23325
-
Caravan #20266 Köszönöm, sikerült.
Üdv -
#20265 ez melyik gammabol van? -
#20264 Töltsd le újra. -
Caravan #20263 Sziasztok. Bocs, ha már volt téma, de időkorlát miatt nincs lehetőségam sok visszaolvasásra.
Letöltöttem a magyarítást, de a file indításakor az alábbi üzenetet kapom: "doom3hun.exe:nem Win32 alkalmazás". Oprendszerem WinXP SP1.
Mit tegyek?
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv -
Torry #20262 Nem jön valaki multizni?
1vs1 -
#20261 -
#20260 egyszer végig lehet nyomni, de többször nem :( -
#20259 Indítsad a játékot ablakos módban, akkor elindul a szerkesztő. -
#20258 Na nekem elég is volt ebből a zseblámpávalsötétbenmászkálósszörnysemmibőlelőjövős játékból, az eggyetlen ami említésre méltó az a grafika, dehát ez nem elég a ketteshez.
További jó szórakozást, nem rontom tovább itt a levegőt. -
#20257 Miért van az, hogy nekem csak fehér foltok vannak a menü helyett? -
Batka #20256 Üdv! Elvileg ha a konzolba beírod, hogy "editor" elindul a DOOMEdit, amivel lehet pályát tervezni. Viszont nekem valamiért nem hozza be a első, oldal és kameranézetet. Az ablak bejön, de valamiért nem tudja elindítani az ide vonatkozó fájlt (dll-t?). Mi lehet az oka, és hogyan lehet ezt orvosolni? Előre is köszi! -
#20255 Ezt húzom le nem a HL-t:) Anno a kedvenc játékom volt és ebben van 1-2 alapvető hasonlóság. -
#20254 Half Life klón????
Te játszottál már a halflife-al?:DD
Ne húzd mán le a HL-t:) -
#20253 Akkor lehet végig sem nyomom, bár a grafika gyönyörü de ez édes kevés, nameg szerintem tiszta Half-Life klón az egész game. Még játszok vele kicsit és ha ilyen uncsi akkor del. -
#20252 Végig ilyen lesz a game sajnos. -
Zozo76 #20251 Hat vegignyomtam... Az igaz hogy a fobuzinal a vegen csaltam mert mar untam okorkodni. De odaig tisztessegesen alltam a sarat. Tenyleg nem fogom elovenni megegyszer! -
#20250 Hát, több mint 1 órája nyomom és kezdem unni, pedig nagy durranásnak mondták. Vagy csak az eleje ilyen unalmas, sötétben mászkálós/lövős? -
#20249 ha lesz film ROCKIé lesz a főszerep. -
#20248 Ok, időközben rájöttem. -
#20247 Ezt kell NV-nél is csinálni... -
#20246 már ezerszer leírtuk itt is: ha ati-d van, akkor a kontrol panelen katt a megjelenítő eszközöknél a monitorra, és frissítési frekvencia felülírását pipáld be, és állítsd be a kívánt frekvenciát. -
#20245 Akkor az nem is V-sync probléma. -
#20244 Köszi, ez bejött, a DoomConfig.cfg-ot átírva működik, már csak a v-sync-re kellene megoldás mert 60HZ-en megy. -
#20243 fényerő: átírod a base könyvtárban lévő azt hiszem autoexec.cfg fájlban az r_gamma értékét 1.5-re. -
#20242 Na én is belekezdtem és rögtön baszakszik. A v-sync nem működik a gameban, a fényerő meg kevés, hiába veszem fullra.
4.8 Catalyst és dx 9.0b van. A konfigom alul. Mi lehet a probléma? -
#20241 Olvastad te a PDA-k e-mailjeit? Én az utólsó pályán áltam neki mikor megláttam sz ID-s követ és mondom mi van már a pokoli PDA-n de csak sírt a sok hülye hogy ki mit szeret inni... úgyhogy elkezdtem az elejétől a meséket, mert mikor végigjátszottam csak a 3 jegyű számot szúrtam ki a többi nem izgaott. -
#20240 Bénák vagytok
Ahogy bejössz a bejáraton a vonatról, jobbra lesz egy kis lépcső, amitől jobbra van valami 3 láda elszórva. Kb 3-man négyen lőnek rád. Leszeded, és a ládáknál van egy PDA, abban van, hogy az ilyen meg olyan zsilipnek mennyi a kódja. A hídról tökéletesen látni egyébként. -
Hammer02 #20239 Thanks! A kód működik.
Valami furmányos módon lehet csak megtalálni, vagy csak mi vagyunk bénák? (Hárman kerestük, de nem találtuk)
Mégegyszer kösz! -
Zozo76 #20238 Eleg idotallo a ZSARU... :)
-
#20237 Jajóvan, nem láttam hogy az aláírása végén ott a gépe leírása. Azt is megkockáztatom hogy akkor mikor én olvastam még ott se volna.
Amúgy meg fel lehet tenni modded .inf fileval NV drivert ATI-ra, fordítva már komlikáltabb, de első esetben meglepő, mert működött egy ismerősömnél. Furán ment, de ment. -
#20236 "... A játékot kiadó Activision tegnap megtartott befektetői konferenciáján tett kijelentések szerint a Nerve Software 2005 elejére elkészül a kiegészítővel, így annak megjelenése 2005 első negyedévében lesz esedékes. ..."
by 576.hu -
#20235 1: oksa
2: Minden ajtón ott van, hogy UAC
3: EZ volt a fontos infó. Valószinűsítem, hogy egy üveggel borított irodában vagy, és egy számítógép várja a kódot, ezt: 826
(nekem valamiért Airlock5 néven van feljegyezve, de most rögtön megnézem. Hent rulez :D) -
Hammer02 #20234 Pálya neve: MONORAIL
Ajtó neve: UAC
A számítógép monitorán felirat: MONORAIL AIRLOCK - SITE 2 -
ACE #20233 Szerintem ATI-ja van, úgyhogy NV drivert bármelyiket felrakhatja :D Vagy lehet épp ez a baj? NV driverekkel akarja meghajtani az ATI-t?
ATI Pro-hoz, ha 128 Megás, akkor 4.9-et ajánlom, ha 256-os, akkor a 4.11b-t. Nekem az x800-hoz ez utóbbi nagyon bejött, lehet a 98pro-nak is teccik. -
#20232 Tedd vissza a 61.77-es NV drivert, az új béták némejikével baszakszik. -
#20231 hi
mitől lehet az hogy most elmosodtak a számok és a betűk a játékban és a menüben????
ha vissza állitom mediumra a grafot akkro tök jó de ha high mer u high akkro elmosódik..
eddig nem volt semmi baja
töbi játk megy rendesen!!!
gyorsa help kéne
jha és ez akármiylen felbontásnál igy csinálja -
#20230 szerintem jövő év Q1 ben. -
#20229 És mikor akarják kiadni, 2006 könyékén? Akkor már lessz UT3 szóval baszhassák'. -
#20228 Gamestaron azt olvasom, hogy állítólag beleteszik a duplacsövűt. -
#20227 több lelkesedést ...
:)