DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
szted van???? pfffffffffffffff akkor válaszolnának.

feküdj le inkább, aludd ki magad.

janos666
ÁÁ, ha jól számolom és marad a sebesség 7 órára kész is.
Megyek füvetvágni.
Áááá, kész, nem jön sehonnan, pedig még csak 350 mega van meg...

BEAST
MUHÁHÁHÁHÁHÁH ... aztse tom mikor NWNeztem utoljára 😄 már 1-2 hónapja LineAge 2zök 😄DDD Strahddal,z3ddel, meg aylával .) ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

ranGer2
HAHÓ BAZZ NINCS SENKINEK SZABAD ACCOUNT JA????

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Áááá, kész, nem jön sehonnan, pedig még csak 350 mega van meg...

Hogy füstfizika van-e nemtom...De hogy az embereknek a fizikája szinte 0 amikor kidõlnek meg a tárgyaknak is....
5-6 féleképpen el tudnak esni azt annyi....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

te szarágyú , mivan, meguntad az NWN-t?

M@TriX
Kiszivárgott a Doom 3

Hogy mik vannak... hallottátok? 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
doom3 sötét hangulatú játék ilyen texturák kellnek hozzá a hl2 meg egy nem sötét hangulatú játék és a cs2 alpja😊 szal nem is lehetne ilyen texturákkal hl2-õzni a faizika pedig a hl2 fizika az a pattógós izé ami jól néz ki kétségtelen hát nem a legreálisabb mig a doom3é épp elég..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

RelakS
Az nem az Unreal2? (Abban van ilyen effekt)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BEAST
énis rpgs vok 😛 ... amugy nekem jobban bejön ez a "jujmegmoccantahullajajmosmilesz" hangulat mint anno a dúm1-2 "rohanjunkéslõjünkésminjámegleszakulcs" hangulata 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

cifuatwork
Doom 3-ban ami nagy hiány az a fizika...az sajnos kb nincs...

Ez komoly?!?! Anno emlékszem még azt írták, hogy olyan szinten figyelték a fizikát, hogy pl. füstön áthaladva a rakéta megkavarja a füstöt. Erre most kiderül no fizika?!

Ma2ska
Egy kis összehasonlitás az xboxos Riddickben a közeli textúrák szebbek /fal pl./, aki látta gondolom egyetért...

3P
Ultra High-ban is láttam a grafikát. Igaz akadozott egy hangyányit a graf, de 512-es kártyán sem lesz már szebb, csak akadozás mentesebb!
Eddig úgy gondoltam, hogy vélemény nyílvánítási szabadság van, és nem Istencsászár által elfogadott vélemény nyílvánitási lehetõség van!

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

A stalker meg a hl2t alazza. 😊

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

gondom van. a gépemhez képest alacson az fps. 2.5barton, 9600pro, 512 333mhz. 60-és 7 között ingázik, de harcban nagyon alacson. lwbnek 2.1essel ugyanijen karival sokkal több. ha lejjebb veszem a felbontást semmit se látok, mármint javulást. dx 9.0b, 4.8 cata, az új. mindent lekapcsoltam, virusírtó, tûzfal, mégse az igazi. epox 8rda3i, xp. van valakinek ötlete?
cifuatwork
Nem kell 512MB-os kártya az UQ-hoz, max. sûrûn fog az AGP texturinghoz nyúlni a kártya...

Bármennyire is fáj 3p-nek igaza van akkoris hl2 beta optimalizálatlan szar volt a grafi mégis hozta ezt a szintet textúrákban (fényben nem) és fizikában vastagon aláz is...Doom 3-ban ami nagy hiány az a fizika...az sajnos kb nincs...😞

Punkerwork
te láttál már árlistán 512-es vga-t? azért jó lenne ha nem olyan cuccra lenne írva a game ami még nem is kapható, amúgy leszarom ha háromszög fejük van is a lényeg a láncfûrész

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

RelakS
Hehe, asszem vettem új alapokat 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ranGer2
VALAKINEK NICS SZABAD ACCOUNT JA??????????????,

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

jAsOn VoOrHeEs
na elkezdtem én is leszedni

kb. 9 óra múlva meg is lesz a 3 CD 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Punkerwork
remélem lecsorgott a game 😊

Istencsászár
Figy 512 mb-s videókaruval ultri high grafikán láttad már a textúrákat NEM mer akkormeg ne irogass ilyeneket.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

cifuatwork
Mázlista. 😊))
De azért jó játékot!

ranGer2
#11256 ????????

