DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tömörítés legtöbbször veszteséggel jár, lent már 1x említettem, hogy a tömörített normal mapok a modellek kinézetére is kihatással van, hiszen ezzel pótólják a low-poly modellek hiányosságait, értelemszerûen ha tömörítési veszteség van, akkor a kapott kép nem lesz tökéletes.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nemtom miért van az manapság, hogy csak az számít, hogy mekkora a felbontás, és hogy mekkorák a textúrák,a játékmenet meg le van ejtve...
Anno volt a Doom, a Need for Speed, Alone in the Dark és még sorolhatnám. Ezek java része nem hogy 640x480-ban ment, hanem 320x200-ban(!) és még sem mondta rá senki, hogy gáz (illetve az akkoriban 640x480 v. 800x600-as játékok mellett sem lettek leszólva a 320x200-as játékok). Vagy mondhatnám mondjuk manapság a Silent Hill sorozatot, az sem megy 600000x4000000 felbontásban, mégis olyan hangulata van, hogy azt a szintet kevés mai játék üti meg...
Persze az is valami, hogy a suliban lehet azzal menõzni, hogy de lámer vagy, hogy csak 800x600-ban megy a játék nálad, mikor én 1600x1200-ban futtatom. Ez is egy hozzáállás, bár nekem abszolút unszimpatikus. Lentebb kérdeztem, hogy fut-e a gépemen, bár elég karcsú lesz szvsz, de én akkor is ki fogom próbálni a játékot akár 15 fps-el is, mert a hangulat az biztos ott lesz.
Szal, le a magas lóról plz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Nem egészen értem minek kell hasonlítgatni a kettõt grafikai szinten ezért 😊
* leszarom hogy 6800-on v x800 xt-n milyen dögös lenne, ha nálam nem hozza a szintet
Na melyik a jobb???

amúgy ez az a bolt: gamestop
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A FC össze nem hasonlítható a D3-al.
A D3-ban arra ment ki a játék, hogy minden fény dinamikus legyen, még FC-ben ott virít a pályákon a lightmap, amitõl mint "elavult" teknikától Carmack próbált megszabadulni.
Ahogy monta, D3-ba, mint pixel (majdnem😊, vet árnyékot, és dinamikusan számolódik rá a fény, ellenben FC-ben prekalkulált a nagy részük.
Másrészt, a D3-ban belterekben elnézve a képeket jóval nagyobb polygonszám van használva még bump ellenére is mint FC-ben. (Sokkal komplexebbek a detail objektumok).
De ami a lényeg, hogy (szinte) minden fény dinamikus.
Hamar a FC szoba kerult, nekem csak az fura az egeszben hogy az FC-rol szinte semmit nem tudtunk mig fejlesztettek, aztan 1x csak hip-hop megjelent, es mindeki padlotfogott mert nem csak szep es hatalmas volt hanem valtozatos es gyors is.
Ehhez kepest itt a doom3 amit mar lassan evtizede fejlesztenek, es mar nem is tunik olyan szepnek mint anno...
bar eddig meg nemigen tortent olyan hogy az id elozne a technika...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
V9ykn8_TZL0
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezt máshol!