DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma2ska
De a gravitációt nem a sierra találta ki ugye? Lopták a Newtontól az meg a mindenhatótól csente el.

Danecay
Ezt a Xio's skin pack-et nem ismerem, de beszerzem, viszont a paralax mapping az igen zsír volt, csak sajnos nem minden kártyával, vagy driverrel mûködik jól. Én anno egy ATI Radeon 9500@9700-as VGA-val toltam végig a game-t és a Paralax Mapping mod is teljesen jól mûködött, viszont nemrég adtam oda a havernak, neki egy GF6800GT-je van és azt mondta, hogy nem mûködött jól, így le is szedte. Vajon a Paralax mapping MOD DOOM3-hoz készítet verziója mûködik a RoE-el is? Gondolom igen.

odex
segítek a lámpa lámpa ügyben!nem minden fegyverre teszi ki a lámpát! csak annyit tudok hogy lehet valahonnan 1 modot leszedni és azt bele keell nyomni a gameba ettõl többet nem nagyon tok! ezt régebben én is használtam ezt a modot még talán meg is van!

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

aa, kurvajo jatek, vetranon vegigvittem demar gondolkozok az 1el nehezebb fokozatban

odex
meghogy már sötét van nem is 1 horror game a szép napos virágos idõrõl szól meghogy a szép virágok kibujjanak meg hogy még rügyezzenek! a doom kieg hangulata azért már 1 kicsit más mint a sima doom 3-nak 1 hangú volt kivéve a pokollll! ennek legalább úgy van hogy már nem csak a fém fal mellett vagyunk hanem már kösziklák meg ilyenek! a 1 pálya már izgalmasabb volt mint a hl2-ve az utolsó! (jönni fognak olyan maszkos zombik?)

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Hát némileg elõrehaladtam a játékban.
Szerintem az alap D3-hoz képest jobb lett.A gravitációs fegyver használhatóbb lett mint elõre gondoltam,bár az nem kérdés hogy az ötletét honnan vették.Mindegy,jótól (jót) lopni (átvenni),nem bûn ugye.
Igazi bajom nekem inkább a játékmenettel van.Ez a nagy sistergések közepette elõttem-mögöttem megjelenik 2 ellenfél aztán fight stilus egy kissé unalmas lesz hosszu távon.Bár ez ugye D3-ban is igy volt.Meg hát ez amolyan Doom jelenség...
A lámpa megoldása percrõl percre idegesitõbb,mert ez a lámpa fegyver,lámpa fegyver,lámpa fegyver váltogatás hát egy kissé idegtépõ.De ez már ki volt itt "tárgyalva".
Végülis a grafika és a elég jó hangulat ugyanugy elviszi a hátán mint az alapjátékot.Mindenesetre nálam az egyszer végigjátszható kategória.De akkor egyszer jó.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ahhoz kepest hogyez doom3 tema hogyjon ide a hl2, meg a Republic Commando nagyon, meg a Brothers in arms?

odex
nem azért mert hogy a hl2-be gravitációs fegyver volt 1 x akkor már akár 500 év mulva se lehetne gravitációs fegyver mert hogy azt a hl2 cég vagy tuggya a rák találta ki! ennyi erõvel már azt mondhatnánk hogy 1 feltaláló feltalált valamit és azt a dolgot amit feltralálta és várjuk ki amíg azt az emberek L felejtik és szépen leutánozzuk bakker! nem is L lopták inkább csak 1 kicsi trükköt át vettek!

Maxtreme
Szerintem a Republic Commando nagyon jó. Én nem szeretem különösebben a Star Wars-ot, de ez a game nagyon bejött.
A Brothers in arms nekem abszolút nem tetszett.

VEGIGVITTEM!KIRALY A VEGE!!!!

FeketeFény
Wolfeinstein3D azt kész. Most Repuplic Commandot nyomom, doomhoz még korán van.. Mit érdemes tolni még? Brothers In Arms az jó?

-----][----www.di.fm-----][------

Maxtreme
:-D
Meg tudlak érteni😊 Én inkább exportálnám a temetõbe😊
Vagy a Csernyushoz egy 2 hónapos kezelésre. (nemtudom ki járna rosszabbul, a Csernyus, vagy õ.. 😄)

ilyen öcsém lenne emigrálnék franciaországba.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Ma2ska
Ez az antigravitációs puska akár lopott akár nem mégiscsak jó hogy benne van.. nekem tetszik a game, egyszerü és nagyszerü hogy valami nagyon eredetit mondjak, ill. nem mindig attól jó valami ha kivágja az agyad a biztositékot töle. Végig is tolom noha nem vagyok nagy pc gamer..

odex
tudjátok evogordon amikor l kezdte a gamet 1- le is törölte mert félt <#nevetes2>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
nyald ki a hl2 szarját te kiss hl ista én az öccse vagyok <#nevetes1>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

alph4
Húú, az rosszabb mint ha a mars-ra küldtük volna! Ott legalább 1-esével jönnek ellene a szörnyek, de amott....húúú rá se merek gondolni<#eplus2><#idiota>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Maxtreme
Vagy csak 1xüen menjen Zalakomárba, UTÁLOM A CIGÁNYOKAT felirattal a hátán😊

alph4
Javaslom hogy menj egy disznóvágásra és õld meg te, ha már ennyire imádod az öldöklést meg a vért! (félelmetes<#hehe>)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Maxtreme
Egyébként az alap Doom3-hoz van 1 ugynevezett Xio's skin pack.
Na az nagyon odabasz.
Paralax Mapping
A modellek sokkal részletesebbek lesznek
stb..