Egyetértek.

az tuti, de ami jó, az jó - tehát, ha a Doom3 az ideiglenes fps király, akkor naná, hogy nem hagyom ki...
(3.cd 5. file...)

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
tény és való painkiller vad gém de doom3at nemtudnám elképzelni egy olyasmi pergõs hentgammának😊)

3P
Nagyjából összefoglaltad az én véleményemet is.
A grafikához még annyit tennék hozzá, hogy a fények és az árnyékok tényleg döbbenetesek. Szépen bumpolt dolgok is vannak. De a falak texturái már érdekesek. S a poligonosságot illeti, az, na mindegy...
Mondjuk a sötét szépen eltakarja (egy ideig) az ember elõl a "gyémánt fejû" embereket. Éppen ezért is gondolom, hogy maga a Doom3 bár sikeres lesz, de az engine használhatósága igen-igen lekorlátozódik az ilyen sötét, szûkfolyósos játékokra. Összességében nekem is jobban tetszik a FC, vagy a HL2 beta. Több bennük a szemetgyönyörködtetõ effekt (víz, növényzet, stb...), szóval ott él a háttér.
Félreértés ne essen a Doom3 ragyogó játék, de szvsz nem olyan jó, mint ahogyan túldicsérik.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

ranGer2
valakinek van account ja valaemyik FTP hez???

Miért is lett volna gáz? Painkillert idetolták Serious Sam stílusba és mégis jó skan csapatják még mais😊

Punkerwork
gyalog 10 perc hazáig 😊

Akkor nyilvan a doom3nal jobban orulsz hogy lesz nwn2 es bg3. 😊

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Istencsászár
JÓK A HANGOK ÉRDEMES

Fanatikus hülyegyerekkel nekeljen már vitáznom felesleges ökörségeken...

remélem dugóba keveredsz😊))

Istencsászár
doom1,2 akkoriban azt tudták kihozni a dologból de ha doom3at idetolták volna eléd egy olyan serious sam stilusba akkor elég gáz lett volna...

Ha már többen is tolják a gémet lenne 1 kérdésem: yook a hangok? Érdemes elmennem 5.1 hangrencert venni? Vagy maradjak a fülesnél (nem a mackó)?

Nem negatívumként írtam Istencsászárnak írtam mert azt mondta hogy különösen jól megírt játékmenet..Hl2 is ugyanez lesz semmi extra a sztoriban...Ezért felesleges kiemelni...
Istencsaszar a hl 2 kockagrafi? Na ez volt a lol...😊

Punkerwork
nem kell bent maradnom 5-ig fõnök elengedett

Hellhammer
Nincs mit 😊

ranGer2
vaéakinekk van account ja?

Irrrrrdatlan sok van még...😊

janos666
Nem voltam gyors de sikerült.
Kösz.
jó olvasni, ahogy kezd a scene kettéesni😊))
fõleg, hogy rpg rajongó vagyok😄DD

hiba
Nem serious sam, de azert megis a doom es doom 2 megahanent volt, ezt kovette a ss is csak nyilt terepen.
Attol meg a doom 3-at megis elodeihez merten hentelosnek kepzelnem, bar ahogy nezem inkabb silent hill elemlampaval

Hát a shotgun-on mintha lenne lámpa az elején(csak használni azt nem lehet).Mondjuk nemvagyok egy fegyverszakértõ de nagyon úgy néz ki.

"vessetek a mókusok közé" :)