DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv! Elvileg ha a konzolba beírod, hogy "editor" elindul a DOOMEdit, amivel lehet pályát tervezni. Viszont nekem valamiért nem hozza be a elsõ, oldal és kameranézetet. Az ablak bejön, de valamiért nem tudja elindítani az ide vonatkozó fájlt (dll-t?). Mi lehet az oka, és hogyan lehet ezt orvosolni? Elõre is köszi!
A vita nemesít.... Végső esetben pedig ott a láncfűrész...
Akkor lehet végig sem nyomom, bár a grafika gyönyörü de ez édes kevés, nameg szerintem tiszta Half-Life klón az egész game. Még játszok vele kicsit és ha ilyen uncsi akkor del.
Hat vegignyomtam... Az igaz hogy a fobuzinal a vegen csaltam mert mar untam okorkodni. De odaig tisztessegesen alltam a sarat. Tenyleg nem fogom elovenni megegyszer!
Hát, több mint 1 órája nyomom és kezdem unni, pedig nagy durranásnak mondták. Vagy csak az eleje ilyen unalmas, sötétben mászkálós/lövõs?
már ezerszer leírtuk itt is: ha ati-d van, akkor a kontrol panelen katt a megjelenítõ eszközöknél a monitorra, és frissítési frekvencia felülírását pipáld be, és állítsd be a kívánt frekvenciát.
Köszi, ez bejött, a DoomConfig.cfg-ot átírva mûködik, már csak a v-sync-re kellene megoldás mert 60HZ-en megy.
fényerõ: átírod a base könyvtárban lévõ azt hiszem autoexec.cfg fájlban az r_gamma értékét 1.5-re.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Na én is belekezdtem és rögtön baszakszik. A v-sync nem mûködik a gameban, a fényerõ meg kevés, hiába veszem fullra.
4.8 Catalyst és dx 9.0b van. A konfigom alul. Mi lehet a probléma?
4.8 Catalyst és dx 9.0b van. A konfigom alul. Mi lehet a probléma?
Olvastad te a PDA-k e-mailjeit? Én az utólsó pályán áltam neki mikor megláttam sz ID-s követ és mondom mi van már a pokoli PDA-n de csak sírt a sok hülye hogy ki mit szeret inni... úgyhogy elkezdtem az elejétõl a meséket, mert mikor végigjátszottam csak a 3 jegyû számot szúrtam ki a többi nem izgaott.
Bénák vagytok
Ahogy bejössz a bejáraton a vonatról, jobbra lesz egy kis lépcsõ, amitõl jobbra van valami 3 láda elszórva. Kb 3-man négyen lõnek rád. Leszeded, és a ládáknál van egy PDA, abban van, hogy az ilyen meg olyan zsilipnek mennyi a kódja. A hídról tökéletesen látni egyébként.
Ahogy bejössz a bejáraton a vonatról, jobbra lesz egy kis lépcsõ, amitõl jobbra van valami 3 láda elszórva. Kb 3-man négyen lõnek rád. Leszeded, és a ládáknál van egy PDA, abban van, hogy az ilyen meg olyan zsilipnek mennyi a kódja. A hídról tökéletesen látni egyébként.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Thanks! A kód mûködik.
Valami furmányos módon lehet csak megtalálni, vagy csak mi vagyunk bénák? (Hárman kerestük, de nem találtuk)
Mégegyszer kösz!
Valami furmányos módon lehet csak megtalálni, vagy csak mi vagyunk bénák? (Hárman kerestük, de nem találtuk)
Mégegyszer kösz!
Eleg idotallo a ZSARU... 😊
Jajóvan, nem láttam hogy az aláírása végén ott a gépe leírása. Azt is megkockáztatom hogy akkor mikor én olvastam még ott se volna.
Amúgy meg fel lehet tenni modded .inf fileval NV drivert ATI-ra, fordítva már komlikáltabb, de elsõ esetben meglepõ, mert mûködött egy ismerõsömnél. Furán ment, de ment.
Amúgy meg fel lehet tenni modded .inf fileval NV drivert ATI-ra, fordítva már komlikáltabb, de elsõ esetben meglepõ, mert mûködött egy ismerõsömnél. Furán ment, de ment.
"... A játékot kiadó Activision tegnap megtartott befektetõi konferenciáján tett kijelentések szerint a Nerve Software 2005 elejére elkészül a kiegészítõvel, így annak megjelenése 2005 elsõ negyedévében lesz esedékes. ..."
by 576.hu
by 576.hu
1: oksa
2: Minden ajtón ott van, hogy UAC
3: EZ volt a fontos infó. Valószinûsítem, hogy egy üveggel borított irodában vagy, és egy számítógép várja a kódot, ezt: 826
(nekem valamiért Airlock5 néven van feljegyezve, de most rögtön megnézem. Hent rulez 😄)
2: Minden ajtón ott van, hogy UAC
3: EZ volt a fontos infó. Valószinûsítem, hogy egy üveggel borított irodában vagy, és egy számítógép várja a kódot, ezt: 826
(nekem valamiért Airlock5 néven van feljegyezve, de most rögtön megnézem. Hent rulez 😄)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Pálya neve: MONORAIL
Ajtó neve: UAC
A számítógép monitorán felirat: MONORAIL AIRLOCK - SITE 2
Ajtó neve: UAC
A számítógép monitorán felirat: MONORAIL AIRLOCK - SITE 2
Szerintem ATI-ja van, úgyhogy NV drivert bármelyiket felrakhatja 😄 Vagy lehet épp ez a baj? NV driverekkel akarja meghajtani az ATI-t?
