23325
-
#21475 Ettől függetlenül értsd meg: a játék azáltal válik degradálttá, hogy kommandós fegyverré (értsd: szinte univerzálissá) alakítja a MOD az összes fegyvert!
-----------------------------------------
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
Gabe18 #21474 Szerintem az hogy a vaksötétben kezedben van egy lámpa hogy láss valamit,nem egyenlő azzal hogy valaki sértehetetlenséggel,végtelen lőszerrel ledarál egy játékot.
A lámpával együtt nem lehet lőni megoldás teljes irrealitásáról ,meg már jópárszor kifejtettem a véleményem. -
#21473 Szerintem, nem az én hozzászólásomra akartál reagálni.
Én is ugyanis abban értettem egyet Istencsászárral, hogy nem kell a lámpával csalni - értsd: ne tegye fel az elemlámpa MOD-ok egyikét se - , mert így a játék lényege vész el: a feszültség. Nagy segg volt, aki ezt a dolgot egyáltalán végbevitte és feltette a netre.
Ez kb. azt jelenti, mintha beépítette volna a játékba a god módot (isten mód, sérthetetlenség)... ami ugye még a csítelők számára is tiszta, hogy mennyire ledegradálja a játékélményt!
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
#21472 thx... -
#21471 Ctrl+Alt+0 -
#21470 Nem a vidkártya miat akad, hanem a memória miatt 1000 a minimum, de 2ez a tuti!!! -
#21469 Istenes, írd már le a kiegészítő sztoriját és végét, nekem nincs kedvem végigtolni, viszont érdekelne, köszi. -
#21467 :)) az nem azér akad mer a doom3 szar hanem rossz vgat vettél.. -
#21466 Igazad van Istencsászár! Nekem is megvannak azok a modok, de még soha nem használtam. -
#21465 Az alap jétékban van pár olyan szekrény. Pl.: az Administration (Alpha Lab előtti pályán) is. Nem rég találtam meg én is, benne van egy chain gun(bazi gépágyú). -
Gabe18 #21464 Pedig az a megoldás, a két szélről jövő golyókat elkapod,és azzal meglövöd a szörnyet. -
#21463 Hali. Kicsit fáradt vagyok, így meló után, gondoltam levezetésnek kipróbálom a kieget. Nos, hamar el is akadtam, lehet a fáradtság miatt, de az első nagy (fő?)szörnyel nem bírok. (amelyik a tüzgolyókat szórja, kétoldalt valamilyen türkízkék színü golyók repkednek. Van valami trükk? Próbáltam a gravi-gunnal elkapni-visszalőni a golyókat, de nem sikerül, hamar kinyiffanok. -
Gabe18 #21462 Azért mert igazság szerint ez a sötétben császkálok,lámpa-fegyver cserebere 5 percig izgalmas,utánna már csak idegesitő.
Mondjuk a kieget ugy vittem végig,ki lehet birni végülis. -
#21461 milyen kártyát vettél??? -
gator #21460 GreemPeace ! LEvettem 280 ra ugyanolyan szar !!!
BASSZA MEG A KURVA ANYJAT ez a geci veszek egy 50ezres videokarit erre akad a doom 3 mi ez a szar ?! hm ?!
Menjenek a faszomba rohadt kocsogok ! ... -
#21459 Teljesen egyetértek!
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
#21458 koszke! -
#21457 a RoE-ban hogy hivom le a konzolt? -
#21456 nemértem meg azakat az embereket. MINEK RÁ? semmi izgalom nincs benne ha rajtavan , ugyjáccad végig ahogy a alkotok megálmodták .... -
#21455 Hát én beraktam azt amit a DOOM3 alatt használtam, a Stupid Gunlights-ot és működött, legaláb is a shutgun-on "rajta volt" a lámpa. Olyan sokat nem toltam még vele, és hogy a többin is rajta lesz e, azt nemtudom, de akkor valószínű, kivéve gondolom az új fegyvereket. -
#21454 http://www.kepfeltoltes.hu/050409/1.JPG -
#21453 nincs valami cimetek ahonnan le lehetne tolteni ? fizetos is lehet, nem gaz. amugy ha van valakinek par kepe a jatekrol amit sajat maga keszitett akkor szurhatna be parat mert kivancsi lenne ra. de amit oldalakon talalok azok fos minoseguek -
#21452 http://www.martianbuddy.com/blaster.html
Ez kellett valakinek valahova?
A FREE szekrémyek nyitókodját tartalmazza.
A Kérdés hol találkoztatok vele továbbá van-e a RoE-be Láncfűrész? -
#21451 TŰŰŰZALAT RAKD FEL TILTSAD PL: MCAFFE!!!! -
#21450 az lesz:D -
#21449 Akkor húzd ki a gépből és kész! -
#21448 húzd ki a kábelt vazzeg. -
#21447 de én nemtom lelőn ia netet
mer mindig megy
router van meg minden állatság -
#21446 amikor belépek a játékba nem fogadja el a keyt:( -
#21445 nah msot végre elfogadta a kódot de vinnyogott valamit utána -
#21444 jaaah
nekem eredetiben van meg a doom3 és van saját serial om
azzal is jó? -
Gabe18 #21443 Az F6 végüvel a Doom 3-at kell telepiteni,a C0 (nulla!) végüvel meg a Doom3 RoE-t. -
#21442 hali
valaki lécci irjon egy működő cd keyt!!
2 őt próbáltam
egyiknek f6 a vége másinak meg co -
gator #21441 Hi all !!!
Nem lett jo h levettem a VPU-t 300rol 280ra ! Ugyanolyan szar a game ... :( -
Jason #21440 köszi! -
Hoz_Hun #21439 Ja egyébként megy a game szóval ilyen problémám nem volt, gondolom a reggel lehet kapcsolatban. -
Hoz_Hun #21438 Lejjeb írták, hogy installáláskor ne legyen élő internet kapcsolatom. Én úgy telepítettem, hogy volt.
Ez miért volt fontos? Tudja valaki? Most rakjam újra vagy mi? -
Gabe18 #21437 Legegyszerübben lődd le a netet és ugy inditsd el... -
Jason #21436 Légyszi meséljétek már el nekem hogy hogy kell leblokkolni a Doom3at, mert sehogy se fogadja el a key-t, pedig mindent jól csináltam. -
#21435 Tört verzióban van meg nektek a RoE, mert én nem hallotam róla, hogy megjelnt volna?