DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fickó begugol a hordó mögé és lövi az ajtót ahol nekem be kell mennem. Ok szép elgondolás néha még vissza is bújik a hordó mögé. A gond csak az hogy én már a szobában állok és nézem oldalról, hogy ez hova lõ?
Az AI-re már nem maradt idõ.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Ott löttem szét egy fejnélküli zombit... ennyire
vagyok???
Köszi!
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Most elöször akadtam el a játékban. (pedig még billentyüzetkábel-hosszabítót is vettem, hogy kényelmesen tudjak a tv elött jáccani 😊
Szóval ott vagyok, mikor a legelsõ teleportálást végzem. Ült ott egy faszi, mondta, hogy szerezzek neki valami fúziós akármicsodát. Na, nagy kavargások árán szereztem neki. Közben találkoztam valami M.Abrams fönök irodájával, bent van valami tuti csúzli, de kódot sehol nem találtam!
Nemis ez a lényeg.
Átmentem a teleporton. Átrakott a túloldalra. Oké. Elindulok, az elsö folyosón balra egy lezárt ajtó. Kártyát kér, de nincs nálam. Megyek tovább, ott egy nézelödö szoba van, ahol a teleportálást lehet megtekinteni. Mégtovább meg egy lángoló beomlott folyosó zárja el az utat. Se visszamenni nem tudok, mert a teleport egyirányú, se továbbmenni, mert kártyám nincs, a tüz meg a törmelék lezárja a folyosót.
Help!!!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Hello,
Alpha labs 4-en, ahol a forgó híd van hogyan lehet továbbjutni? Át kell ugrálni?
köszi-
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
És a játék is nagyon bejött nekem ha így visszagondolok rá, frankó kis horror-fps volt.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Mit kell beírni a konzolba, hogy elõjöjjön a Doom95, vagy mi a szösz... Pontos parancs kéne, mert olvastam, hogy Kandurexnek sem mûködött... És akkor ez valami 3D-s doom lenne ha bejön? Thx...
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
az elsQ amikor magától forog,akkor csak át kell ugrálni...
a másodiknál,amikor te irányitod,akkor elmész "mindenhova"...ahova lehet...
Azt irja törjem fel a kódot."Maually overrride the code"
ezt meg hogyan kell? Mi a kód?
Köszi, Kokas alias Conan