IMYke2.0.0.0
www.pcgamemods.com --- Nézz csak el oda! Találsz ott vérfröccsenõs modification-t is!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sztem jó a game, de tényleg nagyon hiányzik belõle a vér és húscafatkafröccsenés.sajnos nagyon a korosztályos gagyigémek irányába tolódnak már el a játékok, az utolsó komoly dolog amire emléxem a soldier of fortune volt.így már a doom sem az igazi, leglább lenne hozzá olyan peccs ami javítja.és a 8 évesek meg úgyse tudják telepíteni

alph4
Térjünk vissza a témára: DOOM 3 and RoE <#vigyor2>

Glpetyus
Ismerkedõ-barátkozó totyig 😄

Nekem tetszett a Doom 3 is, a Far Cry is, a Riddick is, meg a Half-Life 2 is, meg még egy csomó minden. Sok FPS megfordult már nálam, azonban Cate Archer a kedvencem, és nem csak a domborulatai miatt <#bee1>

IMYke2.0.0.0
Kitettünk magunkért, na 😊)

-----------------------------------------
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
mh az utolsó 3 post elég színvonalas lett😊)))

IMYke2.0.0.0

Glpetyus
<#alien>

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#nevetes2>

IMYke2.0.0.0
Sajna, olvastam - bár, bevallom, jókat kuncogtam rajtuk

amúgy én se szoktam fps-ezni, de pszt... <#ravasz1><#papakacsint>

Maxtreme
Mint azt mondtam zizlések meg pofonok 😊
Barbie kommandó...<#vigyor> Ez tetszett 😊)))

nem kell, nem az ilyen dolgokkal van itt a gond, hanem pl #21185, #21189 és társai...

IMYke2.0.0.0
Látom, tudod, hogy következetes vagyok <#alien>. Hát, tényleg az vagyok.

[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.

Glpetyus
Ezt mindenhol elmondod 😊)

IMYke2.0.0.0
Bocs, lehet én is hozzájárultam az elõzõ HSZ-ommal a flame-hez, ígérem: <#kuss>

Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.

IMYke2.0.0.0
Nem érdekel, ha mindenki rám förmed, de nekem a HalfLife 2 (végignyomtam, cheat és segítségkérés nélkül), Doom 3 (nem gyõzõtt meg, hamar uncsi és uninstall), FarCry (játszottam vele, de nem fogott meg, elkészítettem a magyarítását, tesztelgettem és uninstall) egyike sem jött be!
Ellenben a The Chronicles of Riddick-et háromszor végigjátszottam! A fordítás kedvéért és mert nagyon tetszett!

Én majdnem szét röhögtem az agyam a HL2 és a Doom 3 script-bajnoksága láttán!
A FarCry (barbie kommandó) pedig egyszerûen technológiai demónak tûnt számomra. Kész.

Az egyetlen, igazi élményt FPS mûfajban tavaly a Riddick adta nekem!

KEDVES FIKABRIGÁD!

Ha majd egyszer felnõtök és megtanultok OLVASNI, a KERESÕT HASZNÁLNI meg hasonló vicces dolgokat, akkorra ajánlanám figyelmetekbe ezt a topicot:
Half Life 2 vs. DOOM III

A véleménnyilvánítás természetesen jogos, a játéknak se kell tetszenie... de ezt TÉNYLEG 227x le kell írni... és PONT IDE???

Glpetyus
<#eljen><#eljen>

Tatyla
ugy látom hatott a névtelenség dolog amit mondtam,ezt tisztelem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maxtreme
Sõt merem állítani hogy a Crytek endzsin simán odab@sz a Source motornak 😊 Sõt egyes dolgokban a Doom3-nak is.
A másik game amit nem bírtam letenni, az pedig a Riddick volt.
OFF rulz😊

Glpetyus
Nekem is vazz... 😊
Bármit ver,a sztori meg úgyse érdekel szal... 😊

báttyó02
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Maxtreme
Egyébként ha már itt tartunk, nekem a Farcry jött be a legjobban😊

Azért mert szumjektív véleményed szerint nem jó a d3, ne hogy azt hidd mások is így gondolják!

Bandee
húha. vki itt most nagyon megmondta <#nyes> amúgy ízlések és pofonok, fórumra emtom minek írsz eposzokat. úgyis sokan fikáznak érte, aki meg hl2 imádó az meg magasztal. értelme? semmi

báttyó02
hát ja ez is igaz

Maxtreme
Én ehez csak annyit tennék hozzá, hogy full baromság a 2 játékot egymáshoz hasonlítgatni.
Mindössze annyiban hasonlítanak 1másra, hogy mind2 Fps.
Ennyi erõvel akkor hasonlítsuk össze a Deus Ex-et, és a Serious Sam-et vagy a Tomb Raidert, és a a Manhunt-ot.
Mind más és más stílust képviselnek. Kinek ez jön be, kinek az.
Az ID megmaradt a klasszikus Fps stílusnál.

báttyó02
hát...most öljetek meg,de nekem egyáltalán nem jött be a hl2..kajak olvastam a fórumokat,cikkeket,mondom megnézem mi ez a nagy felhajtás :d
hát egyáltalán nem jött be.
a doom3 viszont bejött,és én igenis paráztam mikor nyomtam