DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem...1 acc-al nyomulok az össze file-t azzal húzom. Tegnap óta szarozik ezzel, ezért nem is kezdtem el tölteni tennap mert azt hittem fullra van terhelve a szerver...de ma is ezt csinálja, ettõl persze még lehet, hogy ma is fullon van...

barret
Megy az rendesen!😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

akkor jo!😊
grebber
Én ahogy tolom a gamet nézem a belsõ terek grafikáját is ezerrel és azt vettem észre hogy a FAR CRY csõvei mintha szebbek lennének!

Next PC upgrade: 2022

Áhh de lassan tõlti lefele..

Marsi felszinen lehet hetelni? (külsõ tér)

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

Szvsz a történet a "szokásos" de olyan jól meg lettek csinálva a jelenetek hogy nem baj...

War. War never changes.

Srácok!Amugy most elsõ következtetéseket levonva van valami izgi történet vagy csak izombol hunt?MErt errõl nemvagyok tulzottan informált!😊
Nem váltottál felhasználót? Nekem az volt a gondom tegnap este.

War. War never changes.

Mér van az, hogy 5633.php-kat akar letölteni a fileok helyett az atwrõl. Nem az összes file hanem csak 10-20. 1 szálon töltök 1szere 1 file-t és mégis...

Matthewpamer
bazz,fekszik a csákó egy computeren odamegy azt hirtelen felkel,anyád mondom,shotgunnal egybõl a fejébe 😄
van egy rohadt szörny ami karmol meg ilyen piros bombákat dobál,hú de utálom...

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Serpa
😊
"nagyfiúknak" csak ott lenne szabad.

rage
Far Cry -hoz képest a belsõ terek kidolgozottsága sokkal részletesebb, szebb

De hát, a Far Cry a külsõ terekrõl szól, az meg a Doom3-ban nem jellemzõ. Így a kettõt összehasonlítani nem érdemes

Illetve az optimalizálást sem, hiszen a Far Cry hatalmas külsõ terei is játszhatóan futnak az én gyengébb gépemen, s a Doom 3 belsõ terei is

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Nemnem!😊)
NeoMaN
VAN, de nem válsztható elsõre, gndolom csak veteran végigjátszása után... Pedig azon nyomtam volna...

Rájöttem hogy nagyon cigány a helyzet idehaza!😊)Németeknél most néztem hogy 3MB/sec es internetkapcsolat annyiba kerül havonta mint nálunk egy szar 384-es ADSL!!!Ez BOsszanto!😊)
Serpa
rendben.
😊
de nem fogsz megenni ?

Nekem jönm atw-rõl 100k-val.
Sajna limitálnom kellett mert sírt a többiek szája amikor 186-al jött 😞
Figyu matt!Én onnan töltöm!Nekem ott megállt az elõbb fullon az egész!😊
Itt találtam a forumban Serpa!Csak én visszaolvastam!😊)Nem ugy mint te!😊)dehát nem baj!Csak látod ennyit jelent a visszaolvasás!😊)
http://www.mega.atw.hu/

http://megacity.uw.hu/
mukika
😊

Serpa
helyes.

és chainsaw ?

Nha látom sokan panaszkodtak arra, hogy lelassult a letöltés, meghalt a letöltés stb. Itt van 2 oldal, ami olcsó, király és semmi gond nincsen vele:
MIdnen okk!ATW iS BAck!And Faster before!😊)
Segíteni akarok a szerencsétlenkedõknek, ezért mondom mégegyszer, éjszaka eleget szívtam én is...

Flashget 1.6a , korábbi verziók nem mind, az urlshare szolgáltatást engedélyezve telepítéskor, alapértelmezésként keres és talál magának mirrorokat, ha belinkelt ingyen szerverrõl töltötök! Ez azért jó, mert kiegyenlíti a belassulásokat. Remélem sikerül mindannyiunknak, nekem is még estére lesz kész...

BTW, a Man on Fire címû Denzel Washington film nekem nagyon-nagyon tetszik! Kicsit mint a Spartan...
Nekem nem lassult le...

Serpa
hol találtad ezt a helyet ?

rezsofiz
van,az a legnehezebb

sazl : c

Na megy. Az infarktus kerülgetett 😊)

War. War never changes.

rezsofiz
Jah igy van

A rák egye ki az atw szivit!😊)
Serpa
van "NIGHTMARE" fokozat ?

mukika
nekem csak lelassult. közben tölt csak feleolyan gyorsan mint eddig. 😞

rezsofiz
marmint doom3nak ugye...

rezsofiz
sokkal jobb grafikaja van,es sokkal jobban lett optimizalva

Nem lelassult, hanem teljesen megállt? Restartolnak avgy mi?

War. War never changes.

Lacc
A Far Cry csak kint volt szép. Ahogy bementem egy épületbe igencsak "átlagos" lett a bump map ellenére. Belsõ terekben messze veri a doom.
Azon is tudnék vitatkozni hogy a játékmenete jó volt. Szubjektív vélemény, de ahogy jöttek azok az idegesítõ majmok, amik 10 méterrel lekarmolták az arcom, kezdett kevésbé érdkeelni a dolog. Valahogy azért végigtoltam.
A próféta beszéljen belõled !

------ BecX

Nekem is megállt az atw!A ku...va fuuuuuu!Igen felhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzz
rezsofiz
😊))

mukika
lelassult. :C

Bocsi, de nem kell valakinek egy Sapphire Ati Radeon 9600XT 128 Mb kártya? 1 hónapos, 2 év garival, Olcsón megszámítom, ha valakit érdekel, privátoljon.

steam, origin: ACE_hun

Serpa
van "NIGHTMARE" fokozat ?

Baz megállt az atw-s letöltésem! Mivan vele?

War. War never changes.

Onna, de a dc-n tudtam meg, pont akkor, amikor ide írtad...

Remélem nem komoly!MErt ha igen akkor nagyon nagy cumi lesz!Elbajlodok 4. pályáig,ott meg meghal a game!Huu de nagyon elba...na az ideg!😊)ÉS várhatnánk a Crack-ot egy jo ideig!Mint a Toca 2 höz is mindig várjuk!
Lacc
Nekem az a rész is tetszett mikor egy zonbi fekszik a földön, felette egy másik és egymásból reggeliznek 😄DD
Odamegyek, erre felkel mind a kettõ és úgy döntenek hogy most már belõlem szeretnének reggelizni.
KranaZoli
A Far Cry-hoz képest milyen a játék grafikája?
Ez így kicsit hüle kérdés volt 😞 A Far Cry-nak mint tudjuk keggyetlen brutál szép grafikája volt(van), de ezzel együtt brutál vas igényes gamma is volt (van). Gondolom ezt a grafikát minden további nélkül sikerült hozni...
Esetleg sikerült jobban "optimalizálniuk" a hardver igényt, mint a far cry-os arcoknak?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Sztem egyéni esetrõl van szó 😊

War. War never changes.

Lacc
Én már rég túlvagyok 4 pályán...