DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
ATI-d van? Ha igen akkor teszteld le a beta drivert😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
😛

V9ykn8_TZL0

Frank99

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Kandurex
Én meg úgy nyitok, hogy elõször megvárom a Te véleményed aztán felrakom ha pozítiv 😉

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Csete
Nekem mindjárt lent van, de mivel melóba vagyok, csak holnap reggel tudom kipróbálni, mikor hazamegyek.
Tuti nyugodt éjszakám lesz

nyomsz egy jobb gombot az oldalra ahonnan tölteni akarsz és MINDEN LETÖLTÉSE-t választod

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

hykao
Na az jó lesz! Ugye megosztod velünk is az eredményeket?
Valaki segítene? A flasgetnél mit csináljak, hogy ne egyesével kelljen töltögetnem.
Bocsi, sosem használtam.
Elõre is köszi
Kandurex
Nem akarok, "betonpatkánynincsszíve" -nek látszani, de az ilyesfajta off -at inkább hanyagoljátok. Egyébként kissé megcsappant a hozzászólások száma, kíváncsi vagyok hányan nézik most soha nem látott érdeklõdéssel a modemük ON-LINE jelzõ lámpáját, ahogy villog😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

milyen net , melyik szolgaltato?
Kösz. Amúgy aznap határoztam el hogy soha nem fogok rászokni a cigire.
Remélem a játékkal lehet majd multizni. Bár sztem cd-key miatt nem fog menni, majd meglátjuk.

War. War never changes.

Davidus
Én úgy nyitok hogy timedemo futtat 4.7-el aztán ugrik fel a 4.8 beta😉

V9ykn8_TZL0

nagyon szar halalnem...(melyik nem az? )
Reszvetem ..
gergou
Reszvetem.

`Take a look to the sky just before you die`

hykao
Én sem raktam fel, mert én is mod-olok (9800SE -> 9800pro), de nyilván sokan vannak akik nem mod-olt kártyával rendelkeznek. ...és hát az a +20% az pont annyi lehet, hogy esetleg már nem szaggat... 😊
gergou
Bizts vagyok bent, hogykurvajo game ez a doom 3 es koszonom egyutterzeseteket! bocs, hogy leirtam ezt ide, de ugy erzem megerdemli, hogy egy ilyen nagy jelentosegu relasenel o is jelen legyen szivunkben......

Köszi. Na off vége.

War. War never changes.

Akkor most egy perc azért, mert tegnap halt me ga szomszédom tüdõrákban... rendes manusz volt, kár érte.

War. War never changes.

Máshol is fenn van nem csak az atw-n. Nekem 170 k-val jön. 1 CD 1 óra. Már csak 1.5 CD és zombie time.
Ilyet sem láttam még de jó 5let volt.

War. War never changes.

reszvetem..
neozed
R.I.P.

1perces nem írás

http://thenamelessphoto.com/

gergou
A ceg, ahol dolgoztam iden nyaron egy honapig, a fonoke egy hete halt meg, es nagy deep purple rajongo volt, es nem erhette meg a doom 3 megjeleneset, es most egy child in timeal emlekzzunk ra, es legyen a doom 3 az o emlekere, ` see the blind man... shoting at the world... you beter close your eyes........

Ja, de. Faszán állítólag már DC hubon is meg lehet találni a linket...Nembaj, ha a felének lejön, a többi is tõtheti.

bzoley
Nem arról volt szó, hogy nem adja ma tovább senki a linket?

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

I-NoVa
Amíg <<itt>> nem lesz fent a 4.8 catalyst, addig maradok a régebbinél... Azért még mindig jobb egy 9700pro 4.7-es driverrel, mint egy 9500 4.8-assal 😄.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

ja nekem is, kb 5 ora meg 😛
mostma lesz 3is 😊
Lassan már lent is lessz! 😛

neozed
Ja, én is feltettem már tegnap, bát ogl-es gammával még nem próbáltam ki.

Már vagy 4 nappal ezelött volt róla szó 😛

Azért remélem jobban fog menni mint az alfa 😊 2 fps volt 😊)

War. War never changes.

hykao
Nem tudom, volt-e már róla szó, de ebben a topikban szinte már lehetetlen a visszaolvasás...jelenleg.

Szal:
ATI kártyásoknak -> INNEN letölthetõ a 4.8-as Catalyst béta.
Átlagosan Kb. 20%-os gyorsulást eredményez OpenGl-es játékok esetében a 4.7-eshez képest!!!
(IL-2-ben pl. még többet!!! Valszeg a Neverwinter Nights-ban is jelentõs sebességnövekedést ér el, de még nem találtam erre vonatkozó infókat a neten)
Ezen kívül bekerült a TAA kapcsoló a Control Panelbe (élsimításhoz), ill. Joint Operation, és Thief 3 problémák is javítva lettek benne!
Ja basszus már alig jön 25-el.

War. War never changes.

Csete
Az biztos, de most vagyunk a boxutcában, tankolunk, gumik fel,sisak,stb, aztán irány a rajtrács

neozed
Estére lennt lesz, hát azt nem tudom fogok-e aludni.
Pedig kéne mert holnap meló, csak hát a kísértés.
Érzem ó uram gyenge leszek, és nem bírok várni holnapig...

Mi?

Koszi, megnezem ezt is.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

bzoley
Így lehet egyesekben megbízni.

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Aha kosz. Probaltam gozillaval, dap-al, flashget persze kimaradt😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ha pre-paid szolgáltatásom van telefonnal, s az sms-w*rez szolgáltató bebukik, s kiadja a számokat(ha ilyet tudnak), akkor enegem felelõségre vonhatnak a hatóságok, amiért warezolok?

Pedig elhiheted, ha már sokmindenkinek lejött a játék még több hozzászólás lesz 😊

War. War never changes.

Csete
A game jött,látott,gyõzött, s a topik hamarosan visszatér a megszokott hozzászólások számához..

Még így is folyamatosan regelnek.

HuAn82
Nem mondják el senkinek csak a haveroknak, õk is csak a szomszédoknak súgják meg.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Hmuda
Na már jön, mentem filmet nézni. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nem idegeskedek 😊 csak a sok barmot koppintanam fejbe asonyellel
Flashget!

Ezen az sms-webes dolgon meg lehet oldani azt hogy ne 1esevel kelljen letolteni a fileokat? Probaltam mozillaval, operaval, flashxp-vel, de semmi. 1esevel eleg gaz igy😞(