DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Marsi felszinen lehet hetelni? (külsõ tér)
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
War. War never changes.
War. War never changes.
van egy rohadt szörny ami karmol meg ilyen piros bombákat dobál,hú de utálom...
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
De hát, a Far Cry a külsõ terekrõl szól, az meg a Doom3-ban nem jellemzõ. Így a kettõt összehasonlítani nem érdemes
Illetve az optimalizálást sem, hiszen a Far Cry hatalmas külsõ terei is játszhatóan futnak az én gyengébb gépemen, s a Doom 3 belsõ terei is
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Sajna limitálnom kellett mert sírt a többiek szája amikor 186-al jött 😞
http://megacity.uw.hu/
Flashget 1.6a , korábbi verziók nem mind, az urlshare szolgáltatást engedélyezve telepítéskor, alapértelmezésként keres és talál magának mirrorokat, ha belinkelt ingyen szerverrõl töltötök! Ez azért jó, mert kiegyenlíti a belassulásokat. Remélem sikerül mindannyiunknak, nekem is még estére lesz kész...
BTW, a Man on Fire címû Denzel Washington film nekem nagyon-nagyon tetszik! Kicsit mint a Spartan...
War. War never changes.
War. War never changes.
Azon is tudnék vitatkozni hogy a játékmenete jó volt. Szubjektív vélemény, de ahogy jöttek azok az idegesítõ majmok, amik 10 méterrel lekarmolták az arcom, kezdett kevésbé érdkeelni a dolog. Valahogy azért végigtoltam.

------ BecX
steam, origin: ACE_hun
War. War never changes.
Odamegyek, erre felkel mind a kettõ és úgy döntenek hogy most már belõlem szeretnének reggelizni.
Ez így kicsit hüle kérdés volt 😞 A Far Cry-nak mint tudjuk keggyetlen brutál szép grafikája volt(van), de ezzel együtt brutál vas igényes gamma is volt (van). Gondolom ezt a grafikát minden további nélkül sikerült hozni...
Esetleg sikerült jobban "optimalizálniuk" a hardver igényt, mint a far cry-os arcoknak?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
War. War never changes.