DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
bocsi,de 50 visszaolvasás után sem találtam visszamenõleg semmi ehhez kapcsolodo hozzászolást 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
-----][----www.di.fm-----][------
2napi programom garantálva.
Köszi Fórum!
gyorsan írd ezt be a HL2 topicba is, hátha megdícsérnek!
ui.: akkor tulajdonképp mi a f@&°nak nézegeted a Doom-ot???
Nem vágom mért nem megy nálam a kieg.
Nem jó a cd key hozzá!!
A roe key az jó, a d3 key nem! Pedig azzal installaltam a gamet elõtte..
Mit lehet tenni?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Szerintem az új doomban a brutalitás hiánya az elkeserítõ.
Minden profi, de a tetemek elparázslása kicsit gagyi megoldás sztm. Painkiller inkább az eszetlen öldöklésre megy és nem a reál, brutál hangulatra. Végignyomtam a kiegészítõit is. Tehát megvolt, más?
pedig az is daráló gép típusu game😊
de valahogy van benne változatosság, szín, ellneben a d3-mal.
azért, hogy vmi jót is monjak d3-ról:
hmm... most nem jut eszembe 😉
ebben az egész doomban az az elkeserítõ, hogy qrva sötét és egysíkú egy game...
pedig én elkötelezett fps hívõ vagyok, de ez még nekem is megfeküdte a gyomromat.
ez a game nem más mint egy elrettentõ példa arra, hogy az ütõs grafika még nem minden...
A játékidõ az eredezi fele kb.
Pár kérdés,amira nem láttam választ:
Itt is végig egyedül kell nyomulni? (na nem baj csak érdekel)
Hány óra a játékidõ kb.?
Amúgy nektek nincs olyan hiba a gamevan, hogy mentek-mentek-mentek és mentek, aztán még mindig mentek, de aztán még mindig mentek nem haggyátok abba a menést és mentek mentek és egyszer csak lefagy a jatek, és amikor újrabeindul nincsen fény!
Olyan, mintha a fényerõt nullára raknám és csak a lámpa fényeket lehet látni, de az utat eggyáltalán nem meg semmit se.
Mégha felis oltod a zseblámpát semmi.
És csak akkor javul meg ha ki-be lépek.
Amúgy goddal is ugyanúgy parás, csak ahogy mondod ad egy ilyen biztonságérzést. Én, ezt a doomot így szeretem jáccani!
Még az elsõ részt is, pedig az abszolúte nem parás 😄D.
Ennél a gamenál már szokássá vált nekem a god.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Ha goddal, akkor goddal. A kor nem változtat azon, hogy goddal jáccok vagy sem. És nem azér jáccok vele goddal, mert félek tõle!
sztem ez a 3.ilyen foszorny vagy mi, ilyen kek szinu, mintha aram lenne, az van korulotte, es van 4 ilyen hulyeseg amibol szedi ezt az aramot vagy kek izet, de nemtom mitkell vele csinalni, mert amiket lo, visszalovom neki..de megsem erzi..."
de azota rajottem ha lovom folyamatosan akkor a falon zoldlesz egy kapcsolo es meglehet nyomni..