DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
persze ok ez nagyon jó ha egy sötét sikátorban kell lecsapni valakit, de én szerettem hallani ahogy a benzin motor duruzsolt miközben szeleteltem az enemy-t 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Ja megvan! A Doom3 special editionhoz, adnak egy tekercs WC papírt is...
Hellhammer
Jah, és súlyra sem piskóták ezek...

Hellhammer
Amúgy vannak olyan ütésálló lámpák, amik direkt úgy vannak kialakítva, hogy lehessen buzogányként használni 😊
klikk

Kandurex
BFG feltétlenül

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ez majd nyilván a játék késõbbi szakaszában lesz elérhetõ, így marad idõ lopakodni is. Még lehet nevet változtatnak az ID-nél, aztán ez lesz a THIEF IV.
Lacc
váá ne világits a szemembe de kellemetlen
Hellhammer
Van helyette elemlámpa

Punkerwork
miért nincs a jó öreg láncfûrész feltüntetve??? anélkül nem is érdekel a játék

hiba
me ho mi
multiplayer demo
es 2003
hol ez a demo?

Lacc
Nemá lesz multi demo?
Ezt a mondatot keretbe kéne foglalni! Mert ezek a az igazán jó játékok... Példa kettõre: CS, Diablo2...
hiba
plazma gun. rl. biztos ezeket lopakodasra terveztek?😊

toMpEr

Kandurex
A leírás kb. úgy taglalta a játékot, mint egyfajta végig lopakodom, minden töltényre ráírom a delikvens démon nevét, fokozatosan eresztenek az õrületbe, nem hinném a tömeghentet, inkább egy jó képû thillerre számítok, bár a pokolban elképzelhetõek lesznek a durvulások 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Inkább AVP2-esnek tûnik mint
hentnek
Az AVP2 pedigh naon jó volt
Lacc
Szvsz végig ilyen parás lesz...
Lacc
A legjobb fokozat a "Can I play Daddy?" 😄DD
Hellhammer
Én viszont ettõl félek hogy így lesz, mert nagyon elveszi a hangulatot. Ha az elején para, akkor legyen végig az, ne menjen át hentelésbe mert komolytalanná teszi. Sok igéretes játék elvérzett már így nálam 😞

Lacc
Az elõre scriptezés szerintem messze nem hátrány, ha normálisan meg van csinálva, a mohaa-nál és a cod-nál pl. nagyon jó volt.
Azért ott még nem tartunk AI terén hogy a scriptelt események hangulatát tudják hozni a botok 😊
NeoMaN
sztem lesz, fõleg a végefelé a pokolban...Elején csak para, meg kisebb harcok, aztán fokozatossan bedurvúl! Ja, és egy DOOM-os alapszabály: ULTRA VIOLENCE!!!

hiba
GTA3ban gyonyorkodtem napokig mert gyonyorunek tunt 😊

Hellhammer
Sztem azért van mert mikor kialakult a PC-s játékpiac, nagyon sok lefedetlen terület volt (fps, szimulátor, hack&slash) azaz minden új területen megjelenõ elsõ játék felejthetetlen élményt és hangulatot hozott magával, ezeket mára lefedték és azt mondhatják a fejlesztõk, mint az egyszeri feltaláló: Nem tudok már semmit feltalálni, mert már mindent kitaláltak. Ha belegondoltok, mennyi ideg úgy emlegették a játékokat, hogy Doom klón, Diablo klón, simcity klón stb.
Ezért kellenek olyan arcok, akik kitalálják az eddig kitalálatlant.

hiba
viszont ezt mi mar nem tudjuk megitelni: annak aki most kezdi lehet ez ugyan olyan elmeny mint az oregeknek anno a doom volt, es majd erre fognak ugyan igy emlekezni, vagy amivel kezdtek 😊
azert pl egy mohaat annak ellnere hogy elore scriptezett vagy 3x vegigtoltam

Remélem igen - attólfélek nem
Najó, a Doom3 nem teheti meg, inkább szép lesz mint doom
De azért szeressük majd úgyis!
hiba
D3ban mar nem lesz ilyen megahent?

