1215
  • zoszt
    Készül.:) Talán a jövő héten kijön.
  • g879
    Mi a helyzet Romain Citarojával?
  • zoszt
    Nincs, ez egy "feature" lehet, én szeretem. :)
  • g879
    Van javítás arra, hogy az Ikarus 280 fékezéskor ne kanyarodjon balra?
  • filamester
    A buszokat meg tudod nézni a http://realcarfacing.hu
    oldalon ott le van írva minden!
    A neten sajnos nem lehet játszani csak a versenypálya ringen!
  • g879
    egy busz miatt inkább nem játszom végig a king of the road-ot
    milyen busz van a mafiában? lehet vele játszani neten?
  • filamester
    A mufiába van műszerfalas nézet de a mutatók nem mozognak :(.
    A king of the road-ban van busz de csak akkor amikor már kivitted a játékot!
  • g879
    a king of the roadban van busz?
  • g879
    van a mafiában műszerfalas nézet?
  • filamester
    A King of the road-ban nem lehet multiba buszozni csak single player-be abba is csak akkor ha kivitted a játékot mint én :)
  • filamester
    Hellosztok!
    Én a Vice City-t is multiba nyomom és nagyon jó!
    Ha van kedvetek játszhatunk majd 1 et MTA szerveren keresztül!
  • zoszt
    Mafia, Vice City, King of the Road...
    így hirtelen, de buszt vezetni én csak az elsőben szeretek.
  • g879
    gaming zone-on buszoztunk, de el is ment tőle a kedvem
    van másik játék, amiben lehet buszt vezetni?

• zoszt
    MSN-en játszottatok? Ha igen, csak próbaképp mehetnétek egyet IP-s kapcsolaton keresztül, de én is sokszor ugrálni láttam a másikat, az én képeimen a másik busza füstölt, a társ képein meg az enyém.

Csuklóssal is lehetséges multizni kicsit más beállításokkal, van egy kis patch. (London Bus City kell hozzá és nem Cruise mód-ban, de jó úgy is.

A kormányom nem kimondott buszkormány :), és még a neve is hosszú: Logitech Wingman Force Feedback GP.
  • g879
    játszottunk neten
    én úgy láttam, filamester döntögette ki az oszlopokat, filamester meg úgy látta, én
    a buszok is ugráltak
    valami gáz lehet a játékkal
    csuklós busznak meg csak a fele jelenik meg, de ezt eddig is tudtam
    milyen kormányt használtok?
  • g879
    kösz, egy kicsit javított
  • zoszt
    AI tuned
    Mivel ez mindenkit zavar van ilyen, de a lényegen nem igazán segít. Nálam soha nem borult fel a busz azért mert hátulról belémjöttek.

Romain továbbszépítgette a Citarot, mostmár Duisbourg4ever jováhagyására vár, aki nem igazán akar neki válaszolni. Romain háromajtósra alakította át.

• g879
    nincs valami javítás, hogy a lámpák ne ilyen gyorsan váltsanak és az autók megálljanak mögöttem?
    már forgalom nélkül játszok, mert mindig belémjöttek hátulról az autók és felborult a busz...
  • g879
  • g879
    nem néztem a fórumot :(
    buszozhatunk
    hétvégente érek rá
    most péntek egész nap, jövőhét kedd, szerda délután is jó
  • filamester
    Hát itt irtam neki de nem válaszolt meg ami mail címet adtál arra se reagál!
  • zoszt
    g879-et sikerült megtalálni?
  • reménytelen
    PCI Buszokkal?
  • filamester
    Hellosztok!
    Ha van kedvetek a neten játszani buszokkal akkor írjatok!
  • zoszt
    Egyelőre sehonnan. Ha majd kijönnek remélhetőleg át lehet majd festeni őket pécsi Citarokra pl...
    Nekem mostanában semmi kedvem sincs (semmihez).
  • g879
    ezket a buszokat honnan lehet letölteni?
    játszunk valamikor neten?

