1215
-
g879 #815 Le lehet tölteni a Citarot, amit Romain készített, de nem jelenik meg a játék menüjében. :(
Ha érdekel, itt olvashatsz róla:
http://misou.forum-gratuit.com/viewtopic.php?t=84&start=30 -
#814 Megprobálok kérni valakitől fényképezőt!
A forgalom az tényleg elég szar,de nem tudunk szerintem mit csinálni vele! -
g879 #813 Ha meglesznek a képek, akkor valószínűbb, hogy elkészítik.
Másik játékokhoz a megjelenése után ennyi idővel már nem nagyon készül semmi.
Csak a forgalom nagyon szar, nem tudnak megállni mögöttem. De nem is békés vezetésre lett tervezve. -
#812 Nekem kell szerezni valahonnan,mert én tudok csinálni bármilyen képet!
Még választhatsz is Iveco vagy Merci Sprinter.
1nagyonjó spanom ott dolgozik és néha még szoktam is menni vele!
Tehát nekem az nem probléma csak a fényképező! -
g879 #811 Ja, de dashboard meg hasonló képeket nem tudnék csinálni... :)
És errefelé nem is jár. -
#810 Ehez fényképek kellenek mi?
Nincs digi fényképezőm!
Neked van? -
g879 #809 http://www.mm2x.com/hqtm-team/forum/viewtopic.php?t=427
ide kéne írni
csak kell néhány dolog:
NAME: name of the car, model, etc
YEAR: year of production
PHOTO: link to photo (please use URL tag, not IMG). It must be direct link to the photo, not to the page with photo.
MATERIALS: information about materials, links
MATERIALS - DASHBOARD: links to the photos of dashboad. Must include big flat photo of dasboard
MATERIALS - INTERIOR: links to the photos of interior
MATERIALS - BODY: links to the photos of body. Must include flat photos of front, side and back of the car
MATERIALS - BLUEPRINTS: links to the blueprints
MATERIALS - PERFORMANCE: links to technical parameters
MATERIALS - HISTORY: links to history of the car
MATERIALS - SOUNDS*: links to the sounds (it's optional, becasue we know that it's the hardest thing to find)
OPITION: your opinion, why do you like this car, etc
-
#808 itt tudjátok figyelemmel kísérni hogy lesz-e Family Frost-os kocsi vagy nem!
-
#807 irtam a forumba de erre a mail cimre is irok!
Köszi -
g879 #806
Lengyelek, de angolra is lefordították az oldalt. Írj angol levelet, biztos megértik.
Címük:
[email protected] -
#805 Miért nem?
Milyen nyelven írjak nekik levelet?
Angol?
Német?
Több nyelven nem tudok :D
Ha megtudnád mondani milyen nyelven akkor én irok nekik és vagy elkészítik vagy nem!
Lehet hogy nekik is fog tetszeni az ötlet és azt mondják hogy jÓ!
-
g879 #804 Nagyon jó ötlet, de nem hiszem, hogy elkészítenék. :(
Mi a helyzet Romain Citarojával? Úgy volt, májusban kész lesz. -
#803 Hellosztok!
Valaki nem tudná megirni a HQTM-Team -nek hogy készítsen egy Family Frost-os kocsti? -
#802 Buszról nem tudok!
De nagy örömömre készlett a Peugeot 407!!
Ha érdekel valakit akkor itt van! -
g879 #801 most működik
nem készül új busz? -
#800 a HQTM-Team oldala megint nem működik!
-
#799 Magyaritást nem tudom hogy lehet-e letölteni!
A kocsikat pedig ugy tudod betenni hogy kicsomagolod és bemásolod a játék főkönyvtárába! -
virus87 #798 Meg még azt szeretném kérdezdni hogy hogyan eleht a kocsikat berakni?naa köszike császtok -
virus87 #797 Szasztok!nem tudtok egy olyan oldalt ahonann letok szedni a midtown madness- 2 -höz magyarositást??köszi! -
#796 felöl a második sorba van írva hogy fórum- utána 7.sor beállítások és ott tudod feltölteni!
De elötte szerkessz 1-et! -
zoszt #793 CS van meg.
ik2-bo1_#.tga, ... ik2-zde_#.tga 15 fájl van (260-nál). Átszínezed ahol szeretnéd, bár egyáltalán nem teljes a szabadság, elmented a módosított fájlt egy új mappába, a Car Skin Changerrel pedig átírod a eredeti védett .ar fájlt (az oldalon a leírás ez utóbbihoz próbál segíteni). -
#792 oké sikerült!
Melyik fájlt nyissam meg hogy tudjam a buszt szerkezteni?
Mert a tga fájlokat megnyitottam de azzal semmire se mendtem!!
Mindeggyih hülyeség! -
#791 MElyik Photoshop-ot töltsem le?
Adobe Photoshop CS2 tryout vagy Adobe Photoshop Elements 3.0 tryout ezt?
Neked melyik van meg? -
#790 köszi szépen akkor kipróbálom és holnap jelentkezem! -
zoszt #789 A minta texturákat (a .tga fájlokat) Photoshoppal nyitottam meg, és azzal is színeztem át. A Paint-hez hasonló a kezelése a programnak. -
#788 Hellosztok olyan csend lett!
