DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te honnan próbálod?

Lacc
Mert ha ennyire sarkítasz, akkor ezt így akármelyik fps-re re lehet fogni, még a nagyokra is.
Torrentrõl éppen 26000-en akarják szedni, 2700 géprõl...

Lacc
"Eddig semmiben sem különbözik a játékmenet a hasonló stílusu játékoktól...Megérkezel valahova történik valami elszabadul a pokol és teleszel a nagy megmentõ..."

Aha. Majd meglátjuk hogy a nagy és hatalmas HL2 melyik részben fog eltérni
Istencsászár
LOL hát a hl2 kockagrafikája neked jobban teccik sajnállak a hentelést meg ne szószerint vedd nem serious sam ez....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nem, kívûl keveset használom, amúgy meg elég hideg a lakás, még kell is, hogy ne fagyjak meg😊
amúgy a legjobb, ha üveglapon van, az nem tartja meg a hõt, mint a fa asztal😊

http://gaborszantai.co.uk/

1.A doom agyatlan gyilok volt kulcskeresgéléssel ez picit más..
2. A hihetetlen grafi azért nekem annyira nem hihetetlen az ellenfél elesése is elõre írt nem rongybaba kb 5-6 féleképpen tudnak elesni annyi.Szép nagyonfrankó eddig a király de nagyon úgy néz ki hogy hl2 azért ezt lenyomja (a hl2 beta alapján legalábbis ami már ott többet mutatott)
3. Hentelés? Hol? Még egyik helyen sem jött rám 100 szörny serious sam módra...Sem Doom módra...Ijesztgetés szerüen elõelõjönnek de nem hentelek..
4. Eddig semmiben sem különbözik a játékmenet a hasonló stílusu játékoktól...Megérkezel valahova történik valami elszabadul a pokol és teleszel a nagy megmentõ...
5. Azé ez tényleg kicsit több egy benchmarknál...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Lacc
Ja és ez lesz majd a HL2-vel is és a Stalkerrel is.
Istencsászár
Na azér😊))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hiba
viccen kivul, ugyis az lesz belole, ha kuzd ellene ha nem.
most majd a quake3 helyett ezt biggyesztik oda minden teszthez

Hellhammer
Ha gyors vagy, akkor úgy is mindegy 😊

janos666
Hát kösz, privátban talán szerencsésebb lett volna...
hiba
25 perc

Lacc
Ok, ok Császár uram 😊 Én a végére is csak úgy írtam a benchmarkot, hogy ha már mindenki kijátszotta magát, akkor lehet használni annak is jól. Igaz már most is lehet 😊
De egyetértek veled.
Shep
Valaki végigvitte már? 😊 Tiszta játékidõ kb mennyi?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez a láncfûrész télleg ilyen ronda vagy csak a kép ilyen szar?
Hellhammer
fabodi

hiba
hatpedig a carmak engine debutalo programja 😊

Nekem is ez a php-s cucc a bajom...

janos666
Na. Azért vártam a letöltéssel ma délig hogy mondom lessz itt vagy 100 fölösleges jelszó. Adjon már valaki egyet.
Lacc
Ja komplett sötétben akár 90 fps is lehet 😄D
Oké 3. hiba😊

Istencsászár
erre csak annyit tudok mondani hogy aki nem azt várta az nem is doom 3 fan és nem is várta a gémet miért is mit kaptunk
1. Doom-os feelinget a végletekig
2. Hihetlen grafikát
3. Jó hentelést
4. jól kidolgozott játékmentetet
5 ÉS NEMPEDIG EGY BENCHMAROKOT!!!!!!!!!! ahogy te fogalmaztad
mer ez a doom3 ember és nem egy ratyi tesztprogi....

