DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
lol. a PCGAMER-es reviewban is benne volt ember meg még egy zsák screenshoton is. ez kurvára nem volt spoiler ...

rezsofiz
ja

sazl : c

Ha jó (2.CD-t töltöm), akkor úgyis megveszem, de még jön a HL2, Stalker, Battlefield2 - nem tuti, hogy ez lesz nálam a befutó...

amúgyis parázok:
asztali gép: 1.7 P4, 1 GByte rambus, GF3 Ti200...
notebook: 3.2 P4, 1 GByte DDR, Radeon 9700 Mobility

lehet, hogy notebookon játszok?😄DD

http://gaborszantai.co.uk/

janos666
Nem mindegy, túl sokat úgy se vennének még magyarországon. Én Pl akkor vezsek egyet ha 80000Ft alá ment.
Glpetyus

Jó lenne,ha vmi Spoiler-t odaírnátok mielött minden okosságot beraktok szvsz...
htx

The Garrett
A FASZNAK KELLETT BEIRNI. ELEG LETT VOLNA CSAK 1 KIB LINK HOGY |EZT NÉZZÉTEK|
aki akar rákattint és nem lövöd le a poént.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

rezsofiz
Jah,de ez jobb😊

nekem is úgy tûnik😞

lwb
?

Glpetyus
bazzegg

The Garrett
sz.tem minden elõre van scriptelve 😛

The Garrett
hogy kapnád be......

cifuatwork
_Kicsivel_ szebb. Apróság, hogy Gf6800-at (egyik változatás sem) itthon még nem lehet kapni, X800Pro-t pedig igen. 😊))

Lehet, hogy hatásvadász elem, de engem egy idõ után ez a nagy sötétség is eléggé zavar. Szemrontó is. Az AI-ról mi a véleményetek? Van egyáltalán?😊

lwb
azok kedvéért, akik még mindig nem hiszik el, hogy van a játékban láncfûrész

tuningolt?

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Sztem nem, de ezen ne vitatkozzunk. Túl nagy a gépigénye😞 De majd jönnek az új driverek, patchek...

Glpetyus
Azé' nem rossz a FC se...

hykao
a raven csak az elsõ részt csinálta, a másodikat a ritual
rezsofiz
belso terben agyonveri farcryt

Glpetyus
😄DD

Serpa
szintén.

cifuatwork
Végülis nem rágtuk még végig úgy 5000 hozzászólással ezelött, de azért kösz, hogy emlékeztetsz miket a régmúltra. 😊))

The Garrett
de könyörgöm erre a valósághû környezez fordításra nembírtak volna valami jobb szót találni? :/

rezsofiz

Ez van, kapják be.
Így is kurva sok lesz a bevételük.

The Garrett
Milyen meglepõ.. ti tudtatok errõl? 😄

Amugy még ígyis bõven sokan fogják megvenni.
+ arról nemszól a cikk hogy aki letölti megveszi-e utána eredetiben? Én pl lehet megfogom, ha "beválik".

janos666
Ha alaposan megnézzük ezt a két képet szerintem egy egészen kicsit szebb a felsõ.
NeoMaN
MULTIZNI AKAROOOK!
Sajnos melózom...

The Garrett
inkább menj berugni .... szülinapon ugy illik 😄

Kiszivárgott a Doom 3

Index
2004. augusztus 2., hétfõ 12:53

A régóta várt számítógépes játék másolata felkerült a fájlcserélõ hálózatokra, pedig a hivatalos bemutató az Egyesült Államokban csak csütörtökön, Európában a jövõ héten lesz. A népszerû játékot már több ezren letöltötték, ami a gyártónak sok millió dolláros bevételkiesést okozhat.

Az Egyesült Államokban csütörtökön lesz a Doom 3 hivatalos bemutatója, és a program ötvenöt dollárba kerül, de az ingyen megszerezhetõ illegális másolatok máris megjelentek a fájlcserélõ hálózatokon. Mindez annak köszönhetõ, hogy néhány boltban már múlt hétvégén kirakták a polcokra a rajongók ezrei által várt szoftvert.