• zoszt
    Szia! Pontosítsd a kérdésdet, légy oly szíves, mert (én legalábbis) nem pontosan értem mire vonatkozik.
    Az MM2-höz egy lengyel csapat készített 260-ast és 280-ast. A fájl tartalmát levédték, de a textúrák megváltoztathatók egy kis program+ pl. photoshop segítségével, így kinézetre lehet prágás buszt "festeni". Az automata váltó viszont ha jól emlékszem fixen 4 sebességes, de azt hiszem, hogy hamarosan kihoznak a lengyelek egy olyan kis programot, amelyikkel csúszkák seegítségével mindenki a saját ízlésére tudja hangolni a busz ( illetve a többi HQTM-Team járgányát) paramétereit (súly, motorteljesítmény, áttételek, fokozatok, végsebesség...)
  • Jeges81
    Sziasztok.Hogy csináltátok a 260-as prágásokat a midtown madnesshez?
  • zoszt
    Nem tudom, de most még tegnap megjavult. :) Jobb lenne átrakni egy magyar tárhelyre, mert ennek a mostaninak a fáljaihoz nincs hozzáférésem. Vagy "csinálni" egy vadi újat, magyar nyelvvel is.

Az újabb Fraps-t próbálta valaki az MM2-vel? Nekem nagyon fura képeket csinál (a Mafiában tökéletes). Nagy előnye, hogy jpg-be is lehet egyből képet menteni.
  • borosl
    Mi történt a fórummal?
  • g879
    buszozunk valamikor?
  • Laciiiiiii
    mekkora punny lett... miota suli van.. :S
  • zoszt
    Kijött az Agora, alias Renault Karosa Citybus. Erre van.
  • Laciiiiiii
    Megvan,megis találtam, be is állittottam.DE EZ A XAR RATYI ------------ IE NEM JÖN BE! MINDIG HIBÁT ÉSZLEL... (XP-Service Pack 2)
  • zoszt
    Talán (csak IE-hez tudom mondani, de lehet, hogy a Mozillánál is hasonló) jobb klikk az IE ikonjára, tulajdonságokat kiválasztod, biztonság fül, internet az első kiválasztott, nálam "egyéni szint" van, úgyhogy arra kattintok és a harmadiktól a hetedik beállítási lehetőség az ActiveX-el foglalkozik. Nálam engedélyezés-tiltás-kérés-engedélyezés-tiltás van. Lehet, hogy tiltáson van nálad az "ActivX vezérlők és beépülő modulok futattása", illetve az "aláírt ActiveX vezérlők letöltése".
  • Laciiiiiii
    Oké..Azért kösssz
  • zoszt
    Sajna nem tudom, mit lehetne csinálni. Egyáltalán nem értek ezekhez. :((
  • Laciiiiiii
    Ja, nekem az IE nél, nem jön be a MM2s rész!!Be kell jelentkezni a passporthoz, és mikor beirtam (mail,kod) nem jön be az oldal...CSak operánál,mozzilánál megy minden gond nélkül..:):(
  • Laciiiiiii
    Az IE meg akkora ratyi nekem, hogy mindennél hibát vesz észre, leáll stb... Arra a piros szövegre rámentem, semmi,ujra rá lehetett menni, és rámentem, éssemmi, utánna meg már nem lehetett rámenni, és akkor 1 másik szöveg jött ki, csinálok rola is képet, benn lesz a galériában!! Nemtudok semmilyen installra kattintani!ActiveX vezérlőt nem lehet máshogy megszerezni esetleg?? Ha tudnád a cimét, akkor megkeresném!Kerestem ActiveX et , és kijött rohatdsok progi,és nemtom melyiket kel...
  • zoszt
    Nem tudom mennyire tudsz angolul:

A felkiáltójel után a piros szöveg azt mondja, hogy klikkelj a (piros) szövegre az újrapróbálkozáshoz.
    A bekeretezett képes szöveg meg azt írja, hogy a biztonsági beállítások függvényében kaphatod a képen látható biztonsági figyelmeztetést. Klikkelj az INSTALL-ra hogy engedélyezd az ActiveX vezérlőt...
    Az INSTALL-ra lehet kattintani, vagy az csak egy szöveg , ami tulajdonképpen a biztonsági figyelmeztetés YES gombjára akar vonatkozni?
    Nem tudom mi van ilyenkor. :(
    Esetleg az internetes biztonsági beállításaidat egy kicsit engedékenyebre vehetnéd. Vagy lehet, hogy azt nehezményezi, hogy miért nem a "jó kis Explorert" használod és ez egy lecke a mozillásoknak...