Lacc
Nekem az a rész tetszett mikor még az eleje fele jött velem a kis pókrobot és lõtte le nekem a zombikat 😊 Kár hogy azóta se láttam egy ilyen robotot se 😊
hiba
de igy tobb lett az fps nem?😊

Kandurex
jah hát az! Bassza meg nálam is! Egy szûkebb folyosó, egy rohadt lámpa villágit a menyezeten, jön pár démon pajtás én meg ijedetembe kilõttem a lámpát...jött az orosz módszer: lámpával vertem agyon egész bandát

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hmuda
Csak engem zavar, hogy a "civil" zombik lassú mamlaszok, míg a katonák gyors és ultrapontos halálosztók? Mindkettõ zombi, szóval legyen mind vagy gyors, vagy lassú.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hm azéegy dolog kurvára idegesítõ a játékban...
Baromarcukám a pisztolyt egy kézzel fogja a másik kezébe ménem tudja tartani a kurva elemlámpát???
Kissé idegesítõ amikor pisztollyal lõnék valakit és el kell tenni az elemlámpát...Ugyanez igaz a shotgunnál simán oda lehetne fogni a fegyverhez balkézzel....Mindig elemlámpa elrak fegyver elõ ez így egy faxság...
De eddig ez az egyetlen kínom😊
Meg az MI ami elég butus mindig elbujok és a pofámba rohan az ellen vagy 2-3 mp-es habozással mire lõ addig csak áll vagy gugol😊
Mindez Normal fokozaton.

Ez a game nem semmi belépek a liftbe és zombibácsika már tüzel is rám 😄D

Lacc
Hát igen Kandur az elsõ Pinky incidens bennem is mély nyomokat hagyott 😄D Készülj fel hogy a többi is ilyen lesz 😄
NeoMaN
köszönjük a szakértést!
Nálam a GAME 10/10-es, és még a multit nem is próbáltam.

Nem melegszik szarra a Prescott? En vinyot se mertem 7200 rpm-est venni, mert a 4200-as is melegszik elegge, foleg nyaron.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Kandurex
Megtörtént az elsõ randi pinkyvel a démonnal. Találkozásunk viharos és minden elsöprõ szenvedélybe torkolott. Ahogy belenéztem tûzes tekintetébe tudtam s éreztem õ a végzetem. Édesen ugrott le az emeletrõl és pajkos nevetéssel ugrálta körbe a szobát ahova menekültem szerelmes ölelésétõl. Tisztelettudóan kopogtatott az ajtón, majd miután...pffüüü pinky..k

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Eloszor ezen gondolkodtam:

De aztan meglattam hogy asztali Prescottal akarjak elsozni, es lemondtam rola.

Most epp ez teccik:

Centrino, r9700 (igaz hogy "csak" 128 megas, de ha a 9800nal is jobb a 128as mint a 256os, akkor nem hiszem hogy pont a 9700as igenyelne a nagyobb memoriat). Jol nez ki, de mingya' itt az ujabb generacio, nem merem megvenni.

Glpetyus
Végre egy normális értékelés

hiba
bazze index mar hirt csinal belole csakhogy novelje nepszeruseget es mar ki is szamolta bbc adatai szerint a bevetelkiesest, lol ezert nezzek mar meg pl a toca-2t hanyan vettek meg, avagy hanyan jatszottak volna vele, mert a 2 szam nemigazan eggyezo lenne. lol.

PLackó
Honnan lehet leszedni?nem baj ha warez.
A dc-n teli vannak.

janos666
Kapok valakitõl egy felhasználónevet a DOOM3 letöltéséhez?
Punkerwork
hát ja ha magadért melózol akkor könnyebb

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

cifuatwork
Az SG fórumának egy bugja. Ha két üzenet 1x-re érkezik, akkor az egyik duplázva jelenik meg, a másik pedig eltünik (felül lett írva). A te üzid pont az én üzimmel eggyütt érkezett, ezért az enyém ment a levesbe, neked meg duplán regisztrálta a #11193-at.

cifuatwork
Számolj utána, mert 06-22 az 16 óra. 😊)
Amúgy egy kisker családi vállalkozásban. És mint tudjuk, a vállalkozóknál nincs munkaidõ-limit. (persze megvannak a maga elõnyei is, nincs pl. mindenbe pelepofázó, idegesítõ fõnök.😊)

Lacc
No akkor le lehet vonni a következtetést lassan, ahogy végre itt-ott egyre több véleményt csípek el a sok konfigos meg letöltéses komment között.

