23325
-
#13656 Itt mennyi barom van már bocsássatok meg... -
#13655 nfo fájlban van egy csomo -
#13654 Sziasztok! Egy SOS kérdés!!Tud vki 1 CD keyt prezentálni mert az lemaradt és most itt ülök a gép előtt, és verem a fejem a monitorba!! Köszi előre is!!! -
#13653 nem olvastam el hogy mit mond.. -
#13652 Ultra, 800x600, csak nincs élsimítás -az megeszi a karit (9600XT/256 ) - jaa és catalyst 4.8 -
#13651 Andie: igazad van, thief3-ban jobbak a fény/árny hatások és még sok-sok helyen szebb, de doomban is van egykét szépség..maradjunk ennyiben -
#13650 ez az a fal balra amit csocso mutatott elobb, nezd meg te is kozelrol :) -
#13649 LOL -
#13648 ez nem arra valasz csak ugy :) -
#13647 Bocs, csak azér szúrtam be, mer ez atzér az igazsághoz tartozik, -Andie: ez nekem egy átlag helyszín.
A Thief tényleg szép, de az más mércével mérendő - szvsz - ez meg direct a doom3 - és kész. (bár utálom a monsztákat) -
#13646 brutal -
Bat #13645 Például az alfa szebben nézett ki ti4200-on mint most a végleges
-
#13644 FAR CRY MONSTAAA kozelkep -
Bat #13643 Csinálok, de csak pár nem múlva mutathatom, mert otthon nincs net, a flesemet meg egy nagyonkedves ismerősöm rövidrezárta.
De szerintem bárki szívesen berak mindjárt összehasonlításképeket :)
Azt azért kijelentem: Még ti4200-on is a kártya képességeihez képest ratyi volt a d3.
-
Bat #13642 A 35 az montírozva lett :p
-
#13641 brutal -
#13640 pfff....lol -
Braveheart #13639 baz beírtam vagy 1 A4-es lapnyi szöveget de elment az áram ááááááááárgh
szal röviden: Bat. a képek ugyanazzal a kártyával készültek!!! mutsd náald milyen a d3 meg a thief3! (ha megvan) -
#13638 -
#13637 Meg azért nem low qualityben kene osszehasonlitani -
davos80 #13636 Meg a dobozok is szétszakadhatnának. Így most szikrázik, ha láncfűrésszel nekimegyek. -
#13635 mondjuk olyan nagyon interaktív környezet a FC-ben sem volt (itt sincs). ebben a hl2 lesz talán a legjobb, de azt hisszük, ha látjuk. -
#13634 hmmm.... :( -
#13633 Bizony, itt pedig eléggé el lett hanyagolva a dolog,minden meglőtt felületre ugyanazt a textúrát húzza fel, egy fekete pöttyöt. Nem hiszem, hogy egy pár plusz igen kis méretű textúra még nagyobb hardware igényt eredményezett volna. Kicsit csalódtam, amikor a budiban belelőttem a mosdókagylóba vagy a piszuárba várva azt, hogy majd jól szétesik, ehelyett nem hogy szétesett volna, még meg sem repedt, hanem csak 1 fekete pötty maradt a lövés helyén. Jó a game meg minden de azér ez még a MAX PAINE 1 ben is jobban meg volt csinálva, a 2-ről nem is beszélve. -
#13632 Nos:) Thief nincs meg de a kedvedért demonstrálom a D3 grafikáját:P Mentem képeket csinálni:) -
#13631 bassz, megin nem tudom beszúrni a képet.... aaahhh -
#13630 Ne reméld ^.^ -
#13629 na jo,de most pont kifogtad a doom3 gyengéjét,par helyen csunyacska a textura.. -
Bat #13628 Amúgy a Thief nekemis tetszett egész addig míg rájöttem, nem annyira tetszik a játékmenet.
Az önárnyékról meg annyit, hogy soxor elszédültem tőle.Mivel szórtfény nincs a játékban, ezért irreálissá teszik a hatalmas mozgó stenciles árnyékok.Ez mongyuk a doomra is igaz. De azért Thief3 is rulez meg D3 is. -
#13627 -
#13626 na itt van szembe velem a főellen^.^ legalább is remélem hogy ez már az.... -
#13625 htx -
#13624 Azér, sztem a felbontással vagy a konfiggal is baj van, mer inkább ez a jellemző
és ez egy tök átlag helyszín -
#13623 "Mi ez a homály? -- Ez Textúra!"
az első nagyon közel, a másik meg kb. 2 méterre van
"Levitáció és asztráltest"
ez biztos hogy max ? spekulár meg a bump hova lett róla :-P ehhhe :-) -
#13622 Sil3nt : Igy igaz!!! MAximálisan egyetértek, a dark engine erre lett kifejlesztve. De akkor ne szálljanak vitába velünk doom fanatikusok, hogy a doomban jobb a fény/árnyék technika! Merhogy innen indult a dolog.
A többit - max felbontás, poligonok, effektek, dinamika, egyáltalán az egész realm - jóhogy nem érdemes összehasonlitani, hisz a doom tovább is készült, sztem nagyobb budgetböl, és kb fél évvel késöbb is.
Davidus : ecsém elöször tanulj meg olvasni, aztán fikázzál. Gef3 Ti200ról volt szó, mint azt irtam. Medium texturák voltak, mint ahogy thiefben is. De várom a highdetail összehasonlitásodat, fika helyett. -
#13621 a doom3 fps, lényege hogy gyors is legyen. thief3-ban nem kell nagy sebesség vagy frame rate. szvsz teljesen összehasonlíthatatlanok.
amúgy is inkább csinálj egy képet a doom3 mozgó, élőnek tűnő, shaderes textúrájáról. olyat biztos nem lácc a thiefben. -
Braveheart #13620 mi? -
#13619 Na a Stalker az amitől a legjobban félek hogy milyen lesz annyira ajnározzák, aztán lehet a fele se valósul meg belőle, bár teganp néztem egy új videót és veszett jól nézett ki, meg jó kis jelenetek voltak benne, de hát videót összevágni a legkevesebb, -
Bat #13618 Nem szégyen ha, nem combos a kártyád, csak benézek a fórumba, és összehasonlításként rögtön ezt a két képet látom, az egy övönaluli... Ha nem ismerném a Doom-ot ezekután nem játszanék vele, dehát tragikusan nem így néz ki:))) -
#13617 Alfa alapján mondtam. Ha soha nem jelenik meg alfa akkor is volt:P