1215
-
#667 Az az install izé nem jön .. :( -
#666 Ugyan olyan, csak az also kép helyett mekem az van, ami a galériában van!! -
zoszt #665 A galériámba raktam egy képet, hogy én mit látok azon az oldalon bejelentkezés után.
Tegnap a
"Standard Rooms
These rooms are for casual game play. Only Zone Members may enter.
Room Population
London Calling 0 players
San Francisco Treat 38 players "
helyette előszőr installation vagy updating process néven volt valami. A biztonsági figyelmezetés vagy a gaming room nem akar bejönni? -
#664 Nemtudod véletletlen a cimet?? Sztem nem.. de proba szerencse:):) -
#663 Nekem nem akar bejönni az a --- SIPOLÁS --- ablak amit mondtál, pedig engedélyeztem a felugro ablakokat uis...:((( -
#662 Aztaaaaaaaaaa:)) KÖszke! Rendi vagy:)) Örök hála:) Majd megnézem ... Nem jött priv.. THXX -
zoszt #661 Szia, semmi gond,nem tudom, hogy a pü-dre a választ megkaptad, elküldés után nem reagált semmit, ugyhogy ide is kirakom, hátha mást is érint:
Gamespyon keresztül még soha nem próbáltam, arról nem tudok semmit.
Az msn gaming zone-on már játszottam, de volt amikor nem jött össze a játék nem indult el, fogalmam sincs, hogy miért. Felmentem megnézni mi újság, eljutottam én is ehhez az oldalhoz, amiből idéztél (msn accountos bejelentkezés után)http://zone.msn.com/en/root/madnessracing.htm
1. To play these games, you must own the CD-ROM and have the game installed on your computer.
2. Go to the game manufacturer’s website and make sure you have the latest patches and updates.
3. Select a room that isn’t FULL from the list below and click it.
4. A window showing a list of open games will appear.
5. Use the scrollbar to find a game with an open spot and join that game by clicking the Join button.
...
Aztán nem tudtam továbblépni én sem érdemben, de azt láttam, hogy valamit telepíteni szeretne. Közben mást is csináltam aztán egyszercsak (legalább öt perc után) felugrott egy microsoftos biztonsági figyelmeztetés, hogy megbízok-e a microsoft essential game files upgrade 2004.11.18 vagy valami hasonló tartalmában. Igent nyomtam, aztán utána a már te általad is idézet szöveg alatt megjelent a
Standard Rooms
These rooms are for casual game play. Only Zone Members may enter.
Room Population
London Calling 0 players
San Francisco Treat 27 players
...
lehetőség is.
A San Francisco Treat-re kattintva új ablakban megnyílt a SF szobák. (Közben még befejezett valami félbehagyott telepítést.)
Új ablakban megnyílik a kiválasztott Gaming Room, 51(*8 ember) játék futhat egyszerre. Ahol lakat van oda jelszó kell a belépéshez. Join=csatlakozni, Host=új játékot indítasz, ahol te leszel a góré:) .
Waiting for players=játékosokra várva
Game in Progress=ott már játszanak
Jobb oldalon: looking=nézelődők, waiting=várakozók, playing=játszók
A Zone Friends-nél barátokat/kedvenceket állíthatod be.
Magyarul oda lehet csatlakozni, ahol join felirat van és nincs lakat (hacsak nem tudod a jelszót)
Játszani nem játszottam, de remélem nektek sikerül majd. -
#660 csácsá.. jo a game! még olyan kérdésem volna, hogy neten szeretnék gamelni haverral, és hogyan kell ??? :) -
#659 kösz:) -
zoszt #658 Ez ugyan egy francia oldal, de szerintem a NO CD XP MM2 jó lesz, ha nem akkor szólj. -
#657 crack merre van ? mert a filét megtaláltam -
#656 kösz!! és gyerekek .. kéne nekem az Xp pacsssss.. hol van ? vki segitene? köszke -
zoszt #655 Elvileg igen. Érdekesség, hogy Kpj 14 éves. :) -
#654 Tudsz neki írni? -
zoszt #653 Aki készítette a Magnumot (Kpj), ezen dolgozik most:
Karossa Citybus/más országokban Agora néven fut (nálunk is az egy darab, már amikor kinn van az utcán...) -
#652 -
zoszt #651 Innen. Nekem még a 3.13 van, de ahogy látom van frissebb is. -
#650 hali! honnan lehet leszedni azt a progit amivel ki lehet csonagolni a 7z filéket??THX -
#649 Nekem annyira nem jönnek be az ilyen buszok!Én kizárólag csak IKARUST nyomok a játékba :)))) -
#648 -
g879 #647 ja, akkor kész :) -
zoszt #646 Nincs aktivációs mail bevezetve, elvileg a nickeddel és a jelszavaddal be tudsz lépni. Ha még sem akkor szólj. -
g879 #645
-
g879 #644 regisztráltam, az e-mailt várom -
zoszt #643 Gyere át nyugodtan a Te is ide, ha akarsz.
Én is kipróbáltam ezt a buszt, érdekes, hogy az egyik festésén egy francia lapnak az URL-je van, de az oldal sajnos úgy tűnik nem létezik már, legalábbis nekem nem jött be. -
g879 #642
-
zoszt #641 Örülök neki.
Nem tudom, nekem úgy tűnik nincs nagy igény arra a fórumra. Elég régóta megvan, kevesen regisztráltak, a többség inkább csak kedvességből. Problémás, hogy vagy angol vagy francia a rendszer nyelve, bár láttam ilyet magyarul is. Megkérdezem majd, hogy utólag be lehet-e tenni esetleg a magyart is nyelvként.
Nekem nem jegyzi meg a nevemet, ha hozzá akarok szólni mindig be kell jelentkezni, bár vendégként is hozzá lehet szólni.
És nem mindig elérhető az SG sokkal megbízhatóbb.
De nekem azért tetszik, igényesebb, mint ez, lehet témákat indítani, külföldiek is látogathatják...
Aki oda ír annak oda válaszolok, de ezt is evidenciában tartom. -
#640 Megoldódott a probléma!
Nem lehetne átmenni inkább a te fórumodra? -
#639 Akkor törlöm! -
zoszt #638 Leszedtem, köszönöm! -
#637 Zoszt! LETÖLTÉS -
#636 Pillanat!!!
-
#635 Bár az XP részét nem nagyon érzékelem. -
zoszt #634 Nem tudom, lehet. Nem nekem kéne. Fölraknád oda ahol a multkor volt, leszedem aztán ha nem jó majd keresek tovább. -
#633 Nekem egy Geforce+XP+NOCD patch-em van. Ez megfelelne neked?
-
zoszt #632 Szia BOROSL! Privi ment. Neked volt olyan patch vagy crack nem tudom minek nevezzem, ami megoldotta a grafikai hibát? Amikor szétesik a kép? Ha valakinek van ilyen, akkor kérem jelezze. -
#631 Zoszt!
Küld el légyszi priviben a fórumodon lévő jelszavamat, mert nem tudok Franciául. Köszi!!!
-
g879 #630 mikor buszozunk? -
#629 -
#628 Kössz!!Regisztrálok, a Sims 2-őt úgyis le akarom tölteni!