Ahogy számítani lehetett rá, a játék maga erõsen megosztotta a közönséget. Van aki szerint ez nem az, amire várt ami tulajdonképpen jogos, mert Kermekkék mondogatták hogy mennyire jó lesz a single. De várható volt (szerintem legalábbis) hogy egyesek túl magasra teszik emiatt a lécet, annak ellenére hogy azért nyílt titok volt, hogy itt az új engine demoja az egyik fõ cél, szóval olyan hihetetlen mélységekre nem kell számítani történetben/játékmenetben 😊

De vannak olyanok is, akik szerint egészen jó a game, vagy fantasztikus (többnyire azok mondják ez utóbbit akik 10 percet játszottak vele). És én is nekik adok igazat, mármint azoknak akik szerint egy egészen jó, kellemes (kellemesen borzongós ), hangulatos játék lett ez. Hangulatos, annak ellenére hogy tudom hogy a következõ sötét sarokban egy zombi áll, mert annyira el van találva a marsi bázis atmoszférája, a mobok mozgása, a hangok, és a harcok is pergõsek, jó érzés hasbalõni egy impet hogy aztán izzó parázzsá porladjon szét.
Még a körítésre is figyeltek, a pda-kban van egy rakás email, hangüzenet, videóüzenet, amikbõl meg lehet tudni milyen szar is ott a bázison munkásnak lenni 😛

Grafikai szempontból is megoszlanak a vélemények úgy látom, sokan a Far Cry-al hasonlítgatják. Hogy miért, azt nem tudom, csak belsõ terek alapján lehet hasonlítani, és ott az FC lemarad a Doomtól, egyszerûen a fények és árnyékok miatt. De mindegy, szvsz nem egy kategória a kettõ.
Ez az új engine forradalmi a fénykezelés miatt, és nem szabad elfelejteni, hogy ez tulképpen már jó ideje készen áll, csak a játékot heggesztették köré. Kicsit korábban kellett volna azért kiadni szerintem, úgy ilyen szempontból sokkal nagyobbat durrant volna.

Konklúzióként annyit, hogy én úgy látom, hogy kaptunk az arcunkba egy frankó kis zombis poklos horror fps-t, amivel egyszerûen csak jó játszani, olyan nagyon megijedni nem lehet tõle, de jól néz ki, jó hangulata van, 1-2x végigtoljuk, majd elspájzoljuk benchmarknak.
Valaki próbálkozott már Windows 2003 Server-rel? Nem akar rá felmenni. Help!

Az univerzumban a sötétség is fénysebességgel terjed...

A 9700 fasza lehet benne, az enyemben csak 9600 van, de most jelentettek be a mobility 9800 at, meg mar az x800rol is magyaraztak valamit, hat most nem merek valtani, mert tuti masnap jon ki a megujabb cucc. 😊

Valamiért duplán küldte, bocsi...

Honnan érdemes elkezdeni letölteni? Csak mert sorban adják meg magukat a "szolgáltatók"...
Nem baj, ha fizetõs, csak menjen!!!
Tipp?

Clevo D870P M4 - kellett, mert az asztali gépen már az ArchiCAD is lassan renderelt, aztán mivel ide-oda szólít a kötelesség jobb ötletnek tûnt, mint 2 asztali gép között folyamatosan file-t cserélni...

http://gaborszantai.co.uk/

Serpa
engem is érdekelne ?

Ez csak az igeret a'ra. Mert game naluk se lehet megjelenes elott. 😊

hubot tudnál ajánlani? Mert a matrixon tele van a t3-as kapcsolat...