DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
"Tényleg, olyan mod nincs a Doom3-hoz, amitõl ijesztõ is lesz?"
de van
úgy hívják Dead Space 1 😊

Just do it :)

Mint a MOH1-ben? Mennyit görcsöltem, hogy kilõjem az ablakokat, de a vicc, hogy régi id engine-ekben a környezeti kár/sérülés regenerálódott és eltûnt.<#buck>

Ha már ilyen nagy Doom revive van asszem letöltöm az régit Doom3-akat és végig viszem újra. Halloweenkor majd Dead Space-ezek.
Tényleg, olyan mod nincs a Doom3-hoz, amitõl ijesztõ is lesz?

Diezel
az ajtó fölötti kis piros fények a BFG-ben mosottabbak mint az eredetiben...

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

Diezel
megváltoztathatták volna pl. a géppisztoly kinézetét.
minden tereptárgy ugyanolyan szétlõhetetlen maradt? pl. egy számítógépkonzol továbbra is ellenáll a rakétavetõnek?

Shep
Persze ugyanaz, csak az a 7 pálya ami új de ott meg nem tudom miért nálam tompábbak a hangok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Diezel
Én épp a nyáron játszottam a Doom 3-mal már majdnem a végén vagyok, a BFG ED-ben nem kezdeném újra megint az eredeti küldetést, hacsak nincs benne valami tényleg nagyon értékelhetõ plusz. A hangok ugyanazok?

Maxtreme
Akkor már itt egy általam kreált vidi is 😊

A leírásánál megtaláljátok a modok nevét is.

Ott a pont!

Shep
Nekem az extreme quality az ment másikat nem próbáltam. A +7 pálya meg egy vicc, marha rövid és nem is hozza az alapjáték hangulatát. Pár összetákolt pálya meg egy mondvacsinált történet, ide oda bedobált szörnyek és kész. Elkezdtem a kieget és már az elsõ pálya hangulatosabb volt, mint az a +7 pálya összesen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fery02
Nem vagy egyedül, úgy tûnik innen már 3-an vagyunk. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

grebber
Nekem sem mûködött egyik se 😞

Next PC upgrade: 2022

Én próbáltam ma rárakni a régi Doom 3-ra ezt az "extreme quality mod" nevû cuccot, de az eredmény utána az lett hogy már az indításnál hibát dobott a játék.
A másik "Sikkmod" nevû cucc meg olyan torzult-mosott képeket hozott az ATI kártyámon hogy az a keménydrogosok mennyei álma lett volna.<#hehe>
Itt úgy döntöttem a Doom 3 modolása nem az én világom...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Krisztiam
ezt hogy raktad össze?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

k0trapali
Hát igen...
Ez lett volna egy grafikai ráncfelvarrás!
Maxtreme
hát ez elég tré 😊
Ennél az általam összerakott doom3 milliószor jobabn néz ki.

01
02
03
04

Shep
Hát szerintem leginkább egy külön álló kis részként fogható fel de sajnos nem egy nagy eresztés és rövid is, már a legvégén vagyok és ilyen 1 óra 45 perc eddig ha jól emlékszem a kiírásra.

Krisztiam
hát ez nagy csalódás.. tuti nem veszem meg 😞

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Igen, tényleg a fényhatások másak, vagy inkább a color correction. A Lost Mission egyébként kivel, hol és miért játszódik? Belefûzhetõ a sztoriba, vagy valami spin-off?

Shep
És ahogy már írtam tényleg csak a fényekkel machináltak, az meg hogy melyik a jobb szerintem egyén függõ.

Csináltam a legelejérõl pár összehasonlító képet. Semmi mod nincs a Doom3-on csak a magyar felirat.

Ajtó:

Doom3 BFG

Katona:

Doom 3
BFG

Szoba:

Doom 3
BFG

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Azzal nincs gond stabilan 60 fps vsync mellett!

Shep
Nem lehet semmit állítani.

Nyomam egy félóra doom1-et és majdnem a végére is értem az elsõ fejezetnek 😊

Az elsõ képen ocsmány a textúra minõsége. tuti jól van belõve? Mert ettõl a 2004-es is jobb, még az én tré gépemen is.

Jaka923
A játék legalább normálisan fut? Tanultak a Rage esetébõl?

Krisztiam
hát ebbe hol a grafikai ráncfelvarrás?
1920x1080-as felbontás ez egyáltalán?
így biztos nem veszem meg én se...

