DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
Fú megnéztem a bfg edition-t mit tud 3 d-ben.
Egy negyed óra után már hányás nélkül is rá lehetett nézni, majd még 10 perc csúszka baszoktatás után 3d-ben csodálhattam. A vicc az, hogy tök jól mûködik a játék azon nanosecundumaiban, amikor nincs töksötét.
Majd egy óra múlva abba is hagytam az aktív szemüveg áldásos fejfájdítása miatt. Ha anno 9-10 évesen is így láttam volna biztos összerondítottam volna 1.2 alsót xd
Majd karácsonykor be is zsákolom steamen és akkor végre bepótolhatom a kieget, meg az elveszett pályákat is.
fery02
Ha igazi DOOMista vagy, megveszed szépen most! <#idiota>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Karácsonykor megveszem mikor olcsóbb lesz. Hisz ÉN VAGYOK DOOMista.
fery02
Meggyõztök fiúk. Szerencsére unatkoznom nem kell addig.

Szabi84
Hát karácsonyig nehogy megvedd addig tuti féláron lesz.

Most meg veszettül szaggat a játék múltkor még simán futott, ez mitõl lehet?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Az LA Noire tavaly késõbb jelent meg, karácsonykor mégis 75%-os leárazáson volt. Szerintem már Halloweenra akciós lesz, de max 33%-ra tippelek.

Szabi84
én mondjuk nem adnék érte 7000 ezer forintot, max pár eurót bezzeg a blekk mesza ingyen vót...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

fery02
Plusz egy szavazat a digitális disztribúció mellett. 😊
Nem tudom bírok-e várni karácsonyig, mert nekem most kéne nagyon. Lehet úgyse lenne sokkal olcsóbb, mert viszonylag újdonságnak fog még számítani akkor is a játék.

Condemned: Criminal Origins 😉

Condemned: Ciriminal Origins 😉

Jaka923
FEAR?

LOL, igazi horror pont a Monolith-tóL? Nincs egy komoly játékuk.

Muttley
ahogy mondtam
Condemned 1... <#vigyor1><#vigyor1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de tényleg, KIEMELTEN saját felelõsségre 😊

Just do it :)

Jaka923
Letölteni le lehet hozzá, csak nem fognak magyarul beszélni 😄
Nemsokára majd biztosan ehhez a BFG Edition-höz is hozzáigazítják.

A szinkront le lehet hozzá tölteni vagy sem?
Ha ilyen sok pénzed vedd meg most elõrendelve a retailt. Ha a hülye doboz nem kell várj karácsonyig míg akciós lesz GMG-n, Steam-en vagy akár a CDgalaxisnál.
Azt jó lenne tudni a 33% promó meddig tart. Mert a STALKER-es még mindig él.

k0trapali
Elkezdtem a BFG-t.
Hát még mindig para ez a játék! Olyan adrenalin van bennem! Szaladok, lövök, életem már 20%-on szaladok mert kell keresnem élet töltõt golyóm is kevés, tölt a shoti, kifogyott na akkor pisztoly, ugorj el a tûzgolyó elõl stb. Még mindig jó! A szkriptek miatt mondjuk már annyira nem váratlan, de csak az elejére emlékszem nagyon a késõbbiekben már lesz meglepetés úgy érzem!
fery02
Mindenképpen meg akarom venni majd ezt a BGF-t, cska msot azt nem tudom honnan.
Egyenesen Steam-rõl 5500 Ft-ért akár most vagy pedig várjak cdgalaxisból dobozos változatra 7000 Ft-ért nov 9-ig.

Szóval az igazi kérdés, hogy fontos-e nekem a doboz 😄 Az biztos, hogy pár éve még nem gondolkodtam volna rajta, de most már olyan szinten digitális világba élünk, hogy lehet mingyá megveszem Steam-en, hogy este már nyomhassam, gyûjtve az acsikat. 😄

k0trapali
Bannernak?

