1215
-
g879 #547 régen én is az elso résszel buszoztam, de ma már nem tudom elképzelni, hogy tudtam azzal játszani
controller érzékenységet leveszem nullára és nem bírok az úton maradni
és a busz csúszkál, mint a szar :(
nincs hozzá egy rendes busz, aminél egyes sebességen nem 70 km/h-val hajtok? -
g879 #546 van egy játék dreamcastre és play station 2-re
Tokyo bus driver
nekem egyik konzolom sincs a ketto közül
ez a játék itthon nincs, de meg lehet rendelni külföldrol (nem tudom, hogy dc vagy ps2 emulatorral hogy futna)
viszont ez igazi buszos játék rendes forgalommal
csak közlekedés a bal oldalon meg ntsc :( -
zoszt #545 Tudsz még egy játékot a Mafián kívűl amikbe ilyeneket lehet berakni hasonló minőségben?
Anno az MM1-gyel játszottam (buszoztam), amikor a 2 kijött rá se bagóztam, csak most tavasszal, amikor megláttam a 260-as képét ( hála Gumikacsának ).
Ha ez megnyugtat: a versenyek közül kettőt csináltam meg. A játék valóban nem nagy durranás, csak éppen hiányzik egy rétegjáték: városokkal, járművekkel bővíthető közlekedésszimulátor (esetleg buszszimulátor). -
#544 És?? -
#543 ez a játék gagyi fos volt már a maga korában is -
g879 #542 "el nem hiszem, hogy ez a játék hogy élt meg ennyi hozzászólást"
Nem hiszed el, hogy ez a játék hogyan (buszokkal) élt meg ennyi hozzászólást?
Vagy nincs értelme annak, amit írtál.
-
#541 Egy Bestsellertől mit vártál? -
#540 el nem hiszem, hogy ez a játék hogy élt meg ennyi hozzászólást... -
zoszt #539 Van az úgy... -
#538 sikerült megtalálnom a cracket, már vagy 3 éve mevan a játék, de eddig nem tudtam vele jáccani -
zoszt #537 Én sajnáltam, de megvettem. :)
Azt hiszem megtalálta már a keresett patch-t. -
#536 "sajnálsz 2000 forintot a játékra?"
Khm, 2500Ft. Pont ma láttam a Mediában. -
#535 Engem eddig hiába próbáltak meg elkapni az MM2 rendörei... -
g879 #534 csak azért, mert jogsi nélkül nem vezethetünk buszt -
#533 Nekem nincs, de miért kérdezed? -
g879 #532 az .ar kiterjesztésű fájlokat másold be a játék könyvtárába
"xps peccs crack"?
sajnálsz 2000 forintot a játékra?
-
#531 és ezeket a királyos buszokat hogy tudom a játékba tenni? -
#530 lécci segítsetek! Honnan tudom letölteni az xps peccs crackjét? -
g879 #529 kinek van D kategóriás jogosítványa? -
zoszt #528 Nagyon-nagyon jó, csak szerintem már ha ennyit dolgoztál vele, hogy minnél valósághűbb legyen, akkor már ezek is beleférnének. -
#527 Zoszt:
"A bal oldalon a felirat miért van ennyire elől?"
A színátmenet miatt tettem előrébb.
Gumikacsa:
"Én meg is csináltam. De az enyém ennek közelébe sem ért. Ügyes. Gratula."
Huh, ha tudnád meddig szórakoztam a színátmenettel.
Zoszt:
"BOROSL! Még légbeömlő nyílás is kéne a bal oldalra, nem?!"
Na, ne legyünk telhetetlenek. Azért ez sem kispályás. -
zoszt #526 A Te 7-173-asodat is megnézném szívesen!
A főmenüben kiválazstod a Multiplayert, Lanon, interneten keresztül való játékhoz kiválasztod a TCP/IP-t, beírsz egy nevet a Net Name-hez, és vagy te indítasz egy játékot (host), vagy csatlakozol egy másik fél által "hostolt" játékhoz (join). Ha te "hostolsz", akkor szétküldöd az IP címedet a játszótársaknak. Beállíthatsz létszám korlátozást, opciós jelszót, illetve a játék paramétereit és kocsit választhatsz.
Ha pedig csatlakozol (megnyomod a "join" gombot), akkor be kell írni a host által megadott IP címet.
Bekerülsz a "lobbyba", ahol lehet chatelni a többiekkel, illetve innen lehet indítani a multis játékot.
Lehet MSN Gaming Zone-on keresztül szintén max. 8-an is játszani.
Úgy tudom, hogy a legjobb internetes kapcsolattal rendelketőnek érdemesebb leginkább "hostolnia".
BOROSL! Még légbeömlő nyílás is kéne a bal oldalra, nem?! -
#525 Én meg is csináltam. De az enyém ennek közelébe sem ért. Ügyes. Gratula.
Más: valaki elmagyarázhatná részletesen, mit kell azért tennemhogymultiba buszozhassak valamelyiktekkel. Vagy hogy ha buszsofőr szeretnék lenni a virtuális busztársaságnál... -
zoszt #524 Áhhh, én is meg akartam csinálni!!!
Lehet, hogy én is befejezem majd ( egystózer ) az enyémet is. A bal oldalon a felirat miért van ennyire elől?
Nagyon pofás az egész! Az ajtó megoldása is jónak tűnik, sokat szórakozhattál vele. -
#523 Ja, a Gyros itt letölthető! -
#522 Huh, készen vagyok egy nagy projectemmel. A szinte valósághű 7-173 Gyrossal!!!!
Íme a képek:
-
zoszt #521 Zmodelerben viszonylag egyszerűen, a mirror paranccsal, de ahhoz, hogy a játékban is jó legyen: . -
#520 Kérdés: Hogyan lehet egy jobb kormányos buszt bal kormányossá alakítani? -
#519 Ez lemaradt: "A BKV arról tájékoztatott bennünket, hogy az előre "megrendelt" autóbuszokat (01-39, 01-38, 01-44, 19-66, 00-05, 17-04) megkapjuk, de új rendszámokat kell rátennünk." a buszokra. -
#518 Megalkodtam a az autóbusz társoságunk első logóját:. A BKV arról tájékoztatott bennünket, hogy az előre "megrendelt" autóbuszokat (01-39, 01-38, 01-44, 19-66, 00-05, 17-04) megkapjuk, de új rendszámokat kell rátennünk. -
#517 Így néz ki mikor az ember unatkozik:
-
#516 Ki tud autot csinálni ? -
zoszt #515 Max. 8-an. -
#514 Maxi hányan lehet egyszerre? -
zoszt #513 Lehet, hogy ide is kéne egy pár képet berakni, mert a játékosok fórumában sokkal többen vannak. -
zoszt #512 Jó képek!!! Majd csuklóssal is megpróbálhatjuk egyszer. Hátha sikerül.
Köszönet Gumikacsának a szép festésekért!
-
#511 KÉPEK:
-
#510 KÉPEK hamarosan, most töltöm a netre!
-
zoszt #509 Multiplayer. Egyedül is lehet.:)
LAN partit is lehet, IP címet kerve a hálózatban, bár ezt nem próbáltam még. -
zoszt #508 Ezeket mindenképp!!! :-)