DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem ugy tunik, nagyon is jol fut az ATI-kon is.
szerintem szimplán balfaszok és kész. 😞
(azért se veszek nvidiát)

Az nVidia ezen a téren messze az ATI elõtt járt/jár.
Nem hiába, hogy az ATI is elindította a saját kis projektjét ezen a téren, megszerzendõ a programozók támogatását, hogy ATI-ra optimalizáljanak.
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
1: nagyobb órajel, 1x4 pipe vs 2x2
2:Nyilván JC nagyobb hangsújt fektetett az FX száriára való optimalizálásra mint a radeonra. Ezen nem tudom miért kell kiakadni. NV logoval indul a game nem ATI-val.
V9ykn8_TZL0
Mindenki abban reménykedik, hogy vagy ma vagy a hétvégén már nyomhatja... 😛
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Nesze és nézd meg magad hogy hol a helye az FX5600 -nak!
V9ykn8_TZL0
Amúgy meg a 3dfx beolvadt az nvidiába, úgyhogy a mérnökök biztos osztogattak néhány "gyenge" tippet...
1: a sokat emlegetett gf4mx -en hogyan fut el a doom3, mikor dx7-es kartya? (ugye a per pixel effektek, valamint a stencil arnyekok, amik a doom3 grafika lelket kepezik, kilove)
2: miota szamit elorelepesnek az, ha nem tomoritjuk a texturakat? medium -> high v. ultra esete. A tomorites egy nagyon jelentos elorelepes volt anno. Ennek kikapcsolasaval alig eszrevehetoen nez ki jobban es a memoriaigeny sokszoros.. nagysagrenddel szebb lenne pl dupla-tripla akkora textura tomoritve. (Osszehasonlitaskepp, mint pl egy 640*480-as bmp kep, vagy 1280-as majdnem 100%-os minosegu jpg..)
V9ykn8_TZL0
Amúgy az intro marha jó!!!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Amúgy nekem ez az egész teszt, semmi új infóval nem szolgált, két évvel ezelõtt is tudtam, hogy a GF3-on 640*480 és low beállításokon meglesz a 30 fps és jónapot. Ráadásúl így is ugyanúgy néz ki (alig tér el), mint ha egy jobb képességû kártyán futtatnák. Valahogy ez a grafika sem valami nagy szám, legalábbis a képekbõl ítélve... A menü meg egyenesen bûn ronda. Lehet JC késve hozta ki mégis? Na majd kiderül...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

V9ykn8_TZL0
id"
6800LE. Most napvilágott láttak a végleges adatok valamint teszteredmények a jövevénnyel kapcsolatban...
A végleges változat 8 pipeline-t fog tartalmazni, némileg csökkentett órajele lesz a sima 6800-hoz képest (325 MHz vs. 320 MHz), a 256 bites DDR memóriák pedig 700 MHz-en fognak ketyegni. Teljesítményét tekintve a kártya általában a GeForce FX5900 Ultra és a Radeon 9800XT között foglal helyet, de van ahol mindkettõnél gyorsabb. Szûrõk használatakor érezhetõen gyorsabb az FX széria képviselõjénél és van, amikor a 9800XT-t is maga mögött hagyja.
A kártya ára nem fogja meghaladni a 200 dollárt, ami nagyon barátságosan hangzik.