DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak én eléggé csodálkoztam a dolgon... egy ilyen szép játékba hogy lehet belerakni olyan textúrákat, amik pl. a Recycling Sector 2 nevû pálya zöld ajtóin vannak... egyszerûen ocsmány...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
csak ezt néztem meg elõször, mikor felraktam ultra high-ra és igen csodálkoztam 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
csak szerintem vannak olyan textúrák, amelyek eleve szarok és tök mindegy, hogy mit tömörítenek rajta, így ugyanúgy néznek ki minden detailen...
ilyenek vannak sokszor falakon, ajtókon, bútorokon, melyek messzirõl jól néznek, ki de ha közel mész, akkor ilyan kockások...
Ultrahihg detail: Textúra: normál méret, tömörítetlen; Normal map: normál méret, tömörítetlen
Hihg detail: Textúra: normál méret, tömörített; Normal map: normál méret, tömörítetlen
Medium detail: Textúra: normál méret, tömörített; Normal map: normál méret, tömörített
Low detail: Textúra: feleakkora méret, tömörített; Normal map: feleakkora méret, tömörített
Lehet, hogy emiatt az igen újszerû lépés miatt nem látsz változást, ugyanis a régebbi játékoknál ha lejjebb vetted a textúrát, akkor elõször felezte az oldalakat, majd az eredeti negyedére, nyolcadára stb vette.
csak nagyon csodálkozom rajta, hogy ultra-high detalien sincsenek nagyobb felbontású textúrák......
Elõször azt gondoltam, hogy rém ronda. Aztán megnéztem néhány régebbi shotot, és rájöttem, hogy a doom3 a rémronda
pl. a fal textrúra közelrõl homály, de a monitorok pl kristálytiszták nekem is..
2: ott már nagyon közel van a fal, és a doom3 ekkora felbontást használ. Asszem.
nézzétek meg bal oldalon az ajtót! ilyenekre gondolok!
nem normális, hogy ilyen textúrûk vannak?
ultrahigh_8af_16aa_kep
Ez a game elejen a command HQ-ben készült két kép ugyanott, ugyanakkor...
Szóval mindenhol szép a játék, csak van sok textúra falakon, bútorokon, ajtókon, stb. amelyek közelrõl csúnyák..
Szóval ez szerintetek nem normális?
Gépem: 3200+ AMD XP, 1GB ram, Radeon 9800 128Mb, utolsó ati driverek, többet próbáltam...
Milyen nem régi opengl tudtok ajánlani, hogy megnézzem?
köszi mindenkinek...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
http://thenamelessphoto.com/
pl ezek:
doomultrakepek
látszik a képen pumpstation 8, az a kontroll szoba ahol megnyomsz egy gombot és a képenyõkön az a faszi beszél, majd kívülrõl jön két tûzdobáló gyenya és csak az ablakon lehet kimenni...
beraknai valaki egy screenshot-ot ugyaninnen?
köszi
milyen másik opengl game van mostanság, ami nem olyan régi, hogy amúgy is csúnyák benne a textúrák?
egyébként nem ez az általános, csak közelrõl ilyen, majd rakok másik képet is, egyébként kurva jól néz ki, csak vannak ilyen közelrõl csúnya textúrák benne....
szóval biztos, hogy egyes helyeken nektek sincsenek benne csúnya textúrák?