A BBC adatai szerint vasárnap több mint ötvenezren töltötték le a másfél gigabájtos program kalózmásolatát, ami 2,7 millió dolláros bevételkiesést jelent az Activision játékkiadónak, amely egyébként arra számít, hogy több millióan vásárolják majd meg a legális változatot.

Pokoli történet

A Doom 3 világában a játékosnak a Marson kell megküzdenie szörnyû démonokkal, amelyek tudományos kísérletek hatására szabadultak ki a pokolból. A rémisztõ és igen valósághû környezet és a térhatású hang miatt a játék olyan, mint egy interaktív horrorfilm, mondta el a BBC-nek Todd Hollenshead, a fejlesztõ id Software munkatársa.

Az 1993-ban bemutatott Doom teljesen megváltoztatta a számítógépes játékok világát egyedülálló háromdimenziós grafikájával, amelyet John Carmack dizájnguru hozott létre. Az id Software sokak szerint arról híres, hogy nem ad ki félkész programot a kezei közül, ezért egyáltalán nem meglepõ, hogy a Doom 3 kifejlesztése négy évig tartott, és a BBC szerint tizenöt-húszmillió dollárba kerülhetett.

http://gaborszantai.co.uk/

The Garrett
semmit nem adnak ingyen. doom3-t se 😊

kivéve annak akinek igen 😄

Serpa
mire számítottál ?
esti mesére ?!

Hentes Bill
hopp, kappsz lokk beragadt

Boldog Karácsonyt!

atw:

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Hentes Bill
BOLDOG SZÜLINAPOT. DC

Boldog Karácsonyt!

ermerm
kéne kis help:
http://kutulu.uw.hu/d3.JPG radeon 9800proval 4.8as cataval ilyen szépséges fehér pontok vannak mindenhol,ezeket kéne likvidálni vhogy...vkinek van vmi ötlete?:>

psnid HaTeBeKa

Valaki próbálkozott már Windows 2003 Server-rel? Nem akar rá felmenni. Help!

Az univerzumban a sötétség is fénysebességgel terjed...

Valaki adjon már 1 jó letöltése helyet a szülinaposnak(nekem) mai ingyenes, KÖNYÖRGÖM!!
The Garrett
messze van az meg 😄

Hát reggel óta nyomulok vele, de valahogy nem jön be a játék. Többet vártam tõle, fõleg hangulatban. Kissé monoton ez a "minden sarkon elõugró" zombi. Pont azért nem rémisztõ, mert elõre lehet tudni, hogy mi lesz. Szerintem nem veri agyon a FarCry belsõ tereit. Ott legalább minden maxon simán ment a game, de itt... pff. Az biztos, hogy ezért a játékért nem érdemes új hardvert venni.

jAsOn VoOrHeEs
Mikor jelenik már meg a DOOM 3???????

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

!Spoiler!
Elso eset. Bemegyek egy terembe odalepek a konzolhoz (egy hulla fekudt a sarokba), nyomogatom a konzolt es latom a kepernyo sarkaban, hogy egy arnyek emelkedik. Megfordulok es a hulla epp felem tartott. Osszefosas 1 😊

Masodik eset, mikor gondoltam, hogy betarazok egy sotet lyukban, megyek a lyuk fele, es felnyomtam a lampat. Egy monsta epp ott tanyazott es ramorditott. Osszefosas 2.
!SPOILER!

Na itt dontottem, ugy hogy eleg 😊 Nem birjak az idegeim. Gyonyoru a game, hangulat van, de nem az en vilagom 😊

EOX
Most jött le, nyomom az installt😄DD

Retteketet

janos666
És most hogy kiadták a DOOM3-at mikor lessz Quake4? Régen mintha azt mondták volna hogy nem sokkkal a DOOOM3 után.
Persze ez csak egy oldal, gondolom több helyen fennt van a Doom3 az atw-n.+hát egyéb cucc.

Az atw le van terhelve, nem kõ csodálkozi. 180 regisztáció jött tegnap óta.

mukika
de baszott szarul... 😞

Glpetyus
mintha már lett volna 😛

nem törölték most jön

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...