DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

160 Ft-os verzióval ne is próbálkozzak ha multizni akarok?

jaja még pont 1x rányomtam és meghalt, nem is volt egyáltalán nehéz 😊))))

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Körbr körbe rohangálsz lelsz sok "kismonstát" a lélekszipkát ezzel feltöltöd és kb 4x eltalálod vele.
azt is nyomtam neki, az a lélekszipka?

soulcube

http://thenamelessphoto.com/

árulja már el valaki hogy kell kinyírni a fõellent, a pokolba egy nagy kör alakú helyen, már belelõttem szinte az összes fegyverembõl a töltény, de még mindig virgonckodik...

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Valaki?

Egyébként érdemes felrakni az 1.1 patch-t? Sok újdonságot tartalmaz?
Kandurex
fassztuggya 😊, a géped amúgy elég a 800X600 highra

Végre sikerült lecserélnem a gépet igy végre elkezdhetem játszani a DOOM-ot én is 😊 idõben
A kareszom nem a legerõsebb: 9600pro-m van, +1 GB RAM+ 2600+ XP.
Olvastam már, de már nem találom, hogy hogyan is lehet gyorsítani egy kicsit a játékon? Pk. file-k kitömörítése ennyit tudok, máshogy? Van valami ATI-kat gyorsító patch, nem?

Más: a letöltött módosításokat, hogyan kell felinstallálni? Pl.: véresebb legyen a game, szebb grafika stb...
jaja rájöttem könnyen, most az üregekbe vagyok, hol van már a vége?

hát elég könnyû kinyírni szegénykét, csak rá kell jönni a titkára. elõször is mikor belépsz a nagyterembe, pár másodperc múlva szembõl ki fog nyílni a hangárajtó, mihelyst megemelkedik, más nyomd is oda az öt rakétádat, pont telibekapja mire odaérnek. aztán nincs más hátra mint a soulcubot rádobni(én se nagyon használtam addig, de hasznos kis jószág, és az életerõt is visszatölti. korlátlat, csak használat után egy darabig pihen) utána egy kis plazma és vége, szinte sérülés nélkül ki lehet így nyírni

Kandurex
Sarge -ra gondol

milyen talicskás szörny ?

én a talicskás szörnynél vagyok, azt próbálom kinyírni nem sok sikerel, na megyek folytatom, nekem is tetszik, bár elég monoton, és tényleg elég gáz ez a folyton teleportáló szörny, a pályán lehetett volna pár...

na végigvittem. konklúzió: egészen jó volt, a váralkozásaimnak megfelelt. fegyverlámpa és fegyverupgrade moddal egész jó, plusz magyarítás, és az új ati driver meg a config átírásával már egészen jó sebesség volt elérhetõ. én talán annyit változtattam volna benne, hogy lettek volna szabadon mászkáló monsztrák is, mert így néhol nagyon scriptelés szaga volt, de egyébként kiegyenlített volt a játék. talán veteránon kellett volna kezdeni mert normalok egy kicsit könnyû volt, mindig volt elég táp maximunra utántöltani. egyébként a grafikája szerintem nagyszeû, nem hagy kifogásolni valót semmilyen tekintetben, talán az elején a sok sötét pálya volt idegesítõ
10-bõl 8.5 nálam a játék
talán egyszer végigviszem mét egyszer, amikor kijön a film meg elõtte a könyvet is újraolvasom, és végigmegyek rajta veteránon. tényleg voltak olyan helyek , ahol egyszerûen mentés után kiléptem és játszottam valami egyszerûbbel, mert nem bírtam idegileg. rájöttem hogy jobb fülhallgatóval, mert akkor nincsenek külsõ zajok, és ha hagyja magát az ember hogy beleélje, akkor tényleg elég para tud lenni

jaj bocsi visszaolvastam 😊)))

Hogy kell kinyírni a fõellent, már fél órája lövöldözöm de semmi baja, valaki egy taktikát please

ja, és mi az a sok beígért videó a végén ? csak a fõszörny döglik meg meg Fuentes ? kel életre egy csontsárkányban. ennyi

a magyarításban az összes szekrénykódoknak nincs külön emilje ?

a csaverns area 1 ben a thermal regulation pump-nál járok. van két titkos hely is ott, ahová létrával kell a legmagasabb pontra feljutni az épületnek, van egy "féltitkos" félszint a legfelsõ ajtó alatt amire a korláton átugorva lehet feljutni, és van egy a legfelsõ ajtó bejárata után közvetlenül alatta, ahová sehogysem tudok bejutni. a létrán lefelé menet lehet észrevenni. egyébként ez az a hely, ahol egy csomó létrán lemászva és kiugró-visszamozgó erkélyeken leugrálva kell megnyomni vmi panelt. hogyan lehet erre a titkos helyre bejutni ?