ATI Pro-hoz, ha 128 Megás, akkor 4.9-et ajánlom, ha 256-os, akkor a 4.11b-t. Nekem az x800-hoz ez utóbbi nagyon bejött, lehet a 98pro-nak is teccik.
ATI Pro-hoz, ha 128 Megás, akkor 4.9-et ajánlom, ha 256-os, akkor a 4.11b-t. Nekem az x800-hoz ez utóbbi nagyon bejött, lehet a 98pro-nak is teccik.
steam, origin: ACE_hun
hi
mitõl lehet az hogy most elmosodtak a számok és a betûk a játékban és a menüben????
ha vissza állitom mediumra a grafot akkro tök jó de ha high mer u high akkro elmosódik..
eddig nem volt semmi baja
töbi játk megy rendesen!!!
gyorsa help kéne
jha és ez akármiylen felbontásnál igy csinálja
mitõl lehet az hogy most elmosodtak a számok és a betûk a játékban és a menüben????
ha vissza állitom mediumra a grafot akkro tök jó de ha high mer u high akkro elmosódik..
eddig nem volt semmi baja
töbi játk megy rendesen!!!
gyorsa help kéne
jha és ez akármiylen felbontásnál igy csinálja
!Forza Ferrari!
közeledik az expansion !!!
DOOM 3: Resurrection of Evil
"... DOOM 3 történeti vonalát viszi majd tovább, számos új helyszínt, karaktert és fegyvert felvonultatva. A rémisztõnek ígért egyjátékos módusz mellé kibõvített multiplayer komponenst is kapunk, ..."
by 576.hu
DOOM 3: Resurrection of Evil
"... DOOM 3 történeti vonalát viszi majd tovább, számos új helyszínt, karaktert és fegyvert felvonultatva. A rémisztõnek ígért egyjátékos módusz mellé kibõvített multiplayer komponenst is kapunk, ..."
by 576.hu
mikorra várható?
Végre végignyomtam a játékot és azt kell mondanom, hogy többet vártam. Nem rossz a játék, de semmi eget rengetõ nincs benne. Majd talán a kiegészítõ...
Az ajtó neve?
Hi Skacok! Elakadtam a MONORAIL pálya végén (egy háromjegyû kód kellene, de sehol nem találom!!!!!)
Segítsetek PLEASE!
Segítsetek PLEASE!
eszméletlen nagy bukta lesz, ne mértem miért b*sszák el minden játék hírnevét ilyen b kategóriás trágya múvikkal. jön a silent hill film is, meg gta, meg még nem tudom mik... 

Boldog Karácsonyt!
😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
aha, vagy két hónapja játszottam vele, ahelyett hogy megköszönnéd hogy próbáltam segíteni, te hálátlan 😊))
"vmelyik fenti szobában van két kólaautomatára hasonlító szekrény, az egyik nyitva van, és ha közel mész hozzá, felveszed automatikusan a plazmatartályt. nem túl feltûnõ, de meg lehet találni ha tudod mit keresel. én is sokat szívtam vele"
a masodik kepen bal oldalt ott van!
meg amugy harom szekreny van. 😊
a masodik kepen bal oldalt ott van!
meg amugy harom szekreny van. 😊
Doom film 2005-ben!!!
<2004-10-24 @ 17:30 - Mantis>2004-10-24 @ 17:30 - Mantis>
Örömre adnak okot a Doom filmváltozatával kapcsolatos legújabb hírek. Történt ugyanis, hogy az Universal Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy a Doom 2005. augusztus 5-én Amerikában debütál a mozikban! Jön a torokszorító kérdése minden kedves olvasónknak - akkor mikor ér el Európába...? (lsd. AvP) Nos, jó hírekkel kell szolgálnom, ugyanis az ígéretek szerint alig pár nap különbséggel kerül Európában is a vásznakra a film.
info:Gamestar
<2004-10-24 @ 17:30 - Mantis>2004-10-24 @ 17:30 - Mantis>
Örömre adnak okot a Doom filmváltozatával kapcsolatos legújabb hírek. Történt ugyanis, hogy az Universal Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy a Doom 2005. augusztus 5-én Amerikában debütál a mozikban! Jön a torokszorító kérdése minden kedves olvasónknak - akkor mikor ér el Európába...? (lsd. AvP) Nos, jó hírekkel kell szolgálnom, ugyanis az ígéretek szerint alig pár nap különbséggel kerül Európában is a vásznakra a film.
info:Gamestar
Next PC upgrade: 2022
vmelyik fenti szobában van két kólaautomatára hasonlító szekrény, az egyik nyitva van, és ha közel mész hozzá, felveszed automatikusan a plazmatartályt. nem túl feltûnõ, de meg lehet találni ha tudod mit keresel. én is sokat szívtam vele.
ja, vki megmondaná hogy az alábbi képek milyen moddal vagy egyéb berakásával érhetõk el?
ja, vki megmondaná hogy az alábbi képek milyen moddal vagy egyéb berakásával érhetõk el?