Szeretnék tőletek segítséget kérni!
Az Ikarus 260-as hoz szeretnék festést készíteni de nem tudom hogy hogy kell!
-Letöltöttem a MM2 Car Skin Changer programot!
-Letöltöttem a Sample textures is!
-A programba megnyitottam de nem tudom hogy hol lehet festeni meg minden!
A leírást elolvastam sodor oldalán de nem mentem vele semmire!
Előre is köszi a sigítségek köszi! -
#785 Letöltöd,kicsomagolod,beteszed alcohol 120% ba ,feltelepíted és elindítod! -
#783 Szia FILAMESTER!
Nem tudom megvenni a MIDTOWN MADNESS 2-őt mert több mint 200km-re lakom Budapestről! Csak letölteni tudom. De azért KÖSZIKE! Örök hála van. De ugye Windows XP-ben ugye a .rar meg lehet nyitni ezzel a két programmal???: Tömörített mappa
Total Commander
De a WinRar-t meg tudom szerezni mert a http://wandoo.try.hu/ -n csak .rar van. És mindegyik 14,4Mb.(nem mindegyik) van 12 kb is.
-
g879 #782 MM2-nek:
"De akkor is töltsétek fel az internetre! Nagyon fontos lenne."
Ne is várd, hogy bárki feltöltse neked! Ha véletlenül sikerül megszerezned, akkor pedig arra ne számíts, hogy multizni fognak veled!
"Különben láttam 2005-05-21-én egy Ikarus 280 és 260-asat egymás mellet."
Micsoda érdekes, ritka esemény...
"Nekem nincs D-kategóriás jogosítványom.(Különben nincs is jogsim!!!)"
Tíz évesen nem is lehet. Még várnod kell néhány évet.
"Hogy kell MSN gamingolni???"
Amit idéztél, abban pontosan le van írva, hogy lehet játszani a Gaming zone-on.
"De nekem még nincs internet itthon"
Internetkapcsolat nélkül nem fogsz tudni interneten játszani.
Még neked:
Elég mindent egyszer beírni. Az 5 szmájli/hozzászólás átlag megtartása sem kötelező.
A többieknek (ha még jártok erre):
Elbúcsúzok ettől a fórumtól az ötödik kormányom elhasználódása és az új fórumozó miatt. Ne adjátok meg új társunknak a másik fórum címét, ha ott még meg akartok találni. -
#780 Mert csak a TRIAL van meg. Erről a honlapról töltöttem le: http//www.microsoft.com/games/midtown2
Az 1-nek a trial-ját innen: http//www.microsoft.com/games/midtown
Előző 10-20 percben sokat írtam itt. (Különben másoltam is a honlapról.)
A TRIAL-ban nem működnek a kódok. Meg időre megy: 5 perc. Nem mindenhol lehet menni csak itt:
A világosított résznél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez azért nem valami jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#776 Hogy kell MSN gamingolni???
Ennyit tudok:
„Szia, semmi gond, nem tudom, hogy a pü-dre a választ megkaptad, elküldés után nem reagált semmit, úgyhogy ide is kirakom, hátha mást is érint:
Gamespyon keresztül még soha nem próbáltam, arról nem tudok semmit.
Az msn gaming zone-on már játszottam, de volt amikor nem jött össze a játék nem indult el, fogalmam sincs, hogy miért. Felmentem megnézni mi újság, eljutottam én is ehhez az oldalhoz, amiből idéztél (msn accountos bejelentkezés után)http://zone.msn.com/en/root/madnessracing.htm
1. To play these games, you must own the CD-ROM and have the game installed on your computer.
2. Go to the game manufacturer’s website and make sure you have the latest patches and updates.
3. Select a room that isn’t FULL from the list below and click it.
4. A window showing a list of open games will appear.
5. Use the scrollbar to find a game with an open spot and join that game by clicking the Join button.
...
Aztán nem tudtam továbblépni én sem érdemben, de azt láttam, hogy valamit telepíteni szeretne. Közben mást is csináltam aztán egyszercsak (legalább öt perc után) felugrott egy microsoftos biztonsági figyelmeztetés, hogy megbízok-e a microsoft essential game files upgrade 2004.11.18 vagy valami hasonló tartalmában. Igent nyomtam, aztán utána a már te általad is idézet szöveg alatt megjelent a
Standard Rooms
These rooms are for casual game play. Only Zone Members may enter.
Room Population
London Calling 0 players
San Francisco Treat 27 players
...
lehetőség is.
A San Francisco Treat-re kattintva új ablakban megnyílt a SF szobák. (Közben még befejezett valami félbehagyott telepítést.)
Új ablakban megnyílik a kiválasztott Gaming Room, 51(*8 ember) játék futhat egyszerre. Ahol lakat van oda jelszó kell a belépéshez. Join=csatlakozni, Host=új játékot indítasz, ahol te leszel a góré:) .