Ha fel lesz használva, akkor rakja át valaki egy biztosabb tárhelyre!
Közbe megérkezett Steam -re is.
Na kipróbáltam felvette és tényleg nem darabolta szét végre ezt is megértük.
De még mindig óriási mérettel van.
Fpocok
Az újabb verzió már nem darabol.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az szar szétvágja és nincsen helyem összerakni egybe.
Shep
Próbáld fraps-al.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Töltsd már le a bandicamp progit aztán nézd már meg hogy mi a rákért nem vesz fel belõle, a többi játéknál meg mûködik.
k0trapali
Nekem Penumbra is betett! Nem tudom már melyik részekkel játszottam, egyiket sem vittem végig mert nem az én mûfajom, de kipróbáltam mert olvastam, hogy szaratós... hát nálam bevált! <#nyes>
Nem tudom mért nem mutatja.
Nem hanem a doom 3 bfg edítionról.
Egyáltalán nincsen fps és hiába nyomom le nem veszi, csak ha átállítom a másik módra ott is csak hangot vesz.
Shep
Ultimate Doomról van szó?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mért nem veszi?
A doom 2-nek a küldetéslemeze kibaszott nehézre sikeredett már az elsõ pályája is, akartam volna felvenni belõle, de nem rögzíti a bandicamp progi nincs ott az fps jelzés, más játéknál meg ott van.
Krisztiam
nah ki veszi meg a game-t? én biztos nem lemondtam róla 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Ja értem hát kár érte.
Ja, a BioShock 1-2-t kihagytam, már ha az horrornak számít.

Dead Space 1-2, FEAR 1-3, Doom3+RoE, AVP 1-2-3, mind kitolva. ezekbõl talán az AVP21, ami ijesztõ és megvan a tension. A többi klisékre épít, a DS1-nek van egy utánozhatatlan sci-fi hangulata, de a többi...
Ami nálam jobban bejött az az Alien Breed, brutális Elite fokozaton. Az Amnesia-t is próbáltam, de nem volt türelmem hozzá.
Viszont, ami nagyon tetszett az a Cryostasis.

Jaka923
A kutya se vette õket sajnos 😞

Én végignyomtam a condemned 1-et hát jó sokszor befostam, kár hogy a 2 nem jött ki pc-re. Azt a játékot már nem folytatják vagy mivan vele?
Muttley
ezt nem mondtad 😊
a Dead Space 1 alapban nyomasztó és néha rád küld 1-1 ijesztgetõ impulzust
ennyi 😊
meg akarsz qrvára ijedni?
tegyél fel fülhallgatót erõsítõre kötve
hardcore-t akarsz, úgy h csokis legyen a gatya és a mentõ vigyen el szívrohammal
tedd be a Condemned 1-et + füles és erõsítõ
de csak saját felelõsségre 😉

Just do it :)

Diezel
én ami változást észrevettem a lámpán meg a HUD-on kívül:
A shotgunnak a hátát kicsit megpúposították az eredetihez képest 😄

A Lost Missionben ahogy látom a videókon a Doom III-ban szereplõ Bravo Team egyik tagját alakítjuk?

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

Hogy kell ezt a "sikkmodos" meg a "Wulfen Textures" berakni, meg elinditani.

Én valahol olvastam ilyen 10 $-os dolgot is erre.
De mivel Bethesda ...
http://store.steampowered.com/app/208200
Krisztiam
azért jó, megy win 7 alatt 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Szabi84
na végig is nyomtam a doom egyet az jó volt

Jaka923
Az kevés. Hazai retail 8000 Ft-ért jobban megéri.

Nézem a fórumokat, valahol azt olvastam 33% kedvezményt kapnak a Doom3 tulajok. Kérdés meddig. Egyébként úgy látom az összes rész kapott achikat, még a régi I-II is.
De a gépigény kicsit vicces:

Minimum:
Processor:2.0 GHz dual core
Memory:3 GB RAM
Graphics:NVIDIA GeForce 9800 GT / ATI Radeon HD 5750, 512 MB video RAM
Hard Drive:11 GB
Sound:Windows compatible sound card

Recommended:
Processor:2.4 GHz dual core
Memory:3 GB system RAM
Graphics:NVIDIA GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 5850, 768 MB video RAM
Hard Drive:11 GB
Sound:Windows compatible sound card
Additional:3D Monitor + compatible glasses

fery02
Szóval akiknek már Steam-en megvan a Doom 3, kedvezményt kapnak a BFG-re.
Kíváncsi vagyok vajon mennyi az a kedvezmény és hogy elérhetõ lesz-e nálunk egyáltalán Steam-en a BFG. 😛

Shep
Nem új játékot írtak csak kiadták egyben meg a +7 pályát.

Mondom 'ijesztõ'.

Steamen is fennt lesz, van már a BFG:

Doom 3: BFG Edition is now available on Steam in North, Central, and South America with more territories opening later this week.

DOOM 3 BFG Edition is the ultimate collection of games that defined the first person shooter including DOOM, DOOM II, DOOM 3, and DOOM 3: Resurrection of Evil, and The Lost Mission.

Additionally, all owners of the original Doom 3 on Steam will receive a discount when they upgrade to the BFG Edition right now!

A szinkron jó ehhez a pakkhoz is?