23325
-
John Wayne #11559 Sorry...
http://www.techimo.com/newsapp/i11559.html
Itt a bizonyság, a Doom3 OpenGL alapú... -
#11558 Amúgy a timedemo-t, hogy kell lefutatni?! (biztos volt csak annyira sokan írnak, hogy egyszerűen a sok hozzászólás közöztt elveszik) -
Mr. Perfect #11557 Na, közben kipróbáltam az Ultra High beállítást 1024x768-ban. hát mit ne mondjak, kellene neki az 1 Giga RAM. Amúgy hihetetlen jól néz ki. Így kellene játszani ezt a játékot ha már belepakolták ezeket a textúrákat :-))))))) -
#11556 #11299 neked is annyian válaszoltak mint nekem! -
Me Ga #11555 Köszi mindenkinek -
IStexI #11554 Na azé © John Wayne is megbékélt...szeressük 1mást gyerekek, csak jönne már le ez a szar -
Mr. Perfect #11553 Próbáltátok az elején a konyhában a sarokban álló kis játékgépet? Elég jó a gép: Super Turbo Pulyka Kilapító... A régi Doom textúrákkal a háttérben :-)))))))))) -
IStexI #11552 Akinke letöltőhely és acc kell az küldjön nekem mélt! Válaszolok amint tudok. -
Mr. Perfect #11551 Múgy itt van:
FILE "RLD-D3C.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
-
John Wayne #11550 Ümm... Lehet, hogy csúful mellélőttem. Kicsit utánaolvastam, mindenütt az írják a fórumlakók, itt külföldi fórumokra is gondolok, hogy OpenGL alapú... Hmmm...
Nem láttam a hivatalos oldalon semmit erről. De 1 milliárd légy nem tévedhet. Fejet hajtok. :) -
Mr. Perfect #11549 Minek a cue file? a daemon tools anélkül is simán bemountolja... -
CUCLI #11548 gyere MSNre és átküldöm -
CUCLI #11547 már jön is a 4? -
#11546 nforce -val mivan? nem müxik... -
Me Ga #11545 Srácok, lécci valaki postolja be a 3. cd CUE fájlját.
Köszi -
#11544 miért nem csomagolja nekem ki a wincommander? -
LSG #11543 Akkor a cooperative-ról senki nem tud semmit? :( -
#11542 hehe de közben jaccani is kell (onlányjn ) -
#11541 reggelre átjönne :) -
CUCLI #11540 kamu -
#11539 Megvolt az első főmonszta:) -
#11538 na azt kicsit sokáig tartana átküldenem :D -
Mr. Perfect #11537 Hehehe.. Aszongya az ultra high beállítás mellett: a Doom3 több mint 500MB textúra memóriát használ, :-))) Próbálta ezt már valaki? -
#11536 ez egy kicsit szer lett itt a honlap:)) -
#11535 doom3 cheat de csak akko érdemes mikor végigvidted a játékot:))
Open the console with the [~] key and type in:
god God mode
give all All weapons and ammo is full
give keys You get all keys you need for the game
give weapon_machinegun Machinegun
give weapon_shotgun Shotgun
give weapon_plasmagun Plasmagun
give weapon_bfg BFG
give weapon_chainsaw Chainsaw
give weapon_rocketlauncher Rocket Launcher
doomhell Jump to the last level
freeze Freeze all monsters on screen
notarget Invisibility to most enemies
noclip No Clipping mode
aviDemo Record a demo in .avi format
benchmark Game Benchmark
gfxinfo Graphicscard infomation
com_drawfps 1 Show FPS
status Your game status
quit Quit game -
De1Ryan #11534 thx -
#11533 na mondjatok valami értelmes helyet ahonnan a 2. és 3. cd-t le tudom szívni -
#11532 A Doom3-nak semmi köze az OpenGL-hez.
Ilyesmit én csak akkor jelentenék ki, ha az lenne minden vágyam, hogy hülyének nézzenek a topiclakók... :))) -
John Wayne #11531 Kurvára nem értessz, hozzá, bocs, nem tudom minek bölcselkedsz. A Doom3-nak semmi köze az OpenGL-hez. Tény, hogy korábban Carmackék ragaszkodtak az OpenGLhez, de igazából ma már kezdi jelentőségét veszteni.
Az OpenGL "jobban kártyaspecifikus"? Mi ez a baromság?
Két 3D SZABVÁNY (!). Egyik sem hardverspecifikus. Épp ellenkezőleg, a hardvereket igyekeznek felkészíteni arra, hogy minnél inkább támogassák az adott szabványt, legyen az épp OpenGL 2.0, vagy DirectX 9.
Úgyhogy nem tom mér világítassz itt, Linuxgurukám:)).
-
#11530 ezmiez ?
coop mód ? (bővebben ha lehet) -
#11529 legyen icq -
dashed_ #11528 altctr 0 -
LSG #11527 Ez azt jelenti hogy csak Xboxon? :( -
De1Ryan #11526 hogy kell előhívni a consolet?
thx -
#11525 irc/icq msn? -
#11524 Egy kérdés: ki milyen nehézségi szinten nyomja, és mik a tapasztalatok? Emlékszem anno a Doom1-2-vel az volt a bajom, hogy könnyű fokozaton az első pályákon csak keresztülrohantam, semmi kihivás nem volt benne, viszont közepes fokozaton meg a közepétől már olyan pokoli nehéz volt, hogy csak kínszevedve jutottam túl egy-egy pályán, a végén meg aztán végképpen semmi esélyem nem volt (maradt a csít...). Szóval továbbra is túl könnyű a NOVICE? Ill. nagyon nehéz a közepes nehézség? (a Nightmare-t nem kérdezem, az a mazohistáknak van...:)) -
Bat #11523 Coop mód:
maxclients 16 a konzolba :)
-
#11522 valaki plz küldje el nekem az első cd-ből az r08-at -
Bat #11521 Egyébként van jelentősége, de általában a OpenGL-be többet tudnak (tudhatnak) a kártyák mint DirectX-be.Mert az jobban kártyaspecifikus.
-
#11520 Okey.