Köszönöm.

Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT

RelakS
RELO-ADED-RULE-ZZZZ-FC

Ha jól emléxem

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hali!

Tud valaki adni egy serial numbert? Esetleg linket?

Kösz.

Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT

Köcce 😞

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

én normalon kezdtem, nem tudtam mire számítsak. eggyel nehezebb fokozaton kellett volna, mert így semmi izgalom nincs benne, kinyírok könnyedén mindenkit,igazából a szörnyek az áldozatok nem én. egykét helyen tudtak eddig csak meglepni. de már mégegyszer nem játszom végig mert nincs rá idõm meg itt a rengeteg jó új játék is. a halflifeba még bele sem szagoltam!de a kiegészítõvel is biztosan játszani fogok

RelakS
Nekem épp a végén lett uncsi... hent... állandóan kapkodtam a soulcube-ot, mert ledarálták az életerõmet, sehol egy kinyitandó szekrény, meg mittomén

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

na kifejezzetten pozitív csalódás a játék így a vége felé. egész jó a pokoltól kezdve. addig kicsit uncsi meg mûmájer scrip-szaga volt, de a végére összekapták magukat a fiúk. remélem a végén is van vmi csattanó!

Adam5
ezzel a lebutitott doom3-al is lehet multizni? vagy csak a single van átalakítva?

hykao
nem
A feliratozást be lehet valahogy a játékban kapcsolni ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

vki lécci ! 😞((

és utána mikor jön egy csomó pók meg amerre tovább lehetne menni be van szakadva a híd és izzik a láva?

ja, köszi. de ki gondolta volna hogy húszezer hozzászólás felett és hónapok óta haldokló topic után csak tíz hozzászólással korábban ua-ra van válasz. egyébként köszi

Kandurex
Arra is képtelen vagy, hogy 10db hozzászólást visszaolvass?

hogy kell megölni a pokolban a zöld teleportkapu utáni elsõ fõszörnyet ? pár reflektorszemû hernyó repül körülötte hogy megtaláljon.mikor azokat lelövöm újratermeli õket, gondolom akkor sebezhetõ, de így sem tudom rakétával sem megölni. tipp?

Kandurex
Inkább a fordító team -t kérdezd, itt már rég nem játszik senki ezzel a játékkal, valamint a vajont J -vel írjuk.

megpróbáltam installálni a magyarítást, de nem sikerült. valyon mit rontottam el
Doom 3 Magyarító Team
doom3hun.uw.hu
1244-5345-3453

lécci-lécci segítsen valaki !

hykao
Sarge = Sgt. = Sergeant = Õrmester (talán Kelly vagy mi a neve...)
MrDevil
de szerintem az aki utasítgatot hogy menjek ide meg oda!!! Mindenesetre már várom a kiegészítõjét!!!

hát én nemtom, csak lõttem, mint a hüje 😄DD
MrDevil
Na azt mondja meg nekem valaki, hogy az a Sarge az az aki Swen-nel jött vagy az aki nekem dumált a monitorokon keresztül?????

Na, végigtoltam..😊
Most vittem végig 5 perce, de már hiányérzetem lesz, hogy hol van a "feeling", miközben játszottam vele...Igazából nem volt olyan nehéz.. Pont elég hosszú volt, és "kissé" parás, fõleg az utolsó pálya..Szal 1 király kis játékot sikerült alkotni Id bácsinak, sztem..
Várom a 4ik részt 😄DD
Útközben már sikerült...Adtam neki 1 Soul cube-t, és pár rakétát, és hamar megfeküdt..😊
MrDevil
Na azt mondja meg nekem valaki, hogy az a Sarge az az aki Swen-nel jött vagy az aki nekem dumált a monitorokon keresztül?????

Tatyla
BFG-vel amit kilö feléd lövedéket azt célozd!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
Üssed - harapjad, esetleg bíefdzsizd meg a tökeit

Törölt felhasználó
Szedd ki az akkumulátort a tolókocsijából, és csavard meg a katétert a pöcsében.

Hy

megint elakadtam..Azt a tolókocsis cyborgot mivel a legegyszerübb elintézni?
köszi, sikerült elintéznem a nagy szörnyet, így elég hamar ment 😊

Most ott tartok, hogy Találjam meg a Sarg-t (az is vmi tengerész bfg-vel a kezében 😮)