Waiting for players=játékosokra várva
Game in Progress=ott már játszanak
Jobb oldalon: looking=nézelődők, waiting=várakozók, playing=játszók
A Zone Friends-nél barátokat/kedvenceket állíthatod be.
Magyarul oda lehet csatlakozni, ahol join felirat van és nincs lakat (hacsak nem tudod a jelszót)
Játszani nem játszottam, de remélem nektek sikerül majd.
És még ennyit:
Jó. De szerintem nem kell foglalni szobát legközelebb, mindig szokott lenni üres, vagy számít az, hogy melyikbe kerül az ember?
Aki még nem multizott (én sem sokat), annak talán jó ha tudja, hogy multizás közben nem lehet leállítani a játékot anélkül, hogy ki ne lépne, úgyhogyha mondjuk csörög a telefon, vagy valami egyéb dolog akad, de még vissza akar az ember menni, akkor nyugodtan álljon félre, esetleg szóljon, hogy majd visszajön. Ha kilép, akkor a tbbinek is ki kell lépni, hogy újra játszhasson.
Azt hiszem az a legjobb, hogyha a legjobb nettel rendelkező hostol. A HQTM Ikarusa elég nehéz darab multizáshoz, de remélem menni fog akadás nélkül. Csuklósoknak nem látszik a háta sajnos, de lehet azokkal is játszani, csak nem cruise módban.
Ha van olyan program ami bele szokott pofázni a gép használata közben azt ilyenkor a legjobb kilőni. Aki most játszik előszőr, annak a tűzfal, ha van kérdezheti, hogy engedélyezze a kapcsolatot.
Lehet cheatelni a "z" gombbal, illetve ha valakit zavar a háromszög a másik felett a "i" gombbal el lehet tüntetni.
Ha valamit rosszul mondtam javítsatok, vagy ha valaki tud tanácsokat adni, az is jó lenne.
Azt nem tudom biztosan, hogy mindenki mehet-e amivel akar, vagy pedig mindenkinek meg kell lenni a másik járműve is az MM2 mappában.
Ezt töltöttem le: MSN Gaming Zone.http://zone.msn.com/en/root/default.htm
fenn van ilyen, hogy sign in, oda kéne beírni a hotmail.com-os e-mail nevedet, vagy az msn messenger nickneved. Meg a jelszót. Van olyan fül, hogy CD-ROM.A felsorolásban kiválasztod az MM2-t.Lehet, hogy kér Gaming Zone-os nicket is. Találj ki egy olyat, amit szeretsz, de másnak nem valószínű, hogy van, lehet BOROSL is. :).Room
San Francisco Treat 33 players .Lehet hogy telepít ZoneFriends-et is. Én zoszt1 vagyok asszem.14:00-kor Midtown Madness 2 > San Francisco Treat > Game 4 bus szoba. Nem bír csatlakozni a Zone.com szerverhez! :-(((Látlak, csak még újra kell indítanom a gépet.Algebraic_Corn a nevem, mert semmit nem akart elfogadni, aztán felajánlotta ezt game 4 jelszó:ikarus.
Ezt írja ki: Failed to establish connection with Zone server. Xp tűzfal, vagy a tűzfalnál lehet, hogy engedélyezni kell. Meg próbálkozz, nem mindig megy.Ha nem tud csatlakozni, próbáld újra ha van tűzfalad, engedélyezd. De jó újra iTT. Indítsd a játékot multi IP/T.És join a priviben megadott IP-t.”
De nekem még nincs internet itthon a könyvtárba, járok be netezni, majd szólok, ha lesz mikrós net itthon.
-
#768 Juj de sok kérdés na ajáték megvétele:
Vagy letöltöd innen vagy megrendeled eredetiben megveszed innen Én nem tudom felrakni mert kicsi a netem (1024k/128k).
Szerintem a trial verzióba nem tudsz berakni autókat sem pályát.
Szerintem a videókártya kicsi lesz de lehet hogy elszaggatgat majd rajta.
A páyákat csak kitömörited és belemásolod a játékba.
Indexelni nem tudsz sajnos!!!
Az mm2cars.com-ról nem tudok én se letölteni semmit!
Ha valamit kihagytam akkor írj nyugodtan! -
#755 Nekem is az van meg amit g879 leírtneked és nagyon jó! -
g879 #754 google kereső
mercedes vito midtown madness 2
a legelső találatnál le tudtam tölteni
nem jutott eszedbe egy nap alatt, hogy rákeress?
csak az értetlenkedés elkerülése érdekében kimásolom az MVito.zip pontos url-jét
http://www.mm2x.com/page.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=49
-
#753 Kedves filamester ha tudod hol van a MERCEDES VITO nagyon hálás lennék! -
#752 Köszi g879!
ha tudtok szóljatok
Kötyi! -
#751 Hát igen nem 1szerü! -
g879 #750 nem a tiedre, hanem erre:
"Nem tudtok Mercedes Vito kocsit a lengyelek csináltak e ilyet ha tudtok ilyen redszámmal:GZA-220 Ha tudtok BOROSL ZOSZT G879 GUMIKACSA" -
#749 Az egyémre mondtad? -
g879 #748 ez aztán értelmes hozzászólás volt...