OFF
eladó egy eredeti Doom3
5.000 Ft.
akit érdekel írjon..
eladó egy eredeti Doom3
5.000 Ft.
akit érdekel írjon..
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Megtalaltam a megoldast (a hocsore) es teljesen egyedul 😊.
Kinomban jobban megneztem a kuldetes leirasat, ahol emliti hogy a hocso a "muveletek" reszen van a szintnek, a "SERVER" szobaban. Persze igy mar nem volt annyira nehez megtalalni... Es meglett a kod is a taroloszekrenyhez. Jo helyen volt, az oldalara ragasztva egy kis cetlire. Ja, ez is a "szerver" szobaban volt. Van itt par kep a szobarol. Amugy lattam en hogy a harom elektromos szekreny kozul az egyik nyitva van meg egy cso van benne, de hat a jatek tele van mindenfele nyitott allapotban levo kapcsoloszekrennyel amik gondolom a robbanasoknal nyitodhattak ki. Ugyhogy nem tulajdonitottam neki nagy jelentosseget. En hulye meg hogy orultem amikor egy masik szekrenyen is rajta volt a kod, pedig ha elolvasom a szamat ami: 665+1 (direkt nem irom le) meg hogy "ovatosan kinyitni" akkor nem kapok infarktust.
Epp most keztem el a Delta Labor 3.szintjet de en nem birok gyorsabban haladni, raadasul rettentoen tudok felni az ilyen jatekokban, ugyhogy nem egyszer volt hogy ahogy hatraltam es kinyitodott mogottem egy zsilipajto ilyedtemben megfordulva vegiglottem a fel teruletet a golyoszoroval. 😊
Amugy szerintem f@sza jatek csak ez az allando teleportacio megy mar az idegeimre. Nem eleg hogy minden sotet terembe lassan a falhoz lapulva megyek be, nezve a plafont hogy nincs-e rajta res, szellozo ahol esetleg ramugorhat egy pokolfajzat, de meg amikor a hatam moge is beteleportal egy buzi, na az kesz...
Na es a kepek:
Bocsi az elozo kepert nem ide szantam... 😞
(amugy a silent hill 2 ami hasonlo para mint ez...)
Kinomban jobban megneztem a kuldetes leirasat, ahol emliti hogy a hocso a "muveletek" reszen van a szintnek, a "SERVER" szobaban. Persze igy mar nem volt annyira nehez megtalalni... Es meglett a kod is a taroloszekrenyhez. Jo helyen volt, az oldalara ragasztva egy kis cetlire. Ja, ez is a "szerver" szobaban volt. Van itt par kep a szobarol. Amugy lattam en hogy a harom elektromos szekreny kozul az egyik nyitva van meg egy cso van benne, de hat a jatek tele van mindenfele nyitott allapotban levo kapcsoloszekrennyel amik gondolom a robbanasoknal nyitodhattak ki. Ugyhogy nem tulajdonitottam neki nagy jelentosseget. En hulye meg hogy orultem amikor egy masik szekrenyen is rajta volt a kod, pedig ha elolvasom a szamat ami: 665+1 (direkt nem irom le) meg hogy "ovatosan kinyitni" akkor nem kapok infarktust.
Epp most keztem el a Delta Labor 3.szintjet de en nem birok gyorsabban haladni, raadasul rettentoen tudok felni az ilyen jatekokban, ugyhogy nem egyszer volt hogy ahogy hatraltam es kinyitodott mogottem egy zsilipajto ilyedtemben megfordulva vegiglottem a fel teruletet a golyoszoroval. 😊
Amugy szerintem f@sza jatek csak ez az allando teleportacio megy mar az idegeimre. Nem eleg hogy minden sotet terembe lassan a falhoz lapulva megyek be, nezve a plafont hogy nincs-e rajta res, szellozo ahol esetleg ramugorhat egy pokolfajzat, de meg amikor a hatam moge is beteleportal egy buzi, na az kesz...
Na es a kepek:
Bocsi az elozo kepert nem ide szantam... 😞
(amugy a silent hill 2 ami hasonlo para mint ez...)

én is mértem 1et a time demoban: 52.1 FPS
http://thenamelessphoto.com/
nemott van. a ládákkal kell szórakozni de már nemtudom hogy.
http://thenamelessphoto.com/