1215
-
g879 #587 ha nem tud csatlakozni, próbáld újra
ha van tűzfalad, engedélyezd -
zoszt #586 Xp tűzfal, vagy a tűzfalnál lehet, hogy engedélyezni kell. Meg próbálkozz, nem mindig megy. -
#585 Ezt írja ki: Failed to establish connection with Zone server -
g879 #584 Algebraic_Corn a nevem, mert semmit nem akart elfogadni, aztán felajánlotta ezt
game 4
jelszó:ikarus
-
zoszt #583 Látlak, csak még újra kell indítanom a gépet. -
#582 Nem bír csatlakozni a Zone.com szerverhez! :-((( -
g879 #581 14:00-kor Midtown Madness 2 > San Francisco Treat > Game 4 bus szoba
-
zoszt #580 Én zoszt1 vagyok asszem. -
zoszt #579 Lehet hogy telepít ZoneFriends-et is -
zoszt #578 Room
San Francisco Treat 33 players -
zoszt #577 Lehet, hogy kér Gaming Zone-os nicket is. Találj ki egy olyat, amit szeretsz, de másnak nem valószínű, hogy van, lehet BOROSL is. :)
-
#576 Igen, tovább?
-
zoszt #575 A felsorolásban kiválasztod az MM2-t -
zoszt #574 Van olyan fül, hogy CD-ROM -
#573 Ez megvolt!
-
zoszt #572 Az jó! :) -
zoszt #571 http://zone.msn.com/en/root/default.htm
fenn van ilyen, hogy sign in, oda kéne beírni a hotmail.com-os e-mail nevedet, vagy az msn messenger nickneved. Meg a jelszót. -
#570 Ezt töltöttem le: MSN Gaming Zone -
#569 Valami progit feltettem, de hogy a jó-e azt nem tudom. -
zoszt #568 Elindítod a játékot, multi és kiválasztod az MSN Gaming Zone-t. Arra jártál már? Fel van telepítve? Kell egy "net passport" hozzá ( hotmail-es account pl.) -
#567 Veletek multizni.
-
zoszt #566 Hova? -
#565 Hogy lehet csatlakozni?
-
zoszt #564 Jó. De szerintem nem kell foglalni szobát legközelebb, mindig szokott lenni üres, vagy számít az, hogy melyikbe kerül az ember?
Aki még nem multizott (én sem sokat), annak talán jó ha tudja, hogy multizás közben nem lehet leállítani a játékot anélkül, hogy ki ne lépne, úgyhogyha mondjuk csörög a telefon, vagy valami egyéb dolog akad, de még vissza akar az ember menni, akkor nyugodtan álljon félre, esetleg szóljon, hogy majd visszajön. Ha kilép, akkor a tbbinek is ki kell lépni, hogy újra játszhasson.
Azt hiszem az a legjobb, hogyha a legjobb nettel rendelkező hostol. A HQTM Ikarusa elég nehéz darab multizáshoz, de remélem menni fog akadás nélkül. Csuklósoknak nem látszik a háta sajnos, de lehet azokkal is játszani, csak nem cruise módban.
Ha van olyan program ami bele szokott pofázni a gép használata közben azt ilyenkor a legjobb kilőni. Aki most játszik előszőr, annak a tűzfal, ha van kérdezheti, hogy engedélyezze a kapcsolatot.
Lehet cheatelni a "z" gombbal, illetve ha valakit zavar a háromszög a másik felett a "i" gombbal el lehet tüntetni.
Ha valamit rosszul mondtam javítsatok, vagy ha valaki tud tanácsokat adni, az is jó lenne.
Azt nem tudom biztosan, hogy mindenki mehet-e amivel akar, vagy pedig mindenkinek meg kell lenni a másik járműve is az MM2 mappában. -
g879 #563 beléptem és foglalom a szobát -
g879 #562 próbáljuk ki ma 14:00-kor a Midtown Madness 2 > San Francisco Treat > Game 4 bus szobában
jelszó: ikarus
hogyan multizzunk? szerintem beszéljünk meg heti 1-2 órát, amikor többen tudunk játszani
és akkor kialakítunk valami vonalat
most csak kövessük egymást vagy nem tom -
zoszt #561 Mármint ma. Hétközben általában nekem jó. Ötletek kellenének, hogy hogyan multizzunk. -
g879 #560 és hétvégén? -
#559 Én asszem ráérek! -
zoszt #558 Este 7-től 10-ig nem érek rá. :( -
#557 Este, mikor az asszony nézi a barátok közt című förtelmet. -
zoszt #556 Akkor holnap esetleg 13 vagy 14 óra körül? Ha valaki ráér még kiabáljon. :) -
g879 #555 írjátok már le, mikor értek rá minden héten buszozni
hétfotol vasárnapig hány órakor (ha nem jön közbe semmi) -
#554 Szia Zoszt! Köszi! Tegnap végül is meg tapasztaltam mind azt amit most leírtál. De mire össze csatiznék a többi sráccal valamilyen hibát ír ki! Akkor is ha join-olok, és akkor is ha host-totolok Az NFS HP2-vel is így jártam, sőt ezzel a játékkal még IP cím alapján sem tudtam játszani a haverommal.Dc++ az frankón megy, úgy hogy a kaspersky csak nem lehet a ludas. Na mindegy valamikor majd próbáljunk meg egy közös játékot, ha lesz időnk rá! -
zoszt #553 Szia Dj Révész! Ó, a régi szép idők.
Ha gondolod valamikor összejöhetnénk játszani, vagy ha valaki más is benne lenne az is jó lenne.
Az MSN-en viszonylag egyszerű játszani, kell egy "net password" (hotmailes account pl.) Kiválasztod pl. London Calling, vagy SF Treat. Új ablakban megnyílik a kiválasztott Gaming Room, 51(*8 ember) játék futhat egyszerre. Ahol lakat van oda jelszó kell a belépéshez. Join=csatlakozni, Host=új játékot indítasz, ahol te leszel a király:) .
Waiting for players=játékosokra várva
Game in Progress=ott már játszanak
Jobb oldalon: looking=nézelődők, waiting=várakozók, playing=játszók
A Zone Friends-nél barátokat/kedvenceket állíthatod be.
Magyarul oda lehet csatlakozni, ahol join felirat van és nincs lakat (hacsak nem tudod a jelszót)
Úgy érzem ez nem volt elég világos, legjobb, ha próbálkozol.
g879! MM1-hez nem láttam buszokat.
BOROSL! Az Agoráról nem tudok sokat, csak annyit, hogy maga a modell már elég régóta majdnem kész, csak nem tudja a játékba berakni fagyott a Zmod-ja. Egy Fragnatic nevű gyerek tudtommal tervezi a Karossa-s verzió elkészítését, miután a "nagyok" (Riva, HQTM-Team) nem mozdultak rá a kérésére, de hát ügye ő is kezdő elsőbuszos, majd meglátjuk, hogy mi lesz... -
#552 De ha nem tudok senkit aki játszana velem(ha csak itt nem valaki) akkor kogyan kell, mert nem tok angolul,és nem értem hogy kell kapcsolódni a game room-okhoz:-( -
#551 Lehet pl. IP alapján... -
#550 Sziasztok! Nem tudja valaki hogyan lehet neten MM2-vel egymással,vagy idegenekkel játszani? Mert az MSN Gaming Zone-on nem igazodok ki! -
#549 Zoszt!
Az oldaladon lévő Agoráról van valami hír? -
#548 Jé. milyen szép busz!!!