DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herr Lehrer
"elmondom hogy ez a Half-Life története volt."
igen,amit a Doom 1-rõl nyúlt le még 92-bõl😄DD
de ettõl függetlenül tényleg jobb a HL2😊

Your suffers will be legendary even in hell!

Glpetyus
Ettõl függetlenûl a HL2 sztem is jobb,mint a Doom,de mind1 😛

Glpetyus

Nem tudom,mi a f@sz bajotok van a sötéttel.
Nekem totál gyári beállítású brightness-el semmi gondom nem volt,jól láttam.
Szal vagy vegyél új monitort,vagy nyisd ki a szemed.

GeneralsHungary
Ennyit írtam nektek. Csak azt sajnálom holnapra ez itt se lesz, mert addigra 100 db 1 mondatos üzivel spamelitek tele ezt a fórumot.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Glpetyus
Minek gépelsz ennyit,ha semmi értelme nincs? 😛

GeneralsHungary
Röhej az egész! 😄

Mellesleg a DooM 3 egy nagy vicc volt.
Kezdjük ott hogy sötétség uralkodik az egész játékon. Full brightnessel se látsz az orodig se. Hiába ég több helyrõl is a lámpa semmit sem világít be a térbõl. Mindez azért hogy féljünk. Zseblámpásdi is hülyeség, a játék hosszú szakaszán bõven meg lehet unni. A félelem amire épül az egész is vicces. Én már majdnem elaludtam a játék alatt. Léptem hátra hármat mikor meghallottam szörny hangját addigra benn is volt 2 sörét. A pokol rész jó volt. De maga a játék nem fogott meg. Nem is érdekelt annyira a game és csak muszájból tolam végig.

Nekem valahol ez a sztori ismerõs volt.
Full egyedül érkezek megy egy titkos kutató bázisra, rá pár percre történik valami amit senki sem tud magyarázni. Kinyílik egy kapu, amely olyan lényeket hoz a földre amelyek addíg senki nem látott. A Tudósok pusztulnak mellõlem, nem akad egy élõ emberi társ akivel beszélhetnék. A szörnyeken kívül jönnek a katonák, akik nagyon jól képzettek és okosan kell velük harcolni. Ahogy haladok elõre, annál furcsább ismeretlenebb új szörnyek jönnek. Aztán bedobok egy kis vonatozást, és ha megvolt eljutok egy olyan világba ami addig ismeretlen. Aztán vissza a köztes világba ahol akkora fõgonosz fogad, hogy a képernyõt betölti. ...

Eddig ha azt hittétek hogy a doom 3 ról beszéltem, elmondom hogy ez a Half-Life története volt. 1998 ban került ki a Valve kezei által, és a világ legjobb játékaként tartják számon. A multijával, különbözõ modjaival messze többen játszanak mint az összes többi gameval. Nos ennek a vége ugye az a híres kettõs finálé, amit hatalmas csodálatomra a doom nem lopott el. A befejezõ videó tetszett, pont emiatt mert saját volt, ezért remek is.

Miért jobb a HL2 mint a Doom 3:
- Sötétség. Hl2 ben teljes a színpaletta, csodás!
- Tájak. Nekem nem elég a sötét bázis 4 fala, varázslatos tájak, hatalmas változatosságban.
- Hangulat, hát változatos játékmenet nem lehet megunni. Mindíg van pezsgés, hangulat.
- Félelem, doom3-at hagyjuk. HL2 Még most is borzongok a kis szondák hangjától, vagy maga a Ravenholmos rész. Amikor ordítoznak a fájdalomtól az égõ "zombik", összerogynak, és meghalnak.
- Társak. Doom 3 ba örüljünk ha a falhoz beszélhetünk. Hl2 ben szakaszunk van. Alyx-rõl nem is beszélve.
- MI, fizika. Én még olyan játékot nem láttam ahol akárhol volam a szemembe néztek. Látszott róluk az élet, mikor dobáltam õket tárgyakkal szóltak hogy hagyjam abba. És amikor egy robottal kellett játszanom, labdáznom. És Dog futkosott a ladba után. Itt élveztem a játék teljes szabadágát. Doom3 ba egy kis õrrobot volt. De annak jobban örültem mint bármi másnak a játékba. Persze, nem csak azért mert a szörnyeket végig megölte,azok meg hiába dobálták tûzgolyóval. Hol van olyan játék, ahol pofánköpik egymást. Ahol az unatkozó lövészek, hollókra, zombikra lõnek. Ahol lézerkövetõs rakéta van, ahol felmászik a bírátunk a csatornán a ház tetejére. Ilyen game nincsen több.

Arról most nem beszélek, hogy gravitáció létezik, széttörhetjük az üvegeket, dobozokat. Mindennek valós fizikája van.
Most pedig kiadták a DooM 3 kieget dupla shotgun +gravity gunner.

