23325
  • Carmageddon
    Ahogy megyek a kék kulcsért ott van egy zárt ajtó ahogy néztem azt hogy nyitom ki?, mert ott van bent a kapu ami odavezet a sárga kulcshoz.
  • Carmageddon
    Hiba volt újrakezdeni egy járattal lehet csak odamenni a sárga kulcsért.
  • Carmageddon
    Jaaaa hát fűrész abból nem kell töltény.
  • Szabi84
    Elég sok problemat olvastam steamen, nálam iszonyat szaggatott, de régebbi driver megoldotta. Olvasgass utána.

Miért nincs felirat a játékban???
  • KaBuTo666
  • riddick3
    valaki megtudja mondani mier nem indul a steamen vasarolt doom 3 bfg
  • k0trapali #23239
    Átverés a Doom 3: BFG Edition új küldetéscsomagja?
  • Carmageddon
    Az melyik is? a fűrész jobb.
  • KaBuTo666
    Pisztolyt használj a hellknightre.
  • Carmageddon
    Újrakezdtem azt a pályát.Csak minden fegyverem elment.
  • GTV
    engien helyett játék :)

Mert ez 2003-as vagy 2004-es szitnen van még.
  • GTV
    A 2004-es engine??? :D
  • Carmageddon
    Most a 7-es pályán vagyok és a sárga kulcsot nem bírom felvenni az hol van?, a lávában sétálva találtam egy járatot de nincs már elég életem hozzá, hogy odamenjek újra akkor azt a pályát elbasztam?
  • riddick3
    sziasztok van egy kerdesem megvettem steamen a digitalis voltozatot felteleoiti meg minden es nem indul el. magyarorszagon kesobb lehet a pc es verziot jatszani?
  • Carmageddon
    :D:D:D azon a fokozaton semmit nem lehetett kivinni, próbáld ki a doom 2 új pályáit ott összeszarod magad annyian vannak.
  • Prince of Máté
    Nálam ment rendesen, pedig elég régi gépem van.
    Lost Levels jó volt kitolni, sajna veteranon se jelentett már nekem kihívást, kár hogy alapból nincs nightmare fokozat :P
  • Szabi84
    Nálatok nem szagggat? kb 3-4 fps-el megy nálam
  • benőmenő
    Szvsz tuti lehetne. Csak ez van itthon, ezzel lett kipróbálva.
    Ja és roppnt szellemesen ilyenkor a célkeresztből lézer pointer lesz és ember legyen a talpán, aki nem hal meg vagy 5x, mire nagyjából ráérez, hogy merre is kéne lőni :D
  • KaBuTo666
    Gazdaságosan gondolkodom, mivel pont kiadásaim vannak így erre nem jut nagyon pénz, viszont rohadtul csorog a nyálam. :D Persze dobozzal együtt kell, nem digitálisan.
  • grebber
    Vajon passzív 3D-s rendszeren is lehetne 3D-be látni?
  • benőmenő
    Fú megnéztem a bfg edition-t mit tud 3 d-ben.
    Egy negyed óra után már hányás nélkül is rá lehetett nézni, majd még 10 perc csúszka baszoktatás után 3d-ben csodálhattam. A vicc az, hogy tök jól működik a játék azon nanosecundumaiban, amikor nincs töksötét.
    Majd egy óra múlva abba is hagytam az aktív szemüveg áldásos fejfájdítása miatt. Ha anno 9-10 évesen is így láttam volna biztos összerondítottam volna 1.2 alsót xd
    Majd karácsonykor be is zsákolom steamen és akkor végre bepótolhatom a kieget, meg az elveszett pályákat is.
  • fery02
    Ha igazi DOOMista vagy, megveszed szépen most!
  • KaBuTo666
    Karácsonykor megveszem mikor olcsóbb lesz. Hisz ÉN VAGYOK DOOMista.
  • fery02
    Meggyőztök fiúk. Szerencsére unatkoznom nem kell addig.
  • Szabi84
    Hát karácsonyig nehogy megvedd addig tuti féláron lesz.

Most meg veszettül szaggat a játék múltkor még simán futott, ez mitől lehet?
  • Harbinger
    Az LA Noire tavaly később jelent meg, karácsonykor mégis 75%-os leárazáson volt. Szerintem már Halloweenra akciós lesz, de max 33%-ra tippelek.
  • Szabi84
    én mondjuk nem adnék érte 7000 ezer forintot, max pár eurót bezzeg a blekk mesza ingyen vót...
  • fery02
    Plusz egy szavazat a digitális disztribúció mellett. :)
    Nem tudom bírok-e várni karácsonyig, mert nekem most kéne nagyon. Lehet úgyse lenne sokkal olcsóbb, mert viszonylag újdonságnak fog még számítani akkor is a játék.
  • GTV
    Condemned: Criminal Origins ;)
  • GTV
    Condemned: Ciriminal Origins ;)

• Jaka923
    FEAR?
  • Harbinger
    LOL, igazi horror pont a Monolith-tóL? Nincs egy komoly játékuk.
  • Muttley
    ahogy mondtam
    Condemned 1...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de tényleg, KIEMELTEN saját felelősségre :)
  • Jaka923
    Letölteni le lehet hozzá, csak nem fognak magyarul beszélni :D
    Nemsokára majd biztosan ehhez a BFG Edition-höz is hozzáigazítják.
  • Carmageddon
    A szinkront le lehet hozzá tölteni vagy sem?
  • Harbinger
    Ha ilyen sok pénzed vedd meg most előrendelve a retailt. Ha a hülye doboz nem kell várj karácsonyig míg akciós lesz GMG-n, Steam-en vagy akár a CDgalaxisnál.
    Azt jó lenne tudni a 33% promó meddig tart. Mert a STALKER-es még mindig él.
  • k0trapali #23209
    Elkezdtem a BFG-t.
    Hát még mindig para ez a játék! Olyan adrenalin van bennem! Szaladok, lövök, életem már 20%-on szaladok mert kell keresnem élet töltőt golyóm is kevés, tölt a shoti, kifogyott na akkor pisztoly, ugorj el a tűzgolyó elől stb. Még mindig jó! A szkriptek miatt mondjuk már annyira nem váratlan, de csak az elejére emlékszem nagyon a későbbiekben már lesz meglepetés úgy érzem!
  • fery02
    Mindenképpen meg akarom venni majd ezt a BGF-t, cska msot azt nem tudom honnan.
    Egyenesen Steam-ről 5500 Ft-ért akár most vagy pedig várjak cdgalaxisból dobozos változatra 7000 Ft-ért nov 9-ig.

Szóval az igazi kérdés, hogy fontos-e nekem a doboz :D Az biztos, hogy pár éve még nem gondolkodtam volna rajta, de most már olyan szinten digitális világba élünk, hogy lehet mingyá megveszem Steam-en, hogy este már nyomhassam, gyűjtve az acsikat. :D
  • k0trapali #23207
    Bannernak?

Ha fel lesz használva, akkor rakja át valaki egy biztosabb tárhelyre!
  • GLIPX
    Közbe megérkezett Steam -re is.