_Atti_
http://www.kickstarter.com/projects/1523379957/oculus-rift-step-into-the-game

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Seth
Na arra mondjuk kiváncsi lennék 😊

PSN ID.: Beegabor

_Atti_
Van egy cucc amitõl elvileg több ez egy sima ujrakiadástól..méghozzá hogy elvileg ez lesz az elsõ játék ami támogatni fogja Carmack VR-kütyüjét.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Shep
Továbbra sem értem a problémát, nem tetszik nem veszed meg, nem töltöd le, ennyi. Millió 1 ilyen megoldás van a piacon és most nem csak játékokra gondolok, élelmiszer, fogkrém, film ... és azok miatt nem hõzöng senki. Meg egyébként is ez fõleg a konzolosoknak készült de ha nem lett volna PC-re akkor meg kitört volna a parasztgyalázat. Egyébként azt meg, hogy PC-n a moddal elérhetõ szinttõl gyengébb lesz az elején tudni lehetett, úgyhogy megint a nekünk semmi nem jó lemez elõkerülését érzem.

Seth
Aki megszállott, vagy csak nagyon kiváncsi, az úgy is megveszi majd az 1-2 óra alatt teljesíthetõ lost levels miatt. Értik azért a dolgukat, ha pénzt kell csinálni kevés energiabefektetéssel. Mert abban biztos vagyok, hogy ezek a lost levels-ek még annó selejtezett szakaszok voltak és nem kerültek be se az alapba ,se a kiegbe, lehet pont azért mert dögunalmasak 😊

"Te figyelj már Carmack Úr. Mit szólnál ha a Doomjaidat fognánk és adnánk hozzá pár új effektet meg összeraknánk egy packba az összes epizódot és eladnánk mégegyszer?"

Kb ennyi lehetett az ötlet...

Amúgy vicc hogy így már harmadszor is megpróbálják eladni a Doom 3-at... Nagyon gyenge marketingfogás lett ez :\

Már volt egy Doom Collectors Edition is, az is ugyanez volt szinte...

http://doom.wikia.com/wiki/Collector%27s_Edition
Prince of Máté
Én sem értem, a grafikai ráncfelvarrás az akkor azt jelenti, hogy most már a menübõl is lehet szélesvásznú felbontást választani?
Meg ezt a térhatású hangot se értem... Az eredeti is 5.1ben futott nálam.

grebber
Az õs grafika van bennük!

Shep
De mit vártál több poligonból álló karaktereket, vagy mit? A realitás a fény/árnyék javítás volt ezt meg is tették + beraktak pár plusz pályát és egybecsomagolták az egészet. Nincs ezzel probléma, akinek nem kell nem veszi meg, akinek meg még nem volt meg az most megteheti egyben, konzolosoknak meg ez úgyis új.

Doom 1-2 a régi eredeti formájában van benne vagy át lettek portolva a pályák Doom 3 motorra?
grebber
Hogy mit azt amit az arcunkba hazudtak megint:

"Bár a fél világ a Doom negyedik részére vár, a Bethesda ezúttal a sorozat harmadik epizódján végez grafikai és tartalmi ráncfelvarrást."

Grafikai ráncfelvarrás. Az biztos hogy ettõl a grafikától ráncoz lesz az arcom más nem.

Shep
Én nem értem mit vártatok, nem új játékot írtak csak a régit kiadták újra pár + pályával, meg kicsit javítottak a fényeken.

k0trapali
Ez mi?
Tényleg semmit sem változott és én meg akartam venni... jézusom! <#csodalk>
Shep
Pedig a lámpázás adta meg az egésznek az alapját, még akkor is ha sokak szerint rossz volt ez a koncepció.

Seth
Nem tudom ki mire számított, modokkal a pc verzió ezerszer szebb. jobb.
Ez inkább a konzolosok számára összedobott Doom gyûjtemény, mivel erre a genre még nem jelent meg a gépekre. Kicsit késõ mondjuk, de akad aki biztos megveszi 😊

Ja és kivették a lámpát, most a karakteren van rajta és energiát fogyaszt, szóval nem lehet egyfolytában használni, de hamar feltöltõdik. Úgyhogy nem lehet kupáncsapni vele a zombikat 😞 😄

Shep
Doom 1 és 2 is benne van, nem csak a 3 és a kiegje?

Ez a pc-s verziója?, lehet tölteni már?
Shep
Akkor jó, mert az alapot nincs kedvem megint végigvinni, mert nemrég játszottam újra a felturbózott graffal.

grebber
Elinditás után lehet választani Doom 1-2-3 közül.
Doom 3 belül pedig alap kieg vagy lost levels.
A grafika egy fél unciát se változott. 😞

Seth
Csak a 360 verzióról tudok nyilatkozni,abban külön indítható az alap, a kieg és ez a lost levels

Shep
Vajon az új pályák elérhetõek külön is, vagy el kell jutni a játékban egy adott pontig?

grebber
Doom.3.BFG.Edition-SKIDROW 4GB

Szerintem tutira.

Krisztiam
ez kamu nem?

Az az érdekes, hogy PC-re már jofogason árulják, pedig holnap jönne csak hivatalosan. Máshol meg semmi.