DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tetris 😊

neozed
Nem akarom túlságosan védeni ezt a gémet, de most õszintén melyik játékban nem fordul elõ ilyesmi?

Szóval most hogy a vége felé vagyok (már vissza is jöttem a pokolból de még húzzák mint a rétest),azt tudom mondani, hogy grafikailag ott van ok, hangulat van igen. Azért a Half-life 2-öt szidni a szkriptekért az durva. Ez olyan szinten szkriptelve van mint állat.És ráadásul szarul.
A fickó begugol a hordó mögé és lövi az ajtót ahol nekem be kell mennem. Ok szép elgondolás néha még vissza is bújik a hordó mögé. A gond csak az hogy én már a szobában állok és nézem oldalról, hogy ez hova lõ?
Az AI-re már nem maradt idõ.
Ez még az eleje felé van, vagy én tevésztem össze?

\"Hard to see, the dark side is.\"

Andie
Nemmondod?
Ott löttem szét egy fejnélküli zombit... ennyire vagyok???
Köszi!

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

TVelvet
andie a nézelödö szobanban van a kartya amikor bemész a jobb oldali sorban legelöl a székeknél..
Köszi mindkettõtöknek!😊

Andie
Gyerekek! Baj van!
Most elöször akadtam el a játékban. (pedig még billentyüzetkábel-hosszabítót is vettem, hogy kényelmesen tudjak a tv elött jáccani 😊
Szóval ott vagyok, mikor a legelsõ teleportálást végzem. Ült ott egy faszi, mondta, hogy szerezzek neki valami fúziós akármicsodát. Na, nagy kavargások árán szereztem neki. Közben találkoztam valami M.Abrams fönök irodájával, bent van valami tuti csúzli, de kódot sehol nem találtam!
Nemis ez a lényeg.
Átmentem a teleporton. Átrakott a túloldalra. Oké. Elindulok, az elsö folyosón balra egy lezárt ajtó. Kártyát kér, de nincs nálam. Megyek tovább, ott egy nézelödö szoba van, ahol a teleportálást lehet megtekinteni. Mégtovább meg egy lángoló beomlott folyosó zárja el az utat. Se visszamenni nem tudok, mert a teleport egyirányú, se továbbmenni, mert kártyám nincs, a tüz meg a törmelék lezárja a folyosót.
Help!!!

[HUN]PAStheLoD
a forgó hídnál el kell menni minden "helyre" raktár , server banks .. etc ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

tigeroo
jah ok!😊
off: nektek bejön a GS-oldala??? mer nekem az elején nem akar továbblépni .... bocs az offért, csak zavar ez a dolog
Tatyla
Igen

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hello,

Alpha labs 4-en, ahol a forgó híd van hogyan lehet továbbjutni? Át kell ugrálni?

köszi-

[HUN]PAStheLoD
lol , végigtoltam ... 1x elég is volt ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

rezsofiz
Lol ,leértem pokolba,kiba jo

sazl : c

Andie
Ha átmész a falon, és ott van a monszta, akkor nem támad rád? Amig a trigger nem inditja be, vár? Körbe is lehet nézegetni?

csak a fizikával szórakoztam de ha 2134123 szörny rámtámad ugy nem leehet😊

csak örökélet volt meg noclip mellesleg a lotsaimps-os tesztpályán...mi ezen a szégyen?

tigeroo
szégyelhetné magát aki ezt csinálta! cheatel, és berakja a képeit!!
Andie
\base\screeshots

Lacc
Osztom a véleményed, ban plz 😛
Glpetyus
ÁÁÁÁÁ....banplz 😛
2 nagyobb könyvtár van,,,az egyikben 😛

tigeroo
Nekem még meg sincs 😞 majd ma vagy holnap lesz meg...
TVelvet
és holtalálom az olyat?😊
rezsofiz
ez a teleportalos resz kiba jo lett szvsz ^.^

[NST]Cifu
Igen.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Glpetyus
Van olyan 😊

TVelvet
hmm😄 ha lenne olyan😄
Glpetyus
A screenshot könyvtárba

TVelvet
Ja és hovateszi a doom az f12 vel törtánö képlopasokat??
a catalyst 4.9 beta driver = 4.9b - vel?

TVelvet
csa all kell eredeti cdkey a netes gameléshez???
Szerimtem az lehet,h vamely vicces kedvû játékos hozzáírta azt a parancsot a többi console parancs közé,mert csak az az 1 nem müxik a többi igen.

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

Glpetyus
LOL 😄

Glpetyus
pfff...na ebbQl elég inkább :/

Lacc
Na végigtoltam én is. A vége nagyon tetszett, az ásatás, a templom meg az ilyen helyek 😊

És a játék is nagyon bejött nekem ha így visszagondolok rá, frankó kis horror-fps volt.
fitutufi
lol

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

rezsofiz
LOOOOOOOOÁÁÁÁÁÁLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL

lwb
ez nagyon "ütõs". ezt nézzétek meg. 😊

video

Óriási kérés/kérdésem lenne:

Mit kell beírni a konzolba, hogy elõjöjjön a Doom95, vagy mi a szösz... Pontos parancs kéne, mert olvastam, hogy Kandurexnek sem mûködött... És akkor ez valami 3D-s doom lenne ha bejön? Thx...

PsychoStarfish
Szép shotok. A hánykolódást megnéztem volna. 😄 De hátha a karodban megnyugszanak a gaméban 😄😄😄😄

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Hypo
semmi gond, de ha megnezed a hozza szolasokat te voltal aki minosithetetlen hangnembe kezdtel irni. szivessen talalkozom veled ha akarod en normalisan irtam szoval ha lehet te fogd vissza kicsit magadat bar ez csak rolad ad jellemzest

Glpetyus
2 ilyen "híd" is van..1 az elején,1 a játék vége fele

az elsQ amikor magától forog,akkor csak át kell ugrálni...
a másodiknál,amikor te irányitod,akkor elmész "mindenhova"...ahova lehet...

kokas
szevasztok, a Monorailes pályán le van zárva a 2-es sector rögtön hogy utaztál a metroféle vonattal.
Azt irja törjem fel a kódot."Maually overrride the code"
ezt meg hogyan kell? Mi a kód?

Köszi, Kokas alias Conan
lwb
én is. 😊 de sokadikra, sprintbõl nagy nehezen sikerült.

Köszi. Bár próbáltam és azt hittem valami más van.
lwb
át kell ugrani asszem. nekem is kb. tizedikre sikerült. már ha egy pályára gondolunk.

Bazz, mondja már meg valaki : section 4 ban a forgó hidonál hogyan kell tovább menni?
A legelején a kantinban.