23325
![](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1345219230/13452192301350978975.jpg)
-
az egyik barátom ezért cserélte le az ASUS alaplapját, mert b*szott digitalban szólni a játékok alatt.... -
mike369 #13535 ügyi vagy! -
Amúgy köszi az infót. -
Obazz
Nem is néztem, hogy az emailjeiket is el lehet olvasni.
A való életben még a sajátjaimat se nagyon olvasom el -
Dr DeViLKiNG #13532 fúj de felturbózott kép :DD -
nem akar valaki multizni?
ip alapján lehet? -
Dr DeViLKiNG #13530 majd holnap lekapom :) -
Ez most a krakterek arnyekat jelnetvi vagy a minden arnyekvetulet eltunik?
Shadows Yes -> No
Igaz mas teszta de pl mohaaban az arnyek kikapcsolas (ott karakterkere vonatkozott) sokat gyorsitott. -
davos80 #13528 Ezzel a hellyel találkozott már vki? -
Jah, közben leesett, Andie a karakter árnyékáról beszélt, én meg azt hittem, hogy az önárnyékolásról. -
mike369 #13526 Fordítás közben találtam egy ilyet:
PLAYER SHADOW ON/OFF
de nem tudom, hogy a játékban merre lehet... -
Gabe18 #13525 Állitgatás után ujra kell inditani a game-et,akkor aktiválodnak az új beállitások. -
Dr DeViLKiNG #13524 én singleben is láttam a saját normális árnyékomat falon ~ -
Van rá parancs de most nem ugrik be r_nemtommishadow 1 -
- Shadows Yes -> No : +20 (!!!) Fps, de elöször észre sem vettem, honnan tüntek el az árnyékok.
Ha nem volt ott senki, akkor tényleg nehéz. :)
- AA No -> 2x : -20 (!!!) Fps, elég dúrva, de abszolute nem láttam, mi a hatása.Minden textúra ugyanolyan volt, fények, stb.
Az AA lényege az, hogy a ferde vonalak "recéit" elmossa. Sokaknak nem is tűnik fel, mások szerint amúgy sincs értelme, de egyébként sokkal plasztikusabbá, szebbé teszi a képet, nekem speciel általában be van kapcsolva.
Az AA lényege - hatása egy ferde vonalra
. Gyak semmit nem ront az élvezthetőségen, viszont lehet látni!!!
Kipróbáltam, de nekem nem jön be. Hiányoznak az árnyékok. :)
Hát szeretném megjegyezni, hogy a főhősünknek nincs árnyéka!!! Erről ennyit. (vagy nemtom hol kell bekapcsolni, de az Enable Shadows YES nincs rá hatással)
Vrob98 korábban belinkelt egy self-shadow MOD-ot, de sajnos nem túl tökéletes (a karakterek modelje ugye viszonylag lowpoly, amit amúgy a normal/bump és specular mapok tesznek széppé. Viszont ez az önárnyékolás csak a modellt veszi alapul, ezért az árnyékok vetülése eléggé "darabos". De ha csak ez hiányzik, próbából rakd fel. :) -
ehh csak hozzákezdtem^.^ asszem hogy vége mindjárt teljesen uj loading képernyő egy koponya 2 szarvval ^^ most vmi lávaszerű vmihez rakott ... -
es mikor magam ala nezek van labam? :) -
dieselG #13519 Hali!
Lenne egy égető problémám.. A konfigomat alant láthatjátok, cd-n található gyári catalyst van. Szóval a game, amire hosszú időn keresztül vártam hogy nyomhassam, kifagy mint állat.
Szóval van az a pultos animáció még az elején, és ott mellette van egy másik pult, ott letöltöttem valami videót, és miután megnyomtam a TAB gombot, a kép megmerevedik, de a hang, az megy tovább.. Ugyanez van akkor mikor kinyitom az ajtókat néhányadik alkalommal, gyakran meg csak úgy fagyott ki hogy csak mentem előre.. nem is beszélve a néha felbukkanó vörös-fehér pöttyökről, amik idegesítenek.. éppen szedem le dial-uppal a 4.8-as catalystot, hátha..
ötletek?
Thx :) -
mondjuk furan nez ki foleg ha mindehova felbazzak mert azert megse olajos minden fal -
Multiban van árnyéka a saját emberünknek is! -
-
:DDDDD -
-
...ez most poen akart lenni? -
Dr DeViLKiNG #13512 megette a szú a falat :D -
az egód miatt -
EZ NALATOK IS ILYEN??? -
hm az mitől van felteszem főmenübe 1024 re aztán gamába 640 esen megy, gamába is felrakom de utána is 640 esre teszi visza
pedig még tegnap ment mi lehet a baj? -
nekem enneljobb gepem van joval es ajtonyitogataskor megall a jatek 1-1 mp re..loal -
ICEQII-vel a radeon is ugyan akkora batar hajszarito -
Dr DeViLKiNG #13506 hát sztem... ettől minden elveszíti a valóság hasonlóságát... az biztos h én nem fogom használni ilyen "mindenhova, és akkor csili-vili lesz" módon... -
Hát ez qrva randa :( -
hát nemtom :\
nekem valahogy nem jön be..nem ijesztő.
sötét van és tudom hogy ugyis rámtör valamelyik sarokból egy szörny.
-
Srácok miért van az, hogy ugyannyi FPS-em van 640*480 Low grafikán és 1600*1200 Highon....? Ugyanannyira mozog lassan, nem akadás sztem, csak olyan nehézkesen megy.. -
davos80 #13502 Sztem meg egy tök jó dolog, anélkül rondább. -
Dr DeViLKiNG #13501 remélem jó lesz... ez itten:
-
Dr DeViLKiNG #13500 a specular map az amit a sok idióta amcsi minden textúrára rábasz idétlen módon, és ettől lesznek csillogóak (pl falra...) -
TFT ? CRT -
a konfiguraciot lentebb olvashatjatok...
eszrevetelek..
1)beallitottam hogy 1024 ben menjen a jatek..apply meg anyamkinja...
ehez kepest a print screen utan bead nekem egy 640 es kepet!!!! hat ezzel mi a fasz van??
2) ennek a falnak igy kene kinezni???
[IMG][/IMG]
-
Az "enable"-t véletlenül tudom mit jelent.
A többit továbbra sem, és hogy milyen hatással van a játékra (mert szemmel nem látható, csak az FPS-ben)
Tesztelgettem kicsit a felbontások, meg a grafikai kapcsolók állitgatásával, és a következöket tapasztaltam (Gef 3 Ti200, egy mozgó, sokoszlopos teremben forgolódva)
- 800x600 -> 1024x768 : - 5-10 Fps
- Shadows Yes -> No : +20 (!!!) Fps, de elöször észre sem vettem, honnan tüntek el az árnyékok.
- Bump, Spekular Yes -> No : +1-2 Fps
- AA No -> 2x : -20 (!!!) Fps, elég dúrva, de abszolute nem láttam, mi a hatása.Minden textúra ugyanolyan volt, fények, stb.
Tanács : Aki nem lát a sötétben, és bosszantja, hogy soxor a zombik helyett csak a fekete sarkokat lövi, mert "ott van a disznó valahol", az kapcsolja ki az árnyékot. Gyak semmit nem ront az élvezthetőségen, viszont lehet látni!!!
Észrevétel : Volt itt délelött egy vita Thief 3 VS Doom 3 árnyék kapcsán. Hát szeretném megjegyezni, hogy a főhősünknek nincs árnyéka!!! Erről ennyit. (vagy nemtom hol kell bekapcsolni, de az Enable Shadows YES nincs rá hatással)