DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aha. Majd meglátjuk hogy a nagy és hatalmas HL2 melyik részben fog eltérni

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
amúgy a legjobb, ha üveglapon van, az nem tartja meg a hõt, mint a fa asztal😊
http://gaborszantai.co.uk/
2. A hihetetlen grafi azért nekem annyira nem hihetetlen az ellenfél elesése is elõre írt nem rongybaba kb 5-6 féleképpen tudnak elesni annyi.Szép nagyonfrankó eddig a király de nagyon úgy néz ki hogy hl2 azért ezt lenyomja (a hl2 beta alapján legalábbis ami már ott többet mutatott)
3. Hentelés? Hol? Még egyik helyen sem jött rám 100 szörny serious sam módra...Sem Doom módra...Ijesztgetés szerüen elõelõjönnek de nem hentelek..
4. Eddig semmiben sem különbözik a játékmenet a hasonló stílusu játékoktól...Megérkezel valahova történik valami elszabadul a pokol és teleszel a nagy megmentõ...
5. Azé ez tényleg kicsit több egy benchmarknál...😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
most majd a quake3 helyett ezt biggyesztik oda minden teszthez
De egyetértek veled.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

1. Doom-os feelinget a végletekig
2. Hihetlen grafikát
3. Jó hentelést
4. jól kidolgozott játékmentetet
5 ÉS NEMPEDIG EGY BENCHMAROKOT!!!!!!!!!! ahogy te fogalmaztad
mer ez a doom3 ember és nem egy ratyi tesztprogi....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Baromarcukám a pisztolyt egy kézzel fogja a másik kezébe ménem tudja tartani a kurva elemlámpát???
Kissé idegesítõ amikor pisztollyal lõnék valakit és el kell tenni az elemlámpát...Ugyanez igaz a shotgunnál simán oda lehetne fogni a fegyverhez balkézzel....Mindig elemlámpa elrak fegyver elõ ez így egy faxság...
De eddig ez az egyetlen kínom😊
Meg az MI ami elég butus mindig elbujok és a pofámba rohan az ellen vagy 2-3 mp-es habozással mire lõ addig csak áll vagy gugol😊
Mindez Normal fokozaton.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De aztan meglattam hogy asztali Prescottal akarjak elsozni, es lemondtam rola.
Most epp ez teccik:
Centrino, r9700 (igaz hogy "csak" 128 megas, de ha a 9800nal is jobb a 128as mint a 256os, akkor nem hiszem hogy pont a 9700as igenyelne a nagyobb memoriat). Jol nez ki, de mingya' itt az ujabb generacio, nem merem megvenni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Amúgy egy kisker családi vállalkozásban. És mint tudjuk, a vállalkozóknál nincs munkaidõ-limit. (persze megvannak a maga elõnyei is, nincs pl. mindenbe pelepofázó, idegesítõ fõnök.😊)
Ahogy számítani lehetett rá, a játék maga erõsen megosztotta a közönséget. Van aki szerint ez nem az, amire várt ami tulajdonképpen jogos, mert Kermekkék mondogatták hogy mennyire jó lesz a single. De várható volt (szerintem legalábbis) hogy egyesek túl magasra teszik emiatt a lécet, annak ellenére hogy azért nyílt titok volt, hogy itt az új engine demoja az egyik fõ cél, szóval olyan hihetetlen mélységekre nem kell számítani történetben/játékmenetben 😊
De vannak olyanok is, akik szerint egészen jó a game, vagy fantasztikus (többnyire azok mondják ez utóbbit akik 10 percet játszottak vele). És én is nekik adok igazat, mármint azoknak akik szerint egy egészen jó, kellemes (kellemesen borzongós
), hangulatos játék lett ez. Hangulatos, annak ellenére hogy tudom hogy a következõ sötét sarokban egy zombi áll, mert annyira el van találva a marsi bázis atmoszférája, a mobok mozgása, a hangok, és a harcok is pergõsek, jó érzés hasbalõni egy impet hogy aztán izzó parázzsá porladjon szét.
Még a körítésre is figyeltek, a pda-kban van egy rakás email, hangüzenet, videóüzenet, amikbõl meg lehet tudni milyen szar is ott a bázison munkásnak lenni 😛
Grafikai szempontból is megoszlanak a vélemények úgy látom, sokan a Far Cry-al hasonlítgatják. Hogy miért, azt nem tudom, csak belsõ terek alapján lehet hasonlítani, és ott az FC lemarad a Doomtól, egyszerûen a fények és árnyékok miatt. De mindegy, szvsz nem egy kategória a kettõ.
Ez az új engine forradalmi a fénykezelés miatt, és nem szabad elfelejteni, hogy ez tulképpen már jó ideje készen áll, csak a játékot heggesztették köré. Kicsit korábban kellett volna azért kiadni szerintem, úgy ilyen szempontból sokkal nagyobbat durrant volna.
Konklúzióként annyit, hogy én úgy látom, hogy kaptunk az arcunkba egy frankó kis zombis poklos horror fps-t, amivel egyszerûen csak jó játszani, olyan nagyon megijedni nem lehet tõle, de jól néz ki, jó hangulata van, 1-2x végigtoljuk, majd elspájzoljuk benchmarknak.
Az univerzumban a sötétség is fénysebességgel terjed...
Nem baj, ha fizetõs, csak menjen!!!
Tipp?
http://gaborszantai.co.uk/