hogy lesz a csuklóshoz is minta textura, de amit a 260-asnál nem lehet rendesen átszínezni, az ennél sem fog menni, mert asszem azt mondták, hogy megegyezznek hasonlóak lesznek a fájlok. De az autómatikusan nyíló ajtójúhoz új texturákat kell csinálniuk. Nem tudom mennyire voltam világos. -
#298 Csak engem idegesít a csuklósoknál, hogy ha hátulról belém jön valami, akkor úgy elkezd szambázni a hátúja, és nem is akarja abbahagyni. -
zoszt #297 Igen meg én szeretem a Citaro G-t is. -
zoszt #295 Csak átfestés szerintem, és beta verziós: a műszerfala "hiányos".
Amúgy ne vedd magadra, nem neked szólt DJ Révészt kérdezem, hogy van-e még. :-))
Nekem legjobban a két csuklós meg az Ikarus tetszik, bár ezt elég nehéz finoman vezetni. -
zoszt #292 Figyelsz még? :-)) -
zoszt #291 Hát így konkrétan nem emlékszem. De az oldalon fenn van San Francisco Bus City 3.1 névre hallgat, jópofa, csak ezzel már SF-ban is a jobb oldalon "kell" közlekedni... -
zoszt #289 Gondolom nem ez a főállásuk, hogy nekünk ingyen Ikarusokat készítsenek. :-)
Egy kis frissítés történt. Hong kongi buszok:
-
zoszt #287 Ez igazán dícséretes! :))
Na az elmúlt héten sem lett 280-asunk.:( -
#286 NYERTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#284 Nem ide tartozik, de német-magyar 0-1 20. perc :) -
#282 Türelem tornaterem.