Annó SS1-2 idején pont azt montuk, ez egy Doom klón.
És úgy is volt.
A Painkiller inkább Q1 klón.
De akkor legyenmár a Doom3 is doom klóón 😊
hiba
comanche - megvettem 😊

Ott már túl sok.
De milyen jó érzés amikor odamész a kék kulcshoz, felveszed, erre lealszik a villany, kinyílik egy szörnydoboz, aztán 6 imp, 4 zombieman, meg pár demon ront rád... te meg elõ a dupacsövüt, aztán csak annyit hallasz "aaargh.... aaaargghhh", aztán zombiemanok belelõnek a demonokba véletlen, azok meg nekiesnek a zombiknak, stb stb 😊
Punkerwork
rutinosabban játszok ez tény, itt az alényeg hogy a régi game-knak volt olyan hangulata hogy érdemes volt többször végig vinni, ma meg max 2x egyszer normal-on 1x hard-on és kész

Hellhammer
Painkiller.

hiba
ezexerint nagyon hosszu ido mulva fognak csak megejelenni az d3as motort hasznalo gamek? - mondjuk ez nem baj, legalabb lesz ala HW is

Icebird
Nem az a jó játék amiben gyönyörködünk pár napig, hanem amit grafikai gyengesége ellenére is nyomunk a mai napig.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Lacc
Jah az utóbbi megállapítással egyetértek 😊
hiba
meg tegyuk hozza azt is hogy azok a "korai" jatekok mind az ujdonsag erejevel hatottak, nem volt elottunk hasonlo nagy kaliber, masreszt az ido mindig megszepiti a multat 😊

Lacc
Mennyél serious samezni...
Lacc
Azért ez a 2-3 nap alatt végigtolom dolog nem csak a játékok "hibája", hanem a mai általános hozzáállásé, meg szokásoké. Régen nem volt annyira jellemzõ, hogy benne legyen az embereben valahol belül egy minél-gyorsabban-toljam-végig inger, ami manapság már szerintem általánossá vált. Lehet, hogy a net az oka, vagy nem tudom. De az biztos, hogy régen elcsámcsogtam hónapig egy nyamvadt single játékon, most meg akkora a piac, a net miatt pedig mindenhez hozzá tudsz férni, hogy ez van.
Azért ez a Doom3 már nem az a doom 😞
A régiekbe pont az volt a jó, hogy néha annyian voltak, egy shotgunlövés 4 muki terül.
De itt...
Hellhammer
Nemtom emlékszel-e a Comanche címû helikopteres shooter-re. Na az is nagy mérföldkõ lett volna, csak elhalt a technológia, mert jött Carmack 😊
És azért a 3dFX megjelenése elõtt is voltak már olyanok mint Tomb Raider, Quake.

hiba
bizonyara tobb idot toltesz a gep elott mint regen, es tul fanatikussa valtal 😊
en most is regen is elszorakoztam mindenfel gameval, de soha nem rohantam vegig, FC-t is 2 hetig jatszottam.

Annó a Quake1-et is úgy tervezte Carmack, hogy 10fps körül fog menni 😊
[NST]Cifu
Miért is kérdéses? A Doom3 engine-re én eddig egy játékról tudok, a Quake4-rõl, míg a Source enginre jön ugye alapból CS, a DoD, plusz a licencelt motort használó Vampire - Bloodlines.

Épp a Quake4 esetén írta az egyik fejlesztõ, hogy a Doom3 engine annyira munkaigényes a textúrák miatt, hogy amíg egy Quake3 motoros játék esetén napi 4 object textúrázásával végeztek, addig a Doom3 esetén csak napi egy textúra-csomagot képesek elkészíteni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

hiba
perzse hogy nem mondta ra senki, hisz akkor a pcn nem is tudtak tobbet kihozni belole, azota ez enyhen szolva 180fokot vett

lwb
nem a sebességgel, hanem a látvánnyal van gond. a teszterek egy pályát nyomtak végig. gondolom volt azon a pályán imp is bõven, mégsem esett az fps 13 alá.
a shaderek hiánya és az ilyesmi persze rontja a vizuális élményt. de ha belekalkuláljuk, hogy a legtöbb mai shooter el sem indul gf4 mx-en, akkor egész más a kép már.

Punkerwork
ami nem is baj mert ez azt jelenti hogy leköt és nem kelek fel gép elõl amíg nincs vége, csak utánna már nem köt le.

Punkerwork
hát nekem mostanában 1 game single-je se tartott tovább 3 napnál 😞

NeoMaN
Errõl van szó! Utolérhetetlen fílingje volt... Hallottad a Cacodemon-t, hogy pssssziiii, és már nyúltál is a gatlingért, vagy a HellKnight bõgésére elõrántottad a plazmát.Legjobbabb!!

gpm
Megneznem jatekba mikor bejon 1-2 imp es elenged 1-2 tuzlabdat, a player meg 1-2 BFG-t, akkor sztem Mx440-en meglesz a 29,7fpm(framepermin)

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

toMpEr
irtak, hogy mx440-en nem hozza a jatek azt az latvanyt amit ok elkepzeltek, lehet, hogy a kepeken nem nez ki olyan rosszul, de mozgasban rengeteg kulonbseg van a shaderek hianya miatt.