Most én arról nem beszélek, hogy 1000x jobban van optimalizálva a Hl2. Az egyik legjobban futó játék volt. A DooM3-nál meg minden minimumon és még így is néha akad, mert nekem nem NVIDIA-m van.
Szval aki azt mondja hogy a DooM 3 jobb mint a HL2 az hazudik.
Mellesleg mondjatok egy internetes vagy offline magazint ahol a D3 lett az év játéka.

Az ID csapata zseniális, és elismerem a jelentõsségüket. Csak eljárt felettük az idõ.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

bazzd, mar a pokolban jarom, veteranon jatszok, es kurvanehez!!!!

Glpetyus
😄DDDD

Maxtreme
vagy visszavitték a szobájába az orvosok😊

oneal1
a 38 as filet nemtudja valaki feltenni valahova??
mindent leszedett a flashget csak ezt nem!!😞(

help!

thx

!Forza Ferrari!

Glpetyus
Na,úgylátszik hazaért anyu.... <#eplus2>

Maxtreme
Tessék csak tessék, jegyek elõvételben kaphatók, csak itt, csak most öccsázsé😊

Maxtreme
:-D

Glpetyus

Elkezdõdött D:

Maxtreme
Nem mintha sok közöd lenne hozzá, de 21. Esetleg valami kifogás/ellenvetés mester? 😊

Evogordon
aha.. Te miért nem teszed ki hogy hány éves vagy?? Talán szégyelled?

Maxtreme
De olyan jó "értelmes" emberekkel eszmecserét folytatni😊)))
Ugy sem húzom fel magam rajt, csak röhögök 😄

Maxtreme
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
LOL <#banplz>
Akkor hasonlít a játék a fejed belsõ terére😊

Evogordon
Igaz így inkább nem kell olyan nagy gépigény

Glpetyus
Hagyjad,ne tõrödj vele....

Maxtreme
Másik meg hogy honnan tudod hogy mennyi idõs vagyok, te IQ fighter? 😊

Evogordon
Kis öcsikém játszik de amikor játszik én inkább kimegyek mert nem lehet a játékból semmit látni olyan sötét

Maxtreme
Fel tudod telepíteni? (mert mást ugy sem csinálsz vele) Ügyes vagy😊

Maxtreme
ha te mondod tesó😊

Evogordon
Én inkább 3ds maxozok nem játszok annyit. Te meg ilyen korodba is csak játszol pfffffffffff cink vagy ember

Glpetyus
LOL 😄

Maxtreme
A fizika tényleg jobb ez nem is vitás.
De maga a D3 engine technikailag sokkal fejlettebb szvsz.

Glpetyus
Hát kb. <#vigyor1>

Evogordon
15 éves vagyok és mégis nagyobb a tudásom te játékos f*sz...

danee12
hát halljátok sztem annyiból igazuk van a hleseknek hogy a fizika jobb a hlben meg ezek de...

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

Maxtreme
Ez is lehet vagy 5 éves, vagy 14 éves 50-es iq-val😊

Maxtreme
el is lopták okoska...<#idiota>

Glpetyus
<#lama>

Maxtreme
Hát jöhetnek a kövek, de én ezt a fizikát nem nevezném fizikának 😊
Mintha még az is scriptelve lenne😊)) Nem mindent lehet megmozdítani.
Ráadásul a ládák is elég érdekesen viselkednek. (furáán repülnek ha eldobod, és leérkezéskor sem élethû)
Attól függetlenül nem olyan rossz na 😊

Evogordon
Ennek a játéknap lophaták volna el a forráskódját!!! Nem a hl2-nek meg a stalkernek

Danecay
A fizika jó lett? Milyen az antigravity gun?

Glpetyus
Hát én néha idegrohamot kaptam---><#idiota>
Hazamegyek este,másnap be,és 2000 új üzenet <#wilting>

Maxtreme
..nem csodálom😊
jobb itt 1-2 topik mint a vicclap 😊

IMYke2.0.0.0
Én újra betettem a kedvenceim közé, hogy naponta megkapjam a vidulás-adagomat! Régebben, még sima Doom 3 topik korában is jókat kuncogtam itt.

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Istencsászár
ja

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Glpetyus
Még mindig kész élmény olvasni ezt a topikot 😄

<#hehe>

alph4
Szerintem nem tud angolul, ha ilyen kérdést tett fel! 😉

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

soulhunter
de most ugy komolyan kérdezem,mert nem voltam forumközelben kb. 1 7e 😞 dc-n meg még nem találtam

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Maxtreme
Építõ jellegû hozzászólás volt, csak gratulálni tudok. <#levele>
Senki nem kötelezett arra, hogy játsz vele...

Maxtreme
Sajnos kieg csak 2006 év végén lesz... Asszem valami Resurrection of Evil lesz a címe.
Szal várd türelmesesen.

RelakS
Na ná, mert az uccsó 50 hozzászólásban már nem azt kérdezgetik, hogy hogyan tovább, hanem megint a "szar" graf-ról elmélkednek 😛

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Istencsászár
fúj utálom a hl2 mesekörnyezetét bugjait lopott fizikáját deszar
Doom3 the king
ez kb ennyi azérnemkell bejönni ide hogy fikázd...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

<#taps>