DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

"vessetek a mókusok közé" :)
Egy off kérdés: hogy raktad ki az FPS-t?
Van egy Classic Doom mod is, 6,5 MB. Próbálta már valaki?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
."vessetek a mókusok közé" :)
Bár így visszanézve a screenshotot nem olyan durva, de játék közben kurvára idegesített hogy szinte minden üvegbevonatú és vibrál, mintha nem lenne rajta a 4X-es AA ami eddig bõven elég volt neki. A teljesítmény meg tényleg drámai. Az ajtón a keresztmerevítõ (vagy nemtudommi ami eléggé kiáll a nagyobb liftajtólapból) meg úgy torzul mintha a TV-ben rossz lenne a vétel...
es van rajta 2xaa es 8x az is 😊
A teljesitmenycsokkenes drasztikus:
eredeti modban timedemo 27 FPS, parallaxmod 18 fps!, a grafikai modosulas is elegge jelentos, de olykor eltulzott, pl az uvegszeru sziklafal mar tul irrealisztikus. Kepek:
Normal (UH) sziklafal:
Parallax (UH) sziklafal (mintha olvadt uveg lenne):
Valamint 2 tavlati kep, az osszhatas nagyon jol megkulonboztetheto:
Normal totalkep (UH)
Parallax totalkep (UH)
A feltuntetett FPS ertekek valotlanok, a kepmentes pillanataban allandoan megvaltoztak, a lassulas egy 9800pron UH-ban nagyon jelentos volt.
Most akarom letolteni a gamet és az lenne a kérdésem hogy ez jó? ----> DOOM.3-RELOADED
Az említett küszöb 1, 150kB[/img] Küszöb 2, 103kB. Ez utóbbin jobban látszik, hogy mi történik.
Ezen felül faragtam egy UAC jelet, 113 kB, ezen látszik egy kicsit, hogy mit mûvel 😊

De mindegy, majd holnap játszom is.