23325
-
Carmageddon #23205 Na kipróbáltam felvette és tényleg nem darabolta szét végre ezt is megértük. -
Carmageddon #23204 De még mindig óriási mérettel van. -
#23203 Az újabb verzió már nem darabol. -
Carmageddon #23202 Az szar szétvágja és nincsen helyem összerakni egybe. -
#23201 Próbáld fraps-al. -
Carmageddon #23200 Töltsd már le a bandicamp progit aztán nézd már meg hogy mi a rákért nem vesz fel belőle, a többi játéknál meg működik. -
#23199 Nekem Penumbra is betett! Nem tudom már melyik részekkel játszottam, egyiket sem vittem végig mert nem az én műfajom, de kipróbáltam mert olvastam, hogy szaratós... hát nálam bevált! -
Carmageddon #23198 Nem tudom mért nem mutatja. -
Carmageddon #23197 Nem hanem a doom 3 bfg edítionról.
Egyáltalán nincsen fps és hiába nyomom le nem veszi, csak ha átállítom a másik módra ott is csak hangot vesz. -
#23196 Ultimate Doomról van szó? -
Carmageddon #23195 Mért nem veszi? -
Carmageddon #23194 A doom 2-nek a küldetéslemeze kibaszott nehézre sikeredett már az első pályája is, akartam volna felvenni belőle, de nem rögzíti a bandicamp progi nincs ott az fps jelzés, más játéknál meg ott van. -
#23193 nah ki veszi meg a game-t? én biztos nem lemondtam róla :D -
Carmageddon #23192 Ja értem hát kár érte. -
Harbinger #23191 Ja, a BioShock 1-2-t kihagytam, már ha az horrornak számít. -
Harbinger #23190 Dead Space 1-2, FEAR 1-3, Doom3+RoE, AVP 1-2-3, mind kitolva. ezekből talán az AVP21, ami ijesztő és megvan a tension. A többi klisékre épít, a DS1-nek van egy utánozhatatlan sci-fi hangulata, de a többi...
Ami nálam jobban bejött az az Alien Breed, brutális Elite fokozaton. Az Amnesia-t is próbáltam, de nem volt türelmem hozzá.
Viszont, ami nagyon tetszett az a Cryostasis. -
#23189 A kutya se vette őket sajnos :( -
Carmageddon #23188 Én végignyomtam a condemned 1-et hát jó sokszor befostam, kár hogy a 2 nem jött ki pc-re. Azt a játékot már nem folytatják vagy mivan vele? -
#23187 ezt nem mondtad :)
a Dead Space 1 alapban nyomasztó és néha rád küld 1-1 ijesztgető impulzust
ennyi :)
meg akarsz qrvára ijedni?
tegyél fel fülhallgatót erősítőre kötve
hardcore-t akarsz, úgy h csokis legyen a gatya és a mentő vigyen el szívrohammal
tedd be a Condemned 1-et + füles és erősítő
de csak saját felelősségre ;) -
#23186 én ami változást észrevettem a lámpán meg a HUD-on kívül:
A shotgunnak a hátát kicsit megpúposították az eredetihez képest :D
A Lost Missionben ahogy látom a videókon a Doom III-ban szereplő Bravo Team egyik tagját alakítjuk? -
janik #23185 Hogy kell ezt a "sikkmodos" meg a "Wulfen Textures" berakni, meg elinditani. -
macleod2012 #23184 Én valahol olvastam ilyen 10 $-os dolgot is erre.
De mivel Bethesda ...
http://store.steampowered.com/app/208200
-
#23183 azért jó, megy win 7 alatt :DD -
#23182 na végig is nyomtam a doom egyet az jó volt -
#23181 Az kevés. Hazai retail 8000 Ft-ért jobban megéri. -
Harbinger #23180 Nézem a fórumokat, valahol azt olvastam 33% kedvezményt kapnak a Doom3 tulajok. Kérdés meddig. Egyébként úgy látom az összes rész kapott achikat, még a régi I-II is.
De a gépigény kicsit vicces:
Minimum:
Processor:2.0 GHz dual core
Memory:3 GB RAM
Graphics:NVIDIA GeForce 9800 GT / ATI Radeon HD 5750, 512 MB video RAM
Hard Drive:11 GB
Sound:Windows compatible sound card
Recommended:
Processor:2.4 GHz dual core
Memory:3 GB system RAM
Graphics:NVIDIA GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 5850, 768 MB video RAM
Hard Drive:11 GB
Sound:Windows compatible sound card
Additional:3D Monitor + compatible glasses
-
#23179 Szóval akiknek már Steam-en megvan a Doom 3, kedvezményt kapnak a BFG-re.
Kíváncsi vagyok vajon mennyi az a kedvezmény és hogy elérhető lesz-e nálunk egyáltalán Steam-en a BFG. :P -
#23178 Nem új játékot írtak csak kiadták egyben meg a +7 pályát. -
Harbinger #23177 Mondom 'ijesztő'.
Steamen is fennt lesz, van már a BFG:
Doom 3: BFG Edition is now available on Steam in North, Central, and South America with more territories opening later this week.
DOOM 3 BFG Edition is the ultimate collection of games that defined the first person shooter including DOOM, DOOM II, DOOM 3, and DOOM 3: Resurrection of Evil, and The Lost Mission.
Additionally, all owners of the original Doom 3 on Steam will receive a discount when they upgrade to the BFG Edition right now!
-
Carmageddon #23176 A szinkron jó ehhez a pakkhoz is? -
#23175 "Tényleg, olyan mod nincs a Doom3-hoz, amitől ijesztő is lesz?"
de van
úgy hívják Dead Space 1 :) -
Harbinger #23174 Mint a MOH1-ben? Mennyit görcsöltem, hogy kilőjem az ablakokat, de a vicc, hogy régi id engine-ekben a környezeti kár/sérülés regenerálódott és eltűnt.
Ha már ilyen nagy Doom revive van asszem letöltöm az régit Doom3-akat és végig viszem újra. Halloweenkor majd Dead Space-ezek.
Tényleg, olyan mod nincs a Doom3-hoz, amitől ijesztő is lesz? -
#23173 az ajtó fölötti kis piros fények a BFG-ben mosottabbak mint az eredetiben... -
#23172 megváltoztathatták volna pl. a géppisztoly kinézetét.
minden tereptárgy ugyanolyan szétlőhetetlen maradt? pl. egy számítógépkonzol továbbra is ellenáll a rakétavetőnek? -
#23171 Persze ugyanaz, csak az a 7 pálya ami új de ott meg nem tudom miért nálam tompábbak a hangok. -
#23170 Én épp a nyáron játszottam a Doom 3-mal már majdnem a végén vagyok, a BFG ED-ben nem kezdeném újra megint az eredeti küldetést, hacsak nincs benne valami tényleg nagyon értékelhető plusz. A hangok ugyanazok? -
#23169 Akkor már itt egy általam kreált vidi is :)
A leírásánál megtaláljátok a modok nevét is. -
GTV #23168 Ott a pont! -
#23167 Nekem az extreme quality az ment másikat nem próbáltam. A +7 pálya meg egy vicc, marha rövid és nem is hozza az alapjáték hangulatát. Pár összetákolt pálya meg egy mondvacsinált történet, ide oda bedobált szörnyek és kész. Elkezdtem a kieget és már az első pálya hangulatosabb volt, mint az a +7 pálya összesen. -
#23166 Nem vagy egyedül, úgy tűnik innen már 3-an vagyunk. :)