DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
még 6 vagy 7 pálya

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

magus
es több fpse van mint nekem

azt hogy mennyi van hátra nemtom. fingom nincse

http://thenamelessphoto.com/

Ehh...pedig azthittem, hogy ez a vége..szal még kb mennyi van hátra? 😊

Na,ok, akkor megpróbálom. 😊
Hol vagy te még uccsó maptól..😊 lödd ki a lámpás dögöket és ha mind mekhaltak akkor a nagy dög felett megjelenek egy kék gömb. na annak aggyá minden létezõ cuccal amid csak van.

http://thenamelessphoto.com/

Hy

Valszeg az utolsó pályán vagyok, mert 1 nagy orrszarvú van ott, és van pár lámpás haverja is...

Szal odateleportálódok, elötte felnyalábolok minden skullót, de ha minden cuccot, plusz még az ott található cuccokat is eldurrogtatom, akkor sem elég, még mindig él...

Vagy a lámpásaira menjek? vagy azokra felesleges töltényt pocsékolni?
Hogy kell leszedni hatásosan a fõmukit?
RelakSfromhome
ték

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Shep
nem fura

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

megpróbáltam installálni a magyarítást, de nem sikerült. valyon mit rontottam el
Doom 3 Magyarító Team
doom3hun.uw.hu
1244-5345-3453

és kiírja hogy vmi hiba van a beírásban? plíz help !

janos666
És ebben mi a fura? Az lenne fura ha Voodoo2-re is optimalizálták volna a DOOM3-at, nem?
Shep
Ja múgy tudod, hogy ez már az eltévésedés elsõ jele, mármint az rtles figura majmolása.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
na jó jó 😊

Mindenesetre azért a régi eredetileg voodoora írt játékok szebbek mint a doom3 voodoora butítva 😊

Kandurex
"Körbeíróshosszantartósmagyarázós" lenne és sokat kellene mellékinfózni a flém miatt, ehhez meg nincs türelmem, meg idõm 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shep
Na akkor tessék kezd el 😊

Kandurex
Hmm...messzemenõ következtetéseket lehetne levonni e két képbõl,

Shep
csak úgy összehasonlításképpen

Unreal 1999

Doom3 és a voodoo2 2004

Kandurex
Érdekesség? MIt mondtam bármit.
Sokaknak 😊
Nem hát, openGL nagyon kevesen használnak.

hykao
1. érdekesség
2. akadhat olyan, akinek még ma is voodoo2-ese van...
3. nem minden játék grafikus motorja alkalmas erre...
Kandurex
Ennek mi érteleme? Pálcika szintre minden játékot le lehet butítani.

hykao
TDK
Na csumi!!!!
Azt szeretném megtudni hogy a DOOM 3-mal hogy lehetne neten játszani.
Ha valaki tud segíteni azt írja meg!!!
Kössz!

AMD 2500Mhz,512ddr,ati 9800pro

bricsi01
ezt másold le www.doom3world.hu

bricsi01
szegy le minimezert!a www.domm3world.hu-rol

Alt+enter
takraj
Már megtettem, de továbbra is ez van... igaz, csak gef4mx420-am van.......de a játék readme-je szerint ez is jó hozzá...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

dr Kotász
Fullscreen --> no
janos666
Szerintem már a Q3 motoros játékok se nagyon engedték a tálcára söpörni magukat.
Sziasztok!
ALT+TAB miért nincs a doom3 ban? Nem lehet ezt megoldani valahogy hogy legyen?
Gozom sincs. Egy pro quakert ismertem, o 120fokon nyomta, de szerintem ugy eleg hulyen nez ki. Bar az emberi latas 180 fokos, vmi szeleskepernyos megoldassal lehetne esetleg monitoron rendesen abrazolni.
janos666
Hát nem tudom, a 90 jó volt végülis, csak ha a grafikán akarunk kötöszködni ez fura volt. De lehet hogy csak rosszul próbáltam szavakba önteni amit láttam/éreztem mikor ezt figyelgettem. Példaképp a HL2-ben vagy mondjuk még az UT-ben hány fok az alap?
hat ha a 90 nem tetszik, mas ertekek meg furak, akkor te vagy az az ember akinek semmi sem jo 😊
janos666
Igen, de ha kézzel nyúlok bele (elõször legalábbis) fura, és visszarakom defaultra...
RelakSfromhome
példa a dúm3 pl 😊

A fov szerintem allithato. Id-s jatekok altalaban 90 fokosak defaultbol.

Tenyleg nagyon miniatur a terep.. De a jatek hangulatos klausztrofobija igy megmarad szabad eg alatt is. Fincsi lesz 10*20 meteren kocsikazni.. 😊
janos666
Megnézted te a képeket? Amúgy az is baj lehetett nekem a játék élethûségével, hogy túl kicsi a látószög és nagyobb terekhez ki kéne tolni. Meg talán ezt a játékot már nem 17"-os monitorhoz szánták 1024X768-as felbontásban. Nem tudom, de túl nagy volt a képméret, mintha kicsi (pl 640X480) lenne a felbontás...
rezsofiz
Hát eléggé HL klón, fõleg ha a storyt nézzük😊

sazl : c

Ahogy a hw-n is irjak, az a "kiterjedt" kulso helyszin csak annyiban kulso, hogy nincs folotte plafon 😛 (iszonyatosan picik es szukek)
Tatyla
vidikártya drivert frissits!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Külsõ terek és jármûvek a Doomban

Birdy, 11:52 - PC - Játék: MOHA

(PC Games) A Doom 3: UAC Warfare készítõi szépen haladnak a jármûveket és kiterjedt külsõ helyszínt is használó multimodjukkal. Néhány koncepció a tereprõl és az elsõ kép már rendelkezésre áll, nekem igényes munkának tûnik.

info és a képek a Hardwireden

Next PC upgrade: 2022

Köszönöm, sikerült.
Üdv
hiba
ez melyik gammabol van?

janos666
Töltsd le újra.
Sziasztok. Bocs, ha már volt téma, de idõkorlát miatt nincs lehetõségam sok visszaolvasásra.
Letöltöttem a magyarítást, de a file indításakor az alábbi üzenetet kapom: "doom3hun.exe:nem Win32 alkalmazás". Oprendszerem WinXP SP1.
Mit tegyek?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Üdv
Nem jön valaki multizni?

1vs1

RelakSfromhome

RelakSfromhome
egyszer végig lehet nyomni, de többször nem 😞

RelakSfromhome
Indítsad a játékot ablakos módban, akkor elindul a szerkesztõ.

stone
Na nekem elég is volt ebbõl a zseblámpávalsötétbenmászkálósszörnysemmibõlelõjövõs játékból, az eggyetlen ami említésre méltó az a grafika, dehát ez nem elég a ketteshez.
További jó szórakozást, nem rontom tovább itt a levegõt.

takraj
Miért van az, hogy nekem csak fehér foltok vannak a menü helyett?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W