23325
-
#13290 Most nézem csak, már elmúlt 4 óra, még szűk fél óra, aztán neki az M1-esnek, hazafelé posta, vásárlás, utána kutyasétáltatás, vacsora, fürdés, és az esti program: DÚÚÚÚÚM, egészen hajnalig, aztán holnap majd kialszom magam a munkaahelyemen!!!! -
#13289 Igy van ez minenkivel nem eleg h nappal dolgozik, utanna meg mehet este a Marsra tulorazni:)) -
#13288 Ó, szegény! Részvétem! -
#13287 Jaja, a mozgások is durvák, mondjuk a grafikáján annak is csiszolni kell picit. :) -
#13286 Képzeld van. :) -
#13285 A F.E.A.R game kegyetlen jó lesz szerintem a fizikája messze jobb lesz mint a HL2 nek!!!! -
#13284 Én nekem nincs lányom, de van sok dolgom, így én meg 23h után jáccom, de akkor az igazi, nincs most otthon senki, tök sötét, 5.1-es hang, megfelelő hangerő, aztán hajrá! hajnali 1-ig fel sem kelek a fotelből, ma is így voltam vele, csak ma 0:20-kor tudtam csak elkezdeni játszani, és reggel meg kelnem kellett, mert BP-ről le kellett jönnöm Komáromba reggel 8-ra... Így kissé keveset aludtam, de asszem ma sem alszom sokat! -
#13283 En is igy vok vele ,meg amugy is este a HARDCORE:::) -
#13282 Én a lányom miatt csak 21h útán játszok! -
#13281 biztos van 1-2 ember -
#13280 Jah, én is éppen melózom, vagyis olyasmi, de tegnap este nyomultam kicsit, és ma is fogok, miután más kötelességeimnek eleget tettem! -
#13279 En is melozok most, de ugy ertem akinek meg nincs meg? -
#13278 igen, azok akik dolgoznak -
#13277 van olyan aki meg nem tolja a gamet???
-
#13276 Még nem olyan régóta Netezek vagánygyerek! -
#13275 -
tbundy #13274 pedig át kell ugrani, de lesz még cifrább is :P -
#13273 már volt sokszor és tanulj meg linkelni :) -
#13272 Készítettem még képeket, csak ugye minta nincs, amihez hasonlítani lehetne. De a legfőbb baj, hogy csak mozgásban látni, hogy az árnyékok "ugrálnak" a szögletes test és fej miatt... -
#13271 Jah már látom... Hát, megleszek nélküle :) -
#13270 Lammer pajtas az NV FX keszult a Doom3ra , ha nem tudtad volna. -
#13269 aha...swf....
lófa**t!!!! -
Sherad #13268 Nem csodalkozom ha joparunkbol pszihopata lesz miutan szarra lottunk par csecsmo arcú demont!!! :) -
#13267 http://members.home.nl/saen/Special/Zoeken.swf Na ezt figyeljétek itt is keressétek meg a 3 különbséget -
#13266 Keze árnyékot vet a csávó hasára, az első képen meg nem. -
HellBurner #13265 az álla árnyékot vet a nyakára. Berakhattál volna inkább egy olyan képet amin oldalról jön a fény és látszik a teljes modell -
#13264 Az urgen latszanak a sajat teste altal vetett arnyekok, nezd a keze, v az alla arnyekat a mod utan -
#13263 ok, akkor maradjunk ebben :) sok sikert a halk gépedhez :))))))) -
#13262 Segítek: az álkapocs alatt látsz egy árnyékot, meg a kéz árnyékát a testen. -
#13261 Én is az Ultra High-ról beszéltem: "Nekem engedte, újraindítás után is megmaradt, és ott kissé szaggatott is amikor beléptem egy szobába. Ezért játszom High-ban." Vagyis: UH-ban szaggatott (DE MENT), ezért High-ban tolom. -
Herkulles #13260 Nem akarlak meggyőzni lammer pajtás, valszeg túl sok nvidia ellenes propagandát olvastál, az sg erre jó példa, de a doom akkor is nv-re készült Carmack az nvidiát favorizálja emészd meg, és hogy te atit veszel leszarom. Inno3d 6800 ultra teszteket olvasgas -
#13259 Hát... Én az fps-en kívül semmi különbséget nem látok. -
#13258 Na itt vannak a képek az önárnyékolós MOD-ról (eredetileg 1024x768-as kép, csak lekicsinyítettem):
Eredetileg
És a MOD felrakása után.
Mint említettem, az ötlet nem rossz, csak a megvalósítás... :( -
Takigabi #13257 kis spoiler :P -
#13256 A fear-ben is fog, mivel rendesen lehet rúgni is meg bunyózni... :) -
HellBurner #13255 Szerintem még az is belefért volna a játékba hogy lássam saját magam + az árnyékomat (tudom erre van parancs). Próbálta már valaki az amp2 demo-t abban látszik a lábam ha lenézek -
#13254 Én azt várom - ha már horror... :) -
#13253 Mellesleg a F.E.A.R. c. játékról hallottatok már? -
#13252 horrorcsecsemő:) -
#13251 Be is írom hátha segít valaki:) Az van amonitorra írva hogy open juncion 05 és egy kódot kér. PDA nem ír semmit.