DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
Kepen=kene 😊

hiba
Kepen egy parancs amivel ezt vhogy le lehet tiltani

hiba
raadsul ebben az allando kodben meg dog lassu is annak ellenere hogy ezen a "masszan" kivul tavolra alig latni, szinte minkor nem latni semmit akkor a leglassubb...

RelakSfromhome
Ja, és azzal a torzulással akarja szemléltetni, hogy az kiemelkedik, vagy benyomódik. Van még mit fejleszteni a dolgon 😞

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Ez hol a rákban van? Nekem 1,5-ös gammánál minden egy kicsit világosabb lett. De talán nézz be a galériámba, ott láthatod, mirõl beszélek

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
sõt! Volt egy olyan hely, ahol a köd ahogy jött közelebb, láthatóan ritkult (amit fényképeztél vonalakat), majd kb 2-3 méterre tõlem elkezdett SÛRÛSÖDNI!!! A shotganom nagyobb ködben volt, mint az elõttem figyelõ szekrény!!! Mindenesetre arrafelé nem kellett a lámpa, lehetett sziluettek alapján is tájékozódni 😄

hiba
Ez nalatok is ilyen fosul nez ki?
A kodszeru valami miatt ocsmany, csikos a kep:

KEP 1
KEP 2

THX 😊

janos666
Frissítsd a daemon toolst, formázd újra a winchestert, csandisck, telepítsd újra a windows-t. (természetesen XP-t)
már toltom de jobbat vártam 😞

janos666
Töltsd le újra azt a cd-t amelyiknél kiírja ezt.
5LETEK?

asse tom hogy kell 😊

hiba
nalam akkor lepegetett ki mikor tul volt huzva a proci meg ram (tuning) bar

hm?

hiba
uh i neverseenthislikebefore
nincs tulhuzva masineria?

janos666
Tudom már mi lehet még a baj a képpel. Én 1.5-os gamma-val játszom de azt mondta már valaki hogy a screenshotoknál ez nem számít és képszerkesztõvel fentebb kell nyomni.
janos666
Nekem a com_drawfps 1 mûködött.
"Alt Gr" + "0" a konzolhoz, beírod hogy SHOWFPS 1 . ENNYI.

"vessetek a mókusok közé" :)

via_mala
Azért összefut az ember szájában a nyál ilyen minõségû vizuális javulás láttán.

Egy off kérdés: hogy raktad ki az FPS-t?

Van egy Classic Doom mod is, 6,5 MB. Próbálta már valaki?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

hiba
jo ez defaulton uhba, en is kivettem ezt a folyekony uveg modot 😊

janos666
A screenshot nem sikerült túl szemléletesre, de én nem fogok így játszani vele, az biztos. Sokszor tiszta fekete volt az egész kép, itt-ott fehéren fénylett, majd mikor megvilágítottam a falat a fekete-fehér színbõl sárgára váltott. a rácsok mozgás közben csíkosan torzultak. Mondom 4X AA van rajta mint eddig és jól vitte, nagyobbal már játszhatatlan sebességhez közelednénk (gondolom, még nem próbáltam).
Teljesen jó, de kis élsimogatás ráférne.

"vessetek a mókusok közé" :)

janos666
Normális kép ez parallax mapping moddal?

Bár így visszanézve a screenshotot nem olyan durva, de játék közben kurvára idegesített hogy szinte minden üvegbevonatú és vibrál, mintha nem lenne rajta a 4X-es AA ami eddig bõven elég volt neki. A teljesítmény meg tényleg drámai. Az ajtón a keresztmerevítõ (vagy nemtudommi ami eléggé kiáll a nagyobb liftajtólapból) meg úgy torzul mintha a TV-ben rossz lenne a vétel...
KIP
Van egy nagy monszta lent a pokolban, ami nem sebzõdik, közben meg folyton jönnek lentrõl a csöppségek😊 már 1 ideje próbálok leszedni a fõszörnyet megatöbbit, de nem járok sikerrel vki tudja mi a megoldás?😄
RelakSfromhome
he? 2x-es aa? Igaz, csak 6x-ossal próbáltam, de inkább levettem 😊

hiba
Az also kepek is hamisak tobb mint 30 fps van normal modban azon a helyen 😊

hiba
Hat ez a mod nelkul ugy ahogy turheto 😊 kiveve a pokolban ott visszavettem 1024re.
es van rajta 2xaa es 8x az is 😊

RelakSfromhome
Nem vagy normális. 1280x1024-ben nyomod???

hiba
Ez elso falas kep egyebkent 60 mig az alatta levol 50 fps korul volt.

Akkor toltom, ja és ha indent minimumra veszek fog szaggatni GeForce 4 MX440-en?

hiba
Kirpobaltam szinten a parallaxmodot.
A teljesitmenycsokkenes drasztikus:
eredeti modban timedemo 27 FPS, parallaxmod 18 fps!, a grafikai modosulas is elegge jelentos, de olykor eltulzott, pl az uvegszeru sziklafal mar tul irrealisztikus. Kepek:

Normal (UH) sziklafal:

Parallax (UH) sziklafal (mintha olvadt uveg lenne):

Valamint 2 tavlati kep, az osszhatas nagyon jol megkulonboztetheto:

Normal totalkep (UH)
Parallax totalkep (UH)

A feltuntetett FPS ertekek valotlanok, a kepmentes pillanataban allandoan megvaltoztak, a lassulas egy 9800pron UH-ban nagyon jelentos volt.

RelakSfromhome
Az van nekem is 😛

Sziasztok!

Most akarom letolteni a gamet és az lenne a kérdésem hogy ez jó? ----> DOOM.3-RELOADED

RelakSfromhome
Naszóval, szórakoztam egy kicsit a parallax-al.
Az említett küszöb 1, 150kB[/img] Küszöb 2, 103kB. Ez utóbbin jobban látszik, hogy mi történik.

Ezen felül faragtam egy UAC jelet, 113 kB, ezen látszik egy kicsit, hogy mit mûvel 😊

RelakSfromhome
csináltam parallaxos szkrínshotokat. Az 5let az volt, hogy a normalmap és a heightmap alapján módosítja a textúrákat, és akkor olyan, mintha valóban térbeli lenne az alakzat. Ez leginkább akkor jön ki, ha beállunk a marscity-n egy ajtóbas, és a küszöböt nézve megyünk elõre-hátra. Sajna még van mit fejleszteni rajta 😞

janos666
Nem szoktam én ennyit bénázni meg értetlenkedni inkább hagyom a faszba az egészet úgy ahogy van. Nem tudom mi van velem hogy már írni sem tudok...
janos666
Azt a rohatt, a "hogy" szót a 'kértem' és a 'valaki' közé szántam.
janos666
Nem az a lényeg, mondom nem fogtam fel igazán mikor tegnap átfutottam, ezért kérdeztem/kértem valaki tömören, hogy de érthetõen mondja el mit kell csinálni, mert azt hittem photosoppal fel kell majd cserélnem a színcsatornákat a heightmapokban.
janos666
Még sehogy nem játszottam ezzel a moddal, mert közben itt írom nyakra-faszra a DVD-ket (igen, kezdõdött az iskola...). De nem is akartam úgy elindítani hogy nem mûködik, csak belelapoztam a tutoriálba.
De mindegy, majd holnap játszom is.
Danecay
Nem tudom, hogy milyen grafikus beállítások mellett játszol, de a lényeg, hogy legalább high-re kellbeállítani a grafikát.

RelakSfromhome
amit olvastál az az, hogy hogyan csináljunk normalmapot 😊

janos666
Ja, de a szinkront még összedobhatták volna a nyüzsgõ rész alatt. Abból se lessz semmi, pedig érdekes lett volna, most ezen felbuzdulva megnézem a szinkronos crome-t...
RelakSfromhome
õõõ... Megnézem mégeccer, de asszem német volt, az meg nekem sry...

janos666
De akkor mit magyaráz a tutorial a photoshop plaginnal meg a színcsatornákkal? Az a szemléltetéshez kell ha látni szeretném hogyan dolgozik?
RelakSfromhome
Elindítod a gamét. Itt a különbség 300 kB-ban

janos666
A lényeg hogy mit csináljak ennek a Parallax Mapping-nak hogy rendesen menjen azon túl hogy átrakom a letöltött zip-bõl a base könyvtárba a pk4 filet.
rezsofiz
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

sazl : c

RelakSfromhome
ja, és